Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всём 35

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1971 відповідей у цій темі

#1621 audi

audi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 532 повідомлення

Опубліковано 20 червень 2015 - 23:31

Про монеты. Раскладываем на три кучки. Две взвешиваем. Если они равны, то монета в третей. Далее берем две монеты из трех, взвешиваем две.

10 минут ;)

Сразу видно - математик

#1622 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2               

Опубліковано 20 червень 2015 - 23:32

Про шнуры. Одновременно подживаем один шнур с одной стороны, а второй с двух. Второй шнур сгорит за 30мин. В момент, когда догорит второй шнур поджигаем второй конец первого, он догорит за 15мин( половина от половины) итого 45.
  • audi це подобається

#1623 JANNA

JANNA

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 709 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Яна

Нагороди

Опубліковано 20 червень 2015 - 23:36

Захотелось поделиться)

http://fit4brain.com/5456

#1624 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 20 червень 2015 - 23:38

читаю відповіді і розумію, що як мінімум 3 завдання я взагалі не правильно зрозуміла :crazy:

правду говорили в школі, що з логічним мисленням у мене біда(((

#1625 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 червень 2015 - 23:41

Третью ночь подряд уснуть не могу до двух. Муж говорит, спать с одним надо, тогда и высыпаться будешь ;) картина маслом: муж на диване, сын в кроватке, собакин на лежанке, а мама строчит и строчит ;)

#1626 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 21 червень 2015 - 00:16

Захотелось поделиться)

http://fit4brain.com/5456

ну какие ж они масики хорошие!  :oblako:

И как же быстро растут! 

#1627 Nova

Nova

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 577 повідомлення
  • Ім'я:Любовь

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 06:54

Утро началось с того, что ребенок с разгону зарядил по губе. Недоброе утро. Хочу спать. 

#1628 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 червень 2015 - 07:15

Утро началось с того, что ребенок с разгону зарядил по губе. Недоброе утро. Хочу спать.

Не вешать нос!! Пусть день будет хорошим, а утро... часто бывает не очень добрым, а ну его.

#1629 bagira119

bagira119

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 281 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 07:58

Это точно, что-то с этим утром не так, я уже проснулась, поплакала!  :strah:  :cry-2:  видно опять погода? или просто усталость говорит....

Одно радует, что прогноз погоды обещает на этой неделе без осадков!  :dances:

#1630 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 червень 2015 - 08:22

Погода способствует(. У меня настроения тоже нет. Холодно(.

#1631 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 08:28

Да ну, где холодно?

Я из дома вышла нарвать черешни на завтрак - перепада температуры вообще не ощутила, что дома, что на улице )

Мне как раз хорошо, я жару не люблю))

#1632 Karimka

Karimka

Студентка

• Наша пісочниця
  • 551 повідомлення
  • Ім'я:Иришка

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 08:59

а разве погода может повлиять на людей?)) С Вами Ваши крохи!!!! Радуйтесь этому))) будете печалится Вы - им тоже грустно станет))
"...Главней всего погода в доме
А все другое суета..."

#1633 bagira119

bagira119

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 281 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 09:05

та да, это точно, так захотелось поплакаться,  пожалеть себя. вот в этом и не отказала)))) Зато надеюсь после обеда будет солнце,  :tee:

Да ну, где холодно?

Я из дома вышла нарвать черешни на завтрак - перепада температуры вообще не ощутила, что дома, что на улице )

Мне как раз хорошо, я жару не люблю))

ну я люблю солнце, но не жгучее, где-то градусов 25 как раз норма, лишь бы солнце светило

а разве погода может повлиять на людей?)) С Вами Ваши крохи!!!! Радуйтесь этому))) будете печалится Вы - им тоже грустно станет))
"...Главней всего погода в доме
А все другое суета..."

увы. да, влияет, еще как... Еще с детства у меня такое, погода плохая и настроя нет, но пытаюсь вот найти позитив, в том что после обеда будет солнце и на этой неделе без дождя!)))) и температура будет, которая более-менее меня устраивает  :dances:

Я вообще кофеман страшный, раньше выпивала от 5 чашек за день на работе, потом во время беременности, как-то поотвыкла его пить, сейчас же опять возвращаюсь к прежним баранам. Раньше пила растворимый, теперь заварной, иначе глаза видят, или скорее не видят не зги... :tee: .  Хожу в очках теперь постоянно, раньше хоть на улице снимала, а теперь боюсь снять и закрыть глаза)  :eyes: , а когда случайно бывает выхожу без ребенка, снимаю очки и такой кайф ловлю, что не возможно описать, глаза от напряга отдыхают, душа тоже, а то страшно без очков с ребенком выйти, а мало ли. 

Відредаговано bagira119, 21 червень 2015 - 09:07.

#1634 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення
  • Ім'я:Мирослава

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 09:23

ну шуметь можно до 11 часов, но со скольки, от вопрос, у нас сосед сегодня с половины 8го начал стучст

Коли після трудового дня, повернувшись додому Ви чуєте як сусіди роблять ремонт, чи гучно слухають музику, виникає питання: що ж робити, коли шумлять сусіди і які норми рівня шуму встановлені законом? Ось кілька порад адвоката: Згідно статті 24 Закону України «Про забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення» на «захищених об’єктах», до яких відносяться в тому числі житлові будинки і прибудинкові території забороняється: Перевищувати рівень шуму, встановлений санітарними нормами для відповідного часу доби, при здійсненні будь-яких видів діяльності; У нічний час (з 22.00. До 8.00.) гучний спів і викрики, користування звукопідсилюючої апаратурою та іншими джерелами побутового шуму, проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів; У робочі дні з 21.00. до 8.00. (маємо на увазі в будні дні), а у святкові та неробочі дні – цілодобово, проведення ремонтних робіт, що супроводжуються шумом, хоча в останньому випадку, за згодою мешканців усіх прилеглих квартир, ремонтні роботи таки проводити можна. Нормативний рівень шуму під час проведення ремонтно-будівельних робіт в прилеглих приміщеннях та будинках не повинен перевищувати 40 децибел. Порушення перерахованих вище норм тягне за собою адміністративну відповідальність. Згідно статті 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян – або попередження або накладення штрафу від 5-ти до 15-ти неоподатковуваних мінімальних доходів громадян (85-255 грн.), А при повторному протягом року порушення – від 15-ти до 30 -ти “мінімумів” (255-510 грн.), для посадових осіб та громадян – суб’єктів господарської діяльності – накладення штрафу від 15-ти до 30-ти (255-510 грн.), при повторному порушенні – від 50-ти до 150-ти “мінімумів” (850-2 550 грн.). Також при повторному порушенні відбувається конфіскація звуковідтворювальної апаратури, піротехнічних засобів та інших предметів порушення тиші. Нормативні акти, що стосуються захисту жителів від шкідливого впливу шуму: Санітарні норми допустимого шуму в житлових і громадських будівлях і на території житлової забудови; Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»; Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму» Постанова Кабінету Міністрів України «Правила користування приміщеннями житлових будинків»; Кодекс України про адміністративні правопорушення. Місцеві органи самоврядування можуть встановлювати свої правила, які не суперечать чинному законодавству України. У Львові це ухвала Львівської міської ради № 3166 від 28.01.2010 «Про затвердження Правил дотримання тиші в громадських місцях у м. Львові» Тому в разі порушення норм тиші сусідами, якщо не вдається з ними вирішити питання, необхідно викликати представника районної СЕС для заміру рівня шуму в денний час і писати заяву в районний відділ міліції про порушення норм тиші, а в нічний або неробочий час викликати дільничного для складання адміністративного протоколу з метою подальшого накладення адміністративного стягнення на порушника спокою.

Читати більше на - shpyrka.com.ua/shumlyat-susidy/ © Адвокат Львів

#1635 valeri

valeri

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 010 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 09:26

А мне очень тепло сегодня на улице. Ветра нет-и даже душно как-то.

• svexa це подобається

#1636 bagira119

bagira119

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 281 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 09:34

Коли після трудового дня, повернувшись додому Ви чуєте як сусіди роблять ремонт, чи гучно слухають музику, виникає питання: що ж робити, коли шумлять сусіди і які норми рівня шуму встановлені законом? Ось кілька порад адвоката: Згідно статті 24 Закону України «Про забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення» на «захищених об’єктах», до яких відносяться в тому числі житлові будинки і прибудинкові території забороняється: Перевищувати рівень шуму, встановлений санітарними нормами для відповідного часу доби, при здійсненні будь-яких видів діяльності; У нічний час (з 22.00. До 8.00.) гучний спів і викрики, користування звукопідсилюючої апаратурою та іншими джерелами побутового шуму, проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів; У робочі дні з 21.00. до 8.00. (маємо на увазі в будні дні), а у святкові та неробочі дні – цілодобово, проведення ремонтних робіт, що супроводжуються шумом, хоча в останньому випадку, за згодою мешканців усіх прилеглих квартир, ремонтні роботи таки проводити можна. Нормативний рівень шуму під час проведення ремонтно-будівельних робіт в прилеглих приміщеннях та будинках не повинен перевищувати 40 децибел. Порушення перерахованих вище норм тягне за собою адміністративну відповідальність. Згідно статті 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян – або попередження або накладення штрафу від 5-ти до 15-ти неоподатковуваних мінімальних доходів громадян (85-255 грн.), А при повторному протягом року порушення – від 15-ти до 30 -ти “мінімумів” (255-510 грн.), для посадових осіб та громадян – суб’єктів господарської діяльності – накладення штрафу від 15-ти до 30-ти (255-510 грн.), при повторному порушенні – від 50-ти до 150-ти “мінімумів” (850-2 550 грн.). Також при повторному порушенні відбувається конфіскація звуковідтворювальної апаратури, піротехнічних засобів та інших предметів порушення тиші. Нормативні акти, що стосуються захисту жителів від шкідливого впливу шуму: Санітарні норми допустимого шуму в житлових і громадських будівлях і на території житлової забудови; Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»; Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму» Постанова Кабінету Міністрів України «Правила користування приміщеннями житлових будинків»; Кодекс України про адміністративні правопорушення. Місцеві органи самоврядування можуть встановлювати свої правила, які не суперечать чинному законодавству України. У Львові це ухвала Львівської міської ради № 3166 від 28.01.2010 «Про затвердження Правил дотримання тиші в громадських місцях у м. Львові» Тому в разі порушення норм тиші сусідами, якщо не вдається з ними вирішити питання, необхідно викликати представника районної СЕС для заміру рівня шуму в денний час і писати заяву в районний відділ міліції про порушення норм тиші, а в нічний або неробочий час викликати дільничного для складання адміністративного протоколу з метою подальшого накладення адміністративного стягнення на порушника спокою.

Читати більше на - shpyrka.com.ua/shumlyat-susidy/ © Адвокат Львів

??????  ничего не видно  :eyes:

#1637 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення
  • Ім'я:Мирослава

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 09:38

До скольких в выходной день можно сверлить, стучать, одним словом проводить шумные ремонтные работы?

Согласно статье 24 Закона Украины «Об обеспечении санитарно-эпидемиологического благополучия населения» на «защищенных объектах», к которым относятся в том числе жилые дома и придомовые территории запрещается:

- превышать уровни шума, установленные санитарными нормами для соответствующего времени суток, при осуществлении любых видов деятельности;
- в ночное время (с 22.00. до 8.00.) громкое пение и выкрики, пользование звукоусиливающей аппаратурой и другими источниками бытового шума, проведение салютов, фейерверков, использование пиротехнических средств;
- в рабочие дни с 21.00. до 8.00. в будние дни, а в праздничные и  нерабочие дни – круглосуточно, проведение ремонтных работ, которые сопровождаются шумом, хотя в последнем случае, при согласии жителей всех прилежащих квартир, ремонтные работы все-таки проводить можно. Нормативный уровень шума во время проведения ремонтно-строительных работ в прилежащих помещениях и домах не должен превышать 40 децибелл. 

Нарушение вышеперечисленных норм влечет за собой административную ответственность. Согласно статьи 182 Кодекса Украины об административных правонарушениях для граждан - или предупреждение или наложение штрафа от 5-ти до 15-ти необлагаемых  минимальных  доходов граждан (85-255 грн.), а при повторном в течение года нарушении – от 15-ти до 30-ти „минимумов” (255-510 грн.), для должностных  лиц и граждан - субъектов хозяйственной деятельности – наложение штрафа от 15-ти до 30-ти (255-510 грн.), при повторном нарушении – от 50-ти до 150-ти ”минимумов” (850-2 550 грн.). Также при повторном нарушении происходит конфискация звуковоспроизводящей аппаратуры, пиротехнических средств и других предметов нарушения тишины.

Нормативные акты, касающиеся защиты жителей от вредного воздействия шума:
- Санитарные нормы допустимого шума в жилых и общественных зданиях и на территории жилой застройки;
- Закон Украины «Об обеспечении санитарного и эпидемического благополучия населения»;
- Закон Украины «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно защиты населения от влияния шума»
- постановление Кабинета Министров Украины «Правила пользования помещениями жилых домов»;
- Кодекс Украины об административных правонарушениях..
Местные органы самоуправления могут устанавливать свои правила, не противоречащие действующему законодательству Украины. В Харькове это решение Харьковского городского совета «Об утверждении Правил соблюдения тишины в общественным местах в г. Харькове»

Поэтому в случае нарушения норм тишины соседями, если не удается с ними решить вопрос, необходимо вызывать представителя районной СЭС для замера уровня шума в дневное время и писать заявление в районный отдел милиции о нарушении норм тишины, а в ночное или нерабочее время вызывать участкового для составления административного протокола с целью дальнейшего наложения административного взыскания на нарушителя спокойствия.

#1638 Sinderella

Sinderella

Абітурієнтка

• Активістки
  • 422 повідомлення
  • Ім'я:Евгения

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 10:26

Девочки,у кого нибудь есть контакты(моб.тел)специалиста по гв и хорошего педиатра?

#1639 bagira119

bagira119

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 281 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 червень 2015 - 10:47

УРА!!!! хоть сегодня и пасмурный день, но все же не очень плохой!!!!!!! :love:  :love:  :love:  :love:

#1640 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 21 червень 2015 - 11:09

У кого с утра депрессия? Приглашю на бессплатный сеанс антидепрессант.

Бурьянов по колено соток 15, милости просим)))) 

Встала в 6 утра, пополола, убрала хоз двор, приготовила завтрак, опять пополола. Вот села на форум и кааааайф!

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама