а то как тут делиться впечатлениями, вдруг кто-то не смотрел
Realy? Вы не можете описать\порекомендовать\обсудить сериал без спойлеров?... Даже не знаю что посоветовать... Посмотрите как делают другие, поучитесь....
Realy? Вы не можете описать\порекомендовать\обсудить сериал без спойлеров?... Даже не знаю что посоветовать... Посмотрите как делают другие, поучитесь....
Ну що ж і я подивилася Квеберта))) Думала, що якщо є 2 сезон я не переживу - такі переживання, за Нолу, Гарі, її батька, Лютера, багатія, доля Джені.З самого початку цікавила мама Ноли - закрутили)))
Початок прям дуже захопив, от якраз серія 5-6 трохи завпал зник, і з 8 серіії вже немогла відірватися.
Рекомендую дуже! Наступний етап - Записки служниці)))
не те слово! Вся надія на Мартіна, може він таки розродиться продовженням (( білих ходоків злили, стільки галасу, а тут Арья бац і КН ножиком ! Як вона туди взагалі добралася? З Джона зробили тю-тю якусь! Ейєгон Таргарієн бл.... Лінію Дені і Джона зіжмакали.... Взагалі, щоб зрозуміти хто що зробив і чому, треба пояснення читати. В ГП завжди було багато жорстокості, але хоч було ясно чому. Причини зрад і вбивств були зрозумілі , а герої органічні в своїх вчинках. А останній сезон це фігня якась!
А Бранове наостанок «А для чого ж я пройшов увесь шлях?» це взагалі!
Сноу вбив Дені, а СЧ і кхаласар такі, ой, Джоне, йди у в’язницю, поки ми поговоримо з твоїми родичами. Та вони б його вбили на місці без слів!
Добре, що я читала спойлери, це допомогло мені підготуватися до такого феєричного кінця...
не те слово! Вся надія на Мартіна, може він таки розродиться продовженням (( білих ходоків злили, стільки галасу, а тут Арья бац і КН ножиком ! Як вона туди взагалі добралася? З Джона зробили тю-тю якусь! Ейєгон Таргарієн бл.... Лінію Дені і Джона зіжмакали.... Взагалі, щоб зрозуміти хто що зробив і чому, треба пояснення читати. В ГП завжди було багато жорстокості, але хоч було ясно чому. Причини зрад і вбивств були зрозумілі , а герої органічні в своїх вчинках. А останній сезон це фігня якась!
А Бранове наостанок «А для чого ж я пройшов увесь шлях?» це взагалі!
Сноу вбив Дені, а СЧ і кхаласар такі, ой, Джоне, йди у в’язницю, поки ми поговоримо з твоїми родичами. Та вони б його вбили на місці без слів!
Добре, що я читала спойлери, це допомогло мені підготуватися до такого феєричного кінця...
Spoiler
я все одно сподівалась на краще. Зробили сопливу тупу казку в кінці. Нічого не пояснили, фу, фу, фу. Дені злили, Джона опустили і наказали, а Брону, Сансі, Тіріону щастя і побільше, а чо б ні.
Нет, ну это какой-то писец просто. Это не слив финала это вообще просран весь сериал. Лост закончился интересней, хотя уже все забыли что там было в начале.
То как они слили КН можно еще было как-то оправдать, смерть его была эпичной. Но здесь.. Вообще не раскрыто ничего из сюжетной линии 7-ми сезонов.
Зачем нужны были дети Крастера? Зачем Мелисандра оживляла ДС, если никакой он не Азор Ахай (Арья намного больше АА), нахрена Брану его варговские штучки если он не знает где и куда их применять. Единственная от него польза это то что он раскрыл тайну Ходора и узнал кто такой ДС, хотя сюжету это не помогло, на трон он все равно не претендовал.
Короче, у фанатов и то лучше версии были, в частности Бран-король ночи, Сирио и Якен это один и тот же и все остальное.
Дівчата, Виручайте! Де знайти 6 сезон "Вызовите акушерку" з перекладом? Серіал цікавий, "зачепив" мене. В основному включаю, коли в'яжу, тому з субтитрами важко сприймати.
Дівчата, Виручайте! Де знайти 6 сезон "Вызовите акушерку" з перекладом? Серіал цікавий, "зачепив" мене. В основному включаю, коли в'яжу, тому з субтитрами важко сприймати.
есть в Контакте группа Вызовите акушерку и там ссылки на все сезоны. У меня сейчас нет ВК,ссылку не дам