Судя по темпам роста доллара уже закончили печатать облигации и перестраивают станок для печатания денег
А вот тут действительно есть плохие звоночки.
Я почти уверена, что курс 40 может быть..
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#16521Опубліковано 14 жовтень 2019 - 06:56
А вот тут действительно есть плохие звоночки. Я почти уверена, что курс 40 может быть.. #16522Опубліковано 14 жовтень 2019 - 08:52
На жаль, дзвіночки є не лише тут. Під час прес-конференції Зе обіцяв, що долар не буде 100 (від таких гарантій всі повинні заспокоїтись і насолоджуватись життям). Відредаговано Kalinna, 14 жовтень 2019 - 10:53. #16523Опубліковано 14 жовтень 2019 - 09:07
Про повну блокаду окупованих територій Донецької та Луганської областей з метою звільнення всіх патріотів України, що досі знаходяться в катівнях бойовиків.
https://petition.pre.../petition/74240 #16524Опубліковано 14 жовтень 2019 - 13:06
Инна, я согласна во многом с тобой. Но, реально что можно сделать? Просто писать на мамский форум? Вступать в перепалку? Это ничего не даст! Кроме испорченной кармы) читаю Майю на ФБ с удовольствием! Это ее мнение у себя на странице. Я разделяю её взгляды и ставлю лайки. И всё! И опять скажу,что это моё мнение и оно может не совпадать с твоим или кем угодно..
Или ты реально готова пойти в палатку голодать под ВР? Я нет, не готова, я адаптируюсь, читаю изменения в налоговый кодекс в 150 страниц, про изменения в отчётности, смену расчетных счетов по всем налогам и многое другое, продолжаю жить, начислять зарплату и платить её без копеек, кто в теме тот поймёт.) Или что-то изменится на фронте только потому,что я и ты не согласны с формулой?
#16525Опубліковано 14 жовтень 2019 - 13:17 Тобто протестувати ти не готова, а жити з бойовиками після їх амністії цілком? Зміниться! Саме після 6.10 зе влаштував "прес-конференцію" намагаючись заспокоїти суспільство, а розведення військ відклали, тому-що влада повинна розумінити - є речі на які може закривати очі тільки "насєленіє", а не народ... Відредаговано Kalinna, 14 жовтень 2019 - 13:42. #16526Опубліковано 15 жовтень 2019 - 08:50
Кінець епохи бідності: у Держбюджеті-2020 суттєво скоротять видатки на медицину, освіту й соцвиплати
https://prm.ua/kinet...-y-sotsviplati/ #16527Опубліковано 15 жовтень 2019 - 20:57 На освіту планується направити 136,4 млрд грн, що на 7,7 млрд грн більше, ніж в 2019 році. Проект вперше передбачає витрати на розвиток закладів вищої освіти в розмірі близько 300 млн грн. Загальні видатки на охорону здоров'я становлять 108 млрд грн - це на 9,8 млрд більше, ніж в 2019 році. Витрати на розвиток культури та інформаційну сферу становлять 8,6 млрд грн. Мінімальна зарплата складатиме 4723 грн. Фінансування Пенсійного фонду України з державного бюджету складе 172,6 млрд грн. https://www.google.c...51666/index.amp Відредаговано Ксаночка, 15 жовтень 2019 - 21:36. #16528Опубліковано 15 жовтень 2019 - 22:42 Зачекайте проект бюджету, а потім апелюйте... написати можна, що завгодно, а от з чого наповнюватиметься бюджет, коли невдовзі всі інвестори втечуть?
«Якщо не хочете миру, то ми зріжемо на третину зарплати, пенсії та видатки на медицину» Вадим Пристайко PS: Чому 5 років воювали і в той же час збільшували зарплати, пенсії і витрати на медицину? У мене є лише два варіанти: барига не крав або чесний зеленін краде більше! Відредаговано Kalinna, 15 жовтень 2019 - 22:49. #16529Опубліковано 15 жовтень 2019 - 23:17 #16531Опубліковано 16 жовтень 2019 - 00:03
У вересні були цифри бюджету який подавали на розгляд МВФ (ще тоді намагались сказати, що бюджет сирий і буде доопрацьований) - саме їх порівнювали з минулорічними, а зараз цифри написано лише в статті, але ж бюджету нема ні сирого, ні допрацьованого - з правками. Думала, хоч стаття свіжа, а виявляється від 16 вересня - просто переписано цифри! Відредаговано Kalinna, 16 жовтень 2019 - 00:16. #16534Опубліковано 16 жовтень 2019 - 12:04 А Вас цікавить конкретно дата??))) Будь ласка))) але ж далі заголовків в основному не читається, це й так зрозуміло)))) https://www.google.c...ya_chi_rozvitku Відредаговано Ксаночка, 16 жовтень 2019 - 12:06.
#16535Опубліковано 16 жовтень 2019 - 12:10
Антимонопольный комитет Украны
оштрафовал на 6,5 млрд грн 4 табачных гигантов с фабриками в Украине и дистрибутора "Тедис Украина" https://www.google.c...618126-amp.html Відредаговано Ксаночка, 16 жовтень 2019 - 12:12.
#16536Опубліковано 16 жовтень 2019 - 13:33 Шоковая уринотерапия Причиной является внесение в последний момент перед голосованием за принятый 4 октября законопроект № 1049 "о введении единого счета для уплаты налогов и сборов" поправок в закон "о государственном регулировании производства и оборота спирта этилового, коньячного и плодового, алкогольных напитков, табачных изделий и горючего". По мнению участников рынка, эта поправка приведёт к сокращению производства сигарет на 25%, росту теневого рынка и потерям бюджета около 7 млрд. грн. Поправка повышает обязательньную наценку дистрибьюторов на сигареты, ставя ставку маржи для оптовых и розничных торговцев сигаретами на уровне 7% и 13% от максимальной розничной цены за пачку (тем самым заставляя поднять цены на пачку на 10–15 гривен), и это не является налогом. По словам компаний, это делает производство нерентабельным. British American Tobacco, Philip Morris, Japan Tobacco International и Imperial Tobacco в 2018 в сумме заплатили в бюджет 48 млрд. грн. и являются 4 компаниями, которые входят в топ-10 налогоплательщиков в бюджет Украины, часть налогов поступает в муниципальные бюджеты, где расположены фабрики (Прилуки, Кременчуг, Харьков, Киев). На их фабриках задействовано около 4000 рабочих мест. Навстречу инвестициям! Президент Американской торговой палаты Андрей Гундер заявил о давлении правоохранительных органов и Антимонопольного комитета Украины на крупные международные компании, такие как: Аллан Левитов: Вот ОДНО такое заявление — перевесит сто тысяч "призывов" у Зеблана "инвестировать в Украину." Потому что нужно не "призывать." Нужно создавать нормальный инвест–климат и НЕ кошмарить бизнес. Mason Lember: #16537Опубліковано 16 жовтень 2019 - 14:44
І нащо я про Швейцарію подивилась программу.Ні в одному блоці, ні в якій ЄС та зарплати одні з найвищих у світі.Живуть між двох гір і мають все....А тут ....то Росія то ЄС ,то ще кудись впхатись треба.А саме головне ,що їхні всі Кантони ,це як окремі країни в країні...І нічого . Живуть люди.
#16538Опубліковано 16 жовтень 2019 - 15:10 Якби в мене були на зберіганні гроші та секрети більшості сусідів, якби в мене на кухні було би їх місце зустрічі, а через коридор вели дороги до більшості квартир, то навряд чи мені було би потрібно з ними дружити, мене би саму берегли і шукали б моєї схильності, це якщо коротко. А бути розумово недорозвиненим жебраком, що у всіх позичає, що сам думати і працювати не вміє чи не хоче, то треба з усіма і дружити. #16539Опубліковано 16 жовтень 2019 - 15:16 а про армію ви їх теж бачили? Про бомбосховища? Хочеш миру - готуйся до війни.
#16540Опубліковано 16 жовтень 2019 - 15:29
Меня так улыбают подобного рода сообщения. Для того что бы понимать почему Швейцария там, а мы - тут, нужно понимать историю. И не кто с кем и когда воевал, а традиции и принципы поколений. Европа ведь начала формироваться не 50 и даже не 100 лет назад. Тысяча, а то и больше лет прошло с того момента, когда "тут" уже было не "там". Вы знаете с какого года Швейцария придерживается принципов военного нейтралитета? Или Птушкин не сказал, а загуглить слишком сложно? А независимость у них с какого года? А принципы конфедерации вы прочли? Они строили свою страну лет 600! А тут.... "мы 24 года уже независимы, почему мы не как Швейцария". Да вот поэтому. Что "мы" это, в большинстве своем - вы.
3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |