Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#16581 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 4 157 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 21 жовтень 2019 - 17:15

А гончаренко і парубій не з партії європейська солідарність?

#16582 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 21 жовтень 2019 - 22:29

А гончаренко і парубій не з партії європейська солідарність?

З неї) Мету створення цієї фракції досконально не вивчала - не вистачає часу відслідковувати важливіші речі законотворчого скаженного принтеру... Припускаю, що це спроба частину депутатів із інших партій "переорієнтувати" на свій бік (як на мене безглуздість) або троллінг днр, лнр, хнр...

#16583 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 21 жовтень 2019 - 22:33

давно пора Кубань возвращать

Ну так за чем дело стало ? Автомат в руки, всех единомышленников с собой и "дранг нах остен".... :) Главное депутатов не забыть с собой тоже прихватить.

#16584 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 жовтень 2019 - 22:40

Пішла підготовка до продажу землі((
Реквием по мечте....
Мы строили чесночный бизнес больше 10 лет....
Agro-Patriot 21/10/2019 Odessa, Ukraine
Начинали с 10 га земли без техники, денег и опыта... Мы верили в свою мечту, и делали невозможные вещи..
Смело могу сказать, что сегодня мы лидеры этой отрасли в Украине, мы экспортируем нашу продукцию в США, Канаду и Европу, приняли заказы на Японию - самые требовательные рынки в мире!
Мы боролись с системой, гос "помощниками", отбивались от рейдерских атак, обысков и арестов техники, от сфабрикованных уголовных дел и требований отдать бизнес...
Сегодня все закончилось....
Агро- Патриот умер....
P.S причины пока не известны, ведутся следствия..

Відредаговано Kalinna, 21 жовтень 2019 - 22:41.

#16585 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 жовтень 2019 - 22:57

"Нехай до психіатра йде, дебілка": Коломойський сказав, що "буде смішно", якщо Гонтарева скоїть суїцид
https://espreso.tv/n..._skoyit_suyicyd
У Бені від влади дах знесло, а в Лондоні не заперечував про виведені з Привату гроші) Шкода, що частина насєлєнія вірить не своїм очам, а Беніним "речам"))

Відредаговано Kalinna, 22 жовтень 2019 - 11:43.

#16586 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 22 жовтень 2019 - 09:33

Алексей Арестович

26 мин. ·

...

1. Политика Зе-команды в военной сфере привела к тому, что, впервые, со времён стабилизации фронта в 2016 году, наши потери за месяц превысили потери российских войск.

Тенденция определилась с начала бурления зелёных в бульбулятор по поводу формулы Штайнмайера:

1) за три недели, с 19.09 по 16.10, официально подтверждённые ГШ ВСУ потери составили: мы - 7 «200», 18 «300». Противник - 6 «200», 34 «300»;

2) за период от 02.10 до 16.10, то есть за две недели дискуссий вокруг «формулы Штайнмайера»: Мы - 7 «200», 18 «300». Противник - 2 «200», 13 «300».

2. Кроме того, есть достаточно обоснованное подозрение, что Зе-команда искажает статистику потерь.

3. В сводках военного ведомства как-то давно перестали появляться потери противника.

Боимся огорчить любимого Пу?..

——-

Скажите честно, вы же до сих пор верите, что в других сферах, конечно же у них получится иначе, да?)

З.Ы. Цифры нуждаются в дополнительной проверке, но по первой и второй прикидке, по крайней мере, за последний месяц, дело действительно обстоит именно так:

https://www.depo.ua/...3hbmaCvvyz7TUqc

#16587 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 22 жовтень 2019 - 21:42

немного про рынок земли https://racurs.ua/24...ampaign=monthru

• mitera це подобається

#16588 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 жовтень 2019 - 22:12

немного про рынок земли https://racurs.ua/24...ampaign=monthru

У Вас особисто є земельний пай?
Приватизацію заводів Ви пам'ятаєте?

#16589 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 22 жовтень 2019 - 23:05

Ні на обидва питання
  • Kalinna це подобається

#16590 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 22 жовтень 2019 - 23:54

Інна, а в тебе є пай?
Я особисто не зовсім згодна з обуренням з приводу сутв цієї реформи. Як мінімум, вона б дозволила підняти орендну плату за землю, бо зараз вона копійчана і вибору немає у власників, здавай за копійки агрохолдингам або взагалі нічого не отримаєш. Інша справа, що невідомо як саме організують саме цю реформу і чи не виявиться, що за ту ж безцінь змусять продати... Проте все рівно, ринок землі - це европейська практика, від цього нікуди не дінешся. Рано чи пізно доведеться Інша справа, що все інше у нас не дуже европейське, в тому числі мізки людей. Я прекрасно пам'ятаю, як у свій час викуповували акції підприємств у людей, наймали спеціально людей, які їздили по всій Україні і за ті ж копійки зкуповували у людей акції. А в мене, наприклад, і в мами досі є аж по 2 акції Уманського вітамінного заводу. І згідно нашого прекрасного законодавства цього року болгарська фірма, що викупила завод, прислала листа, що ми повинні їм продати ці акції за декілька гривень, які вже перевели на наше прізвище в банку) хочеш забирай, хочеш ні, але вже нічим не володієш) і таких мільйони в Україні власників.
от якщо так зроблять і з паями, буде "весело".

#16591 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 08:01

Інна, а в тебе є пай?
Я особисто не зовсім згодна з обуренням з приводу сутв цієї реформи. Як мінімум, вона б дозволила підняти орендну плату за землю, бо зараз вона копійчана і вибору немає у власників, здавай за копійки агрохолдингам або взагалі нічого не отримаєш. Інша справа, що невідомо як саме організують саме цю реформу і чи не виявиться, що за ту ж безцінь змусять продати... Проте все рівно, ринок землі - це европейська практика, від цього нікуди не дінешся. Рано чи пізно доведеться Інша справа, що все інше у нас не дуже европейське, в тому числі мізки людей. Я прекрасно пам'ятаю, як у свій час викуповували акції підприємств у людей, наймали спеціально людей, які їздили по всій Україні і за ті ж копійки зкуповували у людей акції. А в мене, наприклад, і в мами досі є аж по 2 акції Уманського вітамінного заводу. І згідно нашого прекрасного законодавства цього року болгарська фірма, що викупила завод, прислала листа, що ми повинні їм продати ці акції за декілька гривень, які вже перевели на наше прізвище в банку) хочеш забирай, хочеш ні, але вже нічим не володієш) і таких мільйони в Україні власників.
от якщо так зроблять і з паями, буде "весело".

Саме це і хочуть зробити з паями, те ж саме як "приватизували", а точніше прихватизували заводи і фабрики
Є у чоловіка, а мама у спадок отримала батьковий, тому я казала базуючись на власному досвіді - зараз відкриття продажу землі буде крахом.
У цьому році почали занижувати вартість землі - зараз орієнтовно 1000$ за га у Полтавській області де одні з найкращих чорноземів((
Наведу особистий приклад - за майже 3 га ми отримуємо щорічно 300-400$ уже більше 10 (якщо не всі 20 років), а зараз при відкритті продажу отримаємо аж 3000$ ОДНОРАЗОВО, звісно якщо ще більше не занизять вартість землі. Це вигідно для кого?
До речі різниця по виплаті за паї у різних господарств відрізяється в 2-5 разів, в залежності від ефективності роботи.
PS: Про намагання рейдерських захватів, підпали та інші види тиску у вигляді підготовки до земельної "реформи" я промовчу. Всі кому цікаво можуть знайти інформацію - одним із випадків ділилась вище...

Відредаговано Kalinna, 23 жовтень 2019 - 08:59.

#16592 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 08:08

Ні на обидва питання

Тоді просто скажу: Наша правова і економічна система не готова до відкриття продажу землі і не все так райдужно, як у статті.
PS: Ви хоч на хвилину вірите, що слуги народу таємно і за 15 хвилин прийняли 11 законопроектів, бо дуже хотіли зробити людям добро?

Відредаговано Kalinna, 23 жовтень 2019 - 08:31.

#16593 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 08:35

Наступнй майдан не буде мирний - депутатка європарламенту Віола фон Крамон-Траубадел:
https://www.facebook...57153054726947/

#16594 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 10:54

Саме це і хочуть зробити з паями, те ж саме як "приватизували", а точніше прихватизували заводи і фабрики
Є у чоловіка, а мама у спадок отримала батьковий, тому я казала базуючись на власному досвіді - зараз відкриття продажу землі буде крахом.
У цьому році почали занижувати вартість землі - зараз орієнтовно 1000$ за га у Полтавській області де одні з найкращих чорноземів((
Наведу особистий приклад - за майже 3 га ми отримуємо щорічно 300-400$ уже більше 10 (якщо не всі 20 років), а зараз при відкритті продажу отримаємо аж 3000$ ОДНОРАЗОВО, звісно якщо ще більше не занизять вартість землі. Це вигідно для кого?
До речі різниця по виплаті за паї у різних господарств відрізяється в 2-5 разів, в залежності від ефективності роботи.
PS: Про намагання рейдерських захватів, підпали та інші види тиску у вигляді підготовки до земельної "реформи" я промовчу. Всі кому цікаво можуть знайти інформацію - одним із випадків ділилась вище...

хороші у вас ціни за оренду. Я знаю, як за 10 га платять такі гроші теж роками. Я мабуть оптиміст, сподіваюсь, що продавати за 1 тис можна буде тільки по бажанню, але мабуть таки не для людей вони це хочуть(

#16595 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 11:05

хороші у вас ціни за оренду. Я знаю, як за 10 га платять такі гроші теж роками. Я мабуть оптиміст, сподіваюсь, що продавати за 1 тис можна буде тільки по бажанню, але мабуть таки не для людей вони це хочуть(

Повір це далеко не хороші: особисто знаю господарства де платять оренду 300-400$ за га, а не за 3 з гаком, як я навела приклад))

#16596 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 11:28

Повір це далеко не хороші: особисто знаю господарства де платять оренду 300-400$ за га, а не за 3 з гаком, як я навела приклад))

ну все в порівнянні))
  • Kalinna це подобається

#16597 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 11:58

ну все в порівнянні))

Звісно, як завжди;-)

#16598 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 13:41

Це дійсно копійки,що за оренду ,а за продаж то вже і зовсім мовчу.

#16599 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 16:52

Чи порушила перша леді Олена Зеленська протокол в Японії  :kez_11:

#16600 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 23 жовтень 2019 - 20:30

Сукня лимонно-жовтого кольору першої леді аж ніяк не порушила японського протоколу.

....." У 603 році принц Сьотоку, грунтуючись на китайській теорії 5 елементів і конфуціанської етики, увів систему 12 адміністративних рангів. Система вказувала кожному рангу колір головного убору, а також вводила заборонені кольору, які було дозволено носити тільки представникам вищої знаті.
Крім того, система вводила заборонені кольори.
Сумаховий:
використовувався тільки для верхнього одягу Імператора Японії. Він був заборонений для застосування ким завгодно, крім японського монарха. На сьогоднішній день церемоніальний японський одяг імператора під час інтронаціі фарбується тільки в сумаховий колір.
thumb_pre_1571852800__54930_600.jpg
Сім додаткових заборонених кольорів, які були встановлені в X-XI ст:
Блідо-зелений:
колір верхнього одягу імператора Японії. Як виняток,такий колір могли носити наложниці і коханки монарха, які перебували на посаді палацової прислуги 4 рангу, а також секретарі скарбниці 6 рангу.
thumb_pre_1571853331__55246_600.jpg
Блідо-червоний:
колір верхнього одягу екс-імператора Японії.
thumb_pre_1571853423__55466_600.jpg
Жовто-рудий:
колір верхнього одягу крон-принца Японії.
thumb_pre_1571853514__55566_600.jpg
Темно-фіолетововий:
колір верхнього одягу аристократів 1 рангу.
thumb_pre_1571853591__55823_600.jpg
Гарденієвий:
запасний заборонений колір, замінник жовто-рудого кольору. Дозвіл на носіння даного кольору міг бути наданий імператорським рескриптом.
thumb_pre_1571853669__56242_600_1.jpg
Темно-багряний:
запасний заборонений колір, замінник темно-фіолетового кольору. Дозвіл на носіння даного кольору міг бути наданий імператорським рескриптом.
thumb_pre_1571853740__56507_600.jpg
Темно-саппановий:
запасний заборонений колір, замінник темно-фіолетового кольору. Дозвіл на носіння даного кольору також міг бути наданий імператорським рескриптом.

thumb_pre_1571855002__56831_600.jpg
У XIX столітті, в період Мейдзі, заборона була знята з усіх кольорів, крім сумахового, жовто-рудого і гарденієвого."

( Заборонені кольори (Макото Аока "Японські кольори".)

Відредаговано Ксаночка, 23 жовтень 2019 - 20:42.

• mitera це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама