Перехід до вмісту

Фотографія

Вторые роды

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
248 відповідей у цій темі

#161 Елизария

Елизария

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 295 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Илона

Нагороди

Опубліковано 19 лютий 2018 - 19:48

очень боюсь рожать. Как себя настроить?

Постарайтесь об этом не думать,и не смотрите видео про роды.

#162 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 544 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 19 лютий 2018 - 20:03

очень боюсь рожать. Как себя настроить?

Я себя настаивала примерно так-
Это по любому случится, я на это влиять не могу. Это ограниченное во времени действие. Если буду бояться, мышцы будут напряжены и будет больнее.
Настраивалась на то, что после родов будет больно груди и соскам. Что долгое время не поем вкусненького, не зайду нормально в магазин, не посплю всю ночь целиком. Поэтому отрывалась пр максимому. Ну и думала, наивная, что можно будет на животе спать.
Так что и вам советую вообще не думать про день родов, застраиваться на треш после них)

#163 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 19 лютий 2018 - 20:09

Что долгое время не поем вкусненького, не зайду нормально в магазин, не посплю всю ночь целиком.

застраиваться на треш после них)

Смачне їм, у магазин нормально заходжу, усю ніч сплю. Ладно себе, навіщо інших так налаштовуєте?

По темі. Других пологів боялася. Пройшло неідеально, зате швидше, ніж перший раз.)

#164 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 00:31

Я дуже хотіла другу дитину,коли вагітність завмерла-в мене такий стан був-наче я сама померла,я відходила довго і не обійшлося без психологів,хоча я емоційно стійка і витривала,але тоді мене дуже підкосило,коли завагітніла втретє було і страшно,і радісно-за пологи я взагалі майжене думала,хоча приблизний сценарій мені був відомий.Другі пологи були  важкими і в емоційному , і у фізичному плані-дуже передчасні,дуже болючі, я все бачила,розуміла ризики і молилася за своїх дітей і готова була терпіти все,аби вони вижили . І,зараз ,якби мені довелось все повернути назад,то я не задумуючись все пройшла б знову.А в плані обмежень у їжі, чи у неможливості зайти до магазину-я взагалі не переймаюся,я приспособилася і звикла до тимчасових обмежень.Памятаю,як на сьомий день мені завідуючий дитячою реанімацією сказав щоб я пила тричі на день каву-думала він шуткує,але-ні,для кращого розкриття легенів моїх дітей)) Правда,важко боротися з недосипами,але я вже й з цим змирилася,я й зі старшим сином недосипала,а з двійнею тимпаче. Дратують зміни мого тіла, двійня дуже познущалися над моїм животом-розтянули як могли,худну дуже повільно,хочеться швидше повернутися до своєї звичайної ваги. Біль від пологів забудеться однозначно,радість материнства її витисне-пухкенькі щічки,неповторний запах немовляти,перша посмішка дитинки - і все забудеться)

#165 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • 544 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2018 - 03:57

Смачне їм, у магазин нормально заходжу, усю ніч сплю. Ладно себе, навіщо інших так налаштовуєте?

По темі. Других пологів боялася. Пройшло неідеально, зате швидше, ніж перший раз.)

Везёт вам... А я тааак хочу пиццу из Прима пиццы))) и шоколадку, и грейпфрут, да хоть халвы кусочек!(попробовала-ребенка высыпало).
Спать я, как и настраивалась, всю ночь не могу, минимум 2 раза кормить нужно.
Про любимые магазины забыть пришлось, по крайней мере сейчас, потому что в них двойные двери и узкие проходы. Все, которые находятся на расстоянии больше 2-3 км тоже ушли из моей жизни. Ну и маршрутки и автобусы исключила по причине того, что не удобно самой переться с коляской трансформером в общественный транспорт, а в облегченные варианты планируют пересесть, когда сидеть дите будет. Но за маршрутками я не скучаю))))
А вообще это все нужно было, чтоб не думать про день Х.

Відредаговано ViktoriaP, 20 лютий 2018 - 04:07.

#166 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 07:45

Везёт вам... А я тааак хочу пиццу из Прима пиццы))) и шоколадку, и грейпфрут, да хоть халвы кусочек!(попробовала-ребенка высыпало).
Про любимые магазины забыть пришлось, по крайней мере сейчас, потому что в них двойные двери и узкие проходы. Все, которые находятся на расстоянии больше 2-3 км тоже ушли из моей жизни. Ну и маршрутки и автобусы исключила по причине того, что не удобно самой переться с коляской трансформером в общественный транспорт, а в облегченные варианты планируют пересесть, когда сидеть дите будет. Но за маршрутками я не скучаю))))
А вообще это все нужно было, чтоб не думать про день Х.

:eyes:  почему??? Ну ладно бы снега по пояс было, но в этом году зимы фактически нет - ни снега, ни мороза..

А вообще почитала, и аж детей перехотелось... ах да, у меня ж их уже двое.))

Ну а по теме, ела нормальную еду и сразу после роддома. Вы меня простите, но халва - это не нормальная еда, там консервантов и усилителей вкуса хватает. Хочется ее? попробуйте семечки. Чем пицца не угодила? - тоже вопрос..  Нет, ну возможно, что вы попали в тот 1% капец-аллергиков, хотя вряд ли..

С дитем в коляске пешочком до ближайшего мне Экватора 5 км в одну сторону. Добрались, погуляли, перекусили,отдохнули, купили, что надо и назад домой. А какой попс подтянутый становиться, ммм... Спали, да  спим, покотом на одной кровати,  вроде высыпаются все. кто не высыпается - милости прошу в другую комнату. Не хотят) Сколько раз ночью кормила - не помню, ели по требованию.

А вообще, это все скорее от своего собственно восприятия, чем от реального неудобства)

#167 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 07:55

Я дуже хотіла другу дитину,коли вагітність завмерла-в мене такий стан був-наче я сама померла,я відходила довго і не обійшлося без психологів,хоча я емоційно стійка і витривала,але тоді мене дуже підкосило,коли завагітніла втретє було і страшно,і радісно-за пологи я взагалі майжене думала,хоча приблизний сценарій мені був відомий.Другі пологи були  важкими і в емоційному , і у фізичному плані-дуже передчасні,дуже болючі, я все бачила,розуміла ризики і молилася за своїх дітей і готова була терпіти все,аби вони вижили . І,зараз ,якби мені довелось все повернути назад,то я не задумуючись все пройшла б знову.А в плані обмежень у їжі, чи у неможливості зайти до магазину-я взагалі не переймаюся,я приспособилася і звикла до тимчасових обмежень.Памятаю,як на сьомий день мені завідуючий дитячою реанімацією сказав щоб я пила тричі на день каву-думала він шуткує,але-ні,для кращого розкриття легенів моїх дітей)) Правда,важко боротися з недосипами,але я вже й з цим змирилася,я й зі старшим сином недосипала,а з двійнею тимпаче. Дратують зміни мого тіла, двійня дуже познущалися над моїм животом-розтянули як могли,худну дуже повільно,хочеться швидше повернутися до своєї звичайної ваги. Біль від пологів забудеться однозначно,радість материнства її витисне-пухкенькі щічки,неповторний запах немовляти,перша посмішка дитинки - і все забудеться)

Наташа, чудово розумію через що вам довелось пройти. Головне, щоб діти здорові були, а то все чепуха, минеться..

Ми першу ляльку втратили, відходили більше року, а потім я не могла завагітніти майже 2 роки. І коли вже руки опустились, і раптом 2 рисочки на тесті. Це не передати словами... І коли завагітніла вже меншою і в мене відкрилась кровотеча і лікарі кричал, що нема чого спасати, я не далась.. А рятувати було кого... зараз бігає кучерява балакучка. Для мене, всі оті "не поїсти, не поспати, не підти..." така фігня... 

І по мені, хай хоч стелі падають, гармидер  домі, ночі без сну. Але воно того варте!  

#168 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 лютий 2018 - 08:10

А ще знаєте як буває, от з першою дитиною ти не спиш, не їси і ні де не буваєш... а народжується друга і вона спить всю ніч, нн вередує в колясці і її не сипе на все-все!

#169 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 20 лютий 2018 - 08:44

А ще знаєте як буває, от з першою дитиною ти не спиш, не їси і ні де не буваєш... а народжується друга і вона спить всю ніч, нн вередує в колясці і її не сипе на все-все!

Ну, це уже майже фантастика! Але у мене діти кардинально різні в усьому крім сну, хоча мене це не дуже напрягає))) Як писали дівчата вище - воно того варте!!!

#170 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 лютий 2018 - 08:56

Ну, це уже майже фантастика! Але у мене діти кардинально різні в усьому крім сну, хоча мене це не дуже напрягає))) Як писали дівчата вище - воно того варте!!!

Інна, от уявляєш мій шок, коли я 9 місяців настроювалася на безсонні ночі, бо знала як воно буде, а тут опа - Глєб спить, я в пологовому будинку не знала чим зайнятися)

#171 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • 544 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 лютий 2018 - 09:12

Вопрос был в том, как не бояться родов. Мой совет, как и был, не думать про роды, а думать про то, что будет после.
Возможно, со вторым ребёнком и до меня дойдёт, что нужно относиться ко всему проще) Но я не могу отрицать, что моя жизнь кардинально изменилась. Если говорить в целом, в материнстве есть свои плюсы и минусы, но в момент улыбки любимого чада есть только она.

#172 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 09:17

Люда, у мене теж саме. Син не спав нормально років до трьох. До року я взагалі як зомбі ходила. Він не орав тільки на руках))))) В візочку не їздив взагалі. При кормом плювався, на майданчиках дитячих бився.... кошмар ))) А доця з першого дня спала чудово, їла, гралася, гуляла... без проблем все. Я в пологовому не знала що робить, вона поїсть і спить собі. На прогулянку виїдем вона заснула зразу і катаємся собі. Посидіть у парку, правда, не давала, треба їхать. Старшому сім було, то я її кругом за собою носила- возила і в школу, і на гуртки , і на виступи. Ніяких обмежень в пересуванні (тим більше був слінг), їла все підряд, висипалась. Я вже думала, що це я така супер мама)))) досвідчена)))) все знаю як правильно робить))))
Але двійнята показали мені «кузькіну мать» ))) поки не поповзли все було супер, я аж дивувалась. А як поповзли і дотепер... обоі в хлам, всі ящики- полички розгромлені, банда коротше)))). Але це все одно щастя, головне, що здорові!

#173 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 лютий 2018 - 09:29

Света, в мене вдвічі менше дітей, ніж у тебе, але про порядок в домі я давно забула. Вірніше забила)

#174 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 лютий 2018 - 09:42

Вопрос был в том, как не бояться родов. Мой совет, как и был, не думать про роды, а думать про то, что будет после.
Возможно, со вторым ребёнком и до меня дойдёт, что нужно относиться ко всему проще) Но я не могу отрицать, что моя жизнь кардинально изменилась. Если говорить в целом, в материнстве есть свои плюсы и минусы, но в момент улыбки любимого чада есть только она.

Думати про те, що буде потім, потрібно до вагітності)
А взагалі, негативні думки - це не те, що потрібно вагітній.
  • Marusja це подобається

#175 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 10:02

А я тааак хочу пиццу из Прима пиццы))) и шоколадку, и грейпфрут, да хоть халвы кусочек!(попробовала-ребенка высыпало).

скільки вашій дитині? піцу я вже їла, домашню, не з ковбасою, а з курячим м'ясом, нічим не гірше. і шоколад я теж уже їм. :smuw: 

я теж годую, іноді і 4 рази за ніч, це не заважає мені спати в цей час))

купіть слінг і буде вам щастя) 

#176 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 12:35

я теж годую, іноді і 4 рази за ніч, це не заважає мені спати в цей час))
купіть слінг і буде вам щастя)

Согласна с Вашими тезисами, кроме сна. Для меня очень ощутима разница между спать всю ночь и спать, периодически тыкая грудь. Я все равно не высыпалась нормально. Лучше на тыщу процентов чем в первое время, когда я с дуру пыталась перекладывать в кроватку, но все равно не полноценный сон. Особенно под конец ГВ уже крышу рвало от этих бесконечных разбуркиваний, чтобы дать грудь и лежаний на одном боку вынужденных.
У меня есть подруги, которые тоже говорят, что кормили не просыпаясь, но я, видимо, не настолько сообразительная в сонном состоянии, я все равно просыпалась хоть на пару минут и ощущения цельного отдыха не было.

#177 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 12:48

Согласна с Вашими тезисами, кроме сна. Для меня очень ощутима разница между спать всю ночь и спать, периодически тыкая грудь. Я все равно не высыпалась нормально. Лучше на тыщу процентов чем в первое время, когда я с дуру пыталась перекладывать в кроватку, но все равно не полноценный сон. Особенно под конец ГВ уже крышу рвало от этих бесконечных разбуркиваний, чтобы дать грудь и лежаний на одном боку вынужденных.
У меня есть подруги, которые тоже говорят, что кормили не просыпаясь, но я, видимо, не настолько сообразительная в сонном состоянии, я все равно просыпалась хоть на пару минут и ощущения цельного отдыха не было.

Звісно, це індивідуально. Я порівнюю з часом перед пологами, коли просто перевернутися на інший бік - це був цілий процес, я вже мовчу про нічні походеньки в туалет, то зараз спиться чудово.

#178 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 12:54

Звісно, це індивідуально. Я порівнюю з часом перед пологами, коли просто перевернутися на інший бік - це був цілий процес, я вже мовчу про нічні походеньки в туалет, то зараз спиться чудово.

о, а у меня как раз вообще не было этого периода "хочу родить уже, ааааа". Не было тяжело, поворачивалась, вставвла, даже шнурки завязывала) а ночами в туалет я и так часто хожу)))
Для меня после родов был шок, вот уж где реально жизнь перевернулась и не в сторону большего комфорта)))
  • mitera це подобається

#179 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 13:01

о, а у меня как раз вообще не было этого периода "хочу родить уже, ааааа". Не было тяжело, поворачивалась, вставвла, даже шнурки завязывала) а ночами в туалет я и так часто хожу)))
Для меня после родов был шок, вот уж где реально жизнь перевернулась и не в сторону большего комфорта)))

Відпишитесь за другим, тоді порівняємо))) перший раз мені теж живіт не заважав ;-)
А вночі я взагалі в туалет не ходжу, тому мене це дратувало найбільше)

#180 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 20 лютий 2018 - 13:13

Відпишитесь за другим, тоді порівняємо))) перший раз мені теж живіт не заважав ;-)
А вночі я взагалі в туалет не ходжу, тому мене це дратувало найбільше)

отпишусь обов'язково)) просто знаю, коли і першого разу живіт великий і заважає, а буває і навпаки, ось два дні тому подруга народила другого сина, то і живіт менший, і ваги набрала менше, і параметри дитини.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама