Перехід до вмісту

Фотографія

ГВ і пов'язані з цим проблеми

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1757 відповідей у цій темі

#1701 Кристипин

Кристипин

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 269 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

Опубліковано 02 лютий 2017 - 23:31

Девочки, подцепила ОРВИ и кажется молока меньше стало на фоне 37,2... Или только кажется... Панадол не пью, не хочу Тормозить выработку эндогенных интерферонов и все такое, чтоб ребёнку повысить защиту... Если повысится  до 37,5 выпью, чтоб молоко не перегорело... Короче, кто что по этому поводу думает?

Відредаговано Кристипин, 02 лютий 2017 - 23:34.

#1702 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 02 лютий 2017 - 23:40

Не паникуйте, у меня была темпа 38,9 и я пила жаропонижающее в маленькой дозе. С молоком все в порядке. Ребенок несмотря на мое состояние висел на груди не переставая. А на счет того, что молока кажется мало, мне все время так кажется, прям все -пустая грудь, но в итоге кормлю год и пять мес. И еще не прекращаю.

#1703 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 03 лютий 2017 - 00:19

Девочки, подцепила ОРВИ и кажется молока меньше стало на фоне 37,2... Или только кажется... Панадол не пью, не хочу Тормозить выработку эндогенных интерферонов и все такое, чтоб ребёнку повысить защиту... Если повысится  до 37,5 выпью, чтоб молоко не перегорело... Короче, кто что по этому поводу думает?

можно ждать до 38. Молоко перегорает при температуре выше 38. А пока чаи ваше все. ЛИпа, малина. (листья). Из жаропонижающих - цвет бузины.

#1704 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 03 лютий 2017 - 00:21

Девочки, подцепила ОРВИ и кажется молока меньше стало на фоне 37,2... Или только кажется... Панадол не пью, не хочу Тормозить выработку эндогенных интерферонов и все такое, чтоб ребёнку повысить защиту... Если повысится до 37,5 выпью, чтоб молоко не перегорело... Короче, кто что по этому поводу думает?

молоко не может перегореть. Это противоречит биологии) так что можете до 38 не сбивать. Молока может стать меньше, т к вы может мало пьете, при температуре жидкость быстрее выводится. Пейте чистую воду и побольше. И все будет хорошо. Выздоравливайте.

#1705 Кристипин

Кристипин

Школярка

• Активістки
  • 269 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 11:12

Спасибо... Если честно, только и делаю, что пью... Гоняю чаи с малиновым вареньем... Куплю имбирчика, лимончика... Молока попью...

#1706 soloAnna

soloAnna

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 591 повідомлення
  • Ім'я:Anna

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2017 - 21:16

я пила малину , від неї ставало легше, спадала температура, але кожного разу помічала, що менше молочка було в грудях. але потім все швидко налагоджувалося. а поки пила малину, то манюню просто частіше годувала.

#1707 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 05 лютий 2017 - 22:52

не пила ничего с 38,2 - ничего не перегорало

#1708 anastasia_92

anastasia_92

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 50 повідомлення
  • Ім'я:Анастасія

Опубліковано 02 квітень 2017 - 11:43

Нам буде через неділю 4 міс,і оце останні 2 тижні стала малявка погано їсти,а швидше цицю смоктати,таке як балується - посмокче трохи а потім кудись повертає голову і відволікається на інші предмети,може до них звговорити а потім знрву до цицьки - смокнула і знову.це доволі то смішно виглядає,бо все в молоці і вона і одяг,але ми цього місяця набрали лише 400-500 десь грам,у нас то ще тиждень,але я хвилююся що вона так від груді відмовиться і погано набирає вагу,ну можливо ще через те що вона малий вертюх.думала може молоко не таке їй,спробувала доцідити те що недопила з цицьки,так вона його гарно доїла - правда давала з бутилочки,а так водичку даю їй з ложечки - їй подобається (через погані каки).може це бути від того що як 3 тижні назад почала смоктати пустушку?Сама дуже активна,гарно грається,повзає з допомогою звісно,перевертається.В кого може були подібні проблеми і як з ними боролися,бо я просто не знаю що робити(((...запитатися нема в кого.постійно зціжуватися і догодовувати це не варіант(з ложечки довго,а з бутилочки - взагалі перестане брати грудь),ГВ кидати не хочу.До цього таких проблем не було

Відредаговано anastasia_92, 02 квітень 2017 - 12:01.

• mitera це подобається

#1709 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 02 квітень 2017 - 12:47

Нам буде через неділю 4 міс,і оце останні 2 тижні стала малявка погано їсти,а швидше цицю смоктати,таке як балується - посмокче трохи а потім кудись повертає голову і відволікається на інші предмети,може до них звговорити а потім знрву до цицьки - смокнула і знову.це доволі то смішно виглядає,бо все в молоці і вона і одяг,але ми цього місяця набрали лише 400-500 десь грам,у нас то ще тиждень,але я хвилююся що вона так від груді відмовиться і погано набирає вагу,ну можливо ще через те що вона малий вертюх.думала може молоко не таке їй,спробувала доцідити те що недопила з цицьки,так вона його гарно доїла - правда давала з бутилочки,а так водичку даю їй з ложечки - їй подобається (через погані каки).може це бути від того що як 3 тижні назад почала смоктати пустушку?Сама дуже активна,гарно грається,повзає з допомогою звісно,перевертається.В кого може були подібні проблеми і як з ними боролися,бо я просто не знаю що робити(((...запитатися нема в кого.постійно зціжуватися і догодовувати це не варіант(з ложечки довго,а з бутилочки - взагалі перестане брати грудь),ГВ кидати не хочу.До цього таких проблем не було

головне не панікувати.

а от бутилочку із грудним молоком закинути подалі. це пряма дорога до завершення ГВ.

краще кожні 10-15 хвилин пропонувати грудь, але не бутилочку. голод - не тітка, почне брати грудь. зціжуватися варто лише після годування і для того, щоб підтримувати прибуваня молока (якщо бачите, что молока стало менше).

а ще тут не раз писали, що в 2, 4 та 6 місяців часто у дітей кризи, коли вони починають відмовлятися від ГВ. це просто треба пережити і не здаватися.

у меня обидва синочки варили воду і в 2, і в 4 місяці.

ось і ось я ділилася своїм досвідом переживання цих кризів

успішного вам поборення цих тимчасових проблем і довгого комфортного ГВ

Відредаговано mitera, 02 квітень 2017 - 13:20.

#1710 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 квітень 2017 - 15:14

если хотите кормить грудью - уберите воду и пустушку, и не докармливайте с бутылочки, как говорила Миролава выше. Грудь часто- часто давайте и все наладится. И какашки тоже. 500 гр это нормальный набор, у меня больше 600 ни разу не было - и все гуд) грудь давала по писку прям. Пару дней было таких, что каждые полчаса и целый день. напряжно, конечно, но это как посмотреть. Щас просто мечтаю о таком - грудь дала и сидишь фильм смотришь))удачи вам!

#1711 anastasia_92

anastasia_92

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 50 повідомлення

Опубліковано 05 квітень 2017 - 20:56

головне не панікувати.
а от бутилочку із грудним молоком закинути подалі. це пряма дорога до завершення ГВ.
краще кожні 10-15 хвилин пропонувати грудь, але не бутилочку. голод - не тітка, почне брати грудь. зціжуватися варто лише після годування і для того, щоб підтримувати прибуваня молока (якщо бачите, что молока стало менше).
а ще тут не раз писали, що в 2, 4 та 6 місяців часто у дітей кризи, коли вони починають відмовлятися від ГВ. це просто треба пережити і не здаватися.
у меня обидва синочки варили воду і в 2, і в 4 місяці.
ось і ось я ділилася своїм досвідом переживання цих кризів

успішного вам поборення цих тимчасових проблем і довгого комфортного ГВ

Дякую!)Будемо це вже якось переживати)Зціжуюся лише те що недопила мала,та й не кожного разу,на це часу нема. А каки нарешті налагодилися після того як почала доціжуватися і догодовувати отим заднім молочком
  • mitera це подобається

#1712 anastasia_92

anastasia_92

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 50 повідомлення

Опубліковано 05 квітень 2017 - 21:03

если хотите кормить грудью - уберите воду и пустушку, и не докармливайте с бутылочки, как говорила Миролава выше. Грудь часто- часто давайте и все наладится. И какашки тоже. 500 гр это нормальный набор, у меня больше 600 ни разу не было - и все гуд) грудь давала по писку прям. Пару дней было таких, что каждые полчаса и целый день. напряжно, конечно, но это как посмотреть. Щас просто мечтаю о таком - грудь дала и сидишь фильм смотришь))удачи вам!

Дякую за пораду) о,фільм і телевізор при моїй зірочці не можна,голову зразу верть і дивиться-спробуй відтчгнути,ще й почала все дуже гарно чути і на чужі голоса реагує моментально.ну без пустушки на вулиці нам ніяк,але намагаюся менше давати.просто це єдиний порятунок від пальців 2,3 і 4 які любимо смоктати,пихати аж до гланд,бувало таке що й збльовувала((

Відредаговано anastasia_92, 05 квітень 2017 - 21:04.

#1713 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 05 квітень 2017 - 21:38

Дякую за пораду) о,фільм і телевізор при моїй зірочці не можна,голову зразу верть і дивиться-спробуй відтчгнути,ще й почала все дуже гарно чути і на чужі голоса реагує моментально.ну без пустушки на вулиці нам ніяк,але намагаюся менше давати.просто це єдиний порятунок від пальців 2,3 і 4 які любимо смоктати,пихати аж до гланд,бувало таке що й збльовувала((

Та ну.. это ж еще не привычка и не станет ею. Малявка потихоньку узнает и познает себя + десенки могу беспокоить уже. Не знаю, я б пустышку забросила куда подальше...

#1714 anastasia_92

anastasia_92

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 50 повідомлення

Опубліковано 14 квітень 2017 - 07:05

Та ну.. это ж еще не привычка и не станет ею. Малявка потихоньку узнает и познает себя + десенки могу беспокоить уже. Не знаю, я б пустышку забросила куда подальше...

А чим шкідлива для дитини пустушка,я поки ніяких проблем не помітила,вона з нею не цілодобово,але інколи їй з нею спокійніше,цицю вона теж любить,тільки вже щоб поїсти і рідко просто повисіти чи щоб задрімати як раніше.
І слава богу їмо вже нормально,не граємося і не вертимося,просто часто пропонувала грудь через кожні 30-40 хв,за місяць 800 г набрали,тепер я спокійна)))

Відредаговано anastasia_92, 14 квітень 2017 - 07:10.

#1715 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 14 квітень 2017 - 10:27

А чим шкідлива для дитини пустушка,я поки ніяких проблем не помітила,вона з нею не цілодобово,але інколи їй з нею спокійніше,цицю вона теж любить,тільки вже щоб поїсти і рідко просто повисіти чи щоб задрімати як раніше.
І слава богу їмо вже нормально,не граємося і не вертимося,просто часто пропонувала грудь через кожні 30-40 хв,за місяць 800 г набрали,тепер я спокійна)))

тим шо пустушка заміняє груди, і коли б без неї дитина смоктала груди і стимулювала вироблення молока, з нею цього не відбувається, а дитинці треба більше молока з часом і уникнути проблем з цим значно легше без соски.

#1716 anastasia_92

anastasia_92

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 50 повідомлення

Опубліковано 14 квітень 2017 - 17:40

тим шо пустушка заміняє груди, і коли б без неї дитина смоктала груди і стимулювала вироблення молока, з нею цього не відбувається, а дитинці треба більше молока з часом і уникнути проблем з цим значно легше без соски.

Кожні дітки різні і кожна мама хоче своїй дитинці якнайкраще,і тільки вона проводячи 24 год на добу зі своєю крихіткою знає її як ніхто)))тому навіть найправильніші і модні методи по догляду на вашу дитину можуть не діяти і які б розумні книжки їх не пропонували)
моїй 4 міс і молока вистачає-набираємо кожного місяця нормально,повністю гв,у мене мала недопиває навіть одної груді,зате їсть частіше і не наполягаю на "більше і рідше".просто як я знаю що лактація в цьому віці вже налагоджена,І важливо це для перших 2 міс.!!! коли якраз саме і відбувається налагоджування лактації і повязаний з нею саме перший криз 4-6 тижнів.пишу про це щоб ви не лякали недосвідчених мам такі як я)дивимся на свою малечу,спостерігаємо і аналізуємо.
А взяла моя пустушку лише десь у 3 міс.бо лише ця підійшла.І вже з 2,5міс донечка використовує цицю лише для головного призначення - поїсти,а не для засинання як було раніше,хоча перші місяці 2,годинами могла висіти,особливо коли коліки були.Ну якось так у нас.
Пережили уже 2 лактаційні кртзи благополучно.
А якщо я помічу якісь проблеми від пустушки то буду звісно забирати,бо всеодно рано чи пізно це доведеться робити.Для нас це ще цікава іграшка - виймає і вчиться вставляти.
Пишу може буде кому цікавий мій досвід)Сорі за багато тексту

#1717 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 14 квітень 2017 - 18:53

Кожні дітки різні і кожна мама хоче своїй дитинці якнайкраще,і тільки вона проводячи 24 год на добу зі своєю крихіткою знає її як ніхто)))тому навіть найправильніші і модні методи по догляду на вашу дитину можуть не діяти і які б розумні книжки їх не пропонували)
моїй 4 міс і молока вистачає-набираємо кожного місяця нормально,повністю гв,у мене мала недопиває навіть одної груді,зате їсть частіше і не наполягаю на "більше і рідше".просто як я знаю що лактація в цьому віці вже налагоджена,І важливо це для перших 2 міс.!!! коли якраз саме і відбувається налагоджування лактації і повязаний з нею саме перший криз 4-6 тижнів.пишу про це щоб ви не лякали недосвідчених мам такі як я)дивимся на свою малечу,спостерігаємо і аналізуємо.
А взяла моя пустушку лише десь у 3 міс.бо лише ця підійшла.І вже з 2,5міс донечка використовує цицю лише для головного призначення - поїсти,а не для засинання як було раніше,хоча перші місяці 2,годинами могла висіти,особливо коли коліки були.Ну якось так у нас.
Пережили уже 2 лактаційні кртзи благополучно.
А якщо я помічу якісь проблеми від пустушки то буду звісно забирати,бо всеодно рано чи пізно це доведеться робити.Для нас це ще цікава іграшка - виймає і вчиться вставляти.
Пишу може буде кому цікавий мій досвід)Сорі за багато тексту

я нікого не лякаю. Ви спитали - я поділилась. Якщо ви хотіли висловити свій погляд на "моду", не заважатиму)
Кажуть модні книжки, що кризи ще в 4 і 6 міс, але кожній мамі видніше.

#1718 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 14 квітень 2017 - 22:41

Не так страшен черт как его малюют
Я как-то писала о соске в нашей жизни, но повторюсь! У обоих соска была! С первой недели жизни! Оба в первый месяц по 1700 набрали, потом по килограмму набирали. К 6 месяцам оба были по 10 кг и ни одному не дала ни воды, ни ложки смеси за первые 6 месяцев.
Успешное гв с обоими, легкое отлучение с обоими! Я не представляю как бы я жила без соски! И да мы сразу свернули ГВ (и соска в этом очень помогла), а потом прощались с соской - старший в 1,8 с ней расстался, меньший в 1,11.
Так что ГВ+соска возможны!

Відредаговано mitera, 15 квітень 2017 - 08:09.

#1719 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 15 квітень 2017 - 17:09

в отказной период детки отвлекаются на окружающий мир, кормите в темноте, без телевизора и прочих раздражителей. 

#1720 Кристипин

Кристипин

Школярка

• Активістки
  • 269 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 квітень 2017 - 05:47

Ой, все детки осле 4 мес начинают отвлекаться на раздражители от груди. Меня спасало при этом качание на фитболе. Деть уже так не вырвался. Кормились  мы под качание долго. До 10-11 мес. К этому времени он начал самостоятельно выбирать позу и время для ГВ. Вечером, когда все сделано было особенно классно. Пососал -  по игрался - показался на кровати и так раз 20, пока не присосался и не уснул.

Соски у на не было. .. О чем желаю. С полугода ВСЕ в рот!!!!!!!!

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама