Обо всем 55
Розпочатий з nadin, 24 лют 2017 20:48
1979 відповідей у цій темі
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 14 квітень 2017 - 13:37
Опубліковано 14 квітень 2017 - 13:37
Что это ?где в Полтаве?если можно,контакты в личку
Спасибо
Мне сегодня такое смс пришло
Новая квест-комната \"Гробница Фараона\" от квест-проекта Reset г. Полтава. Запишись на игру сейчас 0679922700 / 0502299700
Опубліковано 14 квітень 2017 - 13:44
Девочки спасибо,а детям там не страшно?а то моя трусиха
Опубліковано 14 квітень 2017 - 13:54
Где будут проходить богослужения на Пасху в Полтаве
http://www.0532.ua/article/1618942
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 14 квітень 2017 - 13:59
https://mama.pl.ua/i...pic=185&page=23 тут хороший отзыв Ани про квесткомнату в Метрополитане
https://mama.pl.ua/i...pic=185&page=26 тут я немного писала, рядом с Метрополитаном несколько пиццерий , удобно что не надо вести детей далеко
именно здесь комнаты не сложные, детский уровень как по мне и детские темы, мне так показалось когда я читала тематику разных квестов
Атуля
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 14 квітень 2017 - 14:55
Моя тоже хочет отстричь, весеннее обострение чтоль)
Точно! І моя надумала каре зробити, зараз до попи коса хоч і тоненька)) пропоную до лопаток, не погоджується. Точно весна, навіть у семирічок )))
Опубліковано 14 квітень 2017 - 15:33
У моей тоже до попы, кудрявая... Уговариваю до выпускного в саду подождать, воюем каждый день)
Опубліковано 14 квітень 2017 - 15:45
там разные программы есть и для разных возрастов. нужно звонить и узнавать.
квест-комнат теперь в Полтаве очень много :-)
limara
-
Місто:Полтава - Мачухи
-
Ім'я:Оля. На "ти"!))))
Опубліковано 14 квітень 2017 - 16:46
Вчора мені тріхи зіпсувала настрій сусідка. Купив чоловік дві колоновидні яблуні. Це такі яблуні, в яких і листя, і яблука ростуть на стовбурі. Гілок не пускає, а як є, то їх обрізають. Висота 1,5 -2 м.Вирішили посадити на огороді (місця іншого нема де садити). Від межі відступили 2 метра і почали садити. І тут прибігла сусідка........І понєслась... Чого ви тут саджаєте? Треба від межі відступити метра 4... Ваші дерева затінятимуть мені огород... Я вам і так межу віддала...Ви закон не читали... Караул... На мої доводи, що це не та яблуня яка буде затіняти їй огород, я виявилася дурною. І нічого в цьому не розумію. А огорожа стоїть рівно на межі. І такі дерева можна садити метр від межі. Це я також виявилася дурною. А те, що її гілки з груші висять у нас над огородом, і кожен рік багото листя в гнилих груш на огороді я вигрібаю - то так треба і нічого в цьому страшного немає. І огород під саму огорожу зроблений, і смородина до нас лізе. То тоже так треба. Далека тьотя від цього всього.
Опубліковано 14 квітень 2017 - 18:20
там разные программы есть и для разных возрастов. нужно звонить и узнавать.
квест-комнат теперь в Полтаве очень много :-)
спасибо, буду узнавать
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 14 квітень 2017 - 19:27
Вчора мені тріхи зіпсувала настрій сусідка. Купив чоловік дві колоновидні яблуні. Це такі яблуні, в яких і листя, і яблука ростуть на стовбурі. Гілок не пускає, а як є, то їх обрізають. Висота 1,5 -2 м.Вирішили посадити на огороді (місця іншого нема де садити). Від межі відступили 2 метра і почали садити. І тут прибігла сусідка........І понєслась... Чого ви тут саджаєте? Треба від межі відступити метра 4... Ваші дерева затінятимуть мені огород... Я вам і так межу віддала...Ви закон не читали... Караул... На мої доводи, що це не та яблуня яка буде затіняти їй огород, я виявилася дурною. І нічого в цьому не розумію. А огорожа стоїть рівно на межі. І такі дерева можна садити метр від межі. Це я також виявилася дурною. А те, що її гілки з груші висять у нас над огородом, і кожен рік багото листя в гнилих груш на огороді я вигрібаю - то так треба і нічого в цьому страшного немає. І огород під саму огорожу зроблений, і смородина до нас лізе. То тоже так треба. Далека тьотя від цього всього.
а чого ви ту гілку не відпиляєте?
Опубліковано 14 квітень 2017 - 19:39
У моей тоже до попы, кудрявая... Уговариваю до выпускного в саду подождать, воюем каждый день)
а я хо кінчики підрівняти, так не дає, каже що вони потім не ростимуть, а вона хоче як у Рапунцель.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 14 квітень 2017 - 19:39
Така сусідка не дасть цього зробити)
limara
-
Місто:Полтава - Мачухи
-
Ім'я:Оля. На "ти"!))))
Опубліковано 14 квітень 2017 - 19:40
Ага. Там смачні груші)))) Але якщо буде бубніти, то прийдеться говорити щоб спиляли
Опубліковано 14 квітень 2017 - 21:35
Ох, уж эти соседки... Наша сегодня требовала, чтоб мы гнездо скворцов развалили...
Парочка скворцов все выходные нас развлекала своими песенками, а с понедельника они , как законопослушные граждане принялись за постройку семейного гнездышка))) Мы ж наивные дурачки, умилялись, не подозревая, какая угроза нависла над будущим урожаем. НО спасибо бдительным соседям. Подкараулив мужа соседка рассказала ему страшную правду: "З'їдять усе" (это краткое содержание обстоятельного списка, плодов и ягод которые пожирают эти мелкие, но как оказалось очень ненасытные так называемые санитары леса). Так, шо бери драбину ламай гніздо...
Валентиновна сказал(а) 14 Апр 2017 - 16:33: У моей тоже до попы, кудрявая... Уговариваю до выпускного в саду подождать, воюем каждый день) а я хо кінчики підрівняти, так не дає, каже що вони потім не ростимуть, а вона хоче як у Рапунцель.
а это читаю и думаю вот почему в жизни так часто не совпадает... Моей 11, я раньше шутя а последний год уже серьёзно уговариваю подстричься. Ну не люблю я жиденькие косички. Волосы у дочки, как у моей мамы один в один тонкие и жидкие.
РАЗ в год подстригаем кончики и то трагедия такая, как будто она Самсон))) В последний раз 3 дня со мной не разговаривала...
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 14 квітень 2017 - 21:55
Точно! І моя надумала каре зробити, зараз до попи коса хоч і тоненька)) пропоную до лопаток, не погоджується. Точно весна, навіть у семирічок )))
Не верю своим глазам))
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 14 квітень 2017 - 22:37
а я хо кінчики підрівняти, так не дає, каже що вони потім не ростимуть, а вона хоче як у Рапунцель.
А я сказала, что не обрезанные путаются, вырываются и их тяжело расчесывать. И если их не стричь - то они будут болеть и выпадут и как у Рапунцель точно не будут. Мы согласились подстричь совсем чуть чуть)
Опубліковано 14 квітень 2017 - 23:16
помню моя рыдала, что немного кончики обрезали , а теперь сама просит
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 15 квітень 2017 - 05:46
я думаю их днем не будет уже :-)
Мирослава, я вчера часа в три брала - еще теплые были и без очереди, но сегодня уже суббота , выходной и может быть по-другому.
Опубліковано 15 квітень 2017 - 07:25
https://mama.pl.ua/i...pic=185&page=23 тут хороший отзыв Ани про квесткомнату в Метрополитане https://mama.pl.ua/i...pic=185&page=26 тут я немного писала, рядом с Метрополитаном несколько пиццерий , удобно что не надо вести детей далеко
именно здесь комнаты не сложные, детский уровень как по мне и детские темы, мне так показалось когда я читала тематику разных квестов
Квесткомнаты в Метрополитене уже нет. Они переехали в гостиницу Турист.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|