Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 18 грудень 2019 - 14:22
Читала сегодня утром. Эта версия мне нравится куда больше, чем относительно Юлии Кузьменко и др.
Читала ще і побутову версію - вона також має право бути) В день вбивства він планував перевести кошти на фонд у Литві і його співмешканка досі не може їх отримати, бо суди працюють не так як у нас))
Фонд він створив і все було обговорено, а вбили за день до формального підписання, але наші ЗМІ про це мовчать, від слова взагалі, як і про пошкодження авто, що вказують на вибухівку під сидінням, а не під кузовом авто...
Відредаговано Kalinna, 18 грудень 2019 - 22:13.
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 грудень 2019 - 00:06
Фігурант справи MH17 Цемах подав позов до ЄСПЛ проти України і Нідерландів – адвокат
https://www.radiosvo...l/30332454.html
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 грудень 2019 - 00:23
ДОГОСПОДАРЮВАЛИСЯ
Побоювання експертів, які давно кажуть що уряд не здатен наповнити заплановані обсяги надходжень до бюджету країни, таки здійснилися. Проблеми з виконанням бюджету на 2019 р. підтвердила Рахункова палата України. Цифри наведені відомством не віщують нам з вами нічого гарного.
Коли ви чуєте про заборгованість по зарплатнях або про невиділення коштів на якісь бюджетні програми, знайте – причина не у відсутності коштів у бідної держави, причина – у невиконанні видаткової частини бюджету країни. За рахунковою палатою таке невиконання за 11 місяці поточного року становить 7,7% від плану, що в абсолютних цифрах становить 69,6 млрд грн. Причина? Голова Рахункової палати Валерій Пацкан категоричний: «Низька виконавча дисципліна учасників бюджетного процесу», кажучи просто – працювати уміти треба, аби встигати робити все на що передбачені кошти. Грамотно керувати – це вам не відеоролики на бігових доріжках знімати.
Але не витратами єдиними – з наповненням бюджету уряд має неабиякі проблеми також. За словами голови Рахункової палати за ті самі 11 місяців план надходжень загального фонду державного бюджету не виконано на 66,6 млрд грн (5,3%). Зокрема. На 36,6 мільярди грн. (12,4%) не виконано план податку на додану вартість із ввезених на митну територію України товарів і на 15,8 мільярдів (22,5%) – акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів. Щодо ПДВ по імпорту – тут все очевидно, це прямий наслідок падіння виробництва, що в свою чергу спричинено штучним зміцненням курсу гривні урядом. Позбавлені мотивів працювати на експорт, виробники зменшують обсяги виробництва, відтак – заморожують інвестиційні програми, відтак – не купують обладнання і комплектуючих. У жовтні падіння виробництва склало біля 5%. З чим усіх вітаю!
Щодо акцизів, то тут все іще цікавіше. Ще на початку грудня Рахункова палата повідомила що ДФС провалила план по збору акцизу з тютюну. За перше півріччя 2019 р. зібрано було лише 67% від плану. Натомість щойно була затримана рекордна партія контрабанди цигарок – які вже тут акцизи?! Те що чинний голова Митної служби не забезпечує надходжень з митниці, визнав уже навіть голова ОПУ Богдан – доводиться долучати таких «видатних фахівців» як екс-голова СБУ Валерій Хорошковський.
Звісно, так. У попередні роки виконання бюджету теж не було стовідсотковим. За 11 місяців минулого року недонадходження доходів загального фонду держбюджету становило 11,3 мільярди грн. Цього року ненадходження становить 51 мільярд грн.. Як то кажуть – порівняйте самі.
І так, у січні – листопаді цього року фінансування загального фонду держбюджету здійснювалося переважно за рахунок державних запозичень, які становили 384,2 мільярди грн. А нині… коли кажете місія МВФ обіцяє приїхати знову?
Голова Рахункової палати Валерій Пацкан б’є на сполох – вже зараз очевидно, що цього року план доходів державного бюджету виконаний не буде. А це означатиме, все те що відбувається у сім’ї, де почав пити й гуляти головний годівник – руїну. Діру в бюджеті доведеться чимось затикати з бюджету 2020 року – а там не передбачені такі витрати. А це означатиме, що станеться згортання інвестиційних проектів, зупинка будівництва та інші приваби життя, гарно знайомі нам з 90-х років 20 сторіччя.
І все це – за умов, що визначений у розписі плановий показник доходів загального фонду держбюджету був зменшений на 9,8 мільярди. Це за умови, що на 4 мільярди грн. зекономили на закупівлі ліків для МОЗ. Це за умови, що через зміцнення гривні значно зменшилися проти планових, видатки на обслуговування держборгу. Це за умови, чорт забирай, неприродно теплої зими, яка явно дає змогу економити на опаленні. За цих умов – виконання бюджету уже фактично провалене. Що ж буде, коли стане справді непереливки як у 2014 – 2016 рр.?
Буде те саме, що стається коли до керування господарством дориваються дилетанти. Багато гарненьких слів і такі-собі результати.
Опубліковано 19 грудень 2019 - 01:47
За перше півріччя 2019 р. зібрано було лише 67% від плану.
В этом, я так понимаю, тоже Зеленский и его партия виноваты?)
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 грудень 2019 - 05:19
В этом, я так понимаю, тоже Зеленский и его партия виноваты?)
Більше нічого не зацікавило?
Опубліковано 19 грудень 2019 - 05:21
Більше нічого не зацікавило?
А что, на этот вопрос нет ответа?
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 грудень 2019 - 05:47
А что, на этот вопрос нет ответа?
Щоб отримати відповідь на це питання - раджу ознайомитись з впливом виборчого процесу на економічні показники.
Обраний вами президент і його монобільшість повинні були до кінця року виправити результати) уже ж відбулась зміна влади і починається покращення))
Зустрічне питання - чому кількість загиблих не зменшується при розведенні і закінченні війни?
Ще була б вдячна за оцінку або коментар останнього інтерв'ю папи зе, дуже цікавить думка саме прихильників.
Відредаговано Kalinna, 19 грудень 2019 - 05:55.
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 грудень 2019 - 06:05
Опубліковано 19 грудень 2019 - 06:26
Зустрічне питання - чому кількість загиблих не зменшується при розведенні і закінченні війни?
Может, потому что развели всего в трех точках? Это мизерный процент по сравнению со всей линией соприкосновения.
Опубліковано 19 грудень 2019 - 08:10
Только подача и принятие законопроектов по инициативе Зеленского, осуществленных без финансово-экономических обоснований, что противоречит Бюджетному Кодексу, обошлось Украине как минимум в 10-12 млрд. гривен только в этом году
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 грудень 2019 - 09:07
Может, потому что развели всего в трех точках? Это мизерный процент по сравнению со всей линией соприкосновения.
Вживання цього терміну не доречно - це лінія фронту, зіткнення, але ніяк не "соприкосновения".
Як знайду, кину посилання - раніше не ділилась, жорстокі моменти тут критикують, бо вони не підходять для світогляду зморених війною, почитаєте, які саме результати для солдат від цієї лінії... аж ніяк не дотику, з'єднання і т.д.
Відредаговано Kalinna, 19 грудень 2019 - 09:33.
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 грудень 2019 - 09:22
Ну от, зелененькі мої виборці, ви зробили це разом. Відсьогодні, за рішенням Кабміну, казначейство припиняє реєстрацію юридичних та фінансових зобов'язань уряду "через дефіцит бюджету". Підписані угоди на поставлений товар реєструватися не будуть, казначейство пропонує їх анулювати. Тобто, бюджетні програми будуть згорнуті через брак грошей в цьому клятому бюджеті.
Це ж при баризі Порошенку в бюджеті був профіцит: крали-крали, а грошики в казні чомусь збільшувалися. А тепер прийшлі нові, чесні, зелені, вони не крадуть, тому в казні тепер миша повісилася. Та й взагалі - вони ж чесно сказали: мовляв, попрацюємо до Нового року, а там...
А що "там" - ви скоро побачите, мої любі зелені виборці. Тара-тара-дам - пііу!!!
Відредаговано Kalinna, 19 грудень 2019 - 09:27.
Опубліковано 19 грудень 2019 - 09:25
Вживання цього терміну не доречно - це лінія фронту, зіткнення, але ніяк не "соприкосновения".
Як знайду, кину посилання - раніше не ділилась, бо жорстокі моменти тут критикують, бо вони не підходять для світогляду зморених війною, почитаєте, які саме результати для солдат від цієї лінії...
А соприкосновение и зіткнення - это не одно и то же?
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 грудень 2019 - 09:30
А соприкосновение и зіткнення - это не одно и то же?
Зіткнення - столкновение, прикосновение - дотик
Відредаговано Kalinna, 19 грудень 2019 - 09:31.
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 грудень 2019 - 09:49
Дорогий Миколаю!
Я тут подумала, не клади мені цього року під подушку подарунка, а краще зроби так: 73м%людей подаруй будь ласка очі
23м% людей терпіння
Всім розуміння, а нашим любим парламентським обранцям мізків і совісті.
Вітаю зі святом!
Опубліковано 19 грудень 2019 - 10:22
Опубліковано 19 грудень 2019 - 11:44
"Наткнулась" в ФБ
НІКОГО ОБРАЗИТИ НЕ ХОЧУ !!!
На деякий час я пропав з соціальних мереж, але декілька днів тому повернувся. Чому я хотів видалити аккаунт і назавжди звідси виїхати розповім далі в публікації.
Тема піде про політику, так , саме про те, що найбільше сьогодні обговорюють українці... свою особисту позицію висловлювати не буду, просто розповім про свої відчуття, як глядача зі сторони.
Так ось, кожного дня мені приходилося читати тисячі публікацій в стрічці новин, які писали мої друзі... одні прихильники Порошенка, інші Зеленського, Тимошенко, або взагалі анархісти... і питання стоїть зовсім не в тому, якого бачення людина, питання в тому, як люди себе ведуть ведучи бесіду....Одні хочуть нової революції, другі хочуть війни, треті хочуть миру , четверті кричать про зраду, п`яті що хтось має сидіти за ґратами і.т.д .
Пані Світлана , продавець в магазині точно знає, як вивести країну з економічної кризи... пан Сергій будівельник точно знає, як припинити війну і поставити Путіна на своє місце... пані Ірина, яка забрала вже своїх повнолітніх синів до Канади дуже хоче, щоб інші українські солдати йшли в наступ, інакше зрада.... пан Василь тимчасово безробітний точно знає що Зеленський наркоман і алкоголік, а пані Анна стверджує, що навпаки, алкоголік і наркоман Порошенко... і всі ці аналітики обливають один одного горою бруду і нецензурною лайкою. Люди готові вбивати один одного зарази ідеї, які вони почули по якомусь олігархічному телеканалі. Українці ненавидять один одного... одного разу я висловив свою думку і в відповідь отримав дві тисячі коментарів, половина з них типу молодець, майбутнє за такою молоддю, а інша половина типу «дибіл», «обкурений», «сепар» , «зрадник» і цей список можна продовжувати дуже довго. Читаючі подібного роду пости я почав відчувати огиду і просто захотів зникнути звідси раз і назавжди.... знаєте, не хочу нікого образити, але перед тим, як проклинати один одного і розповідати байки, як підняти Україну, давайте спочатку навчимося розпочинати з себе...
Не знаю, як закінчити цей пост до логічного завершення, але скажу що саме мене мотивувало його написати і чому я сказав , що потрібно розпочати самим з себе...
Просто ідучи до дому я на обочині побачив гору сміття, сморід невиносний .... люди самі засипають себе брудом, самі руйнують свою країну.... я бачив як через дорогу переходила старенька бабуся з двома важкими мішками, я бачив, як її було важко, секундомір на світлофорі закінчився, машини сигналить, а вона тільки на половині...30-35 людей просто дивилися на це і мабуть шепталися, що зараз бубулю зіб’ють і лише я вийшов з машини і підійшов допомогти.
Всі кричать про бідність, а ви хоть один раз в житті допомогли дитині сироті, яка їсть два рази в день помиї і мріє про цукерку ? Всі кричать, що в нас крадуть і беруть хабарі ...., а хіба не ви несете хабарі ??? Права водія за 100 доларів, черга до лікаря за 400 грн, сесія за 200 доларів, відкупитися за п’янку 50 баксів і так безкінечно... весь цей бардак розвели українці, а тепер розповідають , як фігово жити і один одного клянуть... Хто на майдан , хто в церкву, а в кого зрада ...
А знаєте що ??? Давайте на Миколая зробіть добру справу, підіть в лікарню, де лежать онко хворі , принесіть їм печеня і поговоріть з ними.... знаєте що , замість того , щоб розповідати , як вести війну, підіть нашим хлопцям здайте кров, а головне, перед тим, як когось лаяти в інтернеті , подумайте, чим ви кращі і що ви зробили для того, щоб наша країна процвітала ?!!!
Вибачте , може когось образив , але реально остогидли фейсбук політ експерти ...Задумайтеся, колись ми були нація вільних людей, козаків, які стояли один за одного горою, а зараз ми перетворюємося на бидло, яке за політичний погляд готове вбити і проковтнути. Може достатньо ?
Дякую за увагу .
Опубліковано 19 грудень 2019 - 13:07
Со вчерашнего дня нас догнал страшный призрак "картотека".
Кто не знает, это когда заходят платежки, а денег на счету нет, платежки выстраивают в очередь, ранжируя по важности платежей и учитывая в картотеке вне баланса. И если падает копейка, платежки в картотеке оплачивают, а если нет, то и все. Речь сейчас идет только о бюджетных платежах.
У меня вопросы. Первый. Где деньги от пирамиды ГОВЗ, которая сделала курс таким нарядным?
Второй. Зеленое кодло заявило, что коррупция и рейдерство изжиты, барыги вот-вот сядут, никто не ворует.
Где бабки?
У нас не было картотеки даже тогда, когда овощ оставил в казне 100 тысяч, началась оккупация, развал экономики, закрытие российского рынка. Вам оставили 35 млрд. в казне и почти пол триллиона в резервном фонде. Вам оставили экономику в росте.
Где бабки, убогие криворукие тупоголовые бездари?
Вы порезали все. Социалку, пенсии, стипендии. Тут я ликую. Ваш зеленый электорат должен заплатить за свою тупость.
Но, эти клоуны порезали армию! В тем временем на Донбасс заходит каждую (!) неделю гумконвой. И все знают, что он на нашу землю привозит.
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 19 грудень 2019 - 14:41
"Наткнулась" в ФБ
НІКОГО ОБРАЗИТИ НЕ ХОЧУ !!!
Вы не думали о том, что для многих людей вот эти ваши ПОСТУПКИ это норма жизни? Что они не воруют, не дают взяток, не выбрасывают мусор на обочину, включают поворотники когда перестраиваются, помогают другим людям или зверушкам - просто так и с детства?
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 19 грудень 2019 - 16:54
Вы не думали о том, что для многих людей вот эти ваши ПОСТУПКИ это норма жизни? Что они не воруют, не дают взяток, не выбрасывают мусор на обочину, включают поворотники когда перестраиваются, помогают другим людям или зверушкам - просто так и с детства?
И все эти впринцыпе хорошие люди готовы поубивать друг друга как только дело доходит до несовпадения политических взглядов
5 користувачів читають цю тему
0 учасників, 5 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|