Перехід до вмісту

Фотографія

Частная клиника "Безега и К"

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
243 відповідей у цій темі

#161 tatyana27

tatyana27

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 088 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 21 жовтень 2015 - 16:42

Были у "Безеги", там теперь не только лор-клиника. Есть гинеколог (Запороженко или что-то в этом роде), педиатр (кто-то из Левады на Г фамилия), терапевт, хирург. Больничных не дают, только справки для школы/садика.

А какая у них стоимость приема?

#162 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 21 жовтень 2015 - 16:45

Ну мы были только у лора - как и было раньше 70 грн первичный, повторный -35.

#163 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2               

Опубліковано 21 жовтень 2015 - 21:40

Запороженко гинеколог?!!? Мужчина??? Были у него на прошлой неделе, принимал нас в качестве Лора :))

#164 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2               

Опубліковано 21 жовтень 2015 - 22:06

Есть гинеколог (Запороженко или что-то в этом роде)

Интересно). Он мне в мае делал заливку и ещё антибиотики назначил, так как были ухудшения после первичного приёма у другого ЛОРа в этой же клинике.

#165 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 жовтень 2015 - 05:38

Я на сайте смотрела - у них и лор и гинеколог с такой фамилией)) Лор-мужчина, гинеколог -женщина. Так что все ОК))))

Відредаговано Mila*, 22 жовтень 2015 - 05:39.

#166 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 22 жовтень 2015 - 06:50

Фух. Мой ЛОР был мужчиной.

#167 Evgenushka

Evgenushka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 95 повідомлення
  • Ім'я:Євгенія

Опубліковано 06 січень 2016 - 17:11

Мінуси:
- рекомендую уважно перевіряти оголошену адміністратором вартість з реальною вартістю послуг, один раз сказали на 50 грн більше, вдома зрозуміла, що мене надурили, вдруге зробила зауваження і адміністратор повернула різницю;
- лікар Трубчинін має дуже зайнятий вигляд, складається враження, що ти йому заважаєщ своїм візитом, на запитання відповідає роздратовано, жалілася на вухо - подивився лише його, ніс та горло не дивився
- крапельниці роблять в коридорі, де ходять люди та прохолодно, люди після операцій теж лежать у коридорі
- у вену потріпляють з другого-третього разу
- робила фізіопроцедури - один раз йшло тепло з приладу, інший раз ні, тобто включають прилади через раз
Плюси:
- працює до пізна.

#168 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 06 січень 2016 - 17:16

лікар Трубчинін має дуже зайнятий вигляд, складається враження, що ти йому заважаєщ своїм візитом, на запитання відповідає роздратовано

Точно такое впечатление от консультаций Безеги М.И.

Сколько ходила к Трубчинину, всегда отвечал на вопросы без эмоций и терпеливо всё разъяснял.

#169 Evgenushka

Evgenushka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 95 повідомлення
  • Ім'я:Євгенія

Опубліковано 06 січень 2016 - 20:23

Больше сего напрягло выдуривание денег, как будто не больница а рынок!

написала отзыв на украинском, чтоб на сайте у них выставить, но там все отзывы проверяет администратор - навряд ли мой оставят :(

#170 audi

audi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 532 повідомлення

Опубліковано 06 січень 2016 - 20:39

Этим отзывом проверите еще раз их на чистоплотность

#171 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 31 березень 2017 - 13:56

Після останнього візиту в клініку, вирішила виговоритися!
До того, що приходиш по запису на призначний час, а заходиш в кабінет хвилин через 30 уже звикла. Така ж ситуація і в "Рефлекторі". Особливо це дратує коли приходиш з двома малими дітьми, які швидко починають нудьгувати і ти не знаєш чим їх розважати. Пояснення адміністратора -  багато звертаються з гострим болем і їх теж треба прийняти. Ок, я прекрасно це розумію, сама можу бути на місці тих кому це знадобиться, але чому для таких випадків не посадити чергового лікаря? Який прийматиме тільки тих, хто не записаний. Хтось відпрашується з роботи, хтось поспішає після цього ще кудись - хіба не для цього існує запис?
Із останнього.
Записалися по телефону на прийом з дитиною. За замовчуванням - до лора, оскільки я цю кілінку знаю як спеціалізовану по лор і у нас ніхто не питав до кого нам треба. Спитала що турбує. Соплі, закладений ніс.
Приїхали на 18.20, в кабінт зайшли в 19.00 після скандалу коли нас нарешті приймуть. Завели нас до лікаря, як потім виявилося - педіатра і вона питає а чого ви прийшли до мене. Наче це ми вибирали. Але все таки подивилася, назначила лікування і ми вимучені поїхали додому.
Тиждень назначеного лікування результату не дав
. Знову записуємося на прийом, в моєму розумінні – повторний.
Цього разу майже зразу зайшли, приймав уже лор, Трубчинін. Назначив нове лікування.
І ось на рецепшені мені озвучують суму 150 грн як за первічний прийом. Так, у цього лікаря ми вперше, але ж до того педіатра ми не самі пішли, нас повели.
Я людина не скандальна, але тут не витримала.
Особливо кожного разу мене дратує тьотка не рецепшені, яка чи то хазяйка, чи то родичка Безеги, коротше кажучи якась наближена, яка сидить не в медформі, яка постійно говорить по мобільному на «отвлеченн
ые» теми або як цього разу обсуждає кухню в «Апельсині», стиль розмов у неї відповідний. Скільки чула її розмови з пацієнтами - досить грубувато і зверхньо, наче робить велику послугу. На моє зауваження про чергового лікаря для незаписаних єхидно відповіла - оце вас послухаємо і так і зробимо.
Так от вона найбільше мені доказувала, що вона пам
ятає (!!!) нашого хлопчика тиждень тому і що зараз візуально його стан кращий!!!!!!!це вона спеціаліст так визначила, а значить ми уже з власної прихоті прийшли до іншого лікаря. І якщо ми були у педіатра, то чого ми не записалися знову до педіатра. Тобто до тієї, призначення якої не дали жодного позитивного результату і на які я витратила більше декількох сот гривень.
Коротше кажучи, я заплатила як за повторний прийом – 100 грн, ця тьотка «дозволила», сказавши що вони не обідніють на 50 грн. Я теж, але уже пішла на принцип, бо за такі гроші вважаю ставлення повинно бути інакшим. Але великої конкуренції у них немає, тому і не борються за пацієнта.
Може хтось звинуватить нас у тому, що ми самі винні, що не записувалися до "свого" лікаря, до когось конкретного, але нам було принципово потрапити туди у п,ятницю і вільний час був тільки на 18.20.

#172 katiappc

katiappc

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 186 повідомлення
  • Місто:Полтава, Подол
  • Ім'я:Katerinka

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2017 - 14:13

До того, що приходиш по запису на призначний час, а заходиш в кабінет хвилин через 30 уже звикла. Така ж ситуація і в "Рефлекторі". Особливо це дратує коли приходиш з двома малими дітьми, які швидко починають нудьгувати і ти не знаєш чим їх розважати. Пояснення адміністратора - багато звертаються з гострим болем і їх теж треба прийняти. Ок, я прекрасно це розумію, сама можу бути на місці тих кому це знадобиться, але чому для таких випадків не посадити чергового лікаря? Який прийматиме тільки тих, хто не записаний. Хтось відпрашується з роботи, хтось поспішає після цього ще кудись - хіба не для цього існує запис?
Із останнього.
Записалися по телефону на прийом з дитиною. За замовчуванням - до лора, оскільки я цю кілінку знаю як спеціалізовану по лор і у нас ніхто не питав до кого нам треба. Спитала що турбує. Соплі, закладений ніс.
Приїхали на 18.20, в кабінт зайшли в 19.00 після скандалу коли нас нарешті приймуть. Завели нас до лікаря, як потім виявилося - педіатра і вона питає а чого ви прийшли до мене. Наче це ми вибирали. Але все таки подивилася, назначила лікування і ми вимучені поїхали додому.
Цього разу майже зразу зайшли, приймав уже лор, Трубчинін. Назначив нове лікування.
І ось на рецепшені мені озвучують суму 150 грн як за первічний прийом. Так, у цього лікаря ми вперше, але ж до того педіатра ми не самі пішли, нас повели.
Особливо кожного разу мене дратує тьотка не рецепшені, яка чи то хазяйка, чи то родичка Безеги, коротше кажучи якась наближена, яка сидить не в медформі, яка постійно говорить по мобільному на «отвлеченн
ые» теми або як цього разу обсуждає кухню в «Апельсині», стиль розмов у неї відповідний. Скільки чула її розмови з пацієнтами - досить грубувато і зверхньо, наче робить велику послугу. На моє зауваження про чергового лікаря для незаписаних єхидно відповіла - оце вас послухаємо і так і зробимо.
ятає (!!!) нашого хлопчика тиждень тому і що зараз візуально його стан кращий!!!!!!!це вона спеціаліст так визначила, а значить ми уже з власної прихоті прийшли до іншого лікаря. І якщо ми були у педіатра, то чого ми не записалися знову до педіатра. Тобто до тієї, призначення якої не дали жодного позитивного результату і на які я витратила більше декількох сот гривень.
Коротше кажучи, я заплатила як за повторний прийом – 100 грн, ця тьотка «дозволила», сказавши що вони не обідніють на 50 грн. Я теж, але уже пішла на принцип, бо за такі гроші вважаю ставлення повинно бути інакшим. Але великої конкуренції у них немає, тому і не борються за пацієнта.
Може хтось звинуватить нас у тому, що ми самі винні, що не записувалися до "свого" лікаря, до когось конкретного, але нам було принципово потрапити туди у п,ятницю і вільний час був тільки на 18.20.

Получается, вы записывались к ЛОРу, а вас отправили к педиатру? Кто у них педиатр?

#173 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 31 березень 2017 - 15:18

Получается, вы записывались к ЛОРу, а вас отправили к педиатру? Кто у них педиатр?

Я вважала, що записуюся до лора, бо дзвонила в спеціалізовану лор-клініку, на той момент я навіть не знала що там є педіатр, не звертала увагу до цього. Хіба не адміністратор повинен був уточнити?
Або ж нас все таки записали до лора, а коли ми почали обурюватися довгим очікуванням - відвели до вільного лікаря, на той момент це був педіатр.
Її прізвища не знаю, бейджика не було, на бланку консультації тільки підпис, без прізвища.

#174 katiappc

katiappc

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 186 повідомлення
  • Місто:Полтава, Подол
  • Ім'я:Katerinka

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2017 - 15:42

Я вважала, що записуюся до лора, бо дзвонила в спеціалізовану лор-клініку, на той момент я навіть не знала що там є педіатр, не звертала увагу до цього. Хіба не адміністратор повинен був уточнити?
Або ж нас все таки записали до лора, а коли ми почали обурюватися довгим очікуванням - відвели до вільного лікаря, на той момент це був педіатр.
Її прізвища не знаю, бейджика не було, на бланку консультації тільки підпис, без прізвища.

Понимаю вас, вот и меня это удивило.. Я тоже не знала, что у них есть педиатр. В Медионе ещё есть детский лор.

#175 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 31 березень 2017 - 16:16

До того, що приходиш по запису на призначний час, а заходиш в кабінет хвилин через 30 уже звикла. Така ж ситуація і в "Рефлекторі". Особливо це дратує коли приходиш з двома малими дітьми, які швидко починають нудьгувати і ти не знаєш чим їх розважати. Пояснення адміністратора - багато звертаються з гострим болем і їх теж треба прийняти. Ок, я прекрасно це розумію, сама можу бути на місці тих кому це знадобиться, але чому для таких випадків не посадити чергового лікаря? Який прийматиме тільки тих, хто не записаний. Хтось відпрашується з роботи, хтось поспішає після цього ще кудись - хіба не для цього існує запис?
Із останнього.

Вы абсолютно правы!
Почему за мои немалые деньги в назначенное мне время принимают с острой болью и зарабатывают деньги, а с я с детьми должна ждать? Пусть на эти случаи будет дежурный специалист. А конкретный выбранный мной врач должен принимать конкретно меня. Тем более детей.
Лично я пришла к выводу, что они обнаглели. Как и в Рефлекторе. С каждым годом все хуже. :-(
Лучше пойти на стационар и проситься на прием или ехать в ургентную обласную, но не к Безеге и Рефлектор. Потраченные деньги и время (да и нервы на скучающего приболевшего ребенка в очереди) часто не стоят полученного результата :-(

#176 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 березень 2017 - 16:34

та ладно, нас у Безеги много раз вытягивали из отитов, которые зачастую начинались среди ночи и с жуткой болью и температурой. И я мчалась без записи и нас принимали. Деньги-деньгами, но именно к Лору так и должно быть. У меня раз в жизни болело ухо, и даже представить тяжело, что при этом чувствует ребенок, если я взрослая тетка волком выла. 

#177 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 березень 2017 - 16:40

И про дежурного врача. В частной клинике? На целый день? Этого никогда не будет. Такого даже в поликлиниках нет, за копейчатую з/пл, а  Вы хотите чтобы Лор бросил все дела и целый день сидел и просто ждал людей с острой болью... А зная еще и менталитет наших людей, то к нему и еще записываться начнут "постоянные клиенты".

#178 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 31 березень 2017 - 20:35

И про дежурного врача. В частной клинике? На целый день? Этого никогда не будет. Такого даже в поликлиниках нет, за копейчатую з/пл, а Вы хотите чтобы Лор бросил все дела и целый день сидел и просто ждал людей с острой болью... А зная еще и менталитет наших людей, то к нему и еще записываться начнут "постоянные клиенты".

Хм, я все таки за офіційно платний недешевий прийом чекаю належного рівня обслуговування. А мені його не дають, бо знають, що великої конкуренції немає. Не завжди є можливість і бажання ловити лікаря в стаціонарі.
Люблю колись почутий вислів "школа полтавського менеджменту"... Він сюди підходить(((

#179 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 31 березень 2017 - 20:54

И про дежурного врача. В частной клинике? На целый день? Этого никогда не будет. Такого даже в поликлиниках нет, за копейчатую з/пл, а  Вы хотите чтобы Лор бросил все дела и целый день сидел и просто ждал людей с острой болью... А зная еще и менталитет наших людей, то к нему и еще записываться начнут "постоянные клиенты".

но тогда людям, во время приема которых приняли не их, а еще кого-то, нужно приносить извинения и делать скидку например (ведь за то же самое время заработали двойную ставку и человеку доставили неудобства). а не как так и надо! идешь за деньги на время, а сидишь как в поликлинике в очереди. так в поликлинике хоть места побольше в зале ожидания и бесплатно.

#180 Эссе

Эссе

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 399 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

2            

Опубліковано 31 березень 2017 - 21:14

У Безеги не была ни разу, по лор-проблемам всегда обращаемся в Рефлектор, то наглежа не замечала, все культурно, по пол часа не помню чтобы в очереди сидела.
  • Marusja це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама