Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 58

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1973 відповідей у цій темі

#1701 mismouse

mismouse

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 968 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано 19 вересень 2017 - 20:50

Какая хорошая мазь от синяков и ушибов?

#1702 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 19 вересень 2017 - 20:51

Какая хорошая мазь от синяков и ушибов?

.
Траумель)

#1703 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 19 вересень 2017 - 20:52

[quote name="Belyanochka" post="1477943" timestamp="1505831147"]

Осталось приравнять нормы по поднятию тяжести к мужским, отменить запрет на работу женщинам в ночное время .......[/quote] а в нас є заборона жінкам працювати в нічний час?[/quote]

Есть ограничения по КЗоТу, ст. 175 "Привлечение женщин к работам в ночное время не допускается, за исключением тех отраслей народного хозяйства, где это вызывается особой необходимостью и разрешается в качестве временной меры."

#1704 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 19 вересень 2017 - 21:17

а в нас є заборона жінкам працювати в нічний час?[/quote]

Есть ограничения по КЗоТу, ст. 175 "Привлечение женщин к работам в ночное время не допускается, за исключением тех отраслей народного хозяйства, где это вызывается особой необходимостью и разрешается в качестве временной меры."

интересно, а как тогда у нас работают ночные клубы, больницы, круглосуточные магазины, службы такси, аэропорт?

#1705 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 19 вересень 2017 - 21:43

интересно, а как тогда у нас работают ночные клубы, больницы, круглосуточные магазины, службы такси, аэропорт?

Не все тобою перечисленное относится к хозяйствам, где есть необходимость работы в ночное время женщинам. КМУ уже должен был давно разработать перечень отраслей, где эта норма не применяется, например, в больницах - здесь это необходимо. В любом случае без согласия женщины не имеют право привлекать её к работе в ночное время. Здесь хороший комментарий к этой 175 статье http://mego.info/мат...-в-ночное-время

Відредаговано Женя, 19 вересень 2017 - 21:45.

#1706 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 вересень 2017 - 21:48

Як згадаю з часів роботи...

Вночі стає регіональний сервер, я з цікавості виїжджаю на об"єкт, а там вагітна жінка тягає мішки і контейнера з відправленнями.

Я в шоці повному, відразу відправляю її пити чай, напрягаю інших. Відмовити не можуть, бояться, так як я ж керівник. Вона ледь не через сльози подякувала і пішла пити чай.

Я вранці телефоную керівнику служби охорони праці, на підвищених тонах виставляю претензію про нічну роботу вагітної, з такими вантажами!!! Він обіцяє розібратись, приходить і говорить: Віка вона сама в керівника проситься, бо в ночі, і з вантажами більша ставка.........

Б.....ь, як? А отак. Телефоную її керівнику, так і є. 

Ліричний відступ. Тоді я зрозуміла, що якщо людина щось робить, живе по якомусь принципу, і для мене це не припустимо, для неї це нормально, і треба йти мимо. Бо я тоді теж була вагітна, і рознервувалася за неї так, що вдома тиск збивали...

#1707 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 19 вересень 2017 - 22:21

Різні бувають ситуації.Коли я була вагітна ,то їздила у відрядження,була керівником слідчо-оперативної групи по затриманню організованої злочинної групи не в Полтаві,тому приходилось виїзджати до різних сел Полтавської області,Кременчука, затримувати злочинців, проводити обшуки,проводити допити уже в нічний час в умовах ізолятора тимчасового тримання,іноді приходила додому під ранок і о 8 вже була на роботі.Важко було дуже,але так співпало що я дізналася про вагітність коли вже все закрутилася і вже все було готовим для затримання,керівника замінити не змогли,бо всі матеріали по викриттю вела я з самого початку вже більше півроку, де могла відпочивала,але іноді з ніг падала,бо мені постійно хотілося спати ,їжу брала з собою,бо боялися місцевих забігаловок. Нажаль в міліції співробітників не поділяють на жінок і чоловіків,і вагітність не береться до уваги-є декретна відпустка,йди,немає-роби,можна було "забити",написати рапорт і 17 років важкої роботи викинути просто в нікуди,мені повезло,що вагітність проходила відносно легко і в загашнику була відпустка і як тільки випала можливість її взяти у листопаді-я не вагаючись пішла і відпочивала,а потім декретна відпустка,а так,виходу не було,відповідь керівництва-давав присягу-вперед,усім важко...

#1708 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2               

Опубліковано 20 вересень 2017 - 00:06

Вика, Нана, вы меня в шок повергли, в хорошем смысле. Вот где и конь на скаку и изба, гори она синим пламенем. А я себя героем чуЙствовала, когда по командировкам моталась и по 6 лекций читала на четвертом месяце :) наивная.

#1709 morgenstern

morgenstern

extreme challenger

• Завсідники
  • 4 093 повідомлення
  • Місто:Харьков

Нагороди

Опубліковано 20 вересень 2017 - 07:07

Nana, это же аццкая жесть... Я как вспомню свою первую беременность и походы в СИЗО, этот запах не забуду никогда. На многое в жизни готова, но всего раз в неделю мне приходилось это нюхать и потом мне ещё 2 дня все воняло... Вспоминаю как ад. А ещё я помню, что брала ночные совершенно добровольно, да, хотелось заработать и уйти в декрет с нормальной оплатой... И при этом ночевать в мужском отделении с белкующими алкашами меня никак не смущало. Личный выбор, он такой личный...

#1710 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 20 вересень 2017 - 07:33

Згодна,я допити в ІТТ переносила не дуже, м'яко кажучи,там своя специфіка,мені просто повезло що не було жодного дня токсикозу,але я погано переносила сигаретним дим і аромати парфумів ,парфумами там не користувалися,а сигарети-це жесть...а ще дуже хотілося спати,так хотілося-а я за сутки могла спати 4 години,коли виїзджала за межі полтави то брала подушку маленьку і спала по дорозі,одного разу затрималася і скінчилася моя їжа,а додому не скоро і в мене вже почалося головокружіння-всі пішли шукати що в тій глуші можна з'їсти і не отруїтися,знайшли велику упаковку "Джекі в" дуже свіжих .Я з'їла три  чи чотири і мене вперше почало нудити,я коли бачу десь їх зараз-то нудить просто від одного погляду ) І,ще ,в мене на неділю випадав один вихідний-це було свято-я могла спати скільки хотіла,їсти коли  хотіла,а як пішла у декрет,то могла проспати іноді весь день до приходу чоловіка.

#1711 Ашка

Ашка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 616 повідомлення
  • Ім'я:Аша

Опубліковано 20 вересень 2017 - 07:57

Друзі! Якщо ви житель Полтавської області, можете підтримати максимум 3 проекти Бюджету участі Полтавської області. Для цього треба просто зайти до свого кабінету - за посиланням, справа вгорі "Увійти" http://poltava-obl-b...turn=search:139(я це робила через Приват), прогортайте донизу до "Підтримати" і можна голосувати одним кліком. Це проект мого батька - тож популяризую в першу чергу його. Всього 1 хв. і ви зробите добру справу! Вдячна всім!

Відредаговано Ашка, 20 вересень 2017 - 08:03.

#1712 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 516 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 20 вересень 2017 - 08:11

Згодна,я допити в ІТТ переносила не дуже, м'яко кажучи,там своя специфіка,мені просто повезло що не було жодного дня токсикозу,але я погано переносила сигаретним дим і аромати парфумів ,парфумами там не користувалися,а сигарети-це жесть...а ще дуже хотілося спати,так хотілося-а я за сутки могла спати 4 години,коли виїзджала за межі полтави то брала подушку маленьку і спала по дорозі,одного разу затрималася і скінчилася моя їжа,а додому не скоро і в мене вже почалося головокружіння-всі пішли шукати що в тій глуші можна з'їсти і не отруїтися,знайшли велику упаковку "Джекі в" дуже свіжих .Я з'їла три  чи чотири і мене вперше почало нудити,я коли бачу десь їх зараз-то нудить просто від одного погляду ) І,ще ,в мене на неділю випадав один вихідний-це було свято-я могла спати скільки хотіла,їсти коли  хотіла,а як пішла у декрет,то могла проспати іноді весь день до приходу чоловіка.

Читаю и все больше убеждаюсь, что правильно мы отговорили племянницу от профессии следователя. Только не обижайтесь, пожалуйста. Вот именно эти допросы в СИЗО и выезды на место происшествия -самая жесть.... Сейчас племяха - тренер по легкой атлетике и йоге, МСМК, чемпионка мира 2013 и участница двух олимпиад (Лондон и Рио). Все таки спорт победил следователя)))) 

#1713 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 373 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 вересень 2017 - 08:17

Читаю и все больше убеждаюсь, что правильно мы отговорили племянницу от профессии следователя. Только не обижайтесь, пожалуйста. Вот именно эти допросы в СИЗО и выезды на место происшествия -самая жесть.... Сейчас племяха - тренер по легкой атлетике и йоге, МСМК, чемпионка мира 2013 и участница двух олимпиад (Лондон и Рио). Все таки спорт победил следователя)))) 

А я читаю и вижу по-другому)))) Меня бы это больше раззадорило и подстегнуло к работе оперативника, чем отпугнуло. Причем для дочери может и остереглась бы такой профессии, а для себя даже хотелось бы. Боюсь написать, но для меня это романтика.... Просьба сильно не ругать и не осуждать))

Відредаговано Optimist, 20 вересень 2017 - 09:21.

#1714 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 20 вересень 2017 - 08:56

Дівчата,я не слідчий,я оперативник,я працювала в карному розшуці)'

#1715 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 20 вересень 2017 - 09:06

Девочки может кто то покупал розы за Мачухами.Почем сажанец?

#1716 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 373 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 вересень 2017 - 09:20

Дівчата,я не слідчий,я оперативник,я працювала в карному розшуці)'

Я за девчонками повторила. К сожалению, не разбираюсь в тонкостях)) Внесла коррекцию.

Відредаговано Optimist, 20 вересень 2017 - 09:21.

• nana це подобається

#1717 marink@

marink@

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 257 повідомлення
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 20 вересень 2017 - 09:36

Девочки посоветуйте где в районе Зыгина- 5 школа можно подстричь ребенка? Раньше в антошку ездили

#1718 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 20 вересень 2017 - 09:52

Девочки может кто то покупал розы за Мачухами.Почем сажанец?

це в Судіївці. Ті, що ми брали - від 30 грн

#1719 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 20 вересень 2017 - 09:57

а я після першої практики в слідчому відділі таааак хотіла там працювати))).  Мені 18 чи 19, я молода практикантка, мені стільки уваги було)) романтика.
А зараз іноді трішки шкодую, що не пішла у кримінальне право. у мене аналітичний склад мислення, іноді мені це дуже заважає у повсякденному житті - дуже глибоко копаю там де це зайве))

#1720 Anutka

Anutka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 824 повідомлення
  • Місто:Полтава, Юровка
  • Ім'я:Аня

Нагороди

Опубліковано 20 вересень 2017 - 10:00

Девочки посоветуйте где в районе Зыгина- 5 школа можно подстричь ребенка? Раньше в антошку ездили

Каре, октябрьская, 71 и на халтурина в здании собеза, по-моему Дали называется. Отношение к детям нормальное. На Халтурина есть детский стульчик, на Октябрьской не помню.
  • marink@ це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама