Обо всем 70
Розпочатий з nadin, 08 тра 2019 20:28
1962 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:29
Так)))Але в принципі тут недалеко - я інколи ходжу - хв 30—40 до Половок)))
Але ж місцевість - посадка, траса, гаражі...Треш, короче))
Я там давно работала на ЛМЗ, то ездила служебным автобусом с Половок, попутно заводила малого в садик. Хорошо, обратно директор подвозил, а то с "простыми рабочими" перегаром дышать уже надоедало. Утром нормально, они ещё не успели выпить).
Это так давно было, как вспомню... Году в 2006.
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:33
Мар'яна, я теж спочатку сердилася, але потім зрозуміла, що якби він виїхав, йому б прокололи колеса його справжні господарі маршрута... Там мафія ще та... Все що він зміг зробити, це попросив літейку забирать «його» пасажирів.
не-а))
ти ж в курсі, що в нього 3 маршрути ще по місту. І він і є хазяїн. Він сів на "самий нерентабельний" маршрут)))
Тогда в город пешком ходили?
так) пішки. І малі не проти.
а старшому дай лише добро, гайне на велосипеді))
Самій звичайним кроком йти 40 хвилин до Великотирнівської.
Відредаговано Marusja, 13 травень 2019 - 09:32.
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:34
А ещё помню, как я в школу ходила больше часа. За людьми приезжал рабочий автобус, но там стояли и дети, которые хотели ехать в школу). Интересно было наблюдать, как работники одного из заводов стоят, а родители своих детей усадили и довольны. Это было при СССР и общественного транспорта тогда не было в той местности, где я жила, подвозили соседи на машинах и т.д.
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:35
При першій покупці Некст є якісь коди? Можливо, хтось поділитьс?)
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:38
не-а))
ти ж в курсі, що в нього 3 маршрути ще по місту. І він і є хазяїн. Він сів на "самий нерентабельний" маршрут)))
так) пішки. І малі не проти.
а старшому дай лише добро, гайне на велосипеді))
Самій звичайним кроком йти 40 хвилин до Великотирнівської.
Він хазяїн лише машин, а тендер по маршрутах не його. За те що він їздить, він «отсьегует» бабки так званій «Асоціації перевізників», в особі Лупаєнка і йому подібних. І так працює більшість «маршрутчиків». Так що, якщо піти проти системи мафія може наробити гадості.
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:44
Він хазяїн лише машин, а тендер по маршрутах не його. За те що він їздить, він «отсьегует» бабки так званій «Асоціації перевізників», в особі Лупаєнка і йому подібних. І так працює більшість «маршрутчиків». Так що, якщо піти проти системи мафія може наробити гадості.
угу)) минулі забастовки він ігнорив, колеса не спустили ж...
Вибачай, але ні, не розумію.
І ще, по місту в суботу курсували деякі автобуси. Так що не така уж і страшна та "мафія"
Хто тобі сказав, що тендрер і маршрут не його?
Відредаговано Marusja, 13 травень 2019 - 09:44.
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:52
угу)) минулі забастовки він ігнорив, колеса не спустили ж...
Вибачай, але ні, не розумію.
І ще, по місту в суботу курсували деякі автобуси. Так що не така уж і страшна та "мафія"
Хто тобі сказав, що тендрер і маршрут не його?
Читала на сайті)))) І в нього питала)))Бастував він і взимку, я тоді попутку тормозила))))А цього разу і пригрозить могли)))
Хоча, так я ображена)))
Опубліковано 13 травень 2019 - 09:53
Читала на сайті)))) І в нього питала)))Бастував він і взимку, я тоді попутку тормозила))))А цього разу і пригрозить могли)))
Хоча, так я ображена)))
по ходу він кожному розповідає різне))
Пішла я, а то багато мене тут сьогодні..
Опубліковано 13 травень 2019 - 10:37
Ми сьогодні бачили якусь Руту, їхала забита.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 13 травень 2019 - 10:44
Ми сьогодні бачили якусь Руту, їхала забита.
Возможно на район.
На выходных видела Полтава-Макуховка.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 13 травень 2019 - 11:04
як я вчасно почала ходити пішки! Почала практикувати кілька місяців тому і зараз легко доходжу з Розсошенців у центр до роботи - 7 км. Правда, не завжди по часу встигаю, мені для цього треба десь 1,5 год, тому від транспорту не відмовилася, але у ці дні страйку мої нерви ціліші.
До речі, коли починаєш ходити пішки, то зовсім по-іншому сприймаєш відстані. Те, що раніше здавалося далеким, тепер абсолютно реальне. Виявляється, по маршруту тролейбуса № 2 (Розсошенці - Південний) "всього" 12 км, і я їх уже можу пройти, до ТРЦ "Київ" - 10.
P.S. Машина є, але оскільки чоловік теж перейшов на переважну ходьбу, то у будні вона стоїть.
Лавина
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 травень 2019 - 11:26
як я вчасно почала ходити пішки! Почала практикувати кілька місяців тому і зараз легко доходжу з Розсошенців у центр до роботи - 7 км. Правда, не завжди по часу встигаю, мені для цього треба десь 1,5 год, тому від транспорту не відмовилася, але у ці дні страйку мої нерви ціліші.
До речі, коли починаєш ходити пішки, то зовсім по-іншому сприймаєш відстані. Те, що раніше здавалося далеким, тепер абсолютно реальне. Виявляється, по маршруту тролейбуса № 2 (Розсошенці - Південний) "всього" 12 км, і я їх уже можу пройти, до ТРЦ "Київ" - 10.
P.S. Машина є, але оскільки чоловік теж перейшов на переважну ходьбу, то у будні вона стоїть.
))) я в минулому році на курси по водінню завжди ходила пішки (з Левадм до вул. Котляревського) і на перші заняття по водінню до Павленківськьог парку.
А ще коли працювала за автоагрегатним заводом також чалапала дуже часто.
Спершу було важкувато (особливо підніматися з Левади, потім втянулася), єдиний мінус у мене за сезон завжди підошва на взутті стиралася (як на дешёвом, так і на дорогому, так як інколи кілометра за день доходив до 25 км)
Відредаговано Лавина, 13 травень 2019 - 11:29.
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 13 травень 2019 - 11:33
Вопрос к тем, кто выкупал дополнительное место в купе поезда. Я с 2-мя детьми буду ехать поездом по Украине и хочу выкупить полностью купе. На чье имя мне выкупить этот четвёртый билет? На своё же или, например, на мужа, который с нами по факту не будет ехать?
На любое вообще, не существующее ) Но бери детский - будет дешевле, все правильно сказали ) Соответствие билета фамилии проверяют ведь уже только в поезде, а у вас 4й пассажир просто "не поехал".
Вы правы,я бы одна тоже не села.Люди садились по трое-четверо.
А я бы легко ) В 18 наверное еще думала бы, а сейчас - нет.
Мрія
-
-
Опубліковано 13 травень 2019 - 11:47
єдиний мінус у мене за сезон завжди підошва на взутті стиралася (як на дешёвом, так і на дорогому, так як інколи кілометра за день доходив до 25 км)
мій максимум поки що - 20 км. Але на більше часто просто не вистачає часу, бо гульки гульками, а роботу, дітей і домашні справи ніхто не відміняв і за мене ніхто не зробить
Мрія
-
-
Опубліковано 13 травень 2019 - 12:20
Оплатила минулого місяця воду і в особистому кабінеті бачу, що одна і та ж сума прийшла двічі, тобто у мене зараз переплата. а по Приват24 - один платіж на правильну суму.
Було в когось таке?
Відредаговано Мрія, 13 травень 2019 - 12:23.
Опубліковано 13 травень 2019 - 12:55
Я периодически хожу с Супруновки пешком на Велико-Тырновскую. Каждый раз даже без забастовки меня кто-то хочет подвезти. Приходится отбиваться по несколько раз. Людям невдомёк, что у меня норма 10000 шагов не выполнена. Удивляются.
Опубліковано 13 травень 2019 - 12:59
А я бы легко ) В 18 наверное еще думала бы, а сейчас - нет.
Я сама читаю и удивляюсь. Вам же не на трассе Киев-Харьков подвезти предлагают. Насколько люди недружелюбные и везде маньяков видят ...
Опубліковано 13 травень 2019 - 13:55
Друзья! Нужна помощь нашему близкому другу и коллеге, Денису Руденко!
11 мая неизвестные лица напали на Дениса, нанеся ему очень серьезную травму головы.
На данный момент Денис находится в реанимации! Состояние очень тяжелое! Был сильный отек мозга, проведена операция и удалена гематома мозга. Помимо этого сильно пострадали глаза. Сейчас он на искусственной вентиляции лёгких и в медикаментозной коме(в сознание не приходил).
Врачи борятся за его жизнь. Нужна любая посильная финансовая помощь
Это случилось по адресу Мира 24 (Левада) примерно в 23:00. Если кто что видел, слышал, сообщите любым удобным для вас способом или набирайте 102. Любая информация будет полезной. Возможно кто-то, что-то видел из окон. Анонимность гарантируем!
Заведено уголовное дело! Ведется производство.
Помогите пожалуйста, не лишней будет любая сумма!
Поддержите чем сможете.
Карта приват банка для сбора средств
5168 7573 4030 8743
Петрук Дмитрий
думаю, многие знают Дениса. Отличный видеооператор и абсолютно миролюбивый человек..Что могло произойти - известно только тем, кто такое сделал(
Опубліковано 13 травень 2019 - 14:07
Девочки, верю в силу нашего форума! Пригласили на свадьбу, ищу для подарка коробочку на подобии этих, может кто-то где-то видел в наличии, что б не заказывать с пересылкой
Рс конверт будет отдельно.
Відредаговано Милла, 13 травень 2019 - 14:08.
Опубліковано 13 травень 2019 - 14:16
Девочки, верю в силу нашего форума! Пригласили на свадьбу, ищу для подарка коробочку на подобии этих, может кто-то где-то видел в наличии, что б не заказывать с пересылкой
Рс конверт будет отдельно.
В "Цукерня" раньше были коробки конфет в стиле Love is, но более плоские.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|