Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17301 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 145 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 22 лютий 2020 - 07:30

https://m.facebook.c...100005338845457як на мене дуже влучно оцінено ситуацію в Нових Санжарах. Тільки думаю не все лежить на поверхні і Аваков там з'явився перший не просто так)

Відредаговано Stepashka, 22 лютий 2020 - 07:31.

#17302 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 22 лютий 2020 - 07:44

https://m.facebook.c...100001622678632

#17303 Alenka

Alenka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 948 повідомлення
  • Місто:Центр-Гожулы
  • Ім'я:Алена

Нагороди

Опубліковано 22 лютий 2020 - 09:53

https://m.facebook.c...100005338845457як на мене дуже влучно оцінено ситуацію в Нових Санжарах. Тільки думаю не все лежить на поверхні і Аваков там з'явився перший не просто так)

Мне эту схему с Аваковым муж еще позавчера вечером по полочкам разложил. А вчера, судя по постам в ФБ, многие тоже пришли к этому выводу. 

#17304 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 22 лютий 2020 - 09:55

зелена влада працює над врятуванням рейтингів

https://www.segodnya...ta-1405988.html

#17305 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення
  • Ім'я:Счастливая мама

Нагороди

Опубліковано 23 лютий 2020 - 08:15

Сегодня увидела на ФБ один пост и не смогла,чтобы не поделиться.

Душа болить за те, що трапилося в Нових Санжарах. В 1986 році , під час Чорнобильської трагедії, сюди привозили потерпілих. В піонерські табори тисячами привозили дітей з чорнобильської зони. В 2014 р. новосанжарці приймали біженців з Донбасу. Люди з усього району збирали продукти, одяг, в кого що було. Люди тут душевні, відкриті, завжди відкликалися на любу біду. Зараз вся країна соромить нас, як нелюдів. Перш за все треба розібратись хто ж все таки винний в тому, що сталося. Нам по телебаченню та в Інтернеті місяць показували страшилки, що робиться в Китаї, як люди протистояли в інших містах та районах України, як Дубінський, вихвалявся, що відстояв та домовився з МОЗом , Зеленський лякав Конче- Заспою. А у нас тиша, люди жили звичним життям, працював санаторій, дехто з персоналу проживає в навколишніх селах, це поруч. Ніхто навіть уявити не міг, що сюди привезуть людей з Китаю, адже за парканом санаторію живуть люди, бігають діти. Увечері 19.02.20р. звістка, що до нас везуть людей з Китаю облетіла всю округу, люди почали збиратися. А дійсно, вони що «ЛОХИ», гірші за інших. Перш ніж засуджувати цих людей, попробуйте поставити себе на їх місце.
Вранці нагнали стільки техніки , поліції!!! Такого Санжари ще не бачили, а як же, приїхали розганяти ворогів народу. Люди обізлились, не на тих людей що їдуть, а на владу.
А звідки взялися тітушки-провокатори. Можливо люди не дарма запідозрили Авакова. Створити безлад, спровокувати людей, а потім героїчно все перемогти, показати який я герой. А чому десь взявся алкоголь? Це все питання, тільки, думаю, чи з цим будуть розбиратися, тай тітушок ніхто ловити не буде, вони ще потрібні. Картинка для всього світу вже створена. І так думають багато хто з людей, адже нагнати стільки поліції та техніки в таке маленьке містечко, значить знали, що так буде, готувалися?
А провокаторів, тих хто жбурнув каміння, треба карати і карати публічно, щоб люди знали, це місцеві чи привезені і судити їх так, щоб бачила вся країна, щоб не кортіло іншим. На всю країну, та де країну, на весь світ показували, як цих бідних людей возять по всій країні в масках, водії в білих комбінезонах, як з фільму жахів. І ось такі автобуси уже під'їжджають до мешканців Санжар, це вже не картинка, це наяву. Люди збуджені, підігріті тітушками, а для когось - красива картинка.
Я хочу звернутись до пана Зеленського - те що трапилося в Санжарах, це Ваш ВИРОК. Я розумію, шоу це Ваш козир, але не в цьому випадку. Ви розбурхали народ, хіба не можна було зробити це тихо, як в інших країнах. Не возити цих зморених людей по всій країні, а залишити їх , може й в Конче- Заспі, як обіцяли. Чому відпихнули їх подалі від себе та своїх дітей. Як Ви думаєте, що могли подумати мешканці Нових Санжар, ах так, тут же «лохи», що вони розуміють. А ці мешканці віддали Вам більше 80 % голосів. До речі, я за Вас не голосувала, бо не побачила у Вас ні краплі любові до України ще з Юрмали. Але прийняла Вас як Президента, бо так вирішив народ. Ваша хитрість, брехня вилазить боком не тільки Вам та Вашому оточенню але і всій Україні. Як зараз красиво розповідають, що було все підготовлено та сплановано. І знову брехня. Розумієте, що Санжари не повірили, не повірили, що всі люди здорові.
Зараз Ви звинувачуєте мешканців Нових Санжар, а ви самі не відчуваєте своєї провини.
Хтось сюди приїхав, повідомив, що ви там вирішили, ах так, це вирішили в останню мить. А якби сюди приїхали ті ж міністри та роз'яснили людям, та хоч би сільській раді та депутатам, а вони б вже знали, що робити, цього б не трапилося! Кому потрібні ці їх приїзди уже потім. Чому у Вас все робиться задом на перед?
Я хочу звернутися до наших гостей: « ВИБАЧТЕ нас за таку зустріч, не так ми звикли зустрічати свої гостей, вибачте за недолугість нашої влади, ну, що ж, «вона тільки вчиться».
Ми бачили, що серед гостей є маленька дитина, пане Зеленський, чи не соромно Вам за такий цілодобовий круїз цієї дитини.
Люди, не обгажуйте мешканців Нових Санжар, ще невідомо чи не опинитесь ви на їх місці. А ВИ, пане Зеленський, ДУМАЙ-ТЕ

Відредаговано Зеленоглазка, 23 лютий 2020 - 08:15.

#17306 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 23 лютий 2020 - 08:36

Харьков вот как показал свое гостеприимство... Снова показали,что "моя хата скраю - нічого не знаю!"
thumb_pre_1582439803__screenshot_2020-02

Відредаговано Зеленоглазка, 23 лютий 2020 - 08:37.

#17307 Alenka

Alenka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 948 повідомлення
  • Місто:Центр-Гожулы
  • Ім'я:Алена

Нагороди

Опубліковано 23 лютий 2020 - 12:46

Дебилы...

#17308 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 23 лютий 2020 - 20:18

Харьков вот как показал свое гостеприимство... Снова показали,что "моя хата скраю - нічого не знаю!"

Мдаааа....слов нет....хотя есть, но нехорошие....

Відредаговано Ксаночка, 23 лютий 2020 - 20:18.

#17309 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 23 лютий 2020 - 21:45

По сравнению с тем, что там устроили это цветочки

#17310 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 23 лютий 2020 - 22:39

Кстати, проскакивали сообщения про титушек с Кривого Рога и Кировограда.

А теперь внимание вопрос: как вы думаете, на чем и за которое время вам удастся доехать с Кривого Рога до Санжар ? Не спешите давать ответ просто глядя на карту автомобильных дорог - посмотрите отзывы людей об этих "автодорогах" - многие из них существуют лишь на карте или в воспоминаниях старожилов.

Значит титушки "двинулись в путь" заблаговременно, когда еще "никто не знал" о размещении карантина в Санжарах ?

#17311 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 24 лютий 2020 - 00:03

Кстати, проскакивали сообщения про титушек с Кривого Рога и Кировограда.

А теперь внимание вопрос: как вы думаете, на чем и за которое время вам удастся доехать с Кривого Рога до Санжар ? Не спешите давать ответ просто глядя на карту автомобильных дорог - посмотрите отзывы людей об этих "автодорогах" - многие из них существуют лишь на карте или в воспоминаниях старожилов.

Значит титушки "двинулись в путь" заблаговременно, когда еще "никто не знал" о размещении карантина в Санжарах ?

Видео о ситуации от очевидца:
https://m.facebook.c...eaction_generic

Судя по всему, кто то все таки владел информацией -соответственно и людей накручивали, и провокаторов направляли.

Відредаговано Ксаночка, 24 лютий 2020 - 00:04.

#17312 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 24 лютий 2020 - 09:01

На роль тітушок призначили кого потрібно:
https://m.censor.net...e_my_mestnye_ya
Місцева мова відчувається 100%
  • mitera це подобається

#17313 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 24 лютий 2020 - 09:05

А головне: село Санжари, якраз на території Харківської області, а на Полтавщині є село Старі Санжари і смт Нові Санжари ;-) Отак і починається полювання на відьом))

#17314 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 24 лютий 2020 - 12:29

Относительно сообщения выше:жечь тубдиспансеры и инф. больницы не надо, их и так с 1 апреля закроют, вместе с кожвенами, не все и не сразу, но "оптимизация" грядет. Только масс-медиа не нагнетают ситуацию по кори, туберкулезу, гепатиту С, наркомании и все вроде хорошо, опасности нет.Еще пару раз реформировать медицину-и нам коронавирус не страшен, болеть некому будет. Заодно реформировать образование и прижать ФОПов, поднять пенс.возраст и т.д., но это ведь не проблемы, за это не надо выходить на митинги, не. Вообще, 1 апреля законно становится гос.праздником...

#17315 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 24 лютий 2020 - 12:52

Относительно сообщения выше:жечь тубдиспансеры и инф. больницы не надо, их и так с 1 апреля закроют, вместе с кожвенами, не все и не сразу, но "оптимизация" грядет. Только масс-медиа не нагнетают ситуацию по кори, туберкулезу, гепатиту С, наркомании и все вроде хорошо, опасности нет.Еще пару раз реформировать медицину-и нам коронавирус не страшен, болеть некому будет. Заодно реформировать образование и прижать ФОПов, поднять пенс.возраст и т.д., но это ведь не проблемы, за это не надо выходить на митинги, не. Вообще, 1 апреля законно становится гос.праздником...

Вы сейчас о 1апреля говорите серьезно ?

#17316 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 24 лютий 2020 - 13:02

Вы сейчас о 1апреля говорите серьезно ?

Абсолютно( А Ви, що не бачила анонсів діяльності слуг урода?

Бюджет драний, а з/п депутатам піднімати треба, бо вони розмножуватись не можуть - от і економлять на чому можуть)

Військовим уже скоротили одноразову виплату  в 10-12 разів, далі буде...

#17317 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 24 лютий 2020 - 13:07

Абсолютно( А Ви, що не бачила анонсів діяльності слуг урода?

Бюджет драний, а з/п депутатам піднімати треба, бо вони розмножуватись не можуть - от і економлять на чому можуть)

Військовим уже скоротили одноразову виплату в 10-12 разів, далі буде...

Обалдеть...чем дальше в лес,тем больше дров...
В последнее время стараюсь не смотреть новостей. Нервов не хватает видеть беспредел и пиар.

Відредаговано Зеленоглазка, 24 лютий 2020 - 13:10.

• Kalinna це подобається

#17318 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 24 лютий 2020 - 13:18

Військовим уже скоротили одноразову виплату  в 10-12 разів, далі буде...

А у нашій "братній країні" якраз десь у 2012-2013 підняли зарплату силовикам разів у 3-4 (друг працював у їх пенітенціарній службі, розказував)

#17319 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 24 лютий 2020 - 13:20

А у нашій "братній країні" якраз десь у 2012-2013 підняли зарплату силовикам разів у 3-4 (друг працював у їх пенітенціарній службі, розказував)

Там всіма силами працювали над патріотично-військовим вихованням з початку 90, вірніше продовжувати його після розпаду союзу

Згадай лише кількість фільмів про Чечню, і як там висвітлювались події, як "мужньо російські військові звільняли мирних громадян", а про те, що вони припхались на чужу землю, про тортури непритаманні людям, а лише нелюдам в людській подобі, якось забувають...

Відредаговано Kalinna, 24 лютий 2020 - 13:27.

#17320 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 24 лютий 2020 - 13:23

Да, серьезно, к сожалению. Почему частные клиники стали популярны? В Медионе с раннего утра до ночи есть люди из окрестных сел и города? Да потому что помощь оказывать по районам стало некому, а в городе нужно зачастую пройти 7 кругов Данте, чтобы получить эту помощь.

4 користувачів читають цю тему

0 учасників, 4 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама