Виходиш на трасу до Кременчука(кінцева траликів на Росошенцях) і ловиш попутку.Там часто їдуть і беруть пасажирів.Можна любим транспортом доїхати(правда прийдеться постояти). При тому, що рано вранці дехто їде туди на роботу.
в Кременчуг можно поискать варианты на https://www.blablacar.com.ua. не рекламирую, просто советую, если нельзя удалите. У меня муж например,когда едет на маршрут, и заодно кого нибудь подбрасывает, с багажом, семью и тд. Для пасажира мне кажется это эконом вариант.
на автовокзалі значно дешевші ціни, ніж в сервіс-транзіті (маршрутки від конкорду). Доречі там тепер є бронь, коштує копійки (була 1 грн.), але спокій і впевненість, що в тебе є білет, того варті. і не буде потреби заздалегідю їхати на автовокзал за білетом.
Ось телефон - розкажуть, що і коли іде через Кременчук, на що можна забронювати
вот смаковська придет и расскажет, что у нас в кружке такому же учат)))) и тогда я наконец свыкнусь с мыслью, что малого надо отдавать в цирковую студию, потому что пока не хочется, но судя по всему ему туда дорога
Виходиш на трасу до Кременчука(кінцева траликів на Росошенцях) і ловиш попутку.Там часто їдуть і беруть пасажирів.Можна любим транспортом доїхати(правда прийдеться постояти). При тому, що рано вранці дехто їде туди на роботу.
Ми постійно берем пасажирів на цьому маршруті, бо самі так до покупки авто їздили, тому жаль стає студентів, і не тільки)
на автовокзалі значно дешевші ціни, ніж в сервіс-транзіті (маршрутки від конкорду). Доречі там тепер є бронь, коштує копійки (була 1 грн.), але спокій і впевненість, що в тебе є білет, того варті. і не буде потреби заздалегідю їхати на автовокзал за білетом.
Ось телефон - розкажуть, що і коли іде через Кременчук, на що можна забронювати
0952280000
Або я прискіплива, або так і є, але ні разу не попадався нормальний транспорт: або такий що ось ось розпадеться по дорозі, або такий що всі камінці/ямки чути.Там більшість рути, але вони такі дерев"яні((((
Теперь это про меня(( потеряла свой паспорт (надеюсь, что не украли)
Как представлю всю волокиту с восстановлением, уже вздрагиваю...
Может кто подскажет, какие хоть бумажки будут требовать? могу только свид. о рождении придумать и свид. о браке
И идти нужно в паспортный стол по месту нынешней прописки или там где получала старый паспорт?
Точно знаю, що публікацію про пошук в місцевих газетах вимагали і заяву про викрадення (краще написати викрали, ніж загубила). Тоді не дай Бог його хтось взяв, менше проблем.
В мене так одногрупницю в наручниках виводили з гуртожитку. Думала, що паспорт дома в батьків забула. А виявилось що його вкрали і під залог залишили за телефон більш ніж 2 тис(це на 2009 рік).СБ розібрались тоді.
Теперь это про меня(( потеряла свой паспорт (надеюсь, что не украли)
Как представлю всю волокиту с восстановлением, уже вздрагиваю...
Может кто подскажет, какие хоть бумажки будут требовать? могу только свид. о рождении придумать и свид. о браке
И идти нужно в паспортный стол по месту нынешней прописки или там где получала старый паспорт?
я когда документы теряла, то надо было писать объявление в желтую газету типа "сделал всё что мог, но не нашел"
и еще будь готова к тому, что тебе начнут названивать разные личности и говорить что нашли паспорт и требовать за это деньги. обычно все эти номера пробиваются как мошенники. пару наводящих вопросов и всё проясняется
Або я прискіплива, або так і є, але ні разу не попадався нормальний транспорт: або такий що ось ось розпадеться по дорозі, або такий що всі камінці/ямки чути.Там більшість рути, але вони такі дерев"яні((((
15 років тому туди не було маршруток взагалі, то користувалася лише транспортом автовокзалу. Влаштовувало :-) ;-) обламалися за стільки років лише 1 раз (хоча їздила завжди регулярно до батьків) якщо потрібно бюджетно, то це не передбачає першокласні умови имхо
Звичайно, що зараз із малими їжджу маршрутками, але за ті гроші, що вони просять, це мука (особливо ногам, які неможливо випрямити) і сервіс ще той...
Блин, напугали меня, девочки((( я в милиции уже постоянный клиент - в начале месяца коляску украли, потом сумочка, теперь паспорт..Бля, наверное, кто-то сглазил
Поняла, что сперва нужно топать в милицию? или в газету?
п.с. а нету какого-то местного сайта, где могут выставить объявление - вдруг кто-то паспорт нашел?
Блин, напугали меня, девочки((( я в милиции уже постоянный клиент - в начале месяца коляску украли, потом сумочка, теперь паспорт..Бля, наверное, кто-то сглазил
п.с. а нету какого-то местного сайта, где могут выставить объявление - вдруг кто-то паспорт нашел?
Когда мы потеряли аттестат дочери , нам написали через ВК, там в дочери профиль был. Но повторюсь, как выше девочки писали, будь очень осторожна - мошенники не дремлют, все номера телефонов пробивай через интернет, ну и конечно никому денег через терминал не вздумай перечислять.
нам мошенники через минут 15 после того, как дочь написала об утере , позвонили...((((.
а девушка, которая нашла аттестат, выложила сканы аттестата. Мир не без добрых людей, может обойдётся