Забыла ещё про липецкие фабрики
Главное, что Петя о ней не забыл))) Липецкая фабрика снова заработала
https://vremya.com.u...se-podrobnosti/
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#16661Опубліковано 28 жовтень 2019 - 02:43 Забыла ещё про липецкие фабрики
Главное, что Петя о ней не забыл))) Липецкая фабрика снова заработала https://vremya.com.u...se-podrobnosti/ #16662Опубліковано 28 жовтень 2019 - 03:08 от і про божу росу. Вам в тему противно заходити, а мені новини вмикать і читать, жити в країні з таким очільником
Охо-хо, жизнь-боль...
Я впервые получила право участвовать в выборах президента, когда Кучма избирался на второй срок. Голосовала во всех последующих президентских кампаниях и Зеленский -это второй выигравший за кого я отдала голос (первый был Ющенко). Ну, не нравились мне, президенты, за которых я не голосовала, ну чтоб полгода столько слез и стенаний по поводу проигравшего выборы кандидата Регулярная смена власти основной принцип демократии, без этого невозможен прогресс и рост человечества. А Вы чего хотели, стесняюсь спросить, как у путина??? На следующих выборах (если с Вами будут солидарны большинство украинцев) выберете другого, все просто... #16664#16665Опубліковано 28 жовтень 2019 - 09:52 Главное, что Петя о ней не забыл))) Липецкая фабрика снова заработала https://vremya.com.u...se-podrobnosti/
а более правдоподобные источники есть?)) ну или там факты какие-нибудь?
#16666Опубліковано 28 жовтень 2019 - 09:57 #узеленского Показано, как он едет вечером на передовую и ночует там в доме местных жителей. Затем из видео показывается то, как Зеленский видится с учителями и жителями региона, а также с противниками разведения сил в Золотом. Как это приехав вечером, Зеленский выходит с Ермаком белым днем из самолета (есть фото) не объясняется. #16667Опубліковано 28 жовтень 2019 - 10:07
При всій моїй упередженості щодо Зеленського як президента - спір йде не тим руслом. Страшно не те що бикував, не те що без заготовки він не може відповісти на питання адекватно і зрозуміло (хоч би вивчив фразу "напишіть офіційне звернення і ми надамо вам відповідь у встановленому порядку")), не те хто ті жінки на фото(я допускаю, що їх як бюджетників використали в 14-му році сепаратисти для масовки, в 19-му Зеленський. І звинувачувати їх у мене язик не повернеться, бо на їхньому місці я не знаю як би діяла).
Страшно те, що його підставляють всі кому не лінь, а він ведеться і не розуміє. Маніпулюють як хочуть, розводять, як того, ким він бути не хоче. За тиждень чи два до його приїзду (я впевнена, що запланованого, приїжджають озброєні ветерани. Їх пропускає поліція на блокпостах. Їх не чіпає поліція і зсу. А тут виявляється що це страшна проблема і вирішувати її може тільки президент. Президента опозорили, можна здавати зброю і їхати у своїх справах. Тепер вже пан Аваков буде розказувати президенту як жити правильно, щоб уникнути в подальшому таких і гірших ситуацій. Щоб рейтинг і лайки не падали. А тепер щоб рейтинг підняти поїде знову у вояж по Україні виганяти чортів. І хоч це не компетенція президента, і звільнити він нікого не може (бо ті, кого може, ще навіть не призначені за півроку), але людям подобається сильний цар, а-ля Лукашенко (( А що там на міжнародному рівні, що в ПАСЕ прос..ли все що можна і навіть більше, то не важливо( за те все одно не лайкають( #16668Опубліковано 28 жовтень 2019 - 10:24
Він сам себе підставляє на кожному кроці. Його фраза: "Я - президент. Мені сорок другий рік і я не лох" багато про що говорить. Цей персонаж ладний вистрибнути із власних трусів, аби усім навкруги доказати, що він тут головний. Але у нього нічого не виходить, бо він залежний від навколишньої думки, легко піддається маніпуляціям.
#16669Опубліковано 28 жовтень 2019 - 10:39 Страшно те, що його підставляють всі кому не лінь, а він ведеться і не розуміє. Маніпулюють як хочуть, розводять, як того, ким він бути не хоче.
ну так изначально все понимали, что он всего лиши марионетка ну как все... все, кто умеет думать и анализировать #16670Опубліковано 28 жовтень 2019 - 11:03 наступного разу з таким може не бути. #16671Опубліковано 28 жовтень 2019 - 11:20 Звичайно розуміли, просто у мене були десь глибоко в душі сподівання, що він же не клінічний ідіот і має хоч трішки власного розумі. Але ні, клінічний. Всі грають на його слабких сторонах, его і прагненні подобатись хто як хоче. А він свято вірить, що "він президент незалежної держави і на нього може тиснути тільки його син"(( Просто навіть попри те, що я за нього не голосувала, я хочу щоб він був нормальним сильним президентом моєї країни, бо іншого ж у нас немає. І намагаюсь шукати якийсь позитив. Але як не намагаюсь - не знаходжу(( #16672Опубліковано 28 жовтень 2019 - 14:44 https://startko.co.ua/14581/bogun/ Ветеран АТО до мітингувальниць в Золотому: Семеро з вас громадянки РФ, ми витягли ваші паспортні#16673Опубліковано 28 жовтень 2019 - 17:40 Дехто досі цього не розуміє(( #16674Опубліковано 28 жовтень 2019 - 20:27 а более правдоподобные источники есть?)) ну или там факты какие-нибудь?
более правдоподобные - это 5-й и прямой каналы, или в крайнем случае фейсбуки ЛОМовых порохоботов?)))
А факты ищите на сайте ФНС россии в разделе "Крупные плательщики налогов" )))
#16676Опубліковано 28 жовтень 2019 - 21:02 по-перше, я не про Україну написала, читайте уважно. По-друге, нарешті я зрозуміла, як же називається оце все, що відбувається, це початок, виявляється) по-третє, ви ж то виховані на відміну від порохоботів, повинні знати, що КАПС - це крик, а якщо все так чудово і ваш кандидат прекрасно керує, чого ви такі нервові?)
#16677Опубліковано 29 жовтень 2019 - 01:01 по-перше, я не про Україну написала, читайте уважно. По-друге, нарешті я зрозуміла, як же називається оце все, що відбувається, це початок, виявляється) по-третє, ви ж то виховані на відміну від порохоботів, повинні знати, що КАПС - це крик, а якщо все так чудово і ваш кандидат прекрасно керує, чого ви такі нервові?)
Как же Вам идет на пользу общение со мной))) Вчера вялое "жити противно"... А сегодня поняли, что с Украиной все будет в порядке и она в начале своего счастливого пути, и признали, что порохоботы грубияны неотесанные (кстати, отдельное мерсю, за "ви на відміну від порохоботів виховані" ) А знаете почему у Вас такие ошеломляющие результаты? Нет? А наука уже знает! Исследования американских ученых показали, что благотворно на деятельность мозга влияет общение с теми, кто превосходит Вас по интеллекту! Как говорил классик: О, сколько нам открытий чудных готовит просвещенья дух!!!))) #16679Опубліковано 29 жовтень 2019 - 06:25 Ще забули додати, що ви скромна і красива)
#16680Опубліковано 29 жовтень 2019 - 06:28 Впевнена, ви ж пам'ятаєте умови дипломатії - ніколи не скажуть ні, а оформлять його якнайкраще так... 3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |