я правильно розумію, що з усієї ситуації реально зачепило лише питання збору коштів?
якщо Вам це така кістка в горлі, то напишіть в редакцію, зв'яжіться з постраждалою, з'ясуйте, чому і для яких цілей потрібні гроші, і вже тоді робіть висновки.
Дитячі майданчики Полтави
Розпочатий з Мальвина, 05 чер 2010 22:07
250 відповідей у цій темі
#161Опубліковано 02 червень 2017 - 13:49 я правильно розумію, що з усієї ситуації реально зачепило лише питання збору коштів?
якщо Вам це така кістка в горлі, то напишіть в редакцію, зв'яжіться з постраждалою, з'ясуйте, чому і для яких цілей потрібні гроші, і вже тоді робіть висновки. #163Опубліковано 02 червень 2017 - 13:55 Робіть висновки? А вы не подумали, что форумчане бывали в таких ситуациях и что у детей тоже были такие травмы? И без звонков знают что к чему? Да, сбор денег ФУ, в данной ситуации чистейшая манипуляция да еще и своим ребенком. Тройное фу. Відредаговано Marusja, 02 червень 2017 - 13:56. #164Опубліковано 02 червень 2017 - 14:09 збір коштів - це особистий вибір і того, хто збирає, і того, хто дає або відмовляє.
але дана тема - про дитмайдани. і обговорюю я її в фокусі лише цієї проблеми. і я вважаю, що незадовільний стан майданчиків замовчувати неприпустимо, бо це грає на руку чиновникам, а зовсім не нам і нашим дітям. так само, як і позиція "мама сама винна", коли ще ні експертизу, ні розслідування не провели. а для мене важливо, щоб дитмайдани перевірялися і контролювалися, щоб відповідальні особи, у разі виявлення порушень, несли відповідальність. #165Опубліковано 02 червень 2017 - 14:19
Аня, а вот теперь по теме. Лично вы помимо бла-бла-бла и километровой писанины что сделали для благоустройства своих площадок и для удобства своих и соседских детей? Как сейчас модно, начинаем с себя...
#166Опубліковано 02 червень 2017 - 14:29 я нещодавно тут запрошувала бажаючих долучитися до ініціативи «ДОСТУПНІ ДИТЯЧІ МАЙДАНЧИКИ», направлену на вирішення ряду проблем, з якими стикаються на дитмайданах батьки і діти. зараз маємо невеличку команду. бажаючих з форуму не знайшлося.
#167Опубліковано 02 червень 2017 - 14:43
Какие именно проблемы и как вы их решаете?
#168Опубліковано 02 червень 2017 - 14:49 якщо бажаєте долучитися, можемо зустрітися і обговорити. якщо питаєте з цікавості, то, думаю, що в середині червня, коли проект буде готовий, розповім про нього тут #169Опубліковано 02 червень 2017 - 14:54
Аня, вы меня простите, но все выше написанное ни о чем) С нетерпение буду ждать ваш рассказ. #170Опубліковано 02 червень 2017 - 15:03
Так аж політика як скрізь...
У нас взагалі не було майданчика,точніше був,але в рази небезпечніший чим ця злополучна гірка. І всі політичні і громадські організації відмовляли нам в установці нового майданчика - мало дітей. Тобто десяток діточок в принципі нікому не потрібні. Ми самі переробили всі гойдалки і гірку самі скоротили, і зробили менший кут нахилу. Бо нам не пофіг де гуляють наші діти. Всі громадські ініціативи гарна штука, якщо вони потім різко не стають політичним популізмом і після виборів зникають. Більше нічого не пишу,так як не бачу сенсу. У нас в місті є на чому проводити вибори,проблем море,так що майданчики це лише початок.
#171Опубліковано 02 червень 2017 - 15:11 вот, правда, задело: у нас во дворе горки сломаны, я детей на них не пускаю. вот если бы пустила, а они ударились - мне жаловаться на жэк, что горка сломана, или на окулиста, что у меня со зрением плохо, и я очевидного не вижу??? когда мои дети катаются с горки, я стою внизу и ловлю их. на очевидно травмоопасные не пускаю. на фото горка в нормальном состоянии, находится во дворе у этой женщины, то есть ее ребенок 4 года катался нормально, маму горка устраивала, а в одночасье чиновники стали виноваты, что горка не такая? и судя по загруженности травматологии, дети такие компрессионные переломы получают буквально ежедневно, кого винить-то, если не родителей? #172Опубліковано 02 червень 2017 - 15:17 клас. на рівному місці втягнули людину у політику і вибори.
проект не презентую, бо він у стадії розробки. зараз можу сказати, що він направлений на створення системи моніторингу за дитмайданчиками, бюджетом і посадовцями. ініціативні батьки, що власними силами облаштовують і ремонтують майданчики, звичайно молодці. та проблема більш глобальна. і вирішувати її потрібно системно.
так, потрібно подавати заяву на балансоутривувача. за травмування дитини на аварійному майданчику передбачена кримінальна відповідальність.
#174Опубліковано 02 червень 2017 - 15:33
а как же быть с невыполнением родительских обязанностей? у нас в головах с рождения вкручивают мысль, что нам все должны, а мы сами делать ничего не обязаны. жаль #175Опубліковано 02 червень 2017 - 15:46
так, людина продалася. Які ще питання? #176Опубліковано 02 червень 2017 - 15:53
яка людина? #177Опубліковано 02 червень 2017 - 16:38 Це вона. Кожна людина має право на свою думку. Але те, що вона обізвала курками тих, хто з нею не згоден, якось зовсім некрасиво... #1800 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |