Обо всем 72
Розпочатий з nadin, 07 вер 2019 09:20
1968 відповідей у цій темі
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 24 жовтень 2019 - 17:50
Зорієнтуйте по сумі. видалення каменів у жовчному в Полтаві.
І, може, хто скаже де краще чи в кого.
Раджу районку.Знайдіть свого лікаря ,він скаже коли ургентні і тоді значно дешевше.Роблять лапіроскопію .Заживає швидко.Ще і в Миргород можна поїхати після операції безкоштовно.
Відредаговано svexa, 24 жовтень 2019 - 17:52.
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 24 жовтень 2019 - 17:56
«Спартак»: що буде з клієнтами та спортивним клубом, будівлею у Полтаві
http://kolo.news/cat...uspilstvo/16677
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 24 жовтень 2019 - 19:27
10 тыс лапороскопия в 1 й гор, хирург Челишвили
Не могу решиться, наверное не сильно ещё прижало. Но,как один камень 17 мм портит жизнь (
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 24 жовтень 2019 - 19:28.
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 24 жовтень 2019 - 20:05
А не может быть такого, что при отсутствии пассажиров, проводники передадут информацию, что места свободны и их снова выставят на продажу?
Нет. Раньше надо было, чтоб дежурный по станции передал информацию о том, что пассажиры будут садиться на такой-то станции. Сейчас ничего не надо. Не сели пассажиры - места едут пустые. Мы часто так берём билеты.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 24 жовтень 2019 - 20:28
Раджу районку.Знайдіть свого лікаря ,він скаже коли ургентні і тоді значно дешевше.Роблять лапіроскопію .Заживає швидко.Ще і в Миргород можна поїхати після операції безкоштовно.
В районній роблять лапароскопію? Когось порекомендуєте?
10 тыс лапороскопия в 1 й гор, хирург Челишвили
Не могу решиться, наверное не сильно ещё прижало. Но,как один камень 17 мм портит жизнь (
Ви його рекомендуєте?
Важлива будь-яка інфо, бо я зараз близька до паніки, завтра все сприйматиму спокійніше, а сьогодні по-свіжому....
felicyti
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 24 жовтень 2019 - 20:53
Ви його рекомендуєте?
Важлива будь-яка інфо, бо я зараз близька до паніки, завтра все сприйматиму спокійніше, а сьогодні по-свіжому....
В 2013 удаляли в областной.Оперировал Панасенко.Последствий никаких,всё хорошо.
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 24 жовтень 2019 - 21:43
Мама видаляла 1,5 роки тому. Порекомендували хороші знайомі звернутися в 1-шу Міську до хірурга на прізвище Чілішвілі. Тоді операція коштувала 8000 грн. Домовилися з ним заздалегідь, пройшли необхідне обстеження там же. Відтоді це наш "сімейний хірург")) Людина дійсно знає свою справу. Рекомендую цього лікаря.
Опубліковано 24 жовтень 2019 - 21:52
Девочки, подскажите пожалуйста, сколько по времени ехать до Киева на автобусе примерно? Если у нас с Киева отправляется поезд в 5:23, во сколько нужно выехать с Полтавы?
Если ещё актуально, можете лично поехать на Автовокзал, там очень много комфортных автобусов, которые по Европе ездят, есть Автолюкс ещё. Я так несколько раз билеты брала.
Есть ещё сайт https://busfor.ua/?u...4aAp5SEALw_wcB,там можно посмотреть и марку автобуса.
„Зелёным слоном» автобусом ехала в Киев, малой ехал ихней маршруткой, то оооочень утомительно(((( Если нет других вариантов, то может и сойдёт...
А по поездам проверяйте сайт Укрзализиці, билеты часто появляются)
дописала: учтите, что некоторые автобусы приезжают не на Ж/д вокзал, но это легко решить, вызвав такси BOLT, Uber и тому подобные
Відредаговано natalia16, 24 жовтень 2019 - 21:54.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 06:18
Ви його рекомендуєте?
Да, у него прооперировались 3 человека за последний год-полтора, которые рекомендуют его мне. Удаление желчного не сложная операция, если плановая, конечно. Почему паникуеш? Рекомендуют удалить? Сильные приступы?
svexa
-
-
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 06:40
Ви його рекомендуєте?
Робили свекрусі.Весною..Все добре.Робив зав відділенням.Ціна десь 5000 і в обласній десь так.
Відредаговано svexa, 25 жовтень 2019 - 07:06.
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 07:06
У нас на форумі є тема про медичну реформу?
Нюанси, права, власний досвід, і тд?
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 07:38
Робили свекрусі.Весною..Все добре.Робив зав відділенням.Ціна десь 5000 і в обласній десь так.
Удивлена. Нереальная цена.разве что ваша свекруха бывший медработник или диапазон "десь" с погрешностью в несколько тысяч)
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 25 жовтень 2019 - 07:39.
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 07:46
Веселой пятницы!! ))
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 07:47
У нас на форумі є тема про медичну реформу?
Нюанси, права, власний досвід, і тд?
https://mama.pl.ua/i...5&hl=медреформа
Відредаговано Филя, 25 жовтень 2019 - 07:47.
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 08:00
На скільки мені відомо, ще тоді, 1,5 роки тому, ціна такої операції в Обласній коштувала від 10000, не менше.
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 08:04
На скільки мені відомо, ще тоді, 1,5 роки тому, ціна такої операції в Обласній коштувала від 10000, не менше.
Теж такі дані. 2017 рік, 10 тис операція.
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 08:18
Возможно кто-то ищет работу воспитателя в государственном саду,то обращайтесь, подскажу где есть место. Администрация и коллектив очень адекватные люди. Сад по кольцу. Возможно кто-то ищет работу воспитателя в государственном саду,то обращайтесь, подскажу где есть место. Администрация и коллектив очень адекватные люди. Сад по кольцу.
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 08:22
Возможно кто-то ищет работу воспитателя в государственном саду,то обращайтесь, подскажу где есть место. Администрация и коллектив очень адекватные люди. Сад по кольцу.
Возможно кто-то ищет работу воспитателя в государственном саду,то обращайтесь, подскажу где есть место. Администрация и коллектив очень адекватные люди. Сад по кольцу.
)) зараз вільні місця є в КОЖНОМУ дитячому садочку
svexa
-
-
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 08:24
Удивлена. Нереальная цена.разве что ваша свекруха бывший медработник или диапазон "десь" с погрешностью в несколько тысяч)
Ей врач позвонил и сказал ,что ургенция.Но говорит и в областной такая цена
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 25 жовтень 2019 - 09:02
Да, у него прооперировались 3 человека за последний год-полтора, которые рекомендуют его мне. Удаление желчного не сложная операция, если плановая, конечно.
Почему паникуеш? Рекомендуют удалить? Сильные приступы?
Операція не мені - батькові. В цьому році уже пережили його онкооперацію в Києві, важко було і морально, і фінансово, тому така новина про необхідність ще однієї вибила з колії.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|