Біля взуттєвого дитячого кіоску, навпроти ще два магазини джинсів і поруч магазин Молоко.
А я шукала в районі зупинки 23 вересня))
Комбез на зиму
Розпочатий з NatalkaP, 15 сер 2009 21:36
1808 відповідей у цій темі
#1761Опубліковано 05 листопад 2018 - 09:58
А я шукала в районі зупинки 23 вересня)) #1762Опубліковано 05 листопад 2018 - 10:31 Это там, где раньше какая то кафешка была? Свет, по лупилу - не показалось, что рукава коротковатые? Взяла младшей их сдельник, по длине отлично, а рукава куцие какие то((( #1764Опубліковано 05 листопад 2018 - 14:15 я б тополино советовала, не знаю, правда, на счет среднего диапазона, но по скидкам недавно цены неплохие были. Мне кажется, для годоваса отличный вариант, Лупилу тоньше, в них даже с поддевой двигаться надо интенсивно, а Тополино достаточно плотный и теплый, я довольна)
#1766Опубліковано 05 листопад 2018 - 15:58
А я накупила на три зими вперед в такій послідовності Тополіно, Лупілу, Некст... PS: По відчуттям Тополіно найтовщий, а Лупілу і Некст приблизно однакові)) Відредаговано Kalinna, 05 листопад 2018 - 16:01.
#1767Опубліковано 05 листопад 2018 - 16:25 Правильно) Я теж так люблю, запастись наперед) Лупілу також подобається,подивляюсь,ну це вже мабуть на наступну зиму, хоча й Ленне від старшого ще є #1768Опубліковано 05 листопад 2018 - 17:29
У нас Тополино на эту зиму.
Прошлой зимой носили Тополино и Лупилу до -5-10 на флисовые поддевы отлично было. На больше мороз или если только на колготы и реглан, то хватало Тополино. Рейма мне тоже безумно нравится, но цены на них Некст тоже хорош, но пока я начухалась разобрали размеры #1773Опубліковано 12 листопад 2018 - 23:07 Сын носил прошлую зиму. Пуховик очень тёплый, легкий. Пока чистила в химчистке, то было ок, потом постирала сама, с жидким средством и на нужной программе, выветривала, но все равно появился специфический запах. Запах слышен когда пуховик намокает, снег, например.
#1775Опубліковано 14 листопад 2018 - 22:22
Девочки,у нас демисезонная куртка блестящая,за два месяца вытерлись рукава и клапана карманов Не Кико,но недешевая.
#1776Опубліковано 23 листопад 2018 - 23:34 Подскажите, пож-та, кто знает, Ленне действительно очень теплый, если в описании утеплитель изософт 330 гр , а в полукомбезе 150 гр? Совсем не разбираюсь в наполнителях. Ищу оооочень теплый для мрезляков – младшей жарко зимой не бывает)))
#1777Опубліковано 24 листопад 2018 - 08:07 Действительно теплый Мы ходили в Ленне, коламбии, обере, некст, то первый самый теплый. Комбинезоны вайт Сиерра еще хороши и сноу драгон, они идут с флисовой грудкой-спинкой
#1780Опубліковано 14 лютий 2019 - 08:53 Я мега задоволена нашим зимовим комбінезоном Тополіно! Дуже теплий, всю зиму ми проходили під ним в тонких колготах і бодік+фліска (коли бодік був до довгого рукава одягали просто на нього). Тканина якісна, коли отримала - мені вона видалась тонкуватою (пам'ятаючий останній ТСМ старшого), але ні - вона непродувна, і водонепроникна - після сидінь і лежань в калюжах я просто чекала коли багнюка висохне, і протирала вологою ганчіркою + товстий шар утеплювача підходить дитині, що спить у візочку. Єдине: якби знала, що молодший син ростиме не так стрімко як старший - взяла б розмір 86, сидів би точно по фігурі, а я взяла 92 см. - комбез у вільному обляганні навіть зараз наприкінці сезону (у нас зараз зріст до 90 см.), а на наступний буде малий... Але тут не вгадаєш і навіть якби купувала у самому початку зими, на менший не наважилась би, тим більше, що він не був критично великим і на початку сезону - ми просто підросли за весь цей час всього на 1-2 см. Відредаговано Kalinna, 14 лютий 2019 - 09:25.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |