Плавание в бассейне
Розпочатий з LUCKY, 30 чер 2010 21:17
233 відповідей у цій темі
#161Опубліковано 30 липень 2014 - 19:15
Девочки, начинаем плавать в большой ванне, хотелось бы пригласить инструктора на дом, поучиться, набраться смелости) Если есть у кого телефончик, напишите в личку пожалуйста.
#162Опубліковано 16 серпень 2014 - 15:02 Девочки, какая стоимость посещения бассейна ребенком в этом году? #164Опубліковано 16 серпень 2014 - 18:12
Боюсь, что подорожает. Мы весной общались с тренером, то они реально были обеспокоены что будет с ценами на комуналку. ((((( Подорожало не только для населения, но и для предприятий, а школам льгот не дают. Как они говорили, что бояться если прийдеться поднять цену до 50-60 грн, то в бассейн никто не прийдет....
Маякнете, что вам скажут. Мы тоже собираемся, не думала что уже надо записываться #167Опубліковано 19 серпень 2014 - 08:45 Свєта, а ви з Левади туди їздите? Ми раніше жили на Браїлках, недовго було добиратися. А от тепер переїхали, якщо їздити в басейн, то з кінцевої Левади. Тепер вся в роздумах, чи воно того варте, особливо взимку. Цікавий ваш досвід. #168Опубліковано 19 серпень 2014 - 12:38
Взимку і весною їздили з Подолу, тепер теж на Леваді. Думаю, якщо не дуже підніметься вартість, все-одно будемо їздити. Да, далеко, але альтернатив немає, наскільки я знаю. Малій подобається, а це головне.) #169Опубліковано 19 серпень 2014 - 12:46
Я не Света, но тоже поделюсь. Мы ездили с Супруновки. Вроде бы и не далеко, но время было очень неудобное: маршрутка была на перерыве. Возила сынулю либо на велике либо на коляске пешком. После бассейна очень хорошо сушились и опять же либо я пешком, либо ждали по месту маршрутку. Сынуле очень нравиться, заметила что болеть мы стали не так сильно: то есть если раньше мы вычухивались по 2-3 недели, то теперь 5-7 дней. В этом году должно быть другое время, может будет полегче. #170Опубліковано 19 серпень 2014 - 13:18
Якщо попадемо в одну групу, то можемо разом їздити - веселіше буде) Ми ще з вами здається і в садочок один ходимо
Ми ходили зі старшими дітьми в групу, то в вівторок був час на 18-15, в суботу на 11-30. Думаю і цього року приблизно такий же розклад буде. Щодо хвороб, то мені особливо немає з чим порівнювати - ми з 9-ти місяців в басейн ходимо, начебто хворіє син як і всі, радість в тому, що без ускладнень, максимум за тиждень здоровий.
#171Опубліковано 19 серпень 2014 - 14:33
А сколько в том году стоило? #173Опубліковано 19 серпень 2014 - 18:33
ой, да??)) Ви теж в Телесику? Так може ми в одній групі?)) Так, щось я вас не можу ідентифікувати, ми ж виходить і в басейн разом ходили?
250 грн за місяць. Якщо пропустили із-за хвороби і приносите справку, якийсь там відсоток повертається (не пам"ятаю, скільки).
а що таке перенос 1 заняття? Поштучно і я не пам"ятаю, завжди за місяць платили.
#174Опубліковано 19 серпень 2014 - 19:39
Ну вот по справке одно занятие переносили. Если болели дольше, абонемент сгорал
#175Опубліковано 20 серпень 2014 - 11:55 ой, да??)) Ви теж в Телесику? Так може ми в одній групі?)) Так, щось я вас не можу ідентифікувати, ми ж виходить і в басейн разом ходили?
Ну в Телесик ми тільки почали ходити в ясла, ви мабуть вже в молодшу групу перейшли. А ось по-басейну я вас пригадую, запам'яталось як Владка пісні в роздягальні співала, хоча ми всього пару раз за хворобами перетнулися. #176Опубліковано 20 серпень 2014 - 11:59 запам'яталось як Владка пісні в роздягальні співала
Ми ще в яслях, в молодшу групу ще не переводили, наскільки я знаю. #178Опубліковано 22 серпень 2014 - 09:19 Девочки, стою перед выбором-Нептун как поняла частный бассейн или при школе Вчера узнала цены 50грн занятие, 350грн-мес
Поэтому и стала поднимать вопрос других бассейнов, чтоб сравнить расценки,-еще лучше если в соотношении качества, так как я не была ни в одном бассейне
#179Опубліковано 22 серпень 2014 - 09:31 Нептун теж при школі, це як би філіал від Дельфіну. Просто він відремонтований. А так - вибирати особливо ні з чого, в 31 школу таких малих дітей не беруть, в 33 повинні були теж відремонтувати басейн ще в минулому році, але через брак коштів цього не зробили. Більше я не знаю, де басейни працюючі є. В Вітаміні вартість дорожча, в Спартак ще можна ходити, але там як таких занять немає, купуєте дорослий абонемент і можете ходити з дитиною під свою відповідальність.
#180Опубліковано 22 серпень 2014 - 09:33 я теж шукаю альтергативу, з Садів 2 їхати не зручно. Але бачу вибору не має. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |