У кого стояли на учете в поликлинике?
Розпочатий з grace, 14 тра 2009 19:53
1872 відповідей у цій темі
#1761Опубліковано 01 вересень 2017 - 07:46
Девчули привет. Подскажите, кто стоял на учете в первой ЖК, там практикуют путёвки в санатории? ( у меня так знакомая из 4Жк ездила на оздоровление). У кого надо узнавать о их наличии?
#1762Опубліковано 01 вересень 2017 - 08:38 Вот тема - можно почитать после какого срока их дают работающим беременным при отсутствии противопоказаний по здоровью: https://mama.pl.ua/i...13#entry1427311 Відредаговано Kalinna, 01 вересень 2017 - 08:39. #1763Опубліковано 09 жовтень 2017 - 10:56 Девочки, подскажите, пожалуйста, какая процедура смены доктора? вот всеми фибрами или чем там еще)) не хочу становиться на учет к своей участковой(((
#1764Опубліковано 09 жовтень 2017 - 21:40
Ответила в ЛС
#1765Опубліковано 27 листопад 2017 - 11:41 Добрый день! подскажите, пожалуйста, кто-то стоял на учете у Левченко Н. Ю.? 1 гор что можете о ней сказать? #1766Опубліковано 10 січень 2019 - 22:37
Привет, девочки! По месту жительства отправили к Яруте в 4 поликлинику. Скажите, кто стоял у неё? Какие впечатления?
#1767Опубліковано 11 січень 2019 - 19:12 Была в неё несколько раз, то мне не понравилось. Возможно это мои беременные гормоны так сработали #1768Опубліковано 12 січень 2019 - 00:20 Дуже неприємна лікар. Зарозуміла хамка. Стояла в неї на обліку з останньою вагітністю. Думала, я і так все знаю, стану до дільничної , не хотілось до своєї далеко їздити з кожним аналізом. Пожалкувала сто разів. До першого узд дивилася мене разів три чи чотири. Двійню навіть не запідозрила, хоча у мене пузо було відповідне)) Всі рази мені твердила, що раз двійня, то це не нормальна вагітність, це аномалія, можуть бути проблеми. Я розумію, що можуть, але навіщо нагнітати? До речі, коли проблеми таки сталися вона їх пропустила, на щастя я ходила за консультацією в ПЦ і там мене направили на збереження. За десь десять тижнів, що я була у неї, мені тричі плутали аналізи, вклеювали чужі в карту, хоча це вже до акушерки, мабуть. Та лікар не моргнувши виписувала лікування, не глянувши на прізвище. Враження після неї вкрай неприємні. #1769Опубліковано 12 січень 2019 - 01:20
Прочитала Свєтин пост, і мене як наче машиною часу кинуло на 1,5 роки назад. Вкрай неприємні спогади в цей раз, теж 4 лікарня, правда інший лікар.Я їй з двійнею муляла очі всю вагітність, все мені підписувала направлення на збереження до ПЦ .Друга вагітність -теж 4-а лікарня, і інший лікар-я від неї втекла-не витримала зразу, стала на облік в районці-ще гірше.В першу вагітність стояла на обліку в лечсанупрі-досі приємні і теплі спогади, ходила до лікаря з позитивом, ніяких страхів, ніяких запихувань на збереження,ну - небо і земля.В третю вагітність нервувати було вкрай небезпечно, тому ходила до лікаря з чоловіком-вони його тупо боялися і вели себе адекватно.Але , паралельно я була під наглядом ще одного лікаря, довіри лікарі 4 лікарні на чолі з їхньою завідоючою, в мене не визивають, нажаль.
#1770Опубліковано 12 січень 2019 - 14:54 Я в шоке,первый раз слышу что двойня это аномалия.Как вы доходили к этому бестолковому врачу? #1771Опубліковано 12 січень 2019 - 15:55
Спочатку планувала тільки здавати аналізи у неї, щоб взимку не їздити далеко, при необхідності консультувалася у гінеколога, якій довіряю. Потім Ярута була у відпустці і я була в іншого лікаря. А на 24 тижні загреміла на збереження і вийшла вже з малюками.
До речі, мені Яруту всі хвалили як гарного спеціаліста. Після перших візитів до неї я ходила на консультацію в 2 лікарню до гінеколога. Вона відізвалася про неї більш ніж добре і видно було, що говорила відверто. Я вирішила, що може, людина була не в настрої , а я надто сильно зреагувала, гормони все ж. Мені до 4-і лікарні близько, на той момент молодшій доні було 2 роки, далеко не поїздиш. Тому вирішила ходити вже по місцю проживання. Тим більше я за себе постояти вмію))) А от Яруті треба б повчитися аргументовано пояснювати необхідність аналізів , наприклад, а не кидатися фразами типу: от буде у вас дитина з аномаліями, тоді побачите, ну і що , що ви недавно здавали аналіз, ви що так впевнені у своєму чоловікові? #1772Опубліковано 12 січень 2019 - 20:15
Мені так само реаматолог при виписуванні направлень на ревмопроби вирішила нав'язати ще й аналіз на хламідіоз. На мої аргументи майже так само відповіла. Ну я то спокійно сприйняла, а говорити таке вагітній жінці - то перебор( #1773Опубліковано 12 січень 2019 - 22:15
Я відмовилася і не здавала, бо один раз перед другою вагітністю здала, другий раз після завмерлої вагітності, потім сама для себе ще в 5 тижнів здала-в мене параноя якась була( боялась повторення сценарію другої вагітності), а коли стала на облік і почали виписувати аналізи на все підряд, я категорично відмовилася, з таким живото м важко ходити і так, а у спеку я одного разу знепритомніла у лікарні на першому поверсі, тому ходила , робила узд, бо рубець попередній треба спостерігати і в основному гемоглобін контролювала, бо всю вагітність був критично низький.Пару разів була неприємна розмова з лікарем, тоді став ходити зі мною чоловік-все стало просто чудово:черги як треба, в кабінеті тільки я, чоловік, медсестра і лікар, а не ще три жінки і одна на кріслі, ніякого підвищеного тону і ніяких жахів .Хоча було дуже важко вирахувати коли чоловік буде вдома і розклад моїх відвідин лікарні, але це зберегло мені нервову систему.
#1775Опубліковано 14 січень 2019 - 14:42 Ну, якщо тему ліньки перечитувати чи скористатися пошуком, то хоча б цю сторінку можна прочитати? #1776Опубліковано 14 січень 2019 - 14:51
Просто очень надеюсь что это всего лишь один негативный случай, может, будет много позитивных... страшно как-то...а что же делать,на учёт все равно надо ставать
#1777Опубліковано 14 січень 2019 - 14:57
При первой беременности стояла на учёте в Росляковой... кто-то знает где она сейчас работает,как к ней попасть на прием?
#1778Опубліковано 14 січень 2019 - 15:23 она в Медионе, вроде бы. https://medion.pl.ua...-aleksandrovna/ Відредаговано Alice_88, 14 січень 2019 - 15:24. #1779Опубліковано 14 січень 2019 - 15:43
Спасибо
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |