Укрпошта
Розпочатий з LUCKY, 21 вер 2012 19:21
1736 відповідей у цій темі
Опубліковано 25 вересень 2019 - 14:50
Посылка ваша. Я уже раз 5ый заказываю на 11-ое отделение, а приходит на 00, при получении спрашиваю, почему так, говорят, что 11 пока не принимает посылки. Открылось пол года назад, непонятно, когда это "пока" закончится.
я получала на 11, там сказали, что если в посылке указано"до вимоги", то они выдают, а если с адресом, то на 36000
У меня разные ттн!! с очень похожими номерами, та, которую я жду, еще на сортировочном)
Відредаговано mnadiyka2009, 25 вересень 2019 - 14:50.
Опубліковано 25 вересень 2019 - 15:36
Ну откуда отправили можно по трекингу понять, как минимум город) А вот вам или ошибка - наверное только идти выяснять
Опубліковано 12 жовтень 2019 - 20:00
я получала на 11, там сказали, что если в посылке указано"до вимоги", то они выдают, а если с адресом, то на 36000
У меня разные ттн!! с очень похожими номерами, та, которую я жду, еще на сортировочном)
Я заказала посылку на 11 отделение до востребования. Все равно выдавали на главпочтампте.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 12 жовтень 2019 - 20:29
11 отделение было возле белой беседки и она закрыто , теперь оно относиться к главпочтампу
Відредаговано funia, 12 жовтень 2019 - 20:29.
Опубліковано 12 жовтень 2019 - 22:21
11 отделение было возле белой беседки и она закрыто , теперь оно относиться к главпочтампу
біля альтанки 20те було, здається.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 жовтень 2019 - 08:11
біля альтанки 20те було, здається.
Точно , туда добавили 26 с Монастырской 11 относилось к главпочтампу пока 11 было на ремонте
Відредаговано funia, 13 жовтень 2019 - 08:10.
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 19 жовтень 2019 - 11:31
А сколько сейчас наложенный платёж стоит? Нигде не могу найти информацию.
Опубліковано 19 жовтень 2019 - 13:44
А сколько сейчас наложенный платёж стоит? Нигде не могу найти информацию.
https://ukrposhta.ua...tandart/tarifi/
В конце таблицы, "Післяплата" ищите
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 19 жовтень 2019 - 18:29
https://ukrposhta.ua...tandart/tarifi/
В конце таблицы, "Післяплата" ищите
Тю, куда я смотрела? Спасибо.
Опубліковано 14 січень 2020 - 09:54
куда можно обратиться с запросом, если посылка дней 10 назад засветилась в Украине и нет никакого продвижения дальше
писала на адрес указанный на сайте УП - не отвечают
Опубліковано 14 січень 2020 - 10:09
куда можно обратиться с запросом, если посылка дней 10 назад засветилась в Украине и нет никакого продвижения дальше
писала на адрес указанный на сайте УП - не отвечают
на фб напишите, реагируют
Відредаговано mnadiyka2009, 14 січень 2020 - 10:09.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 04 лютий 2020 - 20:55
Дівчата може в когось таке було... Залишила на почті оформлені посилки. Чеки звісно не дают... Лишила і пішла... І досі її в системі не має. Покупець не отримала, це точно бо постійна клаєнтка. Що робити?? На відділенні ми не знаем, давайте почекаем а що чекати мені потрібно людині або товар або гроші повернути. Писала на фейсбук, толку 0 розслідуємо якщо є чек. Куди ще дзвонити чи писати. Якби то 100 гр... То вже б давно повернула сама... А так 700.
Опубліковано 05 лютий 2020 - 00:09
Дівчата може в когось таке було... Залишила на почті оформлені посилки. Чеки звісно не дают... Лишила і пішла... І досі її в системі не має. Покупець не отримала, це точно бо постійна клаєнтка. Що робити?? На відділенні ми не знаем, давайте почекаем а що чекати мені потрібно людині або товар або гроші повернути. Писала на фейсбук, толку 0 розслідуємо якщо є чек. Куди ще дзвонити чи писати. Якби то 100 гр... То вже б давно повернула сама... А так 700.
а як це не дають чеки? Ви не дочекались оформлення? Чи як так вийшло? Вони завжди дають чек.
svexa
-
-
Опубліковано 05 лютий 2020 - 07:44
а як це не дають чеки? Ви не дочекались оформлення? Чи як так вийшло? Вони завжди дають чек.
Ніколи не дають.... Залишаю оформлені посилки і все.
Опубліковано 05 лютий 2020 - 07:54
Як не дають? Як це взагалі можливо??
Пишіть заяву про службову недбалість, невідповідність займаній посаді і тд. Без чеку Ви не могли лишитися у будь якому випадку.
Зараз є проблема з касовими апаратами, наскільки я знаю. Але в такому випадку виписують чек від руки і ставлять поштовий штемпель.
Дуже важко буде довести що Ви щось відправляли....
Опубліковано 05 лютий 2020 - 08:17
У нашому відділенні (9) завжди дають чек.
Опубліковано 05 лютий 2020 - 08:51
В 3 відділенні теж завжди дають чек.
В будь-якому випадку, десь же мають реєструватись відправлені посилки...
svexa
-
-
Опубліковано 05 лютий 2020 - 09:11
Дівчата заношу гору посилок оформлених дома. Залишаю на відділенні. То навіть на наступний день ніяких чеків не має. Вже пів року так точно так ношу. Сьогодні знову ітиму, буду говорити з завідуючою. Їхне,, давайте подождём, нічого не дало. Посылка не доїхала. І де вона хтозна.
Опубліковано 05 лютий 2020 - 13:45
Дівчата заношу гору посилок оформлених дома. Залишаю на відділенні. То навіть на наступний день ніяких чеків не має. Вже пів року так точно так ношу. Сьогодні знову ітиму, буду говорити з завідуючою. Їхне,, давайте подождём, нічого не дало. Посылка не доїхала. І де вона хтозна.
на майбутнє, в мене багато знайомих так відправляє, як ви, кучу, то потім наступного дня приходять за квитанціями. І оператори це знають, лишають їй. Бо квитанція потрібна Вам, без неї дуууже важко шось довести.
Я відправляю на 2 відділенні, не кучу посилок, то завжди дають чек.
Відредаговано Alice_88, 05 лютий 2020 - 13:46.
svexa
-
-
Опубліковано 05 лютий 2020 - 14:14
на майбутнє, в мене багато знайомих так відправляє, як ви, кучу, то потім наступного дня приходять за квитанціями. І оператори це знають, лишають їй. Бо квитанція потрібна Вам, без неї дуууже важко шось довести.
Я відправляю на 2 відділенні, не кучу посилок, то завжди дають чек.
Я на 2 якраз кучу відправлю... Окремо експрес, окремо стандарт. А ця що загубилася з Кашалот.... Там покупець вперлась і все тільки через Кашалот. І тепер де її шукати?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|