Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Опубліковано 08 травень 2020 - 08:21
Фантазии и иллюзии- это хорошо. Ладно, я организовывала акцию своей знакомой с раком, которая очень хотела жить, но денег на операцию не было и даже кредит ей не давали. Тогда доброжелатели тоже говорили: "Что они чудят. Ты смотри, собирают деньги. Я знаю, там бесплатно лечат".
Буквально недавно люди отдали за другое лечение , не онко, 40 000 гр. Со слов знакомой, это были все их сбережения. А еще надо оперировать кисту, так негде взять денег. И работать не дают.
Не знаю кто и на каких мешках денег сидит и какие деньги ходят за пациентами. Может и ходят. Но доходят ли ? Не знаю.
А что, уже благодарностей за роды тоже нету ? Сколько по документам указывается расход на одну роженицу ?
Я очень далека от этого. Но мне мало верится, что шло оно к .... вначале написала к здоровью нации, а затем пыталась подобрать точную формулировку. Ибо шло к естественному отбору.
Буквально месяц назад смотрела видео блогера из США. Она 4 дня писала кровью и таки пришлось вызвать скорую. Не хотела вызывать. Хоть у нее и ее сына есть сраховка, но за вызов скорой, анализы снимок живота и минутное общение врачем она ожидает счет примерно на 6000 дол.ь Т.е. человек 4 дня ссыт кровью и не обращается к врачу. Потому что дорого.
И кто мне скажет, что советская система здравоохранения плохая ?
"Благодарность" за пологи залежить суто від бажання мам і пап. Я не платила ні в 2011, ні в 2017. І народжувала не на вулиці, якщо що.
Ви хочете, щоб лікувати як у США, але безкоштовно? Так ми, на жаль, живемо не у світі рожевих поні, які какають райдугою.
Опубліковано 08 травень 2020 - 08:27
"Благодарность" за пологи залежить суто від бажання мам і пап. Я не платила ні в 2011, ні в 2017. І народжувала не на вулиці, якщо що.
Ви хочете, щоб лікувати як у США, але безкоштовно? Так ми, на жаль, живемо не у світі рожевих поні, які какають райдугою.
Вот несколько лет назад жена одного топового журналиста Полтавы рожала. Так потом я читала статью, что у нас все рожают бесплатно. То все слухи. Здесь целый форум мамочек, которые в состоянии отличить просто буквы от своего реального жизненного опыта.
Опубліковано 08 травень 2020 - 11:14
Пожалуй, наиболее полный перечень достижений президента Зеленского за 1 год
https://www.facebook...09580502848453/
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 08 травень 2020 - 13:48
Вот несколько лет назад жена одного топового журналиста Полтавы рожала. Так потом я читала статью, что у нас все рожают бесплатно. То все слухи. Здесь целый форум мамочек, которые в состоянии отличить просто буквы от своего реального жизненного опыта.
Щоб стверджувати, що це не безкоштовно треба перевірити на практиці: не бачила жодного повідомлення про те, що людина приїхала народжувати, а її відправили додому чи вимагали оплатити цю послугу.
Kalinna
-
-
Опубліковано 08 травень 2020 - 15:32
Повернути до парламенту законопроект №3376-1 (щодо компенсації лікарям, що стали інвалідами в наслідок коронавірусу)!
https://petition.pre.../petition/95528
Опубліковано 08 травень 2020 - 22:37
Щоб стверджувати, що це не безкоштовно треба перевірити на практиці: не бачила жодного повідомлення про те, що людина приїхала народжувати, а її відправили додому чи вимагали оплатити цю послугу.
Моей маме в 2014 году говорили, что если мы не заплатим, то мне после кесарево не будут колоть обезбаливающе. Понятно, что этого бы не сделал никто. Но сам факт.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 09 травень 2020 - 08:37
Я другого народжувати боялась як ,,вогню,,,бо після перших пологів за 200 баксів в 2004 ,кучу розривів і синяк на пів тіла,бо малого видавлювали.Ото де і гроші....Зате в 2011 з черговим лікарем без всих домовленостей на все пішло годин 3 не більше.
Лікар , педагог це ,,призвание,,,Якщо душа не лежить то не треба ,,калічити,,, ні фізично ні морально.
Опубліковано 12 травень 2020 - 14:24
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 13 травень 2020 - 11:45
Моей маме в 2014 году говорили, что если мы не заплатим, то мне после кесарево не будут колоть обезбаливающе. Понятно, что этого бы не сделал никто. Но сам факт.
Вам бы нужно было купить обезболивающее,тогда бы кололи.А "по предоплате"- всё включено(
Опубліковано 13 травень 2020 - 15:16
Опубліковано 13 травень 2020 - 15:34
Kalinna
-
-
Опубліковано 13 травень 2020 - 15:54
Нажаль, зараз ковбасить всю нафто-газову промисловість(
Хіба це обмежується однією галуззю?
При тотальному падінні цін на нафту ми вперше за останні 4 роки знову купуємо бензин у країни, що веде з нами війну... Хто ж ще її підтримає?
Відредаговано Kalinna, 13 травень 2020 - 15:55.
Опубліковано 13 травень 2020 - 17:43
Я другого народжувати боялась як ,,вогню,,,бо після перших пологів за 200 баксів в 2004 ,кучу розривів і синяк на пів тіла,бо малого видавлювали.Ото де і гроші....Зате в 2011 з черговим лікарем без всих домовленостей на все пішло годин 3 не більше.
Лікар , педагог це ,,призвание,,,Якщо душа не лежить то не треба ,,калічити,,, ні фізично ні морально.
Це не в обласній часом? Бо в мене те саме в 2003 і два інваліда зробили з нас.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 13 травень 2020 - 22:11
Це не в обласній часом? Бо в мене те саме в 2003 і два інваліда зробили з нас.
ні...1 патологія....по ,,великому,блату на той час.Зараз він там вже не зав точно.
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 14 травень 2020 - 10:00
топового журналиста Полтавы
А у нас такие есть в Полтаве???
Опубліковано 14 травень 2020 - 14:32
О скандале с "Дия". Мы проанализировали данные выложенные в интернет телеграмм каналом UA Baza. Да , это по большей части компиляция нескольких реестров попавших в сеть в разное время. Но ест одно но... 245 988 реестрационных записей опубликованных в телеграмме внесены в реестры после 06.02.2020 года, то есть после официального представления и запуска приложения "Дия". В любых подобных системах главный вопрос безопасности этих систем - вопрос хранения ключей верификации (идентификации) пользователей. Где находятся сервера приложения "Дия", кто сертифицировал их для использования в этом виде и где данные сервера находятся физически - ответов на этот вопрос нет. Миллионы личных данных граждан Украины очутились в руках неизвестно где находящегося человека при полном попустительстве и молчании органов государственной безопасности.
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 травень 2020 - 08:23
Як діти стають жертвами безсилля держави перед пандемією
42 тисячі дітей повернули у сім’ї, з яких доти їх забрали через суд. Офіційно – аби убезпечити від пандемії. Є випадки коли дітей повертали алкашам, садистам та багатодітним шльондрам… Насточортіло це лицемірство. ЗЕвлада переймається не дітьми, а схемами Єрмака та прибутками Коломойського. Через це у ЗЕвлади нема грошей ані на лікарів (300%), а ні на дітей, хоча вони знаходилися навіть під час гострої фази боїв біля Дебальцева.
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 травень 2020 - 09:57
Про таке не мріяв навіть Путін. Завдяки діджиталізації Зеленського 26 мільйонів українців опинились в небезпеці.
Причина: злив персональних даних майже всіх громадян України, які мають водійські права. І це все – завдяки "державі у смартфоні" Зеленського, додатку "Дія", на який було злито мільйони з бюджету країни.
Тепер будь-який шахрай-початківець, або інша зацікавлена вами особа зможе дізнатись про вас те, що їм потрібно без вашої згоди. Для цього просто потрібно скористуватися «допомогою» Telegram-боту "Ua Baza BOT". Там продають ваші дані водійських посвідчень, біометричних паспортів включно з фото, паролями, даними з держреєстрів та “Нової пошти”.
В країнах ЄС за злив персональних даних однієї людини «саджають на бутилку» цілу компанію. Штрафи та компенсації такі високі, що більшість компаній-винуватців миттєво стають банкротами. Що вже говорити про уряд Зеленського, який злив дані 26 МІЛЬЙОНІВ українців???
Як то кажуть: «Не дякуйте». Президент і його команда, на які надіялись ми разом з більшістю українців, «смачно» всіх зрадили. Як ще можна назвати злив персональних даних з додатку «Дія» за наші ж гроші?
В_олошка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 15 травень 2020 - 14:21
Про таке не мріяв навіть Путін. Завдяки діджиталізації Зеленського 26 мільйонів українців опинились в небезпеці.
Причина: злив персональних даних майже всіх громадян України, які мають водійські права. І це все – завдяки "державі у смартфоні" Зеленського, додатку "Дія", на який було злито мільйони з бюджету країни.
Тепер будь-який шахрай-початківець, або інша зацікавлена вами особа зможе дізнатись про вас те, що їм потрібно без вашої згоди. Для цього просто потрібно скористуватися «допомогою» Telegram-боту "Ua Baza BOT". Там продають ваші дані водійських посвідчень, біометричних паспортів включно з фото, паролями, даними з держреєстрів та “Нової пошти”.
[fontЯк ще можна назвати злив персональних даних з додатку «Дія» за наші ж гроші?[/font]
Інна, можна, звідки інформація? Просто зустрічала, що є дані на людей, котрі в Дії не зареєстровані. І я в тому числі, по мені інформація десятилітньої давності. В Дії не реєструвалася.
Відредаговано В_олошка, 15 травень 2020 - 14:23.
Опубліковано 15 травень 2020 - 14:38
Інна, можна, звідки інформація? Просто зустрічала, що є дані на людей, котрі в Дії не зареєстровані. І я в тому числі, по мені інформація десятилітньої давності. В Дії не реєструвалася.
я так розумію, що оскільки в дії авторизація через ключ Привата, то теоретично дані на всіх, хто пов'язаний з приватом був чи є, і так доступні Дії, незважаючи на те чи людина користувач Дії. Навряд чи саме в момент авторизації Дії передаються особисті дані.
Чоловік мені сьогодні розказував, що Дія користується серверами Амазону, тобто по суті американська приватна компанія має доступ до всіх наших даних. Через одне місце все(
4 користувачів читають цю тему
0 учасників, 4 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|