я пока переделаю свою работу, запланированную на день, заставлю Саню сделать домашку - так устаю, больше чем на работе(
![]() Обо всем 74
Розпочатий з nadin, 27 січ 2020 07:12
1988 відповідей у цій темі
Опубліковано 19 березень 2020 - 14:31 У меня всё наоборот. Второй день на фразу соседей "В город подвезти?" я зашуганно бегу в сторону дороги. А сегодня выходила (по делу, не шляться), какой-то парень хотел познакомиться, я такую скорость развила, что по дорожке в зале так не хожу на кардио. Потом сама над собой ржала).
Опубліковано 19 березень 2020 - 14:37
Великдень скоро - до чистого четверга у всіх буде порядок і в шафах, і в дворах, навіть вікна помиті і штори випрані
Головне щоб вірус пройшов стороной, бо я не панікер то вже скоро заспокійливі почну пити бо страшно А я не можу заставити старших сісти за уроки.... Вже й телефони забрала, телевізор відключила, а вони пішли на двір по деревах лазити... Ніякі доводи не переконуюсь вчити задання((((( п.с. Юля (лисиця) ваші рецепти у мене як святкові страви, якщо б я так щоденно готувала то на кухні і жила б Відредаговано Belyanochka, 19 березень 2020 - 14:38.
Опубліковано 19 березень 2020 - 14:46
У меня дома два подростка. Они и не привередливые, но я уже устала готовить.
Опубліковано 19 березень 2020 - 14:51 "Отож, останній день в британських школах. Директорка написала всім батькам листа із розкладом. Блін, я читаю і в мене очі повні сліз. Від того, як англійська школа ставиться до дітей, скільки в них турботи і тепла! «Дорогі батьки школярів Тепер вам треба займати своіх дітей різними заняттями і створити графік. У вас в планах години навчання, включно з онлайн активнощами, науковими експериментами і читанням книжок. Але є одне але... Наші діти так само злякані, як і ми зараз. Вони не тільки чують все, що навколо відбувається, але й відчувають нашу постійну тривогу. Вони ніколи раніше такого не відчували і не бачили. І хоч ідея не ходити в школу місяць звучить класно, вони напевно уявляють собі літні канікули, а не реальність із ув‘язнення вдома, не зустрічаючись із друзями В наступні тижні ви помітите зміни в поведінці дітей. Тривогу, злість, протести, через те, що вони не можуть жити нормальним життям. Вони будуть суперечити, виносити мозок і бунтувати весь цей час. Це нормальна і очікувана поведінка в таких умовах. Все, що дітям зараз потрібно - комфорт і любов. Відчути, що все налагодиться і буде в порядку. Значить в такі моменти забувайте про графік і навчання, залізьте під ковдру і поваляйтесь разом, пообнімайтесь. Почнітт читати якусь книжку разом, як родина. Спечіть печиво чи намалюйте картинку. Не переживайте, що діти відстануть від програми. Всі діти зараз в одному човні і врешті буде все ок. Коли ми повернемось у класи, то ми все відкоригуємо і надолужимо в тому місці, де вони зупинились. Наші вчителі в цьому експерти! Не воюйте з дітьми через те, що вони не хочуть робити математику! Не зривайтесь на дітей через те, що вони не дотримуються графіка. Не карайте двома година навчання якщо вони сперечаються. Все, що я хочу вам сказати: врешті психіка вашоі дитини в цій ситуації набагато важливіша за їі академічні знання. І те, як вони почуватимуться зараз, всі чотири тижні, залишиться з ними на все життя в пам‘яті. Зважайте на це щодня»
Опубліковано 19 березень 2020 - 14:59
А еще по привычке можно есть или за компанию)
Может) Но есть же еще пшеничка, манка, ячневая, перловка, овсянка, пшено))
Опубліковано 19 березень 2020 - 15:01 Уважаю! Тільки я останніми роками не роздаю, а просто до баків виношу. Бо не виходить віддати усе зразу (тому треба, той думає, той не зараз, там розміри, там ще щось), а підготовлене, але не роздане дратує не менше. Мені треба порядок тут і зараз. От вікна помити. Довго налаштовуюся, думаю про найм щоб хтось помив, потім взнаю про ціни, відкидаю цей варіант)), знову налаштовуюся, потім іде дощ і я думаю - добре, що не помила, все одно не видно було б)) І не так боюся об'єму роботи, як того що не можу помити все, є глухі зони з вулиці, до яких нічим нормально не дістаю, а хочеться ж 100% результату..
Опубліковано 19 березень 2020 - 15:10 Я утром сделала объявления на ОЛХ, через 2 часа муж отвез на почту отправить)) Даром забирают быстрее, чем мне продавать.
Опубліковано 19 березень 2020 - 16:03 Вікна..... В Полтаві у мене це проблема ще та, як не як 12 поверх, а я не самогубця. Тому мию я там їх дуже рідко. А зараз, в Польщі, вікна мию 2 рази в місяць як мінімум (5 поверх) , бо тут не має "глухих" вікон, всі відділи вікон відчиняються, в квартиру.
Опубліковано 19 березень 2020 - 16:09 Я дома сижу- работаю с 8-17, перерыв на обед..малая рядом сидит уроки учит..муж тоже без работы ![]() ![]() На домашнюю работу смотреть не могу ![]() Відредаговано ZirkA-83, 19 березень 2020 - 16:17.
Опубліковано 19 березень 2020 - 16:15
Дівчата терміно потрібна порада третьої сторони.Лікар в районі каже що декларація перезаключається місяць...лікар сімейний тут каже що за 7 хвилин (залежить від інтернету) кому вірити?
Опубліковано 19 березень 2020 - 16:29 звичайно, що не місяць. Відразу як тільки оформляють на сайті
Опубліковано 19 березень 2020 - 16:29
ускорить не пробовали переключить ? ) Відредаговано Cu-jo, 19 березень 2020 - 16:31.
Опубліковано 19 березень 2020 - 16:55
Де можна купити орхідею?
Опубліковано 19 березень 2020 - 17:34
Я заключала декларацию позавчера(первый раз
Опубліковано 19 березень 2020 - 17:48 Вже зрозуміла...видно там не хоче важкого на себе вішати 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |