Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#17761Опубліковано 04 травень 2020 - 15:43
До речі, в Приваті я й досі являюся непрацюючою: картку брала в декреті. То коли проходила ідентифікацію просто спитали - нічого не змінилося? Я сказала "ні". І це абсолютно не заважає їм постійно підвищувати кредитний ліміт - і пофіг, як буду платити(((
#17762Опубліковано 04 травень 2020 - 19:50 Если вы постоянно пользуетесь картой - это доказывает вашу платежеспособность. А где вы берете деньги банку все равно. #17763Опубліковано 04 травень 2020 - 20:01 У меня карта соц виплати уже лет 8, зимой меняла, то дала менеджер еще и кредитную. Позже прийшла Смс от банка, что баланс кредитной карточки 0 грн, она мне и не нужна, но логика непонятна. #17764Опубліковано 04 травень 2020 - 21:20 Когда мне пару лет назад в очередной раз пытались втюхать эту услугу, я так поняла, у них планы какие-то есть. Каждый раз одно и то же! То я не смогу активировать карту без кредитки, то у них так положено)). Всё равно ухожу только с картой для выплат, зачем этот цирк устраивать? У меня осенью карта заканчивается. Заранее глаз дёргается. Может они там хоть отметку сделали, что я непробиваема насчёт кредиток и всяких нулевых лимитов.
#17765Опубліковано 05 травень 2020 - 07:46
#17766Опубліковано 05 травень 2020 - 10:15 Я последний раз карту поменяла за 5 минут. Когда ещё возмутилась что опять это старье без пайпаса, то молча просто дали другую с пайпасом и чипом.
#17767Опубліковано 05 травень 2020 - 10:36 Я последний раз карту поменяла за 5 минут Когда у меня банкомат сожрал карту, я тоже как-то быстро поменяла, но сразу сказала, что кредиток и лимитов мне не надо. Раньше пользовалась "Укрсибом", а потом на них обиделась, когда они мне домой прислали кредитку по почте. Позвонила на горячую линию, говорят "Ну не активируйте её". После этого они для меня перестали существовать. 150 грн/мес. абонплата ни за что фактически, да, зато процент не снимают с зачислений. Вернулась в "Приват" . #17768Опубліковано 05 травень 2020 - 11:02
У меня на приватовской кредитке лимит в 500грн. Вроде бы можно запросто убрать в 0. Но я ею пользуюсь, так как почти самая удобная карта(за исключением монобанка).
#17769Опубліковано 05 травень 2020 - 11:12 У меня пунктик насчёт кредитов. Противоречат жизненным принципам так сказать). #17770Опубліковано 05 травень 2020 - 11:49 Володимир Зеленський почав похід проти медичної реформи. Починається усе як завжди - "До мене звертаються тисячі медиків". Ну це як прям при Сталіні - звернулися люди і попросили по пів-зарплати віддати на займи. Потім, після того як президент зазначає, що у суспільстві є дві полярні думки стосовно реформи, одні вважають, що реформа - це панацея - інші, що це смерть. І тут же, що "Мені важлива оцінка не диванних експертів, а топових вітчизняних медиків". І я тут же згадав: а судді хто? У робочу групу включили усіх противників реформи і любителів освоювати бюджетні гроші, і майстрів продати маски. Ну Тадуров точно у робочій групі. Ну і ось ці люди і нарадили йому зробити розворот. Стоп. Так тут будь-ласка. Якщо справа лише у тому, щоб збільшити фінансування на конкретний випадок, то ми тільки за. Зараз лікування інфаркту - шось близько 20 тисяч гривень/випадок. Та ради Бога. Хай буде 30-ть. Надумайте лише, де узяти в бюджеті ці гроші. АЛЕ! Сценаристи НІ СЛОВА не написали йому про основний принцип вторинної реформи. А реформа дозволяє викорситовувати принцип "Гроші йдуть за пацієнтом". Це коли у мене є вибір відвезти народжувати дружину (10 тисяч одні роди) не в Забурбелівську Центральну районну лікарню (читай - клоповник), де роди прийматиме лівий гінеколог, а у гарну і охайну лікарню, де чисто. І де професійна бригада, за тіж гроші - зробить все належне. Він ні слова не сказав, що реформа дозволить фінансувати не ліжкомісця, а гроші видаватиме держава конкретній людині на лікування конкретної хвороби. Як може статися, щоб реформою був задоволений я, як пацієнт і Тадуров? Бабуся і корумпований головний лікар? А кінчиться тим, що нормальні лікарі вторинної ланки, які зараз отримують мізерні зарплати - втечуть до Польщі. Володимир Олександрович. Тобі вже 42 роки. Маєш подорослішати. Одумайся. Віктор Бобиренко, член РОК Суми, експерт Бюро аналізу політику Відредаговано Kalinna, 05 травень 2020 - 12:09. #17771Опубліковано 05 травень 2020 - 12:04 А це для зовсім обдарованих Глава Офісу президента запевнив американців: на Банковій корупції нема #17773Опубліковано 05 травень 2020 - 12:53 Україна вперше за 4 роки імпортувала бензин з Росії Чергове "досягнення", хоча саме цього і хотіли більшість - вернутись у ярмо рф-ії Хто ж ще, як не ми допоможе "старшому брату" пережити економічний спад(( #17774Опубліковано 05 травень 2020 - 13:10 У кожній українській школі варто повісити цитати Леніна: 1.«Теперь с завоеванием Украины… наша сила крепнет. Теперь у нас есть возможность получить топливо из Донецкого бассейна, есть источники хлеба и продовольствия… На Украине имеются громадные запасы, излишки хлеба, их трудно взять сразу – там до сих пор партизанщина… Мы должны не менее трех тысяч рабочих железнодорожников, частью крестьян из северной голодной России, двинуть на Украину» 2.«Потерять Украину – потерять голову!» 3.«Поместить полтора миллиона армии на Украине, чтобы они помогали усилению продработы, будучи сугубо заинтересованы в ней, особо ясно сознавая и чувствуя несправедливость обжорства богатых крестьян на Украине». 4.«Надо расширить применение расстрелов. Без этого построить социализм невозможно» 5.«Без ВЧК и других подобных карательных репрессивных органов советская власть существовать не может». 6.«Допустимо и возможно, что погибнет и 90% населения, чтобы оставшимся в живых 10% удалось дожить до всемирной революции и до социализма». http://kartinamira.i...rainskuyur-temu
Для совко...ів, які мріють про повернення у минуле
#17776Опубліковано 05 травень 2020 - 13:29 Для себя очень четко понимаю где Тадуров, где какойтотамчлен и где простоМария ))) #17777Опубліковано 05 травень 2020 - 13:33 А это правда, что некоторые околополитический идейные междусобойчики используют, подобно религиозным сектам , психозомбирующие технологии и люди чрезмерно индуцируются ? Или врут ? #17779Опубліковано 05 травень 2020 - 14:04 Наличие карты для выплат - нет. Если речь про кредитную карту, то я себя перестану нормально чувствовать(. #17780Опубліковано 05 травень 2020 - 14:14 А по суті питання сказати нічого? 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |