Обо всём 36
Розпочатий з nadin, 25 чер 2015 08:45
2024 відповідей у цій темі
Мышутка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Женя, до мене на "ти"
Опубліковано 27 червень 2015 - 10:00
До уваги мам дівчваток 5-9 років! Зараз в журналі "Маленька фея" конкурс, і їм не вистачає учасниць. Все, шо потрібно, - це надіслати фотографію, на якій дівчинка в процесі приготування, тобто займається готуванням їжі на кухні (ну або не на кухні ) ). Конкурсантів дуже мало, тож шанси на перемогу великі. Фото переможиць будуть опубліковані в журналі, переможиці отримають невеликі подарунки-призи.. Фото надсилати на пошту [email protected]
П.С. Я особисто до конкурсу не маю жодного стосунку, просто попросили поширити інфу серед мам 
Опубліковано 27 червень 2015 - 11:09
А я - довольно-таки стройная высокая кароглазая блондинка:-) мать двоих дочечок)))))
прям "две капли воды" :-)))
похожее -стройная и высокая! :-) хоть что-то :-)))
limara
-
Місто:Полтава - Мачухи
-
Ім'я:Оля. На "ти"!))))
Опубліковано 27 червень 2015 - 11:56
прям "две капли воды" :-)))
похожее -стройная и высокая! :-) хоть что-то :-)))
Ага + "мать двоих..."
Опубліковано 27 червень 2015 - 12:04
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 27 червень 2015 - 12:45
По стилю написания, орфографии и информативности сообщений совершенно не похожи!
Единственное - обе пишут то русском, то на украинском!
ИМХО.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 27 червень 2015 - 14:36
Девочки,а в цирк на воде возле Экватора кто-то ходил?Как там?
Моя была с бабушкой. Понравилось. Были гимнасты, клоуны, из зверей крокодил, питон, кто еще не помню. Придет - уточню и допишу).
Опубліковано 27 червень 2015 - 15:02
Дівчата, може, хтось підкаже, де знайти дешевше 
Мама буквально "підсадила" на жіночу білизну Diorella. А зараз на неї ціни, як і на все загалом, високі.
Шукаю в інтернет-магазинах. Дивлюся - різниця між оптом і в роздріб - майже у 2-3 рази (опт бл. 50 грн., роздріб - від 120).
Де у нас у місті є, щоб не дуже дорого? Або, може,хтось займається тут?
Це моя любоФФ остані 5 років. І всіх, хто її в мене міряв))) Беру на ринку, є точка. А зараз у нас Катя Карамелька СП веде. Ціни адекватні. І Катя чудовий орг.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 27 червень 2015 - 15:11
Дописываю про цирк) Еще фаер шоу, дрессированные собаки, енот, змея. Бабушка говорит - цирк, ничего особенного, как и все передвижные цирки, малой понравилось, другие дети пищали-визжали)
Katerina
-
Місто:Полтава, Авиагородок
-
Ім'я:Катерина
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:21
Оф.сайт? Дуже сумніваюсь))) Найнижчі ціни на неї на сайті Е-Леді, але там треба доки ПП(
Что значит ПП?
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:22
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:30
дівчата, привіт, виручайте!!! Чим відіпрати шовковицю і ожину?? дєть до бабусі їздив... 
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:34
Я Ванишем вывожу. Но только сразу. Если успели уже постирать, даже хозяйственным мылом - Ваниш не возьмет. Я сразу на пятно, без воды, наношу Ваниш, оставляю по инструкции, потом стираю - большинство пятен выводит.
Juliett
-
-
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:34
Если еще ничего не делали то облейте вещь крутым кипятком. Если мылили или пробовали стирать с моющим уже не поможет
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:36
залейте ванишем розовым или белым, в зависимости от того ,цветная одежда или нет. Я все розовым заливаю, прямо на пятна. Сроки выведения разные, бывает 15 мин, а бывает и на ночь оставляю. Но пока все выводило, главное одежду в машинке не "застирать", а потом с пятном "не загладить"., потом вывести тяжело.
Я Ванишем вывожу. Но только сразу. Если успели уже постирать, даже хозяйственным мылом - Ваниш не возьмет. Я сразу на пятно, без воды, наношу Ваниш, оставляю по инструкции, потом стираю - большинство пятен выводит.
одинаково мыслим коллега))))
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:36
бліііін... зразу почала застирувати милом, порошками.... ну все((( спробую ще кип'ятком.. нема ваніша як на зло(((
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:38
бліііін... зразу почала застирувати милом, порошками.... ну все((( спробую ще кип'ятком.. нема ваніша як на зло(((
оставьте в холодной воде до завтра. Купите и зальете.
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:45
Сходили в цирк - нам очень понравилось, насмеялись.Весело, интересно, ярко и красиво!
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:52
Мышутка, если на форуме есть СП по белью интересующей вас фирмы, то устраивать сбор на выкуп ростовок запрещено (ну разве что вы на общих основаниях откроете сп)
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:55
Если еще ничего не делали то облейте вещь крутым кипятком. Если мылили или пробовали стирать с моющим уже не поможет
дівчата, ви неймовірні!!!! Я б в житті не здогадалася кип'ятком полити)))) Чистісінька наша сорочечка!!! Дуже дякую за поради!!! 
Juliett
-
-
Опубліковано 27 червень 2015 - 20:59
Рада що допомогла, в мене мама так плями від всіх ягід виводить, тільки треба зразу полити, тоді результат найкращий
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|