Обо всём 45
Розпочатий з nadin, 11 лют 2016 10:01
1969 відповідей у цій темі
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 05 березень 2016 - 13:23
тут ничего такого не написано, других слов для него нет. И каждый читает и думает как он хочет( в меру своей роспущености ) в моем случае речь шла о курином яйце , а что вы там в себе начитали и надумали то ваше дело. И коментарий ваш в мою сторону был неуместный 
Відредаговано lenovo, 05 березень 2016 - 13:31.
Опубліковано 05 березень 2016 - 13:26
Посоветуйте тариф в Киевстаре или Лайфе для интернета. Как у этих операторов со скоростью вообще? А то водафон этот меня и с 3g не радовал, а теперь вообще раздражает.
lenovo
-
-
Опубліковано 05 березень 2016 - 13:34
Вот если куриное яйцо перевернуть и нарисовать глаза и очки то очень даже похоже
Опубліковано 05 березень 2016 - 13:38
Мне каждую пятницу все магазины шлют СМС с акциями и всяческими предложениями. А с отелей на электрону тоже всякие предложения приходят. Вот только пятница, успевай чистить. Кому-то ещё приходит?
Мені)))
Останні декілька днів, просто завалили смсками, то бонуси до дня народження, то тепер до свята)))
Artulina
-
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 05 березень 2016 - 13:49
И мне тоже. Правда, я не отслеживала, в какой день недели. Мне кажется, что постоянно шлют(( А некоторые ещё и звонят(
Koshka
-
Місто:Toronto, Canada
-
Ім'я:Koshka
Опубліковано 05 березень 2016 - 14:03
И мне шлют) и мне это нравится, в плохих магазинах я не покупаю, а те что присылают бывают очень полезными
Благо память в телефоне позволяет это все хранить, смс ее практически не забивает)
Опубліковано 05 березень 2016 - 14:34
А я " заречье", судя по тестированию, она натуральная) а вообще более " химическая" порой вкусней " натуральной" и безопасней. Наша семья ее так мало потребляет, что я больше на вкус ориентируясь. Мужу понравилась заречье, вот и беру ее.
Молоко тоже беру длительного хранения, мне так удобней, и очень редко беру " настоящее" в пакетиках неудобных. За домашнюю молочку молчу, своей нет, чужую ни за что не куплю, туда же и домашний творог ( брезглива я, да и из какого молока делалось, не знаю).
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 05 березень 2016 - 14:40
тут ничего такого не написано, других слов для него нет. И каждый читает и думает как он хочет( в меру своей роспущености ) в моем случае речь шла о курином яйце , а что вы там в себе начитали и надумали то ваше дело. И коментарий ваш в мою сторону был неуместный 
Вот thumb_pre_1457177583__big.jpg если куриное яйцо перевернуть и нарисовать глаза и очки то очень даже похоже
ви як несвідомі діти в школі які обзивають когось очкариком. Та хай у нього голова 10 разів буде схожою на яйце, але яке відношення це моє до його роботи? Оцінюйте його діяльність, а не зовнішність. А то вам не робить честі така нетерпимість до недоліків зовнішності інших. Якщо у мене косоокість, то я для вас косоглаза, а і ще - кривонога, бо я зараз шкандибаю після перелому. Дєтскій сад, а наче доросла людина.
Опубліковано 05 березень 2016 - 15:12
ви як несвідомі діти в школі які обзивають когось очкариком.
Та хай у нього голова 10 разів буде схожою на яйце, але яке відношення це моє до його роботи? Оцінюйте його діяльність, а не зовнішність.
А то вам не робить честі така нетерпимість до недоліків зовнішності інших.
Якщо у мене косоокість, то я для вас косоглаза, а і ще - кривонога, бо я зараз шкандибаю після перелому.
Дєтскій сад, а наче доросла людина.
За его "заслуги" перед народом еще очень милостиво обзывают(((
lenovo
-
-
Опубліковано 05 березень 2016 - 15:28
ви як несвідомі діти в школі які обзивають когось очкариком.
Та хай у нього голова 10 разів буде схожою на яйце, але яке відношення це моє до його роботи? Оцінюйте його діяльність, а не зовнішність.
А то вам не робить честі така нетерпимість до недоліків зовнішності інших.
Якщо у мене косоокість, то я для вас косоглаза, а і ще - кривонога, бо я зараз шкандибаю після перелому.
Дєтскій сад, а наче доросла людина.
я звісно вибачаюся, якщо я саме вас чимось образила , але назвіть хоч одне , що він зробив для народу,щоб його можна було називати по іншому можливо тарифи знизив , чи дитячих садків і шкіл відкрив, а можливо фельшерські пункти в селах для людей відкрив, напевно заробітні плати зросли і робочих місць стало більше, напевно в нас освіта стала безкоштовна можу вас запевнити , що він зробив все з точністю до навпаки, все те ,що залишалося в селах ще з радянських часів позакривав, зарплати хоч і не знизив так долар зріс і вони стали мізерні , якщо люди в далекому 2012-2013 отримували заробітну плату 500 доларів і квартплата складама 50 доларів(400грн) ,то зараз він і 200 не отримує а квартплата 50доларів (1400грн) . Я також не прихильник Яника але приньому долар був 8 а зараз 28 оце прийшло покращення)))) напевно всі такого покращення виглядали , я не думаю що навіть вам стало жити краще,
Відредаговано lenovo, 05 березень 2016 - 15:39.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 05 березень 2016 - 15:30
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 05 березень 2016 - 15:39
я звісно вибачаюся, якщо я вас чимось образила , але назвіть хоч одне , що він зробив для народу,щоб його можна було називати по іншому можливо тарифи знизив , чи дитячих садків і шкіл відкрив, а можливо фельшерські пункти в селах для людей відкрив, напевно заробітні плати зросли і робочих місць стало більше, напевно в нас освіта стала безкоштовна можу вас запевнити , що він зробив все з точністю до навпаки, все те ,що залишалося в селах ще з радянських часів позакривав, зарплати хоч і не знизив так долар зріс і вони стали мізерні , якщо люди в далекому 2012-2013 отримували заробітну плату 500 доларів і квартплата складама 50 доларів(400грн) ,то зараз він і 200 не отримує а квартплата 50доларів (1400грн) . Я також не прихильник Яника але приньому долар був 8 а зараз 28 оце прийшло покращення)))) напевно всі такого покращення виглядали , я не думаю що навіть вам стало жити краще,
багато з чим згодна, бо я стараюся об,єктивно оціняти його діяльність (і не тільки його суджу людей по справах), але до чого тут форма його голови???? от про голову і все що пов,язано зі зовнішністю ну ніяк не впливає на роботу і називати так людей - примітивно ИМХО
lenovo
-
-
Опубліковано 05 березень 2016 - 15:41
багато з чим згодна, бо я стараюся об,єктивно оціняти його діяльність (і не тільки його суджу людей по справах), але до чого тут форма його голови???? от про голову і все що пов,язано зі зовнішністю ну ніяк не впливає на роботу і називати так людей - примітивно ИМХО
ну не можу я казати на нього Арсеній Петрович того, що він для мене яйцеголовий сам винен що так настрояв проти себе людей.
я думаю що його ще й не так називають
Відредаговано lenovo, 05 березень 2016 - 15:41.
nastyaangel
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Настена
Опубліковано 05 березень 2016 - 16:02
ну не можу я казати на нього Арсеній Петрович того, що він для мене яйцеголовий сам винен що так настрояв проти себе людей.
я думаю що його ще й не так називають
у меня муж называет Яцык. и грубо, но не связано с внешним видом.
Опубліковано 05 березень 2016 - 16:06
Смс с акциями и предложениями всем шлют, у кого есть дисконт)) Под праздники с бесконечными распродажами даже заваливают.
Опубліковано 05 березень 2016 - 16:10
Мы дома про Яценюка не говорим, а потому никак и не называем. А если нужно, то по фамилии.
lenovo
-
-
Опубліковано 05 березень 2016 - 16:15
блин я даже когда первый раз писала и не думала про его внешность , а думала про вмистимость его головы.
девочки хватит о нем давайте о чем то хорошем например про Ляшка хахахахах 
Відредаговано lenovo, 05 березень 2016 - 16:16.
Опубліковано 05 березень 2016 - 16:23
Кто нибудь знает будут ли завтра в Полтаве какие то акции в поддержку Надежды Савченко?
Дописала: гугл не помог(
Відредаговано Tanesk, 05 березень 2016 - 16:23.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 05 березень 2016 - 16:43
https://www.facebook...65272236&type=3
Відредаговано Maximather, 05 березень 2016 - 16:45.
Опубліковано 05 березень 2016 - 17:05
Осбенно порадовал Новый полицейский на последних секундах ролика - позихающий...
Полицейский за 100 кг, явно физо сам сдал и по медкомиссии - здовор! 
Р.с. печаль ...
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|