Обо всем 76
Розпочатий з nadin, 25 кві 2020 20:17
1986 відповідей у цій темі
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 16 червень 2020 - 14:40
На Браилках сегодня открылась новая пиццерия "Будупиццу" - напротив АТБ, где игровые автоматы были. Пока только с собой можно купить, столиков еще нет, терминала тоже еще нет. Но скоро обещают.
Зашла попробовала - отличная пицца, 30 см в диаметре. Начинки достаточно щедро насыпано. Очень вкусное тесто, мягкое, не толстое, с легкой хрустящей корочкой, не резиновое.
У них сейчас акция - 2 пиццы берешь, 3-я - в подарок.
Відредаговано mismouse, 16 червень 2020 - 14:40.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 16 червень 2020 - 14:46
Дівчата, підкажіть, можливо хтось вивчав дану тему: наскільки правомірно "виставляють" дітей випускних груп з садочків на період літа?
Дитина має право відвідувати садок до 7 років ( до свого ДН), все інше - самоуправство.
Для мене минулого літа це було актуально, тому налаштовувалася на "оборону", але все минулося.
Опубліковано 16 червень 2020 - 15:16
На 23-му наче ні. Є на Мотелі. Біля 11 кварталу. Я там сама не була, тільки бачила вивіску Книги, але туди при мені направляли продавці з магазину канцтоварів одну жінку, яка шукала вправи на літо дитині. Вам якийсь певний задачник? Просто літні вправи можна в канцтоварах глянути. На 23-му в Юлісі можуть бути.
Це "Навчальна книга". Там купа різноманітних робочих зошитів для дітей, підготовка до школи і все таке.
Опубліковано 16 червень 2020 - 15:32
Дівчата, підкажіть, можливо хтось вивчав дану тему: наскільки правомірно "виставляють" дітей випускних груп з садочків на період літа?
Я відповім з точки зору законодавства, за новим законом про освіту діти 6-7 річного віку повинні бути зараховані до школи до 1 червня ( в цьому році до 1 липня). Дії садочків правомірні, вони повинні відрахувати випускників( ніхто нікого не виставляє), бо дитина не може одночасно бути зарахована в 2 закладах.
Влітку дитина, яка іде в 1 клас не може ходити в садок. Виключення розглядаються в індивідуальному порядку.
Відредаговано paprika, 16 червень 2020 - 15:33.
Мрія
-
-
Опубліковано 16 червень 2020 - 15:56
Я відповім з точки зору законодавства, за новим законом про освіту діти 6-7 річного віку повинні бути зараховані до школи до 1 червня ( в цьому році до 1 липня). Дії садочків правомірні, вони повинні відрахувати випускників( ніхто нікого не виставляє), бо дитина не може одночасно бути зарахована в 2 закладах.
Влітку дитина, яка іде в 1 клас не може ходити в садок. Виключення розглядаються в індивідуальному порядку.
Он як. Я не відслідковувала зміни, бо неактуально.
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 16 червень 2020 - 15:58
Разбила экран на сяоми режим 4 нот(((Всё работает!!!Кто нибудь ремонтировал?Цена вопроса?и работа после замены?
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 16 червень 2020 - 16:05
На Браилках сегодня открылась новая пиццерия "Будупиццу" - напротив АТБ, где игровые автоматы были. Пока только с собой можно купить, столиков еще нет, терминала тоже еще нет. Но скоро обещают.
Зашла попробовала - отличная пицца, 30 см в диаметре. Начинки достаточно щедро насыпано. Очень вкусное тесто, мягкое, не толстое, с легкой хрустящей корочкой, не резиновое.
У них сейчас акция - 2 пиццы берешь, 3-я - в подарок.
А цена,?
Опубліковано 16 червень 2020 - 16:06
Он як. Я не відслідковувала зміни, бо неактуально.
Все, говорила з Департаментом освіти і з Міністерством.
Дитина має право перебувати в дошкільному закладу до дня початку навчального року у школі!
Наташа, у Вас не першокласник?)
Відредаговано Викусик, 16 червень 2020 - 16:08.
Мрія
-
-
Опубліковано 16 червень 2020 - 16:28
Стало цікаво. Передивилася закон "про освіту" і "дошкільну освіту", нічого такого не побачила.
О, вже і ВІка дописала, що можна
Все, говорила з Департаментом освіти і з Міністерством.
Дитина має право перебувати в дошкільному закладу до дня початку навчального року у школі!
Наташа, у Вас не першокласник?)
буде другокласником)
mismouse
-
-
Опубліковано 16 червень 2020 - 16:29
Самая дорогая пицца - 119 грн. Остальные - дешевле. Вроде бы самые низкие цены были 79-89 грн.
Опубліковано 16 червень 2020 - 16:51
Стало цікаво. Передивилася закон "про освіту" і "дошкільну освіту", нічого такого не побачила.
О, вже і ВІка дописала, що можна
буде другокласником)
Ви в інтелект?) Я планую завтра візит в школу, не знаєте працює директор?
Дозвонитися нереально
Мрія
-
-
Опубліковано 16 червень 2020 - 17:04
Ви в інтелект?) Я планую завтра візит в школу, не знаєте працює директор?
Дозвонитися нереально
Так, в інтелект.
За директора не знаю.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Опубліковано 16 червень 2020 - 17:20
Це "Навчальна книга". Там купа різноманітних робочих зошитів для дітей, підготовка до школи і все таке.
сходила в юлис они меня тоже туда послали ...хороший магазин маленький ,но все есть на разный вкус и потребности
Опубліковано 16 червень 2020 - 18:04
Девочки, подскажите пожалуйста, ожог можно мазать траумелем? Траумелем гель рекомендуют от ожогов. А мазь? Открытой раны уже нет.
Опубліковано 16 червень 2020 - 18:11
[quote name="Мрія" post="1705390" timestamp="1592317686"] Стало цікаво. Передивилася закон "про освіту" і "дошкільну освіту", нічого такого не побачила. О, вже і ВІка дописала, що можна Якщо дитина зарахована до 1 класу школи, то не може бути у садочку. Хто несе за неї відповідальність школа чи садочок? Це до першого нещасного випадку... Це по закону, але договірні умови можливі, особливо в нашій краіні... Департамент і МОН інколи гарно говорять, але відповідальність несе директор навчального закладу.
Відредаговано paprika, 16 червень 2020 - 18:13.
Опубліковано 16 червень 2020 - 18:28
Пожалуйста, подскажите расписание маршруток на Вакуленцы и обратно. Надо завтра во второй половине дня поехать на Затурино и обратно. Переживаю, чтоб не стоять на трассе.
Опубліковано 16 червень 2020 - 18:57
Девочки, можно распечатать одно единственное фото или есть минимум?
Опубліковано 16 червень 2020 - 19:19
[quote name="paprika" post="1705400" timestamp="1592323900"] [quote name="Мрія" post="1705390" timestamp="1592317686"] Стало цікаво. Передивилася закон "про освіту" і "дошкільну освіту", нічого такого не побачила. О, вже і ВІка дописала, що можна Якщо дитина зарахована до 1 класу школи, то не може бути у садочку. Хто несе за неї відповідальність школа чи садочок? Це до першого нещасного випадку... Це по закону, але договірні умови можливі, особливо в нашій краіні... Департамент і МОН інколи гарно говорять, але відповідальність несе директор навчального закладу.[/quote] Ви все правильно написали, але якщо не забирати медичну картку, то вас ніхто не має права заставити покинути садочок. А довідку до школи можна занести потім. Я так робила - так в школі просили принести довідку до 1 червня, але це було не обов'язковою умовою, головне до 1вересня. В садочку ж намагалися бути "благодєтєлями" - за хабар в сумі 200 грн за місяць перебування. Не вийшло - ми ще місяць ходили до садочка на законних умовах.
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 16 червень 2020 - 19:24
Девочки, можно распечатать одно единственное фото или есть минимум?
Можно
Пожалуйста, подскажите расписание маршруток на Вакуленцы и обратно. Надо завтра во второй половине дня поехать на Затурино и обратно. Переживаю, чтоб не стоять на трассе.
Вакуленские маршрутки ходят как обычные, городские. Не слышала, чтобы было расписание.
Опубліковано 16 червень 2020 - 19:26
На практиці мій, свого часу, ходив у садок все літо після випускного за виключенням останнього тижня літа.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|