Порекомендуйте хорошого невропатолога в Полтаві
Розпочатий з Malinka, 10 кві 2011 00:05
180 відповідей у цій темі
Опубліковано 28 січень 2021 - 15:34
а какому доктору Вы обращались? Поделитесь отзывом?
Отзывом об эффективности лечения? Или о враче? В любом случае я за грамотный подход, а не "попринимайте то, а потом это". В ПНД как-то странно назначают препараты методом "пальцем в небо".
Я когда-то его ФИО оставляла кажется в теме про психотерапевтов. Боюсь это писать, чтоб не сглазить). После качественной терапии ты получаешь другое качество жизни. Но опять же не таблетками едиными, этого мало.
Опубліковано 28 січень 2021 - 16:10
это вы кровь сдавали?Или как проверит нехватает ли серотонина?
Из вены кровь, да. Как они проверяют не знаю, лаборанты знают. У меня врач целый список дал, что сдавать. В частной лаборатории, в обычной по месту моего жительства такого не делают.
Опубліковано 29 січень 2021 - 10:11
Отзывом об эффективности лечения? Или о враче? В любом случае я за грамотный подход, а не "попринимайте то, а потом это". В ПНД как-то странно назначают препараты методом "пальцем в небо". Простите Елена,перерыла рубрику про психотерапевтов,но так и не поняла к кому вы обращались ,к частному доктору или в психодеспансер? Можете написать ФИО и если есть контакт? Вы на данный момент не принимаете никакие препараты?Справились с проблемой ?
Я когда-то его ФИО оставляла кажется в теме про психотерапевтов. Боюсь это писать, чтоб не сглазить). После качественной терапии ты получаешь другое качество жизни. Но опять же не таблетками едиными, этого мало.
Опубліковано 23 квітень 2021 - 19:11
Подскажите пожалуйста тел невропатолога Гапонюк Алины из Медиона, куда то записала, не помню куда
Опубліковано 23 квітень 2021 - 19:28
Подскажите пожалуйста тел невропатолога Гапонюк Алины из Медиона, куда то записала, не помню куда
в лс
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 11 грудень 2021 - 14:52
Подниму темку, а посоветуйте невролога.
Может у кого свежие отзывы есть о тех докторах, что в этой темке упоминали.
Опубліковано 12 грудень 2021 - 13:45
Подниму темку, а посоветуйте невролога.
Может у кого свежие отзывы есть о тех докторах, что в этой темке упоминали.
Веклич - обл.пол-ка (тільки за направленням сімейного) та "сімейна клініка на Європейській".
Гарні відгуки чула про Гапонюк - "Медіон" та Мелашенко - "клініка Литвиненко"
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 07 червень 2022 - 16:15
Веклич - обл.пол-ка (тільки за направленням сімейного) та "сімейна клініка на Європейській".
Гарні відгуки чула про Гапонюк - "Медіон" та Мелашенко - "клініка Литвиненко"
А не подскажите, с направлением в обл. поликлинику надо как-то записываться или как там ведут приём?
Опубліковано 09 червень 2022 - 10:48
Вам для взрослого? Если да, то Это Чуприна Наталья Валентиновна - очень мне помогает. Иногда обращаюсь к ней. Принимает в Безега, у нее также есть на латышева свой кабинет, но принимает по записи.
Если для ребенка Кудрявцева - принимает в областной детской поликлинике. Внимательная, толковая женщина. ребёнок стоит у нее на учете.
Опубліковано 09 червень 2022 - 12:54
Если для ребенка Кудрявцева - принимает в областной детской поликлинике. Внимательная, толковая женщина. ребёнок стоит у нее на учете.
Она смотрит в центре раннего развития или в самой областной?
Опубліковано 11 червень 2022 - 08:16
А не подскажите, с направлением в обл. поликлинику надо как-то записываться или как там ведут приём?
В минулому році в порядку черги було, за направленням лікаря. Без направлення категорично не приймали, зв*язувались по телефону з сімейним, щоб електронний зробила (людина з області приїжала).
Я і знайомі звертались в приватну клініку.
Опубліковано 11 червень 2022 - 09:23
Она смотрит в центре раннего развития или в самой областной?
Она в самой областной детской поликлинике на первом этаже возле входа
Опубліковано 11 червень 2022 - 15:51
Кудрявцева свое лечение строит на одной ей известных алгоритмах, видомо,времен ссср, когда она и училась.
"Лечит" несуществующие диагнозы гомеопатией и прочими средствами с недоказанной эффективностью.
Я бы ее очень не советовала. Если вам нужен здоровый ребенок, а не для галочки сходить отметиться.
Alchon_ok
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 05 березень 2023 - 12:53
Доброго дня.
Підкажіть, будь ласка, чи хтось був у невропатолога Пурденко Тетяна чи Мелашенко Галина, кого краще обрати? (це клініка Литвиненко) Чи допомогли Вам, можливо хтось порадить гарного невропатолога, бо була уже у декількох, поки топчусь на місці третій місяць. Дякую.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 05 березень 2023 - 17:55
Мелашенко приймала в Медіон, мені сподобалася.
Опубліковано 05 березень 2023 - 23:52
Я останній раз була у Мелашенко в клініці Елітмед (на Небесної сотні) в грудні 2021, то дуже допомогла
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 06 березень 2023 - 07:28
Але вона постійно змінює місце роботи.
Після Медіон вона приймала в Салоні краси і здоров'я.
Alchon_ok
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 06 березень 2023 - 08:57
Дійсно, зателефонувала в Литвиненко, а там кажуть "ці лікарі зараз не приймають". То я так зрозуміла, що вони там вже не працюють, то чого тоді у них на сайті ще висять як лікарі їх клініки.
Підскажіть тоді, будь ласка, може хто знає де зараз приймають:
1. Пурденко Тетяна
2. Гладка Вікторія
3. Мелашенко Галина (пс: так, приймає в елітмед)
Відредаговано Alchon_ok, 06 березень 2023 - 09:53.
Alchon_ok
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 06 березень 2023 - 09:22
Для мене невролог номер один в полтаві - Гладка Вікторія, фанат своєї роботи, дуже скурпульозна в хорошому сенсі.
Свого часу вона мені дуже допомогла.
Я ходжу до неї на кафедру в обласну неврологію, але знаю, що зараз вона приймає також в медцентрі Литвиненко.
До речі, сама Литвиненко теж хороший спеціаліст, завкафедрою.
Пи.Си. це не реклама центру Литвиненко))), я там не була
А як можна потрапити до неї на прийом, на цю кафедру?
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 06 березень 2023 - 11:19
Дійсно, зателефонувала в Литвиненко, а там кажуть "ці лікарі зараз не приймають". То я так зрозуміла, що вони там вже не працюють, то чого тоді у них на сайті ще висять як лікарі їх клініки.
Підскажіть тоді, будь ласка, може хто знає де зараз приймають:
1. Пурденко Тетяна
2. Гладка Вікторія
3. Мелашенко Галина (пс: так, приймає в елітмед)
Гладка давно не в Україні.
Пурденко не знаю
Мелашенко рекомендую.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|