Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17741 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 30 квітень 2020 - 11:45

Ще вишенька на торті - костюми спецзахисту, що продає Епіцентр мають підробний сертифікат якості( Країни Європи масово зіткнулись з підробками, що Китай почав реалізовувати користуючись ситуацією((
https://espreso.tv/n...fikaty_volonter

Відредаговано Kalinna, 30 квітень 2020 - 17:29.

#17742 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 30 квітень 2020 - 12:14

Щоб врятувати ДТЕК Ахметова уряд зупиняє Рівненську АЕС і підніме ціни на електрику для населення

#17743 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 01 травень 2020 - 12:41

Валерій Пекар
2 ч. ·
Як казав Роман Шрайк, вони просто не розуміють, в чому проблема. Yaryna Klyuchkovska розібрала інтерв'ю заступника глави офісу президента як фахівець з комунікацій. Але, схоже, там проблеми не лише з комунікацією, а на рівні цінностей.

https://www.facebook...7699?__tn__=K-R

• Kalinna це подобається

#17744 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 01 травень 2020 - 22:54

А ось і новенька версія)
«Епіцентр замовив літак, привіз вантаж. Нам повідомив, що везуть і гуманітарку, і комерцію. Ми порахували необхідним зустріти “Мрію”, тому що вона давно не літала, це гордість нашого авіабудування, і не везла щось секретне. Ми як ОП в цьому літаку не участі брали. Там не було вантажу, який ми централізовано закуповували», – додав заступник голови Офісу президента.

#17745 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 02 травень 2020 - 07:50

А ось і новенька версія)
«Епіцентр замовив літак, привіз вантаж. Нам повідомив, що везуть і гуманітарку, і комерцію. Ми порахували необхідним зустріти “Мрію”, тому що вона давно не літала, це гордість нашого авіабудування, і не везла щось секретне. Ми як ОП в цьому літаку не участі брали. Там не було вантажу, який ми централізовано закуповували», – додав заступник голови Офісу президента.

Прям Квартал 95)

#17746 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 02 травень 2020 - 08:42

Прям Квартал 95)

Так, багато ж казали - хоч поржем, сподіваюсь їм смішно, бо мені - ні...

#17747 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 02 травень 2020 - 08:45

Суцільний треш - всі інституції цілеспрямовано руйнують і виставляють на посміховисько
  • Alenka це подобається

#17748 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 травень 2020 - 08:03

Министерство здравоохранения сообщило 22 международными организациями, через которые Украина закупает за государственные средства лекарства для больных онкологией, ВИЧ, СПИД, гепатитом, гемофилией и другими заболеваниями.об изменениях в правилах закупки данных препаратов. Теперь для этого нужно специальное разрешение Минздрава.

#17749 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 04 травень 2020 - 08:23

Корупцію подолали - навіщо прозорість у такій делікатній справі?  :kez_11: "Договорняки" надійніші...

Відредаговано Kalinna, 04 травень 2020 - 08:36.

#17750 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 травень 2020 - 08:51

За период с 30 апреля по 03 мая 2020 года в электронные реестры, базы данных, автоматические реестры налоговой службы внесено 6212 правок предыдущих записей. Непонятны причины и основания для такого масштабного изменения. Никаких технических отчетов о сбоях в  компьютерной системе налоговой службы на этот период не регистрировалось.

#17751 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 04 травень 2020 - 09:24

Павел Казарин

30 мин. ·

...

Год назад все те, кто успел побить горшки с пятым президентом Украины выстраивались в очередь к будущему шестому. Связывали с ним надежды, обещали реформы и борьбу с коррупцией. Вряд ли они не замечали его пустоту – но наверняка были уверены, что именно им выпадет ее заполнить.

Кандидат и правда был стерилен. Эдакий чистый лист, на котором можно написать все, что угодно, – полагало его окружение. Они научили его фразе Вацлава Гавела о том, что пять лет ошибок лучше, чем пятьдесят лет саботажа. Зеленский повторит эту фразу в марте 2020 года. А уже через месяц выгонит антикоррупционеров и реформаторов из собственной команды.

Либерального рая не случилось. Реформаторского бума не произошло. Кабмин перезагружен крепкими хозяйственниками. Те, кто выигрывал конкурсы на должности, – сметены политическими решениями. Независимость Нацбанка все чаще ставят под вопрос. Еще сохранился островок вольнодумства внутри президентской фракции, но все, что им остается – это фронда и диссидентство.

Из всего объема обещанного президент может записать себе в актив рынок земли и возвращение пленных. Причем в обоих случаях авторство достижений можно оспорить. Рынок не случился бы без жесткой позиции МВФ. Обмена бы не произошло без доброй воли Кремля, в мотивах которого еще предстоит разобраться.

Зеленский уже год не возглавляет «Квартал», но никак не может к этому привыкнуть. Суды принимают выгодные ему решения о демонстрации «Сватов», а пограничники – впускают в страну гастролировавшего в Крыму Dr. Alban. Президентские друзья по сцене обживаются в чиновничьих креслах, а кумовство стало главным содержанием кадровой политики.

Зеленский устраивает порки чужим чиновникам и старательно прикрывает своих. Андрей Ермак продолжает возглавлять ОП, переименованный лишь для того, чтобы прежде его мог возглавить Андрей Богдан. Правоохранители крышуют Андрея Портнова и выдвигают подозрения активистам. Депутаты вольны нарушать карантин, а суды принимают решения, которые имеют мало общего с законностью.

Зеленский шел во власть с обещанием отличаться от предшественников. Но пока все его отличия сводятся лишь к эстетике. Он обжил Теслу и инстаграм. Купается в море и записывает видеообращения. Его сторонники любят говорить о том, что он объединил страну и вспоминают про 73%. Они забывают лишь о том, что эта цифра была не рейтингом Зеленского, а антирейтингом Порошенко.

Порой кажется, что противостояние с пятым президентом стало главным содержанием политики шестого. Более того – сравнение с Петром Алексеевичем остается главным риторическим приемом сторонников Владимира Александровича. Любая критика натыкается на ритуальное поминание его конкурента. Любое сомнение отбивается традиционным «а при прежнем было лучше?» Если бы Порошенко не было – Зеленскому явно стоило бы его придумать.

На этом фоне коронавирус выглядит для действующего президента как спасение. Карантин и кризис будут служить теперь универсальным оправданием. Последствиями пандемии отныне станут оправдывать все. Кадровую неразбериху и непрофессионализм. Случайную глупость и неслучайную подлость. Власть оказалась в роли плохой строительной бригады, которой на выручку внезапно пришло землетрясение. “Мы ничего не делали, оно само”.

Впрочем, все это не отменяет главного. Год назад мы могли думать, что картинку реальности Владимиру Зеленскому собирают рыночники и либералы. Те, кто ратовал за реформы, приватизацию и ЕС. Сегодня от этого либерального лагеря остались руины – а на прежних попутчиков президент успел даже переписать свои имиджевые долги. И потому ключевой вопрос довольно прост. Кто, пользуясь цитатой экс-премьера Украины, заполняет сегодня пустое место в президентской голове?

От этого сегодня зависит всё. Сотрудничество с МВФ и будущее экономики. Переговоры с Кремлем и статус минского процесса. Судьбы Национального банка и уже запущенных реформ. Кто готовит президенту информационную сводку? Как социология влияет на его действия? По каким критериям Зеленский оценивает чиновников и какую роль в этом играют его личные эмоции?
Год назад нас всех убеждали, что пять лет ошибок лучше, чем пятьдесят лет саботажа. Только кто сказал, что ошибки – это альтернатива саботажу, а не его следствие?

• Kalinna це подобається

#17752 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 04 травень 2020 - 10:24

може краще почитати, що прийняли. Це не тільки для Мар’яни. 5000 грн це обмеження без ідентифікації, через Приват24 можна перераховувати скільки треба. Для звичайних людей практично нічого не змінилося. Чому так хочеться заховатися? Не розумію, от чесно. Фінмониторинг проводять лише при перерахунку 400000 грн.

У мене є картка Приват, але сьогодні у Приват 24 мені запропонували надати додаткові дані про себе, накштал рахунків в інших банках, власності нерухомістю, основних і додаткових доходів і т.д. Без надання цих даних моє обслуговування буде припинено((

#17753 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 травень 2020 - 10:29

У мене є картка Приват, але сьогодні у Приват 24 мені запропонували надати додаткові дані про себе, накштал рахунків в інших банках, власності нерухомістю, основних і додаткових доходів і т.д. Без надання цих даних моє обслуговування буде припинено((

в мене так довго висіло повідомлення в приват24 що треба їм надати фото документів, або припинять обслуговування (пару років тому). Здається, рік точно я його ігнорувала. нічого не припинили)  

думаю тут так само

• Kalinna це подобається

#17754 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 04 травень 2020 - 10:31

в мене так довго висіло повідомлення в приват24 що треба їм надати фото документів, або припинять обслуговування (пару років тому). Здається, рік точно я його ігнорувала. нічого не припинили)  

думаю тут так само

В мене те саме в "Вебмані" висить. Кожного разу чекаю, що припинять вивід на приватівську карту, але поки що ве ОК. 

#17755 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 04 травень 2020 - 10:31

думаю тут так само

У мене такого раніше не було, а тут так цікаво - на основі якого законодавчого акту я повинна банку у якого не беру кредит надавати повну інформацію про нерухомість і свій фінансовий стан? Чи банк у нас уже виконує фукції податкової чи інших контролюючих органів?

#17756 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 04 травень 2020 - 11:53

Банки просять інформацію з осені 2017 року,відбулись зміни ще тоді.

#17757 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 04 травень 2020 - 12:26

Банки просять інформацію з осені 2017 року,відбулись зміни ще тоді.

Про карткові рахунки і нерухомість? До чого у їхній анкеті США не поясните?

Для завершення дайте відповідь будь ласка на кілька запитань:
Чи є рахунки в ін.банках (карткові, кредитні, депозитні, поточні)?
 Так
 Ні
Чи є Ви публічним діячем (родичем громадського діяча)?
 Так
 Ні
Розмір очікуваних надходжень на рахунки протягом 3х місяців:
Готівкою:
 < 150 000 грн.
 від 150 000 грн. до 500 000 грн.
 > 500 000 грн.
Безготівковими:
 < 150 000 грн.
 від 150 000 грн. до 500 000 грн.
 > 500 000 грн.
Сума додаткового доходу
Чи відмовили Вам в обслуговуванні інші банки?
 Так
 Ні
Наявність нерухомості, яка знаходиться в особистій власності:
 Так
 Ні
Ви є платником податків США?
 Так
 Ні
Видавали Ви довіреність/право підпису по рахунках в "ПРИВАТБАНК" особі, яка є резидентом США?
 Так
 Ні

#17758 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 04 травень 2020 - 13:49

Інна, це звичайна анкета-опитувальник в банку. Просто раніше при оформленні рахунку це все заносив консультант - навіть не питаючи клієнта. А зараз автоматична ідентифікація/ звірка даних клієнта. Є певна періодичність цих звірок - для звичайних людей (не публічних осіб) раз в три роки.
Я по всіх банках щоразу проходжу.

#17759 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 04 травень 2020 - 15:07

Інна, це звичайна анкета-опитувальник в банку. Просто раніше при оформленні рахунку це все заносив консультант - навіть не питаючи клієнта. А зараз автоматична ідентифікація/ звірка даних клієнта. Є певна періодичність цих звірок - для звичайних людей (не публічних осіб) раз в три роки.
Я по всіх банках щоразу проходжу.

Дякую! Тепер зрозуміло, бо мені ці питання не озвучували навіть при відкритті карти)

#17760 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 04 травень 2020 - 15:40

Взагалі, ці питання - для встановлення рівня ризику корупції та відмивання доходів, отриманних незаконним шляхом.
І нові закони поки що на це і спрямовані, а не для відсліджування платежів простих людей.
  • mitera це подобається

3 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама