Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 06 лютий 2015 - 08:33
До кого їхати?
Ми лікуємося у Баль, на 23 вересня. Як показує досвід дівчат на форумі, немає у нас одного классного лікаря в Полтаві, комусь одні допомогають, комусь інші. Немає універсального щоб допомагав усім.
З досвіду, у нас після "тройчатки" анальгін+дімедрол+папаверін температура повільно, десь години півтори сповзає до 38,1, а далі немає тих страшних підйомів. Дуже добре допомагає, не надовго, але ж це і не ліки, обтирання теплою, приємною водичкою, обтираю всього. Обов'язково!!!!!! зніміть памперс, у хлопчиків терморегуляція дуже впливає на яєчка. І купіть клюкву, не сушену, звичайну, я робила морс-пюре в блендері і перетирала через сито, далі додавала цукор і давала ложками скільки міг з'їсти, решту чаєм, дуже гарно допомагає від температури.
Tash
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:наТаша
Опубліковано 06 лютий 2015 - 08:55
Девочки, нужен совет. У дочки 3й день насморк сильный, сегодня было чуть лучше, но все равно из носика течет постоянно. А ночью, когда засыпает кашель начинается сухой, аж подрыгивает немного, днем такого нету...чем можно самостоятельно подлечиться? даю тепленькие компоты и чай пить. Врача пока не вызываю, она нам постоянно приписывала кучу лекарств, мы так ни разу ничего и не принимали (кроме панадола вроде), за пару дней само все проходило...
ИМХО врача надо как минимум для того, чтобы послучашал откуда кашель.
Опубліковано 06 лютий 2015 - 09:07
Були вчора. І вночі дивилась нас медс.з перенатального. Червонуватий зєв і все. Збили Т до 37.5 обтиранням водою. Чи надовго...
До кого їхати? Зараз поїдем здавати кров.
У нас така ситуація була на стоматит. Температура не сбивалась 3 дня( меньше 37,8 не було). Спочатку говорили горло, а потім лор побачила, і слизистолог підтвердила, що стоматит (який антибіотиками не лічиться, навідміну від горла).
Відредаговано Азалия, 06 лютий 2015 - 09:09.
Опубліковано 06 лютий 2015 - 09:15
огда засыпает кашель начинается сухой,
Ира, кашель могут провоцировать и сопли, но нужно, чтобы педиатр прослушал легкие, дыхание
Опубліковано 06 лютий 2015 - 09:38
Дівчата ну порадьте! Ми жодного разу не хворіли...
Т нижче 38.5 не збивається. Дві доби. Червоне горло. Ідуть верхні клики. Все інше без змін (ні кашлю, ні нежитю, ні розладу жкт)
До кого бігти?
У нас на фоне зубов несколько раз был гингивит, давал красное горло и высокую температуру, которая ушла, когда стали от него избавляться
Опубліковано 06 лютий 2015 - 09:41
Вика, что делать дальше обычно показывают 3-4 сутки. Красное горло+зубы у нас такое было постоянно и температура под 39. Если честно, то всегда заканчивалось АБ. Потому что температура держалась до 5ти суток. С АБ все проходило на 2й день.
Juliett
-
-
Опубліковано 06 лютий 2015 - 10:15
Девочки, не особо разбираюсь, но вроде красноватое горлішко у малого. Есть небулайзер, может подішать чем-то? Или лучше забрізгивать голо Тантум верде?
Для инг.есть сода буфер и декасан. Что можно чтобі на всякий случай?
Опубліковано 06 лютий 2015 - 10:25
Девочки, не особо разбираюсь, но вроде красноватое горлішко у малого. Есть небулайзер, может подішать чем-то? Или лучше забрізгивать голо Тантум верде?
а вы кашляете? небулайзер ведь при кашле используют. Тантум Верде хорошо помогает
Juliett
-
-
Опубліковано 06 лютий 2015 - 10:26
Нет, не кашляем. Нам при ларингите назначали ингаляции декасаном. Он же чисто для гола, и насадка там для верхних діхательніх есть
Juliett
-
-
Опубліковано 06 лютий 2015 - 10:30
пока Тантум забрызгала, а то мало ли что мне кажется... Если бы полоскать умел..
Опубліковано 06 лютий 2015 - 12:55
Ми з ангіною. Вилізла собака((((
Опубліковано 06 лютий 2015 - 14:27
Якщо точно почервоніле, то можна інгаляції з декасаном + фіз.розчин (1/1). А може воно в нього в принципі такє і є. Щоб оцінити червоне горло чи ні, треба хоч пару раз подивитися на здорове, імхо. В нас воно і звичайне більш забарвлене, ніж слизова.
Juliett
-
-
Опубліковано 06 лютий 2015 - 16:05
Щоб оцінити червоне горло чи ні, треба хоч пару раз подивитися на здорове, імхо.
Ось слово в слово мої думки. Я жодного разу не бачила в нього не червоного горла, ні тоді коли казали червоне, н тоді коли казали горло чисте. Воно мені завжди червоне.
Опубліковано 06 лютий 2015 - 16:20
Ось слово в слово мої думки. Я жодного разу не бачила в нього не червоного горла, ні тоді коли казали червоне, н тоді коли казали горло чисте. Воно мені завжди червоне.
Мені теж завжди червоне) Хворобу я одразу виявляю по забарвленню кореня язика (стає з білим налітом) та появі неприємного запаху з ротика.
Опубліковано 06 лютий 2015 - 16:30
И у меня абсолютный кретинизм в этом вопросе.
Опубліковано 06 лютий 2015 - 19:16
Ми з ангіною. Вилізла собака((((
Бедняжки. Выздоравливайте.
Опубліковано 07 лютий 2015 - 11:17
Только две недели как вылечили бронхит, а теперь ангина (((
Опубліковано 08 лютий 2015 - 21:37
Девочки, два вопроса. Чем можно заменить Эдем? Нужно снять отечность носа. И что из двух зол хуже для 9-мес. ребенка: клизма или свечка?
Juliett
-
-
Опубліковано 08 лютий 2015 - 21:39
свечка лучше. А капли сосудосуживающие не убирают отек?
Опубліковано 08 лютий 2015 - 21:41
Девочки, два вопроса. Чем можно заменить Эдем? Нужно снять отечность носа. И что из двух зол хуже для 9-мес. ребенка: клизма или свечка?
а с чем связан отек?
И для какой цели выбор свечки либо клизмы?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|