Обо всем 58
Розпочатий з nadin, 09 сер 2017 09:55
1973 відповідей у цій темі
Опубліковано 20 вересень 2017 - 10:00
раньше была светофорная группа в милиции (вроде в рассошенцах), обращалась туда, когда жила на Боженко, там светофор практически никогда не работал. Реагировали быстро, но ломался той светофор еще быстрее))). Сейчас вроде ШЕД отвечает. Вот тел гл. инженера 066 429 8202 Николай Федорович
А удобно звонить на мобильный?
Опубліковано 20 вересень 2017 - 10:17
Девочки может кто то покупал розы за Мачухами.Почем сажанец?
Ми купували, більш-менш нормальні були по 35-45, але прижилася тільки половина. Для себе зробила висновок, що туди їхати сенсу немає.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 20 вересень 2017 - 10:56
це в Судіївці. Ті, що ми брали - від 30 грн
Ага они . Спасибо.
Опубліковано 20 вересень 2017 - 10:56
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 20 вересень 2017 - 10:57
Ми купували, більш-менш нормальні були по 35-45, але прижилася тільки половина. Для себе зробила висновок, що туди їхати сенсу немає.
Спасибо.Сотрудница на выставке брала по 40 гр.,но только когда посалила
Опубліковано 20 вересень 2017 - 11:01
Девочки может кто то покупал розы за Мачухами.Почем сажанец?
Я покупала родителям домой весной, около 20 шт, то отдали мне по опту 15- 20 грн. Не выжил только 1 куст, остальные уже цветут)
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 20 вересень 2017 - 11:16
. Траумель)
Он реально помогает? А то я к гомеопатическим средствам с большим недоверием отношусь
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 20 вересень 2017 - 11:50
у нас десь є обговорення майстрів по ремонту диванів (заміна оббивки і ремонт)?
Або здайте контакти
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 20 вересень 2017 - 11:56
Дівчата,я не слідчий,я оперативник,я працювала в карному розшуці)'
Та я так думаю, что хрен редьки не слаще. А может еще и горче)))) Хотя ооооооочень далека от этого. Это только в кино все красиво.
А удобно звонить на мобильный?
Мои девченки звонят, если нам нужны их представители для работы.
Он реально помогает? А то я к гомеопатическим средствам с большим недоверием отношусь 
гепарин и все что на его основе попробуйте
Опубліковано 20 вересень 2017 - 11:59
А наших форумчан можна слухати по радіо)
Настень тут розказувала про роботу в Польші - стійко витримала випробування двома опонентами)
http://www.ltava.poltava.ua/bydni/137/
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 20 вересень 2017 - 12:02
Це точно))романтики там мало,я фільми і серіали не дивлюсь про міліцію,бо там все так примітивно-романтично,я такого не зустрічала за період служби,хоча робота мені подобалась,але вона зовсім не сумісна із сім"єю,і оплачувана взагалі не адекватно,тому мій син точно не стане ні міліціонером,ні військовим.
Sinzalin
-
Місто:Город Сказка
-
Ім'я:Анна
Опубліковано 20 вересень 2017 - 12:05
Або здайте контакти
Перетягивали диван
+380 (50) 538 02 66 Олег
Опубліковано 20 вересень 2017 - 12:06
Девочки,очень нужны советы и отзывы . Нужен хороший ведущий (-ие) на праздник! Кто сталкивался ,слышал подскажите.
manynao
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:manyna
Опубліковано 20 вересень 2017 - 12:10
Або здайте контакти
099 336 2956,0999400805,не пользовалась, но сохранила для себя контакт,если будете делать напишите отзыв, нужно сделать тоже ремонт дивана
Опубліковано 20 вересень 2017 - 12:15
Девочки,очень нужны советы и отзывы . Нужен хороший ведущий (-ие) на праздник! Кто сталкивался ,слышал подскажите.
https://www.facebook...rokalex?fref=ts
проверенный
Опубліковано 20 вересень 2017 - 12:29
Поддерживаю) На Дне рождения форума очень приятно удивил)
Опубліковано 20 вересень 2017 - 13:15
Це точно))романтики там мало,я фільми і серіали не дивлюсь про міліцію,бо там все так примітивно-романтично,я такого не зустрічала за період служби,хоча робота мені подобалась,але вона зовсім не сумісна із сім"єю,і оплачувана взагалі не адекватно,тому мій син точно не стане ні міліціонером,ні військовим.
Вы знаете, пока это не попробуешь, никогда не поверишь)) Я знаю подноготную своей профессии, особенно в последние пару лет стало сложно психологически работать с людьми, которым вечно должен и перед которыми вечно виноват, да и оплата без комментариев, поэтому дочь знакомых отговаривала. Затем поняла ее и перестала отговаривать. Я представила, что если бы была в ее возрасте и рядом со мной родители и их друзья столько обсуждали интересных случаев по нашей работе, в том числе и случаев успешных, когда все было вовремя и успешно, когда чувствовал себя если не героем, то большим молодцом, улыбался, а руки дрожали от адреналина... А если еще повезло с коллегами и образовалась мини-семья, то вообще не страшно ничего. Мне повезло в этом. Вобщем я бы снова выбрала свою профессию, даже несмотря на все "но". Не быть мне прагматиком))
Відредаговано Optimist, 20 вересень 2017 - 20:54.
nana
-
-
Опубліковано 20 вересень 2017 - 13:24
І я б вибрала,не дивлячись на всі труднощі-я обрала вуз і роботу не за красиву форму чи звання))мені дійсно подобалась те,що я робила,але між сім'єю і роботою я обрала сім'ю,і той факт що ти заробляєш мізер,а від даєшся вся роботі не додає плюсів,і підзаробити я не могла.Син трішки застав мій графік роботи і дуже страждав коли я обіцяла з'їздити у єдиний вихідний до річки,а замість цього ми з ним їхали на збір по тривозі о 6 ранку,або інші випадки,коли він чекав мого вихідного,а в мене його відбирали,плюс був тільки у відпустці--в мене було 45 дні відпустки і тут ми з ним відривалися наповну, я хочу для нього кращої долі,хочу щоб робота приносила не тільки задоволення ,а й фінансовий прибуток,щоб часу було вдосталь для спілкування з родиною,бо я собе почуваю винною перед ним.
Опубліковано 20 вересень 2017 - 13:32
і дуже страждав коли я обіцяла з'їздити у єдиний вихідний до річки,а замість цього ми з ним їхали на збір по тривозі о 6 ранку,або інші випадки,коли він чекав мого вихідного,а в мене його відбирали
Наташ, если бы Вам платили достаточно, пусть не на этой работе или на ней же, Вы бы тоже так поступили?
в смысле выбора
nana
-
-
Опубліковано 20 вересень 2017 - 13:38
Я пішла на пенсію не із-за фінансової сторони-я сина майже не бачила,він без ким завгодно тільки не зі мною.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|