Чи можна запланувати стать дитини?
Розпочатий з Светлана, 15 жов 2009 09:53
188 відповідей у цій темі
Опубліковано 12 лютий 2017 - 15:39
А в мене стать обох дітей співпала по китайському(вік мами, місяць зачаття) календарю, а може він і не китайський. Тільки я чомусь про нього пізно узнала, вже коли другу дитину родила то знайома показала, в якої згідно нього все зовсім не зійшлось.
А взагалі більше довіри викликає метод по овуляції, але точно потрібно знати коли вона.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 12 лютий 2017 - 21:29
А кто нибудь ходил к генетику, когда планировали ребеночка? Я когда была в больнице, встретился мне толи врач, толи какой-то мед. работник... и заговорил со мной по поводу беременности, я ответила, что только планируем. Так он посоветовал к генетику пойти, если хотите определенно кого-то... и него так кумы делали)))
Конечно, генетикам же нужно на хлеб зарабатывать! 100% гарантии нет никогда, только увеличение вероятности, но если б все было так просто не было бы семей где только мальчики или только девочки в н-ном кол-ве...
Опубліковано 18 лютий 2017 - 20:37
Я думаю запланировать пол не реально) есть знакомые что имеют 9 мальчиков)
Опубліковано 18 лютий 2017 - 23:42
Я думаю запланировать пол не реально) есть знакомые что имеют 9 мальчиков)
А може в них була мета 12 хлопчиків??? і для них не важлива генетика чи планування......загадав бажання і послав у космос))
Відредаговано Юлянька, 18 лютий 2017 - 23:42.
alinasr87
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 02 червень 2017 - 14:25
А как по мне то какая разница, мальчик или девочка главное дарить своим детям любовь и они вернут вам её в независимости какой пол у ребёнка. Для меня главное, чтобы мои малыши были здоровы и счастливы, чего и всем желаю)
Опубліковано 07 червень 2017 - 19:31
Мое мнение, что естественным путём это невозможно. Да и не за чем
Только при ЭКО (хоть это и не законно, но данная услуга есть)
Опубліковано 07 листопад 2017 - 22:08
Никак не спланируешь пол ребёнка, все это на уровне генетики
Опубліковано 10 листопад 2017 - 14:32
А как определить дату зачатия?)) Ведь оплодотворение может происходить на протяжении 5 дней, если не ошибаюсь
Відредаговано Lanida, 13 листопад 2017 - 11:02.
diduch_galina
-
Місто:Полтава, Воронино
-
Ім'я:Gala
Опубліковано 13 січень 2018 - 00:36
Я хочу дівчинку!!!! проте, що цікаве за православьям, дівчатка даються всім , а от хлопчики - це винагорода!!! Бо навіть існує молитва "о даровании младенца мужского пола" а щоб дівчинку - не має, бо прислуговувати в церківі може лише чоловік. Але всеодно хочу дівчинку, і розумію, все те що вище описували, але.... ні, всеодно хочеться дівчинку)))).
А коханий мені "дурень думкою тішиться")))) а я всеодно, доки Господь не вирішив мою долю, потішуся і понадіюся!!!
Ура! На УЗД сказали що "дівчинка, але дуже крутиться" (Сидоренко в 4 -й) і на 100% не може роздивитися. Планували стать перших місяців 3-4, а потім через рік "Боже, подаруй дитину", а потім вже через 2 роки " о Боже, тошнить, ні, не може бути, не було наче і причини для вагітності. Де взялося? дві полосочки)))" але все одно, десь в неділь 10 полізла по каледарях і калькуляторах "а хто?". По календарям випадало тільки дівчинка, а по крові 50/50. Якщо дивитись науковим поглядом, то я дура, бо вже нічого не змінити, а якщо людським - то звичайна жінка, яка має певне бажання, ну ми ж потайки загадуємо бажання, коли падає зірка з неба, хоча ще в школі нам пояснили всю суть астрономічного явища))))
Тепер надіюся ще більше, що зустрінуся на весні з донечкою) а якщо з синочком то трохи, напевно, рюмсну.... і розцілую....
Опубліковано 30 січень 2018 - 10:37
diduch_galina , а як це ви по крові вираховували стать дитинки?
Якщо крутиться - то може ж хлопчик))
diduch_galina
-
Місто:Полтава, Воронино
-
Ім'я:Gala
Опубліковано 31 січень 2018 - 01:06
diduch_galina , а як це ви по крові вираховували стать дитинки?
Якщо крутиться - то може ж хлопчик))
Сьогодні остаточно підтвердили "ДІВЧИНКА"
а по крові вираховувати досить складно. Інтернет калькулятори беруть лише групу крові та дату народження - це практично один розвиток, але (оскільки вагітність наступила не одразу і часу "забити голову дурниціями" трохи було) то там рахуються цикли її оновлення (кожні 4 роки жінка і 5 чоловік), на пересіканні початків дівчинка (мережа кишить цими таблицями), але не враховується що зміною циклу крові є кожний наркоз (хірургія), кожні пологи (і все що з цим пов"язано - переривання, сильні кровотечі і тд), донорство або доливаняя. Потрібно знати досконало своє тіло і "його пригоди", а також все теж про чоловіка (просто якісь події ми випускаємо, от і збій).
Опубліковано 05 лютий 2018 - 17:56
Не знаааю, никогда у знакомых особо не получалось)) Главное просто здорового родить)
Опубліковано 08 березень 2018 - 17:40
что матушка природа запланирует для вас, такой и родится, но это мое мнение.
Sofi23
-
Місто:Полтава-Киев
-
Ім'я:Сонечка
Опубліковано 15 березень 2018 - 22:19
Я в планирование не верю. Знаю только, что пол малыша зависит от отца. Я всегда хотела 2 дочери и была уверена, что так и будет. У вот у меня их две)
Опубліковано 23 травень 2018 - 14:29
Мне кажется, что это не возможно. Все эти календарики...чушь)
Likulya
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 02 липень 2018 - 14:18
Я думаю любить будете одинаково.
Lusyka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 09 липень 2018 - 13:22
Я думаю запланировать пол ребёнка невозможно
Опубліковано 20 липень 2018 - 16:38
Нельзя. Все подобные рекомендации на настоящее время не больше, чем манипуляция желаниями родителей.
Может будем на ты?
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
-
Місто:Харьков
-
Ім'я:Елизавета
Опубліковано 19 березень 2019 - 13:37
Как бы смешно не звучало, но мы с мужем пробовали все эти "народные" методы)) не знаю они помогли или судьба но родилась девочка как муж хотел)) В любом случае кто бы ни родился тогда,думаю меньше мы его любить не стали бы)
KaRrina
-
Місто:Украина
-
Ім'я:Карина
Опубліковано 09 лютий 2020 - 08:05
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.