Визэир возвращает.Кто вернул? Насколько я знаю, не возвращают, а дают возможность взять билеты на другие даты в будущем.
176 відповідей у цій темі
#168Опубліковано 29 березень 2020 - 16:08
Крестной sky up вернул деньги. Ещё уточню.
Но МАУ уроды редкие. #169Опубліковано 29 березень 2020 - 17:14 Дам розгорнуту відповідь) Спочатку відмовили, мотивуя перенесенням рейсу. На мою відповідь, що трансфер до Праги не був наданий і що я купляла білет на рейс А з його умовами і місцем вильоту, а не на рейс Б, вже зазначили що за умовами тарифу, за яким я придбала білет, неможливе повернення коштів за квиток, але повернуть податки. Я знову відписалася, що гроші не вертаються якщо неявка на рейс, але рейсу не було, бо зачинений аеропорт. Юрист на підприємстві готує їм лист-претензію, вирішили попереписуватися, поки не набридне) #170Опубліковано 12 травень 2020 - 16:14 А подскажите, как визеир возвращал деньги за билеты? Просто деньгами или ваучерами? Можно ли было перебронировать на другой такой же рейс, независимо от стоимости полета?
Хочу купить билеты на сентябрь с пересадкой в Варшаве, думаю, разумно ли )) #171Опубліковано 18 червень 2020 - 21:36 И снова )) #172Опубліковано 18 червень 2020 - 22:52 На все новые билеты https://www.ryanair....o/no-change-fee #174Опубліковано 27 серпень 2020 - 15:31 Пасажирські перевезення.. ..Криза Мне интересно, в связи с запретом на въезд иностранцам, отменят ли авиарейсы? Покупала билет на паспорт Евросоюза, как выехать в итоге? И возвращают ли деньги Виззейр? #175Опубліковано 27 серпень 2020 - 16:52 Должны возвращать. Но там очередь... #176Опубліковано 19 серпень 2021 - 14:07 https://corporate.ry...es-by-kiwi-com/
Ryanair ввів санкції проти пасажирів, які купили квитки не на офіційному сайті компанії❌ .
❕З 18 Серпня 2021р. лоукостер Ryanair ввів санкції проти тих пасажирів, які купили білети на сайті Kiwi. com !
Від тепер авіакомпанія Ryanair, буде вважати куплені квитки на сайті Kiwi. com - недійсними та більше не пускатиме в літак тих клієнтів, які пред'являть такі квитки‼.
✅Такі рішення лоукостер пояснив тим, що поточна процедура випуску посадкових талонів, яку використовує пошукач авіаквитків, проходить без дотримання правил безпеки авіакомпанії Ryanair.
#177Опубліковано 26 серпень 2021 - 15:42 Есть вопрос по визз.дисконт.клаб... Хочу купить 3 билета+членство, но то которое для двоих, "стандарт", а при покупке билетов мне разрешает выбрать только семейное. Как мне купить членство для двоих? Если оно у меня будет - в следующий раз я смогу купить 3 билета и получить скидку на 2 из них или покупать за два раза только? 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |