Перехід до вмісту

Фотографія

У кого стояли на учете в поликлинике?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1872 відповідей у цій темі

#1701 Ольга*

Ольга*

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 609 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2            

Опубліковано 29 березень 2017 - 11:39

Девочки, привет! 2 недели как переехала в Полтаву, поэтому ещё сложно разобраться. Мне нужно стать на учёт, по адресу проживания отношусь к ЖК 4, Яруте С.Л. Но по вашим отзывам хочу попасть к Шиян С.В. 

Кто знает какой участок (улицы) ведет Шиян С.В.? Что можете посоветовать новенькой?

Заранее всем благодарна за ответ!

#1702 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 29 березень 2017 - 12:55

идите к ней на прием .в регистратуре талончик по паспорту 

#1703 Ольга*

Ольга*

Студентка

• Наша пісочниця
  • 609 повідомлення

Нагороди

2    2            

Опубліковано 29 березень 2017 - 14:43

идите к ней на прием .в регистратуре талончик по паспорту 

Доминика, спасибо!

Записалась к ней по телефону в регистратуре на завтра. Переживаю, что откажет. Не знаю в какой сумме благодарность оставить - подскажите?

Что скажите относительно выбора врача?

#1704 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 29 березень 2017 - 15:25

за сумму не знаю .як ней не хожу 

#1705 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2               

Опубліковано 29 березень 2017 - 15:28

сегодня была на приеме у любимой Сальной Л. В.
еле нашла!
сейчас Сальная принимает в клинике " Мій лікар" на Конституции 13, возле солнечного парка.
пн, ср, пт, стоимость 150-250 грн., не маловастенько...
но после похода к Петровой как к новой участковой я готова была любых денег отдать чтобы пойти к тому врачу которому не первый год доверяю!

Это еще нормальная цена!!! До этого в клинике Раенко прием был 400 и условия жуть.
  • Tash це подобається

#1706 Ольга*

Ольга*

Студентка

• Наша пісочниця
  • 609 повідомлення

Нагороди

2    2            

Опубліковано 29 березень 2017 - 19:35

Это еще нормальная цена!!! До этого в клинике Раенко прием был 400 и условия жуть.

Для приёма в частной клинике 200-400 это нормально (в зависимости от условий, спектра услуг и ученной степени персонала). 

А вот в государственной поликлинике...

#1707 angelika

angelika

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Анжеліка

Опубліковано 30 березень 2017 - 12:00

Подскажите, пожалуйста, что-нибудь о гинекологе 4й студенческой поликлиники Петровской Валентине Николаевне. Так как в отзывах о ней ни какой информации нет.

стою у нее на учете) она меня во всем устраивает! 

#1708 Olesichka

Olesichka

Студентка

• Наша пісочниця
  • 736 повідомлення
  • Ім'я:Олеся

Нагороди

Опубліковано 30 березень 2017 - 13:59

По поводу Шиян С.В. Стою у нее на учете, безумно довольна. Очень внимательная, хороший специалист. Рекомендую.
Денег не плачу, могу шоколадку в праздник принести.

#1709 Sunshine

Sunshine

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Angel

Опубліковано 30 березень 2017 - 14:01

Подскажите, пожалуйста о Петровой Н. С 1гор. Она мой участковый доктор. На приеме еще не была. Хочется узнать побольше...

#1710 Ольга*

Ольга*

Студентка

• Наша пісочниця
  • 609 повідомлення

Нагороди

2    2            

Опубліковано 30 березень 2017 - 15:29

По поводу Шиян С.В. Стою у нее на учете, безумно довольна. Очень внимательная, хороший специалист. Рекомендую.
Денег не плачу, могу шоколадку в праздник принести.

Олеся, спасибо за рекомендацию!

Сегодня была у неё на приеме, попросилась к ней на учет (я не с ее участка) - первое впечатление положительное.

Вы с ее участка?

#1711 Атуля

Атуля

верю в чудеса

• Завсідники
  • 1 503 повідомлення
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

2      

Опубліковано 30 березень 2017 - 17:16

Подскажите, пожалуйста о Петровой Н. С 1гор. Она мой участковый доктор. На приеме еще не была. Хочется узнать побольше...

Если это та что в 10 кабинете ( инициалы ее не помню), то у меня категоричное негативное впечатление, которое только наростало с каждой новой встречей. И это я себя не считаю впечатлительной ))) Но в очереди к ней всегда сидели и те кто пришел конкретно к ней , значит есть и довольные ))))

#1712 sunbeam_ks

sunbeam_ks

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 947 повідомлення
  • Ім'я:Ксюша

Нагороди

2            

Опубліковано 30 березень 2017 - 21:50

Петрова очень недалекий специалист и будь она единственным гинекологом в городе ни за что бы к ней не пошла. А те довольные в очереди, наверное ее подруги)))

#1713 Атуля

Атуля

верю в чудеса

• Завсідники
  • 1 503 повідомлення

Нагороди

2      

Опубліковано 30 березень 2017 - 22:26

Ну напугать и сгущать краски она точно мастер и неприветливая совершенно, о такте и заинтересованности я совсем промолчу. Каждый раз при входе " ты кто такая и чё пришла!" не вдохновило меня на общение, сменила врача.

#1714 Oksenia

Oksenia

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 31 березень 2017 - 09:19

Ранній термін вагітності, за місцем проживанням потрапила до Сивакової Світлани Володимирівни. (стара поліклініка, на Калініна 36). Не дуже активна, все доводиться випитувати "А те можна? А те здавати? А далі що робити?". На облік по вагітності (приходила вже  двічі) не поставила. Ніяких записів в картку не зробила, тобто ніде ( крім її журналу відвідування) не зафіксовано, що я взагалі приходила. Кажу- коли на облік можна стати? З 12 тижнів, тоді зробимо всі аналізи і точно будем знати про  вагітність. А до того нічого не робити. Це дивно, адже до 12 проходить увесь перший триместр... Може вони так перестраховуються і бережуть гарну статистику, адже  саме на першому триместрі багато ризиків.

А так, щось станеться - а у них на обліку не значилась, з них ніякого спросу. Чи може зараз так усіх, з 12 тижнів ставлять?

• Karinka це подобається

#1715 Атуля

Атуля

верю в чудеса

• Завсідники
  • 1 503 повідомлення

Нагороди

2      

Опубліковано 31 березень 2017 - 10:18

Так більшість і ставлять у 12 тижнів. Обидва рази до 12 тидня просто приходила підтвердити вагітність і у 12 вже офіційно на облік з подальшим направленням на узд і аналізи.

#1716 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 31 березень 2017 - 10:19

Ранній термін вагітності, за місцем проживанням потрапила до Сивакової Світлани Володимирівни. (стара поліклініка, на Калініна 36). Не дуже активна, все доводиться випитувати "А те можна? А те здавати? А далі що робити?". На облік по вагітності (приходила вже двічі) не поставила. Ніяких записів в картку не зробила, тобто ніде ( крім її журналу відвідування) не зафіксовано, що я взагалі приходила. Кажу- коли на облік можна стати? З 12 тижнів, тоді зробимо всі аналізи і точно будем знати про вагітність. А до того нічого не робити. Це дивно, адже до 12 проходить увесь перший триместр... Може вони так перестраховуються і бережуть гарну статистику, адже саме на першому триместрі багато ризиків.
А так, щось станеться - а у них на обліку не значилась, з них ніякого спросу. Чи може зараз так усіх, з 12 тижнів ставлять?

я в неї стояла - мені подобається. Зайвого нн призначає. І шо ви хочете, шоб вам до 12 тижнів робили?УЗД і огляди/мазки небажано. Мені вона розписала, що приймати при моїх потребах і що робити, якщо раптом шось. Все пригодилось.
Можу помилятись, але якщо щось, не дай Бог, не так навіть на обліку - який взагалі спрос? Це ж фізіологічний процес. Якщо скарги будуть - вона вам не відмовить в консультації і лікуванні і так.
Аналізи і лікарів з токсикозом до 12 тижнів теж проходити ще те задоволення.

Відредаговано Alice_88, 31 березень 2017 - 10:38.

#1717 Дождик

Дождик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 711 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2               

Опубліковано 31 березень 2017 - 10:47

Ранній термін вагітності, за місцем проживанням потрапила до Сивакової Світлани Володимирівни. (стара поліклініка, на Калініна 36). Не дуже активна, все доводиться випитувати "А те можна? А те здавати? А далі що робити?". На облік по вагітності (приходила вже  двічі) не поставила. Ніяких записів в картку не зробила, тобто ніде ( крім її журналу відвідування) не зафіксовано, що я взагалі приходила. Кажу- коли на облік можна стати? З 12 тижнів, тоді зробимо всі аналізи і точно будем знати про  вагітність. А до того нічого не робити. Це дивно, адже до 12 проходить увесь перший триместр... Може вони так перестраховуються і бережуть гарну статистику, адже  саме на першому триместрі багато ризиків.

Я и сама планировала прийти не ранее 12 недель, но по необходимости пришлось идти на 10-й, меня посмотрели, назначили лечение и сказали, если все будет ок приходите в 12 недель, тогда и все будем заводить/оформлять.

• Kalinna це подобається

#1718 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 31 березень 2017 - 11:08

Саме так! До 12 тижнів, якщо з вагітністю все нормально лишнє втручання не потрібно, а якщо щось не так - вона сама зірветься, це природній захисний процес від патологій, аномалій і т.д. PS: Не бачу сенсу зберігати вагітність з перших тижнів, щоб потім втратити на великих термінах (повірте це набагато важче пережити).

• Oksenia це подобається

#1719 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 31 березень 2017 - 11:21

Саме так! До 12 тижнів, якщо з вагітністю все нормально лишнє втручання не потрібно, а якщо щось не так - вона сама зірветься, це природній захисний процес від патологій, аномалій і т.д. PS: Не бачу сенсу зберігати вагітність з перших тижнів, щоб потім втратити на великих термінах (повірте це набагато важче пережити).

Инна, вот тут ты не права!!!

У каждого своя история и свое горе... Но, если бы я следовала такому принципу, у меня бы не было детей. И если старшего я выносила на выдохе - береглась и просто соблюдая постельный режим, то младшую мне спасали фактически с первых дней беременности. 

#1720 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 31 березень 2017 - 11:28

Инна, вот тут ты не права!!!

У каждого своя история и свое горе... Но, если бы я следовала такому принципу, у меня бы не было детей. И если старшего я выносила на выдохе - береглась и просто соблюдая постельный режим, то младшую мне спасали фактически с первых дней беременности. 

Может и не права, но мой опыт показал, что это гораздо больнее... (правда гребаные врачи 4 сделали все возможное, чтоб навредить, а не помочь :popa: )

PS: Я все-равно верю в судьбу - срывались беременности с утрожестаном, полным покое и т.д. 

Відредаговано Kalinna, 31 березень 2017 - 11:32.

• Marusja це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама