Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#16581Опубліковано 21 жовтень 2019 - 17:15
А гончаренко і парубій не з партії європейська солідарність?
#16582Опубліковано 21 жовтень 2019 - 22:29 З неї) Мету створення цієї фракції досконально не вивчала - не вистачає часу відслідковувати важливіші речі законотворчого скаженного принтеру... Припускаю, що це спроба частину депутатів із інших партій "переорієнтувати" на свій бік (як на мене безглуздість) або троллінг днр, лнр, хнр...
#16583Опубліковано 21 жовтень 2019 - 22:33
Ну так за чем дело стало ? Автомат в руки, всех единомышленников с собой и "дранг нах остен".... Главное депутатов не забыть с собой тоже прихватить. #16584Опубліковано 21 жовтень 2019 - 22:40
Пішла підготовка до продажу землі((
Реквием по мечте.... Мы строили чесночный бизнес больше 10 лет.... Agro-Patriot 21/10/2019 Odessa, Ukraine Начинали с 10 га земли без техники, денег и опыта... Мы верили в свою мечту, и делали невозможные вещи.. Смело могу сказать, что сегодня мы лидеры этой отрасли в Украине, мы экспортируем нашу продукцию в США, Канаду и Европу, приняли заказы на Японию - самые требовательные рынки в мире! Мы боролись с системой, гос "помощниками", отбивались от рейдерских атак, обысков и арестов техники, от сфабрикованных уголовных дел и требований отдать бизнес... Сегодня все закончилось.... Агро- Патриот умер.... P.S причины пока не известны, ведутся следствия.. Відредаговано Kalinna, 21 жовтень 2019 - 22:41. #16585Опубліковано 21 жовтень 2019 - 22:57 "Нехай до психіатра йде, дебілка": Коломойський сказав, що "буде смішно", якщо Гонтарева скоїть суїцид Відредаговано Kalinna, 22 жовтень 2019 - 11:43.
#16586Опубліковано 22 жовтень 2019 - 09:33 Алексей Арестович 26 мин. · ... 1. Политика Зе-команды в военной сфере привела к тому, что, впервые, со времён стабилизации фронта в 2016 году, наши потери за месяц превысили потери российских войск. Тенденция определилась с начала бурления зелёных в бульбулятор по поводу формулы Штайнмайера: 1) за три недели, с 19.09 по 16.10, официально подтверждённые ГШ ВСУ потери составили: мы - 7 «200», 18 «300». Противник - 6 «200», 34 «300»; 2) за период от 02.10 до 16.10, то есть за две недели дискуссий вокруг «формулы Штайнмайера»: Мы - 7 «200», 18 «300». Противник - 2 «200», 13 «300». 2. Кроме того, есть достаточно обоснованное подозрение, что Зе-команда искажает статистику потерь. 3. В сводках военного ведомства как-то давно перестали появляться потери противника. Боимся огорчить любимого Пу?.. ——- Скажите честно, вы же до сих пор верите, что в других сферах, конечно же у них получится иначе, да?) З.Ы. Цифры нуждаются в дополнительной проверке, но по первой и второй прикидке, по крайней мере, за последний месяц, дело действительно обстоит именно так:
https://www.depo.ua/...3hbmaCvvyz7TUqc #16587Опубліковано 22 жовтень 2019 - 21:42 немного про рынок земли https://racurs.ua/24...ampaign=monthru
#16588Опубліковано 22 жовтень 2019 - 22:12 У Вас особисто є земельний пай? Приватизацію заводів Ви пам'ятаєте? #16590Опубліковано 22 жовтень 2019 - 23:54 Інна, а в тебе є пай? Я особисто не зовсім згодна з обуренням з приводу сутв цієї реформи. Як мінімум, вона б дозволила підняти орендну плату за землю, бо зараз вона копійчана і вибору немає у власників, здавай за копійки агрохолдингам або взагалі нічого не отримаєш. Інша справа, що невідомо як саме організують саме цю реформу і чи не виявиться, що за ту ж безцінь змусять продати... Проте все рівно, ринок землі - це европейська практика, від цього нікуди не дінешся. Рано чи пізно доведеться Інша справа, що все інше у нас не дуже европейське, в тому числі мізки людей. Я прекрасно пам'ятаю, як у свій час викуповували акції підприємств у людей, наймали спеціально людей, які їздили по всій Україні і за ті ж копійки зкуповували у людей акції. А в мене, наприклад, і в мами досі є аж по 2 акції Уманського вітамінного заводу. І згідно нашого прекрасного законодавства цього року болгарська фірма, що викупила завод, прислала листа, що ми повинні їм продати ці акції за декілька гривень, які вже перевели на наше прізвище в банку) хочеш забирай, хочеш ні, але вже нічим не володієш) і таких мільйони в Україні власників. от якщо так зроблять і з паями, буде "весело". #16591Опубліковано 23 жовтень 2019 - 08:01 Саме це і хочуть зробити з паями, те ж саме як "приватизували", а точніше прихватизували заводи і фабрики Є у чоловіка, а мама у спадок отримала батьковий, тому я казала базуючись на власному досвіді - зараз відкриття продажу землі буде крахом. У цьому році почали занижувати вартість землі - зараз орієнтовно 1000$ за га у Полтавській області де одні з найкращих чорноземів(( Наведу особистий приклад - за майже 3 га ми отримуємо щорічно 300-400$ уже більше 10 (якщо не всі 20 років), а зараз при відкритті продажу отримаємо аж 3000$ ОДНОРАЗОВО, звісно якщо ще більше не занизять вартість землі. Це вигідно для кого? До речі різниця по виплаті за паї у різних господарств відрізяється в 2-5 разів, в залежності від ефективності роботи. PS: Про намагання рейдерських захватів, підпали та інші види тиску у вигляді підготовки до земельної "реформи" я промовчу. Всі кому цікаво можуть знайти інформацію - одним із випадків ділилась вище... Відредаговано Kalinna, 23 жовтень 2019 - 08:59.
#16592Опубліковано 23 жовтень 2019 - 08:08 Тоді просто скажу: Наша правова і економічна система не готова до відкриття продажу землі і не все так райдужно, як у статті. PS: Ви хоч на хвилину вірите, що слуги народу таємно і за 15 хвилин прийняли 11 законопроектів, бо дуже хотіли зробити людям добро? Відредаговано Kalinna, 23 жовтень 2019 - 08:31.
#16593Опубліковано 23 жовтень 2019 - 08:35
Наступнй майдан не буде мирний - депутатка європарламенту Віола фон Крамон-Траубадел:
https://www.facebook...57153054726947/ #16594Опубліковано 23 жовтень 2019 - 10:54 хороші у вас ціни за оренду. Я знаю, як за 10 га платять такі гроші теж роками. Я мабуть оптиміст, сподіваюсь, що продавати за 1 тис можна буде тільки по бажанню, але мабуть таки не для людей вони це хочуть( #16595Опубліковано 23 жовтень 2019 - 11:05 Повір це далеко не хороші: особисто знаю господарства де платять оренду 300-400$ за га, а не за 3 з гаком, як я навела приклад))
#16598Опубліковано 23 жовтень 2019 - 13:41
Це дійсно копійки,що за оренду ,а за продаж то вже і зовсім мовчу.
#16600Опубліковано 23 жовтень 2019 - 20:30
Сукня лимонно-жовтого кольору першої леді аж ніяк не порушила японського протоколу.
....." У 603 році принц Сьотоку, грунтуючись на китайській теорії 5 елементів і конфуціанської етики, увів систему 12 адміністративних рангів. Система вказувала кожному рангу колір головного убору, а також вводила заборонені кольору, які було дозволено носити тільки представникам вищої знаті. Крім того, система вводила заборонені кольори. Сумаховий: використовувався тільки для верхнього одягу Імператора Японії. Він був заборонений для застосування ким завгодно, крім японського монарха. На сьогоднішній день церемоніальний японський одяг імператора під час інтронаціі фарбується тільки в сумаховий колір. Сім додаткових заборонених кольорів, які були встановлені в X-XI ст: Блідо-зелений: колір верхнього одягу імператора Японії. Як виняток,такий колір могли носити наложниці і коханки монарха, які перебували на посаді палацової прислуги 4 рангу, а також секретарі скарбниці 6 рангу. Блідо-червоний: колір верхнього одягу екс-імператора Японії. Жовто-рудий: колір верхнього одягу крон-принца Японії. Темно-фіолетововий: колір верхнього одягу аристократів 1 рангу. Гарденієвий: запасний заборонений колір, замінник жовто-рудого кольору. Дозвіл на носіння даного кольору міг бути наданий імператорським рескриптом. Темно-багряний: запасний заборонений колір, замінник темно-фіолетового кольору. Дозвіл на носіння даного кольору міг бути наданий імператорським рескриптом. Темно-саппановий: запасний заборонений колір, замінник темно-фіолетового кольору. Дозвіл на носіння даного кольору також міг бути наданий імператорським рескриптом. У XIX столітті, в період Мейдзі, заборона була знята з усіх кольорів, крім сумахового, жовто-рудого і гарденієвого." ( Заборонені кольори (Макото Аока "Японські кольори".) Відредаговано Ксаночка, 23 жовтень 2019 - 20:42.
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |