Обо всем 75
Розпочатий з nadin, 21 бер 2020 18:01
1983 відповідей у цій темі
Опубліковано 16 квітень 2020 - 20:40
На вул Шевченка в районі ринку встановлюють турнікети https://poltava.to/news/55263/
Отак,вийдемо після карантину на роботу і не знатимемо, куди бігти,щоб додому поїхати
Як на мене,то там давно потрібно навести лад.
Відредаговано mnadiyka2009, 16 квітень 2020 - 20:40.
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 16 квітень 2020 - 20:47
Вернемся к теме стоматолог и Я Начал ныть зуб..еще и сильно. "2 нимесила в день не спасают..Куда идти? Всегда ходила лечить в 4 поликлинику к знакомой , а сейчас? Я просто в шоке Дайте телефон пож-та хоть каких то проверенных стоматологий-позвоню узнаю хоть..работают или нет
Опубліковано 16 квітень 2020 - 20:50
Вернемся к теме стоматолог и Я Начал ныть зуб..еще и сильно. "2 нимесила в день не спасают..Куда идти? Всегда ходила лечить в 4 поликлинику к знакомой , а сейчас? Я просто в шоке Дайте телефон пож-та хоть каких то проверенных стоматологий-позвоню узнаю хоть..работают или нет
сходіть на Шевченка, 20, або подзвоніть. Я думаю, вони і з лікуванням працюють. Лікар Артюх, раджу дуже.
ZirkA-83
-
-
Опубліковано 16 квітень 2020 - 20:52
сходіть на Шевченка, 20, або подзвоніть. Я думаю, вони і з лікуванням працюють. Лікар Артюх, раджу дуже.
Это хирургия?
Опубліковано 16 квітень 2020 - 21:14
Это хирургия?
навпроти 4 школи, там і хірургія, і лікують. Артюх лікує. Чи вам треба вирвать?
Відредаговано Alice_88, 16 квітень 2020 - 21:14.
ZirkA-83
-
-
Опубліковано 16 квітень 2020 - 21:26
навпроти 4 школи, там і хірургія, і лікують. Артюх лікує. Чи вам треба вирвать?
Я надеюсь лечить.. уже определила,что зуб мудрости
Опубліковано 16 квітень 2020 - 21:50
Я надеюсь лечить.. уже определила,что зуб мудрости
Зубы мудрости редко лечат
Скорее всего его вернуть
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 16 квітень 2020 - 21:55
А зуби мудрості, що можуть лізти в 13 років? Син пожалівся на біль - побачила, що прорізався зуб мудрості, мені ніби це ранувато. У мене останні постійні зуби виросли лише в кінці школи (27 і 28) ;-) Чи то у мене зуби дуже пізні?
Опубліковано 16 квітень 2020 - 21:58
А зуби мудрості, що можуть лізти в 13 років? Син пожалівся на біль - побачила, що прорізався зуб мудрості, мені ніби це ранувато. У мене останні постійні зуби виросли лише в кінці школи (27 і 28) ;-)
Так. В мене почали в школі прорізатися, самий пік був на випускних іспитах. З температурою та підсиленим слюновиділенням. Роки три цей процес тривав (. Вони почерзі росли.
У малого зараз така ж історія. Правда 16 років, а переносить гірше, ніж в ранньому дитинстві. Нервовий став. Я думала, з запізненням перехідний вік, а воно зуби...
Kalinna
-
-
Опубліковано 16 квітень 2020 - 22:04
У старшого і в дитинстві зуби "весело" різались з температурою, набряком слизової і т.п. Тому і здивувалась, чому б це він вирішив ще й мудрі вирощувати)) А воно мабуть треба ;-)
ZirkA-83
-
-
Опубліковано 16 квітень 2020 - 22:10
Зубы мудрости редко лечат
Скорее всего его вернуть
У меня он уже "лечился".. может и в этот раз повезет..
Опубліковано 16 квітень 2020 - 22:37
А квіткові магазини у нас працюють десь?
Опубліковано 16 квітень 2020 - 22:57
Доставку делают многие, флорет, ok.flowers точно
Опубліковано 16 квітень 2020 - 22:59
А зуби мудрості, що можуть лізти в 13 років? Син пожалівся на біль - побачила, що прорізався зуб мудрості, мені ніби це ранувато. У мене останні постійні зуби виросли лише в кінці школи (27 і 28) ;-)
Чи то у мене зуби дуже пізні?
в сенсі мудрості в 28 вже всі вилізли? Ото ти мудра) в мене в 28 почали різаться тільки) і досі ще не вилізли повністю, треба видалять нижні(
Опубліковано 16 квітень 2020 - 23:45
Квітковий базарчик, що навпроти медакадемії по Шевченка, «не працює», але майже всі продавці «тиняються» по периметру.
Опубліковано 17 квітень 2020 - 01:46
Заказывала здесь доставку. Осталась довольна. https://www.instagram.com/elitbucket/
Kalinna
-
-
Опубліковано 17 квітень 2020 - 07:10
в сенсі мудрості в 28 вже всі вилізли? Ото ти мудра) в мене в 28 почали різаться тільки) і досі ще не вилізли повністю, треба видалять нижні(
Ні, у мене лише 27 і 28 зуби виросли в 11 класі, а мудрості нема жодного - як і місця для них на щелепі (у мене не мілкі зуби і займають усе місце;-)
Опубліковано 17 квітень 2020 - 07:12
Возле обласной весь парк все время работал
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 17 квітень 2020 - 07:29
Мы к этому доктору ходим, очень рекомендуем.
Возле Листопада принимает.
Писанка Михаил Николаевич
053229642
0994846333
Опубліковано 17 квітень 2020 - 08:06
Возле обласной весь парк все время работал
Когда? Давно все закрыто, может какая точка и работает на доставку, но точно не весь парк
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|