Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#16601 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 21:15

"А Баба Яга против" як завжди))

Справді, жовтий колір у Японії вважається "імператорським", а ті, хто одягає одяг такого кольору в присутності імператора, є або особою, близькою до імператора, або має родинні зв'язки з імператорською родиною. Іноземні гості вважають за краще не одягати вбрання таких таких кольорів на урочисті церемонії за участю імператорської родини, щоб уникнути незручних моментів і можливих порушень протоколу.

#16602 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 21:24

https://prolviv.com/...omu-imperatoru/
thumb_pre_1571858683__5db01a77246d9.jpeg
thumb_pre_1571858791__1571823915-3243.jp

Відредаговано nadin, 23 жовтень 2019 - 21:26.

#16603 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 21:32

В Лондоні на пісеньку про палаючу хату зреагували швидко))
Лондонский суд обязал Коломойского и Боголюбова выплатить "ПриватБанку" 10,9 млн фунтов до 12 ноября
https://censor.net.u..._do_12_noyabrya

#16604 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 21:42

От здається хороша новина - офіс президента заявив послам G7 , що підстав для повернення "Приватбанку" його колишнім власникам немає...То для чого ж тоді п.Коломойський затівав всю цю нинішню "коломийку" навколо нього ??? Просто так , для куражу ??? Навряд чи...Думаю , що справа тут зовсім в іншому...Трішки історії...Наприкінці 2016 року колишні (а на той момент діючі) власники "Приватбанку" - надіслали листи до КМУ та НБУ , в яких просили державу увійти в капітал банку та провести його оздоровлення...Зі своєї сторони вони гарантували невтручання в цей процес і зобов'язувались провести реструктуризацію кредитного портфелю банку до середини 2017 року...Вже 18 грудня 2016 р. Уряд прийняв рішення про входження держави в капітал банку...Держава вклала в "Приват" 155,3 млрд/грн. (або 5,5 млрд/дол)...Втім , реструктуризації екс-власниками так і не було здійснено і вже в липні 2017 року , держава перейшла до процедури судового стягнення з боржників по кредитному портфелю застав...А правоохоронні органи розпочали розслідування дій екс-власників та топ-менеджменту банку...Щоб довго тут не розписувати всіх процедур , акцентуємо , що на виконання позову тепер вже державного "Приватбанку" до його колишніх співвласників , за рішенням Високого суду Лондона у грудні 2017 року було видано розпорядження суду "...про замороження по всьому світі активів п.Коломойського і п.Боголюбова на 2,6 мілрд/дол. щодо кожного"...Саме на таку суму націоналізований "Приватбанк" позивається у Великобританії проти колишніх власників...Ініціюючи ще в середині 2016 р. процедуру входження держави в капітал "Привату" , його колишні власники напевне мали "в уме" , що після цієї процедури і "закриття" державою "фінансової діри" розміром в 155,3 млрд/грн. - "порешать вопрос с государством" ТАК , як вони привикли "решать" весь час...Але щось пішло не так...І вони не змогли "уломать" тодішнє керівництво НБУ (Гонтарєва) і політичне керівництво країни (Прошенко) на такий собі "мєждусобойчик"...Ну і закрутилося все те , що ми ще "хлебчемо" і зараз...Не бачучи ніякого "...світла в кінці тунелю" для повернення своїх арештованих активів юридичними "процедурами" , п.Коломойський з економічної площини вирішення питання , перейшов в площину політичну...Так і виник проект "Зе-преЗЕдент"...Cуть проекту до банальності проста...Привести до політичного керівництва країни (а вдповідно і економічного) - "свою" людину , яка потім допоможе вирішити "мозольне" для п.Коломойського питання "Привату" (і як наслідок , арештованих "по світу" активів)...Не потрібно зараз п.Коломойському повернення собі "Приватбанку" для подалього продовження його роботи як банківської установи СПРАВЖНЬОГО...Я вважаю , що вся суть цих вже "пост-зелених" рішень українських судів тільки в одному - визнати націоналізацію "Приватбанку" неправомірною (бо якщо брати чисто юридичну сорону , то "Приватбанк" був КУПЛЕНИЙ державою за 1 грн) - і стати хоча б "...на пів дня" (образно кажучи) знову номінальним власником "Приватбанку"...І за цих "...пів дня" - ВСТИГНУТИ оголосити "Приватбанк" банкрутом...ВСЕ...З банкрута "взятки гладки"...І все це потрібно "провернути" до заключного рішення Високого суду Лондона "по суті"...Але видать і з преЗЕдентом у п.Коломойського "підгорає"...Зе , звичайно був би радий "допомогти" спонсору - але ж кляті "буржуї" дивляться постійно в руки і не дають нічого зробити з "Приватбанком")))...Тому я думаю , що після цього брифінгу Богдана , "броунівський рух" п.Коломойського навколо "Привату" якщо не призупиниться цілком - то перейде у фазу "вялотекущего" , або "заморозиться" на невизначений термін...Але це цілком не означає , що нам не прийдеться (як платникам податків) - ЗАПЛАТИТИ п.Коломойському за всі "неприємні незручності" , які він зараз відчуває після арешту свого майна...Та ми і ВЖЕ платимо...Через закупівлю державним "Центренерго" вже не за "злочинним Роттердам+" вугілля по 1.740 грн/тон. - а по "не злочинній" ціні 2.500 грн/тон. у ТОВ "Нафта Форс" афільованій з п.Коломойським...Ба , навіть більше - "Центренерго" , вироблену з цього "не злочинного" вугілля електроенергію , продає 5 заводам п.Коломойського не по ринковій ціні (як для всіх решта промислових споживачів) - а за ціною 1.3 грн/квт (за рішенням суду , ОАСК) , що навіть не покриває собівартості "Центренерго" (1,9 грн.) і нижча за ринкову більш ніж на 1 грн/квт...До відома: ці 5 заводів п.Коломойського - споживають електроенергії БІЛЬШЕ , ніж вся Тернопільська , Івано-франківська і Чернівецька обл. РАЗОМ взяті...Прикидуєте , "на скільки" тільки на одній схемі "Центренерго" нас "гріють"???))) Так , як мінімум на 1 млрд/грн.- щомісяця... Тому ця заява від "зеленого" офісу - зовсім не привід для нас "розслаблюватися"...А навпаки - бути критично уважними і "...следить за руками" зе-влади , яка по подібних до схеми "Центренерго" , інших "схемах" - постарається компенсувати "спонсору" його можливі "безповоротні" втрати по "Привату"...Тому , не спіть і на "зелену" локшину від зе-влади (у вигляді "народолюбивих" поправок до Законів "стилю Геруса") - НЕ ВЕДІТЬСЯ...Для того Творець вам дав ще і мізки , а не тільки "великі" зе-вуха )))...
https://nv.ua/ukr/uk...i-50049467.html

#16605 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 22:37

Лондонский суд обязал Коломойского и Боголюбова выплатить "ПриватБанку" 10,9 млн фунтов до 12 ноября
https://censor.net.u..._do_12_noyabrya

Ну тут одно из двух:

1) Либо лондонский суд столь же "независим" как и Печерский (но тогда байки про демократтию ТАМ являются сказками)

2) Либо Беня имеет ЗАКОННЫЕ основания на получение этих денег

:)

Какой вариант является верным ?
  • mitera це подобається

#16606 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 22:49

Ну тут одно из двух:

1) Либо лондонский суд столь же "независим" как и Печерский (но тогда байки про демократтию ТАМ являются сказками)

2) Либо Беня имеет ЗАКОННЫЕ основания на получение этих денег

:)

Какой вариант является верным ?

А варіант, що Беня УКРАВ ці гроші з Привату де дівся?

Він і сам не заперечував на суді, що гроші були виведені з банку;-)

#16607 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 03:58

Відредаговано Ксаночка, 24 жовтень 2019 - 04:10.

#16608 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 07:36

Який сенс у цьому пості? Сказати, що неправда - вона була у блакитному, чи самого себе в цьому переконати?

PS: На церемонії інтронізації Імператора Японії Нарухіто Зеленська була у сукні жовтого кольору, а ввечері на балу в честь інтронвзаціїї у блакитній.

#16609 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 09:51

23.10.2019 3
Яніна Соколова: Пів стрічки вчора про «ужасний» колір сукні і «бєзвкусіє» Першої Леді. Люди,що з вами?
Пів стрічки вчора про «ужасний» колір сукні і «бєзвкусіє» Першої Леді.
Люди, ви йобнулися? Навчіться бути об»єктивними, навіть коли перед вами політично несимпатичний персонаж.
По-перше, Олена прекрасно виглядала. Зрештою САМЕ до її зовнішнього вигляду ніколи не було претензій. Одяг шиють українські дизайнери. Завжди стримано і влучно.
По-друге. Ви зайдіть у розділ «фото» у своєму фбуці і уважно проаналізуйте свій вигляд. Вдоскональте його і тоді ваш бездоганний смак оцінять всі. Можливо навіть і та, кого ви критикуєте…

Нагадаємо
Акіхіто, 125-й імператор Японії, поступився троном своєму старшому синові Нарухіто.
У Токіо відбувся урочистий ритуал інтронізації нового імператора. З’їхалися світові лідери з усього світу, у тому числі Володимир Зеленський.
59-річний Нарухіто почав правити країною ще в травні – після зречення свого батька. Проте мав відбутися традиційний ритуал сходження на трон, після чого Нарухіто офіційно став імператором Японії.
Яніна Соколова https://prefiks.co.u...WBK4Ox4wkOzpvLg

Відредаговано Belyanochka, 24 жовтень 2019 - 09:52.

#16610 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 10:18

Я не казала, що сукня погана) Більш того - мені вона дуже сподобалась фасоном, а жовтий колір улюблений)) Лише констатувала той факт, що Олена обрала колір імператорської сім'ї, що не прийнято;-)

#16611 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 10:30

thumb_pre_1571905774__fb_img_15719057448

#16612 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 11:50

ТАКАШІ ХІРАНО, редактор Укрінформу

*5 МІФІВ ПРО "ЗАБОРОНЕНУ" СУКНЮ ПЕРШОЇ ЛЕДІ
ПІД ЧАС ВІЗИТУ В ЯПОНІЮ*

"У вівторок соціальними мережами поширювалася неперевірена інформація про те, що перша леді України Олена Зеленська під час церемонії інтронізації Імператора Японії була одягнена у плаття нібито забороненого кольору. Проведу фактчекінг

1. Чи можна покладатися на інформацію в український Вікепедії як достовірне джерело?

У Вікіпедії є сторінка про заборонені кольори в історії Японії, які було дозволено використовувати виключно членам сім’ї імператора. Та заборона введена на початку 8 ст.

В українській Вікіпедії йдеться, про те, що заборона діє і по сьогодні й наведено 8 заборонених кольорів, серед яких і гарденійовий. Цю сторінку і використовували всі критики вбрання першої леді України.

Водночас, в японській Вікіпедії нічого не написано про те, що заборона, введена у 8 столітті, є дійсною зараз.

2. Який характер має “заборона” у сучасній Японії?

Жодної юридичної заборони на використання якихось кольорів на сучасному етапі в Японії немає. У відкритих джерелах я не знайшов жодного документа, яким би це передбачалося. Водночас, існує два кольори, які вважаються особливо складними у створенні. Йдеться про кольори на шовку, які можна отримати за конкретної традиційної технології з використанням конкретних речовин.

Водночас, можу припустити, якщо хтось спеціально замовить конкретному майстрові в Японії пошити такий самий одяг як в Імператора або членів імператорської родини, і спробує в ньому брати участь у церемонії інтронізації імператора, то представники Управління Імператорського двору (Кунайчо) зупинять його при вході.

3. Який дрес-код для відвідувачів церемонії інтронізації Імператора?

Інформацію про такий дрес-код можна знайти в офіційному виданні уряду Японії від 26 вересня 2019 року. Код вимагає від учасниць церемонії одягати «довге плаття, денне плаття, кімоно з білим коміром або подібні». Про кольори взагалі не йдеться. Водночас, дрес-код для імператора та його сина передбачає конкретний одяг з цими двома кольорами, ніби «забороненими» для інших.

4. Чи вбрання Олени Зеленської критикували в Японії?

До речі, самі японці після інтронізації Імператора не висловлювали жодної критики щодо плаття української першої леді. Водночас, вони критикували одяг дружини прем’єр-міністра Японії Шіндзо Абе Акіе, яка вдягла коротке плаття (по коліно).

5. Чи носять японці одяг жовтого кольору у повсякденному житті?

Японці спокійно носять у повсякденному житті одяг кольору плаття Олени Зеленської. Я сам вчора був у светрі подібного кольору, який купив у японському магазині UNIQLO, де продається недорогий одяг.

Між іншим, продивляючись інформацію в інтернеті з приводу “заборон”, знайшов, що у російському інтернет-сегменті давно поширювався міф щодо так званої «заборони кольорів Японії». Наприклад:

https://lostalvar.di...5431103.htm?oam

https://aminoapps.co...qMXzZoqwp1a2Kxk

https://www.diary.ru...4910940.htm?oam

Здається, українці за останні 5 з половиною років, мали вже усвідомити небезпеку необережного поширення фейків. АЛЕ, НАВІТЬ, КОЛИ ЙДЕТЬСЯ ПРО НЕПОЛІТИЧНІ НОВИНИ, ЗАВЖДИ ВАРТО ПЕРЕВІРЯТИ ПЕРЕД ТИМ,ЯК ВИ ПОШИРЮЄТЕ СУМНІВНУ ІНФОРМАЦІЮ."

Відредаговано Ксаночка, 24 жовтень 2019 - 11:54.

#16613 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 14:42

5. Чи носять японці одяг жовтого кольору у повсякденному житті?

Японці спокійно носять у повсякденному житті одяг кольору плаття Олени Зеленської. Я сам вчора був у светрі подібного кольору, який купив у японському магазині UNIQLO, де продається недорогий одяг.

Повсякденне життя і дрес-код офіційних міроприємств, дещо різні речі - тут явна підміна понять.ІМХО

#16614 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 21:44

А варіант, що Беня УКРАВ ці гроші з Привату де дівся?

Він і сам не заперечував на суді, що гроші були виведені з банку;-)

То есть вы на полном серьезе утверждаете, что Лондонский суд принял решение о возвращении ВОРУ украденных им же средств ? :). Из этого следует несложный вывод: вы беретесь утверждать, что Лондонский суд является фактически СОУЧАСТНИКОМ кражи ?

Хм.... :)

Відредаговано Веселый папа, 24 жовтень 2019 - 21:44.

#16615 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 21:56

То есть вы на полном серьезе утверждаете, что Лондонский суд принял решение о возвращении ВОРУ украденных им же средств ? :). Из этого следует несложный вывод: вы беретесь утверждать, что Лондонский суд является фактически СОУЧАСТНИКОМ кражи ?

Просто интересно - Вы статью читали или только заголовок? И у кого и что украл Приват?

#16616 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 22:03

Читать внимательнее не пробовали?
Не Коломойскому платить будут, а он должен выплатить
Ото аби не мовчки))

#16617 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 24 жовтень 2019 - 23:10

Просто интересно - Вы статью читали или только заголовок? И у кого и что украл Приват?

Хотіла задати інше питання, але краще промовчу бо Ваше уточнення толерантніше)
Як на мене - навіть із заголовку зрозуміло хто кому повертатиме))

Відредаговано Kalinna, 25 жовтень 2019 - 00:24.

#16618 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 25 жовтень 2019 - 11:21

Зеленский, Коломойский и МВФ
https://www.svoboda....a/30227535.html

#16619 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 25 жовтень 2019 - 11:33

Досить знущань, – Сивохо вимагає виплачувати пенсії громадянам України на окупованих територіях
https://24tv.ua/dosi...itoriy_n1223530

#16620 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 25 жовтень 2019 - 12:43

Експерт з дипломатичного дрес-коду: "Жовтий колір не дозволяється в Малайзії, а не в Японії"
https://iod.media/ar...v-yaponiji-3318
  • lenovo це подобається

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама