Досить знущань, – Сивохо вимагає виплачувати пенсії громадянам України на окупованих територіях
https://24tv.ua/dosi...itoriy_n1223530
Так они и так её получают. Покрайней мере желающие точно. Или я что-то пропустила?
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#16621Опубліковано 25 жовтень 2019 - 18:37
Так они и так её получают. Покрайней мере желающие точно. Или я что-то пропустила?
#16622Опубліковано 25 жовтень 2019 - 19:20
Мені здається, це пропустив автор пропозиції...
#16623Опубліковано 25 жовтень 2019 - 20:26
Отримують, але для цього приїздять на територію України, а Сивоха пропонує припинити знущання і видавати пенсії на пепідконтрольних територіях) Не знаю як це можна припинити, але отримувати пенсію з України і Росії одночасно - неправильно, але саме це і відбувається у більшості випадків... #16624Опубліковано 25 жовтень 2019 - 20:54 ЦЕ НЕ КРОК ДО МИРУ, А ЗДАЧА УКРАЇНИ "З ПОТРОХАМИ" - КУЧМА РОЗКРИТИКУВАВ "ФОРМУЛУ ШТАЙНМАЄРА" накшталт совість прокинулась, ніби вона в нього є #16625Опубліковано 25 жовтень 2019 - 21:09 А реально все выглядит сегодня так: - Готовятся протестовать "счастливые" шахтеры - В Днепре закрывается "Петровка" (завод им. Петровского) - Собираются бастовать сотрудники КрАЗа - т.к. им режут зарплату и переводят на 4-дневку - Банкротится "Запорожтрансформатор" - Эксперты говорят, что после перестановок "зеленые" могут угр@бить "Укрспирт" за полгода - Пишут - в Харькове оборонный завод, предыдущие 5 лет работавший в три смены - теперь перевели на 4 дневку. И урезали зарплаты. - Остановился завод в Прилуках. Табачники (ТОП-налогоплательщики) собираются уходить из Украины - Уходят неглупые ТОП-чиновники из госструктур (т.к., предположительно - понимают, что с "зелеными" грядет пздц, и никто не хочет брать на себя ответственность) - В л/с пишут, что также активно гроб&тся "АНТОНОВ" (после встречи с Зеленским - президент Бразилии написал что "Украина будет покупать в Бразилии самолеты". Хотя АНАЛОГИЧНЫЕ производит "АН") думаю, мы услышим еще много подобного в ближайшее время. А, хотя премьер-негосударственного-образца сегодня хвалился достижениями ПРЕДЫДУЩЕЙ команды (команды Порошенко и Гройсмана) - де, "мы поднялись на 48 пунктов в рейтинге doing business". Только вот рейтинг составлялся на МАЙ 2019 года). #16626Опубліковано 25 жовтень 2019 - 21:16 #16627Опубліковано 25 жовтень 2019 - 21:35 #16628Опубліковано 26 жовтень 2019 - 08:29
Як ботоферми допомагали Зеленському, чому так довго мовчала очільниця МОЗ і на кого орієнтується відомство — інтервʼю колишнього радника міністра Дмитра Раімова
https://thebabel.com...-dmitra-raimova #16629Опубліковано 26 жовтень 2019 - 08:40
Гліб Бабіч: Досить впарювати нам “байки для терпіл”. Бо ми п’ять років саме тому й бились, щоб не бути “терпілами”. Ані нам, ані дітям.
https://bestpost.co.ua/867/roksolana/ #16630Опубліковано 26 жовтень 2019 - 13:00 Зеленський у ЗОЛОТЕ-4 Почекаємо, що покажуть по телевізору. https://www.facebook...56307605027163/ #16631Опубліковано 26 жовтень 2019 - 15:33
Господи, як соромно, за президента своєї країни, який не тільки не професіонал, а ще й хамло. Говорити на "ти" і в такій манері - мені здається нижче вже падати нікуди (хоча дивувати він вміє). Хоч би хтось йому доніс, що є етика державної служби, протокол і т.д. Янукович на його фоні таки стає "професором", той хоч розумів коли варто помовчати.
Не буде наша країна жити нормально найближчі 100 років, бо народ має того правителя на якого заслуговує. Якщо у нас такий президент- еліта нації- то який же тоді народ? Я чесно намагаюсь шукати позитив і не чіплятись до дрібниць. Наприклад, президент підписав указ про повернення професійного свята, яке скасував Янукович у 13 році. Дуже порадував. А потім загадала, що роботи у мене вже може й немає. Бо згідно останніх змін державну установу, де я працюю, в черговий раз реорганізують і мене в процесі можуть звільнити. Бо тепер держслужбовців можуть звільнити будь коли, в тому числі в декреті, відпустці чи на лікарняному і підставою для цього є просто внесення змін в штатний розпис . Тому швидше за все через 2 роки мені виходити вже не буде куди. Як сказав наш новий голова "щоб не ховались у декреті"((( але як говорили навесні "гірше вже не буде")) #16632Опубліковано 26 жовтень 2019 - 15:57 я теж не можу заспокоїтись, зранку подивилась відео те, а на душі гидко досі. Про яку взагалі повагу і ввічливість ми можемо говорити, якщо президент дозволяє собі спілкування в такому тоні, перебивать і тикать. Всі так обурюються тоном спілкування тут "порохоботів", а як Зе глаголіт, то божа роса. Дивина та й годі. Страшно і бридко. #16633Опубліковано 26 жовтень 2019 - 18:16
А тут хтось написав хоч слово на захист президента у цій ситуації? Чи божа роса ввижається вам тепер скрізь? #16634Опубліковано 26 жовтень 2019 - 18:29 А хтось з прихильників засудив його? Чи про нього "як про покійного" або добре або ніяк?
#16636Опубліковано 26 жовтень 2019 - 18:37 мені нічого не ввижається. Просто дивно, він манеру спілкування наче не змінював, ще з часів "я ничего вам не должен", але за нього ж голосували, подобався, а від інших, "кожен з яких президент" чогось очікують нормального. Чи це теж не головне? Риторичне питання. Як казала моя бабуся, із хама пана не буде. а обов'язково на мою "божу росу" реагувать?)
#16637Опубліковано 26 жовтень 2019 - 18:46 можете написати в "Обо всём", + до карми додасться) Але в цьому і весь об'єктивізм прихильників діючого. Прихильники Порошенка завжди вказували на позитивні і негативні моменти правління, а тут достатньо подумати: "Упс, як негарно вийшло")
#16639Опубліковано 26 жовтень 2019 - 21:11
Я ж правильно все розумію?
Друга частина наскільки продуктивна і інтелігентна, що можна пробачити гопника замість пре з першої? PS: Перша частина розмови, відбулась на нулі, а продовження далі від лінії розмежування... Казали ж, що все божа роса) #16640Опубліковано 26 жовтень 2019 - 21:35 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |