Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
Опубліковано 10 листопад 2014 - 20:35
Дівчата, мабуть вишивання це заразно)))
Я вас чим далі читаю, тим більше хочеться і самій спробувати
Є 2 проблеми: перша це брак вільного часу (пізно закінчую працювати, і якось не дуже хочеться ще й після роботи очі напружувати за вишивкою, та й взагалі нічого не хочеться..), і друга - якщо не враховувати серветочку на уроках праці у школі, я нічого раніше не вишивала.
Але все-таки є бажання спробувати
Походила трохи по сайтах, подивилася набори, прийшла до вас за порадою. Для початку звісно хочеться щось зовсім нескладне і невелике, можливо на новорічну тематику. Підкажіть будь ласка сайти/виробників/або й конкретну схему, на які варто звернути увагу, а також будь-які інші корисні поради))
мені наприклад сподобався оцей ведмедик http://masterdosuga....duct/8067-bruno але можливо ця вишивка не така проста як здається на мій недосвідчений погляд?
bonya
-
Місто:Полтава-Левада
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 10 листопад 2014 - 21:20
Спрошу еще тут. Девочки, а где вы распечатываете схемки вышивок, скачанных в интернете?
Опубліковано 10 листопад 2014 - 23:01
Спрошу еще тут. Девочки, а где вы распечатываете схемки вышивок, скачанных в интернете?
принтера дома нет, если ч/б и А4 формата просила мужа распечатать. цветная печать есть в переходе на Шевченка и не далеко от Конкорда
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 10 листопад 2014 - 23:16
включила сериал
взяла работу
прошила две нити
поняла, не тот цвет
распорола
все на сегодня достаточно
Опубліковано 11 листопад 2014 - 00:53
@Jilly, у меня подруге, которая никогда в жизни ни одного крестика не вышила, припекло вышивать крестом. Она мне об этом в пятницу сказала, а я на выходные уезжала. Пообещала вернуться и все ей показать. Ну там же крестиком совсем не сложно. Ну что там крестик, два стежка, и так всю вышивку, только цвет меняй. В итоге ей так нетерпелось, что когда я приехала, она уже свою первую картинку вышила. Хотя она вообще не понимала до этого, что там за дырочки такие на ткани и что с ними делать. Она вообще ни разу не видела как вышивают крестиком. Единственное, что я поправила, чтобы крестики все в одну сторону наклон имели. Сейчас такие картины вышивает, закачаешься.
Это я все к чему, хочется? Надо вышивать))) Время на любимое дело найдется. Даже если очень редко. Вон я с домиком от девочек всех отстаю ужасно. Я одну картину вышиваю годами. Потому что иногда могу несколько месяцев не брать в руки вышивку и не находить время. Но когда таки повезет, это такое несравненное удовольствие))
Как по мне, мишка не сложный. Я бы только с бэкстичем поморочилась (шов назад иголку, не имеет отношения к крестикам, но по контуру там надо мишку им вышить). И то, не потому, что это сложно, а потому что не люблю его вышивать.
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 11 листопад 2014 - 01:22
Таня, Jilly, підтримаю Дану, якщо хочеться - обов'язково треба спробувати).
Я вміла в'язати, гачкувати, плести макраме, робити мережку, рішельє і вишивати гладдю, але при цьому, абсолютно не вміла вишивати хрестиком. До того часу, поки не приїхала у відпустку і не побачила вишивки сестри, тут мене накрило і не відпускає по цей день).
Треба спробувати обов'язково, а тоді чекаємо в нашій компанії;-) Ведмедик не складний, бек теж легко шиється, це шов "назад голка", а ми тут підкажемо, якщо будуть питання.
Конкретно по виробниках важко сказати, їх так багато, краще орієнтуватися на тематику, так буде простіше вибирати. Я раніше вишивала багато "Чарівної миті", мені подобалося що в них кольорові схеми, зараз шию вже другу роботу "Юнони", схеми чорно-білі, але досить великі, то легко читається. Вперше шию "Dimensions", то сказала б, що це вже для більш досвідчених, бо вишивка досить технічна - мілка канва, багато беку, французькі вузлики. У кожного, мабуть, є свої недоліки, а можливо це просто справа звички) Я тепер мрію спробувати нитки Космо, із наборів Фуджико, про які писала Таня Настоящая, от мрію і все тут) Так що, Таня, не думай, вишивай!
bonya
-
Місто:Полтава-Левада
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 11 листопад 2014 - 12:00
Может кому пригодится. Сегодня на Леваде видела нитки Anchor по 5.30 грн в магазине "Левада" в отделе Ремонт одежды
anjutka
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Анюта
Опубліковано 13 листопад 2014 - 17:34
недельный отчетик)
чуть-чуть повышивала)
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 листопад 2014 - 23:31
Мій невеличкий прогрес за цей тиждень.
Було стало
Ксюни4ка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 17 листопад 2014 - 08:45
Мое малюююсенькое продвижение в домике:
Было:
Стало:
Опубліковано 17 листопад 2014 - 13:10
сегодня и похвастаться особо нечем(
Опубліковано 17 листопад 2014 - 14:36
стыдно показывать, но так
Опубліковано 17 листопад 2014 - 14:38
Девоньки, а я пока свои елочки-снежинки тут забросила. Все силы брошены на вышиванку, так как мне непредвиденно предстоит сделать еще 2 подарка, при том очень и очень оперативно.
Опубліковано 19 листопад 2014 - 21:07
я вирішила почати з зовсім простого, і вже бачу, що правильно зробила) виходить не дуже акуратно
але ведмедик вже також у мене, і чекає своєї черги (сподіваюсь, дочекається))))
Опубліковано 19 листопад 2014 - 22:43
Мне тоже на днях должен прийти набор Викторианский шарм, с опозданием к вам присоединюсь, буду спрашивать советы, для меня это будет первая большая работа
Відредаговано Tanik, 19 листопад 2014 - 22:52.
Polinka78
-
-
Опубліковано 19 листопад 2014 - 22:50
я вирішила почати з зовсім простого, і вже бачу, що правильно зробила) виходить не дуже акуратно
але ведмедик вже також у мене, і чекає своєї черги (сподіваюсь, дочекається))))
З почином! А що саме виходить неакуратно?
Опубліковано 20 листопад 2014 - 11:36
А я для себя открыла вышивку бисером... Никогда не думала, что меня так от нее "попрет"
Единственный минус - бисер склонен россыпаться. Часто.
Polinka78
-
-
Опубліковано 20 листопад 2014 - 11:41
А я для себя открыла вышивку бисером... Никогда не думала, что меня так от нее "попрет"
Единственный минус - бисер склонен россыпаться. Часто.
А похвастаться?)
Алла, в процесі вишивки бісер зручно на клейку сторону скотчу зачіпать. Прям шматком скотчу зачерпнула бісеринки і з нього тоді голкою береш по одній.
Опубліковано 20 листопад 2014 - 11:51
А мне бисером не нравится. Балерина была моей первой и последней работой.
Вот когда лентами что-то творю, тогда интересно применять разные техники и нравится, а когда крестиком, то всегда заламываюсь делать все, кроме крестика.
Опубліковано 20 листопад 2014 - 12:02
А похвастаться?)
Алла, в процесі вишивки бісер зручно на клейку сторону скотчу зачіпать. Прям шматком скотчу зачерпнула бісеринки і з нього тоді голкою береш по одній.
Спасибо!!!!
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|