КПК
Розпочатий з o_ma, 16 чер 2010 12:17
265 відповідей у цій темі
Katerina
-
Місто:Полтава, Авиагородок
-
Ім'я:Катерина
Опубліковано 12 квітень 2012 - 20:00
Да, Максу. Графік майже однаковий, тільки КПК з 9 міс вже роблять.
А у нас знакомые расказывают во всеуслышанья о том, что за границей прививки не делают вообще, т.к. это вредно, а вот у нас детей травят... На самом деле получаетя все это чушь, я про то что прививки не делают.
Спасибо за информацию.
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 12 квітень 2012 - 20:11
А у нас знакомые расказывают во всеуслышанья о том, что за границей прививки не делают вообще, т.к. это вредно, а вот у нас детей травят... На самом деле получаетя все это чушь, я про то что прививки не делают.
Спасибо за информацию.
Катя, я теж дуже дивуюся, коли таке читаю. Більш того, коли ми приїхали сюди на ПМЖ, нас заставили пройти медкомісію і без прививочної карти Антону не підписували папери, тобто ми могли не отримати дозвіл на проживання. Я знаю, що емігранти не так серйозно до цього відносяться, але корінні французи прививаються все життя. А графік ідентичний, тільки БЦЖ робиться в місяць, ну за КПК я писала.
Polinka78
-
-
Опубліковано 14 травень 2012 - 11:41
Терміново!!! Дівчата, а куди колять КПК? В попку чи ніжку? У нас сьогодні прививка, а я не знаю куди клеїть лідокаїновий пластирь... І у лікаря забула запитати...
Linn
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 14 травень 2012 - 15:09
Терміново!!! Дівчата, а куди колять КПК? В попку чи ніжку? У нас сьогодні прививка, а я не знаю куди клеїть лідокаїновий пластирь... І у лікаря забула запитати...
Нам в ручку кололи (предплечье)
Polinka78
-
-
Опубліковано 14 травень 2012 - 16:38
Все, КПК зробили, подивимся яка буде реакція. До речі, сказала лікар що можна робити і в ручку, і в ніжку, і в попку. Тепер до грудня ніяких прививок.
Linn
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 15 травень 2012 - 22:18
Все, КПК зробили, подивимся яка буде реакція. До речі, сказала лікар що можна робити і в ручку, і в ніжку, і в попку. Тепер до грудня ніяких прививок.
Легко вам перенести! А Вашему малышу в какое место сделали в итоге?
Polinka78
-
-
Опубліковано 15 травень 2012 - 22:43
Легко вам перенести! А Вашему малышу в какое место сделали в итоге?
Дякую! Поки що все ок, ттт, але сказали, що реакція буде на 3-й день. Я прийшла на 15 хв раніше назначеного, спеціально, щоб запитати куди клеїти і вирішили робити в ножку.
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 15 травень 2012 - 23:43
А зачем пластырь? Это у вас так , или всем так можно? Оно меньше болит потом?
Polinka78
-
-
Опубліковано 16 травень 2012 - 00:08
А зачем пластырь? Это у вас так , или всем так можно? Оно меньше болит потом?
Пластирь з лідокаїном, клеїть за 15-30 хв до укола, це обезболює. В мене малий майже не плаче, як колять, більше сердиться, що його держуть. У нас його виписують разом з вакциною, думаю і в Україні він є.
Опубліковано 23 травень 2012 - 12:34
Дякую! Поки що все ок, ттт, але сказали, що реакція буде на 3-й день. Я прийшла на 15 хв раніше назначеного, спеціально, щоб запитати куди клеїти і вирішили робити в ножку.
нам завтра предстоит КПК, медсестра сказала, что реакции никакой не будет ...
Polinka78
-
-
Опубліковано 23 травень 2012 - 13:29
Не знаю, мій лікар казав, що на КПК реакція сильніша ніж на АКДС, може вакцина не така .
Ну нас пронесло, повередував трохи пару днів і все (ттт).
Joli
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Таня-Joli :)
Опубліковано 23 травень 2012 - 16:15
у нас тоже не было, хотя я очень переживала и боялась. Не бойся! )
Опубліковано 30 травень 2012 - 12:08
Вчера сделали прививку КПК, вечером покапризничала немного. Сегодня проснулась в 6 утра пару часов поигралась и уснула на полдня. Так долго днем она ни когда не спала, проснулась вроде к хорошем настроении.
Ох уж эти прививки, пока все сделаем мама поседеет
Опубліковано 30 травень 2012 - 12:16
у нас, СБ, реакции никакой не было))
у нас, СБ, реакции никакой не было))
Опубліковано 22 червень 2012 - 13:42
сегодня сделали КПК, надеюсь, без реакций обойдемся
Опубліковано 21 вересень 2012 - 12:10
Нарешті сьогодні зробили КПК. Дівчата, купать дитину можна чи ні? (забула спитати у медсестри).
Любящая мама
-
Місто:Огнивка
-
Ім'я:Юляшка
Опубліковано 21 вересень 2012 - 12:15
Нарешті сьогодні зробили КПК. Дівчата, купать дитину можна чи ні? (забула спитати у медсестри).
сутки нельзя -мы тоже 3 дня назад сделали.
Опубліковано 21 вересень 2012 - 12:15
Сегодня купать нельзя и вроде как и на второй день тоже ( точно не помню). Ограничить гуляния в день прививки, так как организм ослаблен. Ну и реакция может быть на 6-10 день. У нас, ттт, все обошлось.
Опубліковано 21 вересень 2012 - 14:44
Опубліковано 21 вересень 2012 - 16:12
А какой вакциной делали?
Нам не знаю якою.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|