Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 27 липень 2020 - 14:04
РФ не может гарантировать прекращение огня на Донбассе, поскольку "не является участником конфликта", - Песков. Кто не лох?
Притаманним це було зрозуміло, а тим хто дивиться на світ в рожевих окулярах з учорашнього дня в Україні:
не обстріли - а неприцільний вогонь не поранення - а травмування не вбивство - а необережне поводження зі зброєю не втрата позицій - а вирівнювання лінії зіткнення
Если долго и часто чертить на плоскости красные линии, получится красная площадь.
Kalinna
-
-
Опубліковано 27 липень 2020 - 14:07
PS: Як написав учора один знайомий, що на фронті з 14 року: Не зе мені зброю давав, не він і забиратиме!
Kalinna
-
-
Опубліковано 27 липень 2020 - 14:36
Трохи хронології: А тепер давайте подивимося на події останніх 10 днів у комплексі.
13 липня під Зайцевим гине Дмитро Красногрудь. Евакуаційну групу росіяни цинічно і підло розстрілюють. Групу, яка за домовленостями одягнена у білі каски і бронежилети, якій дали гарантії через ОБСЄ. Розстрілюють із заготовленої засідки. В упор. Вогнем з трьох сторін. Гине медик Микола Ільїн, поранений розвідник Ярослав Журавель залишається на полі бою.
14 липня - Зеленський бере ситуацію "під свій контроль" і... їде у відпустку.
17 липня - терористи передали тіло загиблого Миколи Ільїна. Тіло жорстоко понівечене.
17 липня - прощання з загиблим Дмитром Красногрудем. Зеленський насолоджується життям у відпустці на дачі Хрущова.
Ярослав Журавель продовжує десь на спеці стікати кров'ю.
17 липня - штаб ООС повідомляє, що росіяни вкотре відмовили у дозволі на пошук та евакуацію пораненого Ярослава Журавля.
В такому випадку військове керівництво могло почати локальний наступ і під прикриттям артилерії спробувати забрати пораненого. Або варіант-2: чекати на дозвіл росіян. Варіант-3: піднімати скандал, міжнародну спільноту, вимагати.
Зеленський мав вибрати. Але Зеленський у відпустці.
Паралельно росіяни розпочинають потужну інформаційно-психологічно операцію. Закидають нас відео і фото понівечених тіл. В тилу люди давно помічені в розхитуванні зради (як от Грачов у Вінниці, що записував звернення ще до Порошенко, через що мав розмови з СБУ не робити так) піднімають типову ще з 2014 року хвилю, що "влада покинула пораненого на полі бою".
18 липня - вихідні - стає зрозуміло, що поранений сержант-розвідник Ярослав Журавель помер. 4 дні поранений українець вмирав. Сам. На спеці. Без води і допомоги. З'являється відео з безпілотника, як Ярослав, поранений, під сонцем, в білій касці, повзе в чагарниках.
Зеленському раптом стає необхідно терміново чимось перебити хвилю.
20 липня - Зеленський несподівано перериває відпустку і повертається в Київ.
А 21 липня - на наступний день, ранок, така подія стається - на іншому боці країни міський божевільний захоплює заручників. Вся увага раптом перемикається на шоу. Операцією чомусь керують політики - Аваков і креатівщік Зеленського з ОП, а не одноосібно керівник АТЦ СБУ, як має бути. Зеленський раптом оживає, записує відосіки. Всі слідкують за дебільним шоу з гранатою і подвійним захопленням "терориста". Здивований "терорист" і сам збоку слідкує за захопленням себе.
21 липня - російсько-окупаційні війська віддають тіло померлого Ярослава Журавля.
22 липня - прощання з медиком Миколою Ільїним. Зеленський на похоронах відсутній.
23 липня - прощання з розвідником Ярославом Журавлем. Зеленський відсутній. Зеленський не висловлює навіть співчуття. Зате Зеленський в той же день висловлює співчуття Шабуніну через підпал хати.
Не загиблим військовим чи їхнім сім'ям, а якомусь мудаку.
А 23 липня - Зеленський повідомляє, що домовився з ворогом про чергове перемир'я. Українським військам заборонено вести розвідку. Українським військам заборонено навіть вогонь у відповідь - до особливого наказу вищого керівництва і після довгих процедур. Це повністю порушує Статут і право військового на самозахист.
Стає зрозумілим, що весь цей час Зеленський готувався до цих переговорів. Він не бажав їх зривати навіть попри підступне вбивство двох військових, один з яких вмирає в жахливих муках.
Зеленський готувався до домоволеностей з ворогом. Росіяни знали, що Зеленський готується до домовленостей з ними. Росіяни йому водили хером по губам, знаючи, що він буде мовчати.
Зеленський мовчить. Він не просто мовчить. Зеленський відпочиває і насолоджується життям.
Зеленському терміново треба було чимось перебити негативний фон. І він вигадав сценку.
Замість зірвати домовленості у Мінську, замість хоча б їх відкласти по вині ворога, замість підняти міжнародний скандал в ситуації, коли США, ЄС і навіть маленька Хорватія висловили нам співчуття у підступному убивстві медика, Зеленський не робить нічого. А коли росіяни запускають ІПСО, Зеленський робить проти українців власне ІПСО у Луцьку. КонтрІПСО. ШОУ. ОБМАН.
Ось це і є "особистий контроль Зеленського". Українець вмирав у жахливих муках. Зеленський це знав. Зеленський у відповідь якось діяв. Його дії ми побачили.
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 27 липень 2020 - 18:32
PS: Як написав учора один знайомий, що на фронті з 14 року: Не зе мені зброю давав, не він і забиратиме!
Ждем поки вернеться Порошенко, воюємо далі.
Відредаговано lenovo, 27 липень 2020 - 18:32.
Kalinna
-
-
Опубліковано 27 липень 2020 - 18:59
Ждем поки вернеться Порошенко, воюємо далі.
Правильно забрати у військових зброю і залишити їх гарматним м'ясом?
Військові охороняють і тих хто цього не вартий, бо не можуть оцінити їх героїзм і бути елементарно вдячним.
Тиша 27 липня була аж двадцять хвилин, а потім - обстріли на які ЗСУ не дозволили дати відповідь( Бойовики порушили "всеосяжне перемир'я"
Такий він мир по-зеленськи, чи точніше черговий "розвод" України артиклем((
PS: Лише за один тиждень липня у нас 5 загиблих і 39 поранених, зате в головах гівнокомандуючого і його лохтората мир...
Відредаговано Kalinna, 27 липень 2020 - 19:50.
Kalinna
-
-
Опубліковано 27 липень 2020 - 20:05
Загадкова загибель трирічного Муси Сулейманова в Криму
вигрібна яма, у якій знайшли хлопчика, весь час була закрита та притиснута камінням. Саме для того, щоб туди ніхто не провалився.
"За логікою, така мала дитина фізично не могла туди потрапити аж ніяк. Тим більше — потім стрибнути туди й "за собою" закрити кришку таким чином, щоб не було нікому помітно"
Kalinna
-
-
Опубліковано 28 липень 2020 - 14:16
Майже 100 нардепів вимагають звільнити Степанова
https://www.pravda.c.../07/28/7260934/
Опубліковано 29 липень 2020 - 07:20
Опубліковано 30 липень 2020 - 12:03
Kalinna
-
-
Опубліковано 31 липень 2020 - 18:24
Штаб ООС повідомив про смерть трьох бійців через погіршення здоров’я
PS: Тепер у нас приховують причини смерті на фронті, як у ерефії? Здобули...
Kalinna
-
-
Опубліковано 31 липень 2020 - 23:11
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 серпень 2020 - 20:07
Українські “миші із Держрезерву” запивали пшеницю олією… всього 3,2 тис. тонн…
У Миколаєві “випарувалося” соняшникову олію вартістю 60 млн, арештом якого хвалилися СБУ і податкова міліція.
Відредаговано Kalinna, 02 серпень 2020 - 20:07.
Kalinna
-
-
Опубліковано 03 серпень 2020 - 20:50
ОКСАНА ДЕРКАЧ ПІДЕ НА ВИБОРИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ПОЛТАВИ ВІД ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» https://poltava.to/news/56397/
Хто там не міг зрозуміти як можна голосувати за ОПЗЖ, але готовий віддати голос за Деркач?
Відредаговано Kalinna, 03 серпень 2020 - 20:52.
Опубліковано 03 серпень 2020 - 20:58
ОКСАНА ДЕРКАЧ ПІДЕ НА ВИБОРИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ПОЛТАВИ ВІД ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» https://poltava.to/news/56397/
Хто там не міг зрозуміти як можна голосувати за ОПЗЖ, але готовий віддати голос за Деркач?
Трындец... разочарована...
Лично я, кроме Удовиченка теперь не вижу более-менее кандидата...
P.s. но по ходу снова будет Мамай рейтинг не перестаёт удивлять
Відредаговано mitera, 03 серпень 2020 - 20:58.
Опубліковано 03 серпень 2020 - 21:37
Трындец... разочарована...
Лично я, кроме Удовиченка теперь не вижу более-менее кандидата...
P.s. но по ходу снова будет Мамай рейтинг не перестаёт удивлять
в сенсі? Так Удовіченко ж одна шайка з опзж і тд
Kalinna
-
-
Опубліковано 03 серпень 2020 - 21:40
Не можна так - з небес на грішну землю ;-)
Опубліковано 03 серпень 2020 - 21:45
А они все с одной шайки! Вот все!
Просто работу тех, кто сейчас от "Рiдне мiсто" на ключевых должностях по развитию города считаю во многом эффективной и не хочу, чтоб с изменением первого лица снова начался передел должностей и всё деребанить начнут наново и ломать начатое...
Сейчас и себе, и людям... А потом снова будет себе-себе-себе...
Имхо
Відредаговано mitera, 03 серпень 2020 - 21:49.
Опубліковано 03 серпень 2020 - 21:56
Просто работу тех, кто сейчас от "Рiдне мiсто" на ключевых должностях по развитию города считаю во многом эффективной и не хочу, чтоб с изменением первого лица снова начался передел должностей и всё деребанить начнут наново и ломать начатое...
Имхо
Прямо з язика зняла.
До останнього в фаворі у мене була Деркач.
Зараз кажу, що піду голосувати за того, хто залишить Чепурка працювати на своєму місці.
Опубліковано 03 серпень 2020 - 22:01
Имхо
так ти ж і Деркач хвалила наче і співпрацювали з нею, я не плутаю? Тоді за такою логікою можна і за неї голосувать, неважливо від якої вона партії.
Kalinna
-
-
Опубліковано 03 серпень 2020 - 22:09
Зараз кажу, що піду голосувати за того, хто залишить Чепурка працювати на своєму місці.
А як тобі про це повідомлять ДО виборів, і яка гарантія виконання ПІСЛЯ?
5 користувачів читають цю тему
0 учасників, 5 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|