Перехід до вмісту

Фотографія

Нові комунальні тарифи

Новые тарифы на отопление во

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5244 відповідей у цій темі

#1721 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 18 травень 2016 - 07:39

Это,наверное, больше ЧП касается. Когда доходом называют весь оборот. На основании Декларации о доходах, хотя реально эта сумма не есть доходом.

Мммм, я не поняла. Оборот  и доход вроде разные понятия по определению..

#1722 Лавина

Лавина

Я белый и пушистый комочек.....

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2016 - 07:45

Мммм, я не поняла. Оборот и доход вроде разные понятия по определению..
Марьяна, к сожалению для налоговой все, что поступило ЧП на счет  считается доходом) По крайней мере они такие данные подают для начисления субсидий...Я сейчас воюю с этим, директор пытается оформить субсидию...

Единственный их ответ: "Вот когда ЧПешники начнут возмущаться и бастовать, тогда может быть будут думать об изменении программы, а пока только так"...

#1723 Лавина

Лавина

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2016 - 08:25

Новые тарифы в Украине: сколько будет стоить искупаться, умыться и сходить в туале

Рекомендованы тарифы для Полтавы:

отопление 1Гкал - 1271,70 грн

1 кв. м - 28,49 грн

подогрев воды с полотенцесушителем: 75,23

без полотенцесушителя: 69,46

#1724 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 18 травень 2016 - 15:34

А как доход может НЕ являтся доходом?

Соседка оформляла субсидию осенью. В декларацию вписывала депозит, но его тогда в доход при рассчете не включали.

я про доходы, которые ими не являются, имела в виду движение по карточкам. например муж получил (не в привате), я себе на карту положила, чтоб потом по счетам что-то проплатить в приват24, невестке что-то купила, она мне позже на карту скинула деньги и т.п. - теперь это могут принять за мой доход.

а депозит (точнее проценты по депозиту) зачисляется однозначно в доходах.

а вот почему тогда вашей соседке его не включили - это интересно! видать как всегда не идеальная система - то там, то там вылазят недочеты! 

Відредаговано mitera, 18 травень 2016 - 15:36.

#1725 valery

valery

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 648 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 травень 2016 - 11:02

Ткните носом или дайте, пожалуйста, номер телефона конторы, которая занимается поверкой счетчиков. Находятся на 23 сентября, если не ошибаюсь.

#1726 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 20 травень 2016 - 15:50

Новые тарифы в Украине: сколько будет стоить искупаться, умыться и сходить в туале

Рекомендованы тарифы для Полтавы:

отопление 1Гкал - 1271,70 грн

1 кв. м - 28,49 грн

подогрев воды с полотенцесушителем: 75,23

без полотенцесушителя: 69,46

Таня дайте пожалуйста телефон фирмы по тепловым датчикам  

#1727 Лавина

Лавина

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 травень 2016 - 16:32

Таня дайте пожалуйста телефон фирмы по тепловым датчикам

фоп Малый В.Б. тел.(0532)65-51-00

#1728 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

мечты сбываются, я это точно знаю)))

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 23 травень 2016 - 09:19

девочки , подскажите где смотреть тарифы  ЖЕК за квартиру(квартплату, не комунальные) за 2015 и 2016 год

Відредаговано мягкопушистая мама, 23 травень 2016 - 09:30.

#1729 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 477 повідомлення

Опубліковано 31 травень 2016 - 14:32

Профспілки вважають, що тарифи економічно необґрунтовані та соціально несправедливі, а відносно людей — злочинні, тому за послуги не слід платити до приведення величини тарифів станом на 01.01.2016 року

Підвищення ціни на газ та електроенергію, яке передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 27.04.2016 № 315 призведе до значного подорожчання цін на життєво необхідні товари та послуги, подальшого зубожіння людини праці та інших верств населення, яких ближчим часом збільшиться до 90%.

Такі дії влади профспілки області розцінюють як економічно необґрунтовані та соціально несправедливі, а відносно людей — злочинними. Про це йдеться в офіційному повідомленні обласної ради профспілок за підписом голови Леоніда Вернигори.

Президія Полтавської обласної ради професійних спілок з цього приводу постановила наступне:

1. Враховуючи антинародні рішення Кабінету Міністрів України про шокове підвищення цін і тарифів на послуги за споживання газу та електроенергії, пропонуємо Президії ФПУ — закликати членів профспілок, пенсіонерів, все населення України не сплачувати комунальні послуги за газ та електроенергію до приведення величини тарифів станом на 01.01.2016 р., а саме:

• за газ 3,6 грн. за 1 куб.м категорії населення з доходами вище мінімальної зарплати та пенсії, а нижче за мінімальні доходи — 1 грн. за 1 куб.м;
  • за електроенергію: станом на 01.01.2016 р., залишивши пільгову ціну до використаних 150 квт/час.

Інститут субсидій скасувати, кошти (70 млрд.) направити на підвищення зарплат та пенсій.

2. Домогтися від Віце-прем’єра П. Розенка довести до регіонів України розподіл та можливість придбання вугілля, торфу, соломи, дров, соняшничиння для переходу на альтернативне паливо.

3. Від Уряду та роботодавців: підвищити заробітну плату та пенсії до рівня, що має забезпечувати платоспроможність громадян для придбання вітчизняних товарів, сплати за спожитий газ та електроенергію та наблизити життєвий рівень до європейських стандартів.

4. Оголосити, в разі невиконання Кабінетом Міністрів, роботодавцями вимог профспілок, Всеукраїнську акцію протесту, закликавши учасників на тарифний майдан у м. Києві до 1 млн. чоловік.

5. Закликати членів профспілок Полтавщини та небайдужих мешканців області взяти активну участь у протестних заходах, організованих профспілками.

6. Дану постанову надіслати Кабінету Міністрів України, ФПУ, Полтавській обласній державній адміністрації, Полтавській обласній раді, народним депутатам України від Полтавської області, в ЗМІ, довести до відома кожній первинній профспілковій організації області.

http://poltava.to/news/38676/

#1730 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • 477 повідомлення

Опубліковано 01 червень 2016 - 22:02

Кодексом газорозподільних систем визначений порядок оплати за природний газ у випадку тимчасової відсутності зареєстрованих осіб при відсутності лічильників газу.
Так, згідно з п. 3 розділу 4 глави IX Кодексу у разі тимчасового не проживання зареєстрованих на об’єкті споживача осіб споживач (або уповноважена ним особа) має завчасно повідомити про це Оператора ГРМ (ПАТ «Полтавагаз») та надати документи, які підтверджують відсутність зареєстрованої особи.
Якщо період відсутності зареєстрованої особи буде перевищувати 6 місяців, споживач (або уповноважена ним особа) у місячний строк з моменту закінчення кожного шестимісячного періоду має надавати Оператору ГРМ (у ПАТ «Полтавагаз») оновлену письмову заяву з відповідними підтвердними документами.
У такому разі споживачу необхідно звернутися в розрахунково-абонентський відділ в м. Полтава за адресами: вул. Великотирнівська, 35/2;вул. Героїв Сталінграду, 30; вул. Леніна, 86-а; вул. Енгельса, 2; вул.. Шевченка, 80-в (в сільській місцевості – у відповідні Райони газопостачання).
Якщо на певний період, зокрема в неопалювальний період, споживач не планує використовувати природний газ та бажає щоб за його об’єктом чи окремим газовим приладом не здійснювалося нарахування за нормами споживання, він має письмово звернутися із заявою до Оператора ГРМ (у ПАТ «Полтавагаз») про припинення розподілу природного газу на об’єкт споживача або на окремий газовий прилад.
У разі отримання такої заяви Оператор ГРМ (ПАТ «Полтавагаз») протягом п’яти робочих днів у міській місцевості та десяти робочих днів у сільській місцевості з дня реєстрації заяви зобов’язаний здійснити відповідне припинення (обмеження) розподілу природного газу на об’єкт (газовий прилад) споживача шляхом закриття та опломбування в установленому законодавством порядку запірних пристроїв.
Відновлення газопостачання здійснюється Оператором ГРМ протягом двох робочих днів у містах та п’яти календарних днів у сільській місцевості за письмовим зверненням споживача (його постачальника) про відновлення газопостачання і відшкодування витрат на припинення та відновлення газопостачання, повідомили в прес-службі ПАТ "Полтавагаз".

http://vpoltave.info...sti-lichilnikiv

#1731 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 09 червень 2016 - 12:23

"Действующий средневзвешенный тариф на тепло для населения составляет 534 грн за 1 Гкал, с 1 июля средневзвешенный тариф устанавливается на уровне 1043 грн за 1 Гкал (рост составит 95,3% - ИФ)", - отметил руководитель профильного управления НКРЭКУ в ходе обсуждения вопроса.

http://interfax.com....mic/349035.html

#1732 Лавина

Лавина

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 червень 2016 - 12:48

"Действующий средневзвешенный тариф на тепло для населения составляет 534 грн за 1 Гкал, с 1 июля средневзвешенный тариф устанавливается на уровне 1043 грн за 1 Гкал (рост составит 95,3% - ИФ)", - отметил руководитель профильного управления НКРЭКУ в ходе обсуждения вопроса.
Вчера получили "письмо счастья" то тариф стоит 1271,70 грн/Гкал и 28,49 грн/м².

За горячую воду не было ничего.

#1733 svetlana

svetlana

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 047 повідомлення
  • Ім'я:Svetlana

Нагороди

2               

Опубліковано 09 червень 2016 - 13:48

Я тоже сегодня такое получила,почти 2000 одно отопление :eyes: а вода,свет,газ...я не знаю что будем делать

• Tanik це подобається

#1734 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 09 червень 2016 - 13:48

Он же сказал, что это средневзвешенный. А по областям получатся разные тарифы (в теме, кажется, и ссылка была на документ). У нас на сайте теплоэнерго пишут, что 1271.70 грн - ожидаемая цена. Их долго обговаривали и только утвердили.

#1735 Miss_caprizz

Miss_caprizz

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 169 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 червень 2016 - 00:53

сегодня по ТВ не один раз транслировали новость о  подорожании горячей воды с 1 июля, новых трифах за отопление ,а также комиссия ,вроде ,рассматривает вопрос подорожания холодной воды.

Примерно вот 

http://ru.tsn.ua/gro...plo-645897.html

Настроение с обеда подпортили

#1736 s_krivoruchko

s_krivoruchko

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 895 повідомлення
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 10 червень 2016 - 09:13

Он же сказал, что это средневзвешенный.

"У структурі очікуваного тарифу на послугу з централізованого опалення для ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» частка природного газу складатиме 82,4%. Як наслідок, очікуване зростання вартості зазначеної послуги для споживачів підприємства становитиме 91,7%. Зокрема, очікуваний тариф на послугу з централізованого опалення 1 кв. м за місяць протягом опалювального періоду — 28,49 грн"

http://te.pl.ua/publ...naselennya.html 

#1737 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 10 червень 2016 - 09:21

сегодня по ТВ не один раз транслировали новость о  подорожании горячей воды с 1 июля, новых трифах за отопление ,а также комиссия ,вроде ,рассматривает вопрос подорожания холодной воды.

Примерно вот 

http://ru.tsn.ua/gro...plo-645897.html

Настроение с обеда подпортили

я по новостям слышала только о повышении тарифа на отопление.

#1738 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 944 повідомлення
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 13 червень 2016 - 12:41

Может кто знает,дают ли субсидию на одного прописаного человека в квартире площадью 53 кв.м.Или площадь не иметь значения?

#1739 natali.v

natali.v

Абітурієнтка

• Активістки
  • 421 повідомлення

Опубліковано 13 червень 2016 - 12:48

Социальная норма жилья для получения субсидии Для платы за пользование жильем/содержание жилья - 13,65 кв. метра общей площади на одного человека и дополнительно 35,22 кв. метра на домохозяйство; Для централизованного и индивидуального отопления (теплоснабжения) независимо от источника и вида энергии - 13,65 кв. метра отапливаемой площади на одного человека и дополнительно 35,22 кв. метра на домохозяйство. Т.е. в Вашем случае это будет на 48,87кв.м.
  • Ritik це подобається

#1740 natali.v

natali.v

Абітурієнтка

• Активістки
  • 421 повідомлення

Опубліковано 13 червень 2016 - 12:52

А сколько сейчас нада платить за газ за 1 чел? Газ.плита с горячим водоснабжением без колонки.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама