за першою дитиною нічого такого, що свідчило про початок пологів не було. Це була дата ПДР, почалися перейми, води не відійшли, прокололи пузир і стимулювали. За донькою всю ніч снився дивний сон-що я плаваю і ніяк не обсохну на березі. Прокинулася мокра-відходили води, перейм не було, до дати ПДР тиждень.
Как начинались роды?
Розпочатий з NatalkaP, 15 лип 2009 22:52
163 відповідей у цій темі
#162Опубліковано 06 липень 2016 - 15:13
До речі медсестра на прийомнику-це окрема історія. Перший раз приймала бабуся, яка весь час бідкалася, що я даремно приіхала,бо так не народжують, а ій оце картку пиши... Другий раз медсестрі треба якусь інформацію звітувати, каже, посидь, спішити тобі нікуди. І лікаря позвала, перед тим як оформляти картку, щоб підтвердила що це вже пологи... А в мене штани були мокрі по коліно-знов води відходили, я ій кажу гляньте на мене і на цю калюжу, а вона мені-всяке бува...
#163Опубліковано 19 квітень 2019 - 09:31
Первые роды начались с отхождения вод.Вторые замучали ложными схватками в течении 3-х дней, которые таки стали регулярными и с интервалом меньше 5 минут.
Скажу, что когда отоходят воды, то сразу все понятно, а со схватками думала-гадала оно или не оно, пора или нет #164Опубліковано 11 травень 2019 - 15:16
В 5 утра отошла пробка и начались схватки, с периодичностью в 30 минут, и так весь день. Часов в 6 вечера стали через 15-10 минут. В 9 вечера поехали в роддом, до 11 ночи меня оформляли, потом осмотр на кресле, а я не в родах, схватки ложные. В 9 утра осмотр, прокололи пузырь и отправили в родзал. В 16:25 родила)
Відредаговано Svet_vol, 11 травень 2019 - 15:17.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |