В цій темі наче кожен висловлює свою думку, діляться посиланнями, цитатами... Але одна особа, складає таке враження, що з кимось співпрацює - аж занадто завзято спілкується в цій темі. Вперше в житті прийшло на думку - бот?
@Kalinna, ??? Да , нет , я у нее книжки покупала)))
Мне тут скучно было, решила перечитать эту тему с 2014 года. Несколько интересных скринов сделала. Вот, например, в тему вопроса, почему до сих пор ничего не сделано из обещанного. Оказывается, 5 лет назад этот вопрос уже задавали)) и вот ответ)
Мне тут скучно было, решила перечитать эту тему с 2014 года. Несколько интересных скринов сделала. Вот, например, в тему вопроса, почему до сих пор ничего не сделано из обещанного. Оказывается, 5 лет назад этот вопрос уже задавали)) и вот ответ)
Лєра, ти уважно читала? Чи слово з чотирьох букв не вийшло скласти? Там "жопа" була, якщо що.
У руки зе країна потрапила в набагато кращому стані, ніж стан "жопа" після януковича. Але ми до нього впевнено повертаємось.
І традиційне в цій темі: немає більше на що час витратити, ніж тему за 5 років перечитувати? 0_о Насолоджуйтесь життям!(сарказм, якщо що).
Лєра, ти уважно читала? Чи слово з чотирьох букв не вийшло скласти? Там "жопа" була, якщо що.
У руки зе країна потрапила в набагато кращому стані, ніж стан "жопа" після януковича. Але ми до нього впевнено повертаємось.
І традиційне в цій темі: немає більше на що час витратити, ніж тему за 5 років перечитувати? 0_о Насолоджуйтесь життям!(сарказм, якщо що).
Не звертайте уваги, це звичайне "накидування лайна на вентилятор". Що не зробиш від нудьги))) То у зелебобіків починає підгорять і "радіти життю" не виходить.
А незабаром почнуть приходити платіжки за опалення... Зверніть увагу, якось притихла тема субсидій, а торік досить жваво радилися що, де і як. Покращення наступило.
Олександр Дедюхін Є таке пречудове місто Кривий Ріг. Там народжуються надзвичайно чудові люди, і деякі з них стають величними світовими лідерами! Криворіжці народжені, щоби долати будь-які труднощі, та при цьому пишатися своїми земляками, та всіляко підтримувати один одного! Дивіться, що відбулося у Кривому Рогу цими днями. Сайт міста 0564 повідомляє, що мешканці будинку по вул.. Перяславській 22, у якому досі не увімкнене опалення, також на тиждень залишилися без води та каналізації. Пропоную вашій увазі хроніку подій. Коли позаминулої п’ятниці у мешканців будинку зникла вода, вони навіть не намагалися звернутися у міський водоканал, бо знали, що вихідні – це такі дні, коли екстрені служби Кривого Рогу зовсім не поспішають на допомогу. Звичайно, ми не можемо знати на 100%, але чомусь я впевнений, що по суботах та неділях, а також у святкові дні, всі працівники екстрених служб відмічають перемогу Володимира Олександровича Зеленського на президентських виборах у березні цього року. Ну ви зрозуміли, вони святкують не в березні, в березні Зеленський переміг, що дає привід святкувати ще не один рік. Мешканці будинку знали, що у вихідні всі жителі міста будуть святкувати, але все ж таки подивилися у колодязі водоканалу, щоби зрозуміти що там відбувається. Колодязі були наповнені фекаліями, а це означало, що просто цю проблему не вирішити, тому вони пішли до магазинів запасатися питною водою на вихідні, при цьому не забуваючи палко пишатися, тим, що одному криворожцю не потрібно думати про фекалії у водопроводі, бо він став президентом і думає зовсім про інші проблеми. У понеділок зранку, коли горді своїм земляком, за котрого вони несамовито голосували на президентських виборах, працівники міськводоканалу вийшли на роботу, до них зателефонували мешканці будинку, що на вулиці Перяславська 22, не менш горді Володимиром Олександровичем, и повідомили, що вони вже четвертий день без води. На що у водоканалі відповіли, мовляв, ми в курсі, завтра приїдемо. І всі разом продовжили пишатися президентом Зеленським. Наступного разу мешканці будинку додзвонилися у водоканал у середу, і робко спитали: «Доколє? Ви що, не знаєте, що Володимир Зеленський обіцяв кінець епохі брехні? Скажіть коли ви до нас доїдете?» На що гордий Зеленським працівник водоканалу відповів: «Завтра». Тоді, навіть у гордих обранням у президенти Володимира Зеленського мешканців будинку терпець урвався і вони почали телефонувати на всі можливі «гарячі лінії». І, напевно, якісь чолов’яга, який голосував за Володимира Зеленського на президентських виборах, дав прочухана працівникам водоканалу та вони приїхали. «Слава Богу та Зеленському!» - возопіїли мешканці будинку, що на вулиці Перяславська 22, горді Володимиром Олександровичем. Але радість їх незабаром закінчилася, бо комунальники поїхали нічого не відремонтував. Після такого хамства, сантехників, які, напевно, були латентними порохоботами, одна частина мешканців будинку, що на вулиці Перяславська 22, горді Володимиром Олександровичем Зеленським, почала самостійно відрами вичерпувати фекалії із колодязів, щоби віднести їх до дверей «Кривбасводоканалу», а друга, переважно пенсіонери, телефонували скрізь, від Офісу президента, до «Кварталу». Ближче до вечора приїхала ще одна бригада сантехників, вони не були порохоботами, тому швиденько все почистили, сказали: «Прихильники Зеленського повинні піклуватися один про одного!» та поїхали готуватися до святкування перемоги Володимира Олександровича на президентських виборах. Радісні мешканці будинку, що на вулиці Перяславська 22, кинулися до своїх кранів, та стрибнули до ванн, але на них потекли…фекалії із водопроводу. Випадок прикрий. Сьогодні, мешканці будинку, що на вулиці Перяславська 22 у Кривому Розі, не можуть нормально сходити у туалет, не можуть попити води з крану, але при цьому не перестають пишатися перемогою Володимира Олександровича Зеленського на президентських виборах у березні 2019 року! Так тримати, криворожці!
Зміни зараз якраз є (якби НІЧОГО НЕ РОБИЛИ - було б набагато краще ніж будь-яка дія нової влади), але в сторону погіршення - тому порівняння не доречне.
PS: Людям, що про...ли країну і шукають цьому виправдання пояснювати щось марно - не бачу сенсу далі дискутувати.
А это очень любопытно читать, особенно с оглядкой на прошедшие пять лет и нынешнюю ситуацию. Вот еще цитаты, например, по поводу мира и войны на Донбассе.
А это очень любопытно читать, особенно с оглядкой на прошедшие пять лет и нынешнюю ситуацию. Вот еще цитаты, например, по поводу мира и войны на Донбассе.
А меня радуют эти скрины
Потому что тогда я была считай одна с таким мнением, а теперь у меня много единомышленников)
Или ты хотела нарыть что-то на меня, и не вышло?) Я ж говорила, что моя позиция неизменна последние 15 лет.
А меня радуют эти скрины
Потому что тогда я была считай одна с таким мнением, а теперь у меня много единомышленников)
Или ты хотела нарыть что-то на меня, и не вышло?) Я ж говорила, что моя позиция неизменна последние 15 лет.
Нет, абсолютно не хотела) про твою позицию все помню)) просто интересно перечитать про события тех лет и их обсуждения, надежды и тд. И про Крым, и про мобилизацию, и про возмущения по поводу налога на войну, и про Боинг сбитый и про надежды на новую власть.
Нет, абсолютно не хотела) про твою позицию все помню)) просто интересно перечитать про события тех лет и их обсуждения, надежды и тд. И про Крым, и про мобилизацию, и про возмущения по поводу налога на войну, и про Боинг сбитый и про надежды на новую власть.
Не суди их строго) главное, что они пришли к правильному пониманию вещей, а не деградировали, как многие)