1915 відповідей у цій темі
Опубліковано 17 квітень 2020 - 23:25
Ого! Молодчинка!
Марьяна, а вимішувала тісто ти вручну? Бо в мене комбайна нема, хіба що на міксері такі завитушки, підозрюю, що вони саме для тіста. Вручну, взагалі, реально?
Боже збав! я і вручну!!! Я ж ледацюга. Міксер з отими крючками творе чудо.
Я ж кажу рецепт дуже легкий і швидкий.
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 17 квітень 2020 - 23:27
Сьогодні вперше пекла паски.Пекла за рецептом Енді Шефа "Італійський панеттоне".(Лєна давала посилання).Зробила експеремент.Дві порції,одна із живими дріждями,інша із сухими.Якщо коротко-фаворит -живі дріжді.Я з ними взагалі пекла вперше,з сухими,колись пекла пиріжки один раз і вони вийшли пухкі.Цього разу я робила все за рецептом автора,в нього передбачені варіанти і з сухими дріждями,і з живими.Із живими вдалося "знайти глютенове вікно" Щось пост не вмістився) із сухими "глютенове вікно"-не знайшла).Перший варіант нереально пухкий і легкий,як павутинка,другий гливкий.Всі паски підійшли,але ,другу основну партію я робила із живими дріждями,навіть ,не шукала інші рецепти.На смак вона всім дуже сподобалася,я не куштувала,бо є нюанси,запах ароматний,додавала родзинки, коньяк,ваніль.Грішу на те,що сухі дріжді невідомої ТМ,мука теж.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 18 квітень 2020 - 06:33
Спасибо за подробное описание , как раз этот рецепт выбрала. Но теперь расстроилась, не смогла купить живые дрожжи, есть только сухие. Я так надеялась, что ничего страшного, но я так и знала, что живые в разы лучше.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 18 квітень 2020 - 06:34
А как вы делаете желатиновую глазурь? И чем она отличается от безжелатиновой?
Для мене переваги желатинової очевидні - безпека. В желатиновій немає сирих
білків. Естетичний вигляд - однорідна, не осипається.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 18 квітень 2020 - 06:49
Підніс зліва -це панетоне, справа -моя традиційна заварна
Ну і по-мєлочі, еклєри, кокосове бельгійське, меренга)))
Ого! Ого го!
Я б рехнулась -такое количество призвести..
Так это ж всё ещё есть нужно...)
Опубліковано 18 квітень 2020 - 07:27
Девочки,кто по какому рецепту краффины печет?
Опубліковано 18 квітень 2020 - 07:52
Ещё хотела шоколадные дропсы в несколько пасочке в этом году добавить. Крутила их в руках в Мэтро, они были по акции, так и не решилась купить, теперь жалею (( можно вместо дропсов добавить мелко нарезанный 85% шоколад? Или он не будет держать форму?
Присоединяюсь к вопросу
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 18 квітень 2020 - 07:58
Спасибо за подробное описание , как раз этот рецепт выбрала. Но теперь расстроилась, не смогла купить живые дрожжи, есть только сухие. Я так надеялась, что ничего страшного, но я так и знала, что живые в разы лучше.
Позавчора запитала а магазині АТБ про живі дріжді.Продавчиня відповіла,що у суботу будуть доступні у продаж.АТБ,Г.Сталінграда,30
Опубліковано 18 квітень 2020 - 08:07
Девочки,кто по какому рецепту краффины печет?
Я по цьому печу https://www.instagra...id=asstb24vnxg7
Мрія
-
-
Опубліковано 18 квітень 2020 - 08:07
Живі дріжджі купляла на Шевченка, в "оптових" магазинах. Там і вони, і присипки, і паперові форми.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 18 квітень 2020 - 09:17
Вот девочки 150 г желтков - у меня получилось 7 штук с не больших яиц
Живі дріжджі купляла на Шевченка, в "оптових" магазинах. Там і вони, і присипки, і паперові форми.
Спасбо, но все уже никуда не пойду, буду делать с сухих.
Опубліковано 18 квітень 2020 - 12:22
Ого! Ого го!
Я б рехнулась -такое количество призвести..
Так это ж всё ещё есть нужно...)
Я ж сподіваюсь на тиждень або й два розтягнемо.
Опубліковано 18 квітень 2020 - 14:36
Справилась і я ) Більша частина залишилась поза кадром: віддала мамі і сестрі, а це вже наші.
Відредаговано Юлия Юлия 23, 18 квітень 2020 - 14:38.
Опубліковано 18 квітень 2020 - 15:05
Мої пасочки)
Відредаговано mnadiyka2009, 18 квітень 2020 - 15:06.
Опубліковано 18 квітень 2020 - 15:09
Купувала глазур,яка збивається з білком.Двох пакетів не вистачило,тому швиденько зробила на желатині.Желатинова засохла швидше,але і купована уже нормальна.
Опубліковано 18 квітень 2020 - 15:21
Опубліковано 18 квітень 2020 - 16:14
Дівчата, всім дякую за рецепти. І в мене все вийшло!!!! Таке відчуття чудове)
Мрія
-
-
Опубліковано 18 квітень 2020 - 16:20
Мої пасочки. Пекла небагато (щоб не впасти коло них і не втратити задоволення від випічки)), але за двома рецептами, оці - традиційні, інші - краффіни, в процесі. Прикрашала кольоровими безе і глазуррю на желатині. Одну спробувала прикрасити ще й курагою та горіхами, але потім зупинилася, здалося, що вони обтяжують ніжність безе.
Опубліковано 18 квітень 2020 - 20:41
Только закончила)
делала по старому рецепту, но заменила яйца на 10 желтков, добавила мёд и 40 грн медового Джек Дэниелс. В тесто добавляла изюм темный и светлый, сушёную вишню, клюкву и цукаты.
Для украшения засушила первый раз апельсин и мандарин дольками и использовала веточки сушеного чабреца
Відредаговано natalia16, 18 квітень 2020 - 20:41.
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 18 квітень 2020 - 20:43
. Панеттоне от Эктора
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення