Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#16321 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 620 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:05

Вам бы тоже в школу сходить не мешало бы, внимательность развить, понимание прочитанного....

Ещё раз, для тех кто в экстернате. Я решила эту проблему для себя. Но этой проблемы не должно быть впринципе в стране! Каждый должен иметь возможность отдать ребенка в адекватную нормальную школу и не думать об этом. А не только те кто "подсуетились" или нашли кому занести.

Находилась в школу достаточно, и за себя, и за обеих детей.
На экстернате не заносила ни одному человеку, и не платила ни одному репетитору.
По поводу адекватных нормальных школ - эта проблема возникла именно сейчас? Или предыдущая власть хорашо приложила к этому свою силу и умение? Это вопрос не лично к Вам , а к тем, кто ратует за то, что раньше все было так как нужно, а сейчас все перевернулось с ног на голову!

#16322 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:23

Так давайте конструктивно, які претензії до попередників? Бо жодного разу не почула від Вас прямої відповіді на питання, що її потребували...
Відповідаючи на Ваше запитання: чи не вперше за всі роки незалежності України мені було не соромно за її керівників! :super:
Ми йшли правильним шляхом, не так швидко як хочеться, але...
PS: Нещодавно про помилки і способи їх вирішення, Ви чітко дали зрозуміти, що я небажаний співрозмовник - нікому не нав'язуюсь. :bye-12:

Які претензії? Розвалена країна, відсутність доріг, корупція, побори в школах, відсутність адекватної допомоги інвалідам, висока смертність населення, масовий від'їзд робочої сили. Продовжувати?
Вам не було соромно, а мені було. У нас різні кути зору. На все.
Конкретно я свою дитину рятувала від хвороби ліками, які не запатентовані в нашій країні, хоча весь світ користується цим препаратом. Бо всі, що дозволені у нас , не допомагають дітям в основному з такою проблемою. Медреформа ж в дії! Її ж попередники запустили!
Чоловік, майстер на всі руки, вимушений був їхати на заробітки, бо тут немає достойної оплати. Раніше була, а останні роки - немає. Великий виноградник, дім - все залишив на мої руки, і поїхав. Бо треба заробляти гроші на навчання меншої дитини в подальшому і допомагати доньці, в якої на руках особлива дитинка. Бо не хоче ждати роками, а хоче нормального життя зараз , сьогодні, бо життя не таке вже й довге, тому чекати особливо ніколи.
....Хоча Ви цього просто не зрозумієте. Тому кожен залишиться при своїй думці. Всього найкращого)

Відредаговано Ксаночка, 02 жовтень 2019 - 19:27.

#16323 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Мирослава

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:27

Інна кого не влаштовує той сьогодні на майдані, а не на форумі з силками

кто-то сегодня планирует идти к ОДА в 18-00? пишите в ЛС - найдем друг-друга в толпе

Інна, а тут ты була чи знову відсиділась за компом?

#16324 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:35

Інна кого не влаштовує той сьогодні на майдані, а не на форумі з силками
Інна, а тут ты була чи знову відсиділась за компом?

Як раз у тебе забула спитати, чи не погляділа б сина поки я ходила? Бо не вдалося прилаштувати)

Ти ж точно не ходила могла б нянькою побути, хоча довірити дитину будь-кому - теж не варіант))

#16325 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:41

Як раз у тебе забула спитати, чи не погляділа б сина поки я ходила? Бо не вдалося прилаштувати)
Ти ж точно не ходила могла б нянькою побути, хоча довірити дитину будь-кому - теж не варіант))

На дворі гарна погода могла б з дитиною заодно й погуляти, щоб не залишати на будь-кого. Доречі будь-хто в цей час працював. Як писали деякі.

Відредаговано lenovo, 02 жовтень 2019 - 19:42.

#16326 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:44

А вона працює)

#16327 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:45

От і доведений твій патріотизм( в черговий раз

А вона працює)

Працює, бо долар росте)))

#16328 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:46

Які претензії? Розвалена країна, відсутність доріг, корупція, побори в школах, відсутність адекватної допомоги інвалідам, висока смертність населення, масовий від'їзд робочої сили. Продовжувати?
Конкретно я свою дитину рятувала від хвороби ліками, які не запатентовані в нашій країні, хоча весь світ користується цим препаратом. Бо всі, що дозволені у нас , не допомагають дітям в основному з такою проблемою. Медреформа ж в дії! Її ж попередники запустили!
Чоловік, майстер на всі руки, вимушений був їхати на заробітки, бо тут немає достойної оплати. Раніше була, а останні роки - немає. Великий виноградник, дім - все залишив на мої руки, і поїхав. Бо треба заробляти гроші на навчання меншої дитини в подальшому і допомагати доньці, в якої на руках особлива дитинка. Бо не хоче ждати роками, а хоче нормального життя зараз , сьогодні, бо життя не таке вже й довге, тому чекати особливо ніколи.
....Хоча Ви цього просто не зрозумієте. Тому кожен залишиться при своїй думці. Всього найкращого)

Тобто до 2014 було все ок, а потім за 5 років розвалили?!
Я надіюся, Ваш чоловік вже ж повернувся - тепер же кращає з кожним днем?

#16329 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:47

https://www.instagra...d=11qhu1uifsu99
Ось ваш Петя

#16330 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:56

Інна, не опускайся до рівня таких ось трудяг. Не звертай уваги.

Відредаговано tafic, 02 жовтень 2019 - 19:56.

#16331 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:00

Ось сьогодні і побачили ваш рівень....
Тільки тут на форумі і можете языками плескати, а як до діла, то я не я і хата не моя. Або моя хата з краю.

#16332 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:02

Ось сьогодні і побачили ваш рівень....
Тільки тут на форумі і можете языками плескати, а як до діла, то я не я і хата не моя. Або моя хата з краю.

:pod_stolom:   

#16333 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:08

1) відсутність доріг - влятку приїздив знайомий з Чехії, що був тут востаннє більше 5 років тому, то проти його останнього приїзду більшість автомобільного покриття відремонтована (за сам 2018 рік було оновлено 3800 км. доріг), але ж до цього дороги були ідеальні, правильно? Рух військової техніки також не на користь дорожньому покриттю, але ж Вас це не обходить.

2) корупція, побори в школах - це також здобутки останніх 5 років, раніше ж такого не було про це ж усім відомо - це Порошенко збирав особисто  :kez_11:

3) відсутність адекватної допомоги інвалідам, висока смертність населення: на смертність населення впливає "результат любові дружнього до нас народу, його обійми занадто тиснуть", інвалідам до Порошенка, а особливо зараз дуже добре допомагають - саме скорочення витрат на медицину каже про те, що всі уже здорові

4) масовий від'їзд робочої сили: міграція робочої сили завжди була, буде, причому не лише у нашій країні - українці ідуть у Польщу, Чехію, а чехи, поляки у Германію і т.д., люди завжди у пошуку кращих умов, просто з отриманням безвізу це стало дешевше і простіше, тому кількість збільшилась

Відредаговано Kalinna, 02 жовтень 2019 - 20:13.

#16334 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:11

Інна, не опускайся до рівня таких ось трудяг. Не звертай уваги.

Я просто дійсно шукала кому можна доручити дитину, бо дуже хотіла піти, а малого чоловік категорично заборонив брати, щоб не натрапити на провокаторів (бачу недаремно, на самому нашому форумі таких достатньо, хоча я і сама розумію куди дитину доречно вести, а куди ні)

Відредаговано Kalinna, 02 жовтень 2019 - 20:33.

#16335 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:39

https://www.instagra...d=11qhu1uifsu99
Ось ваш Петя

Дійсно, дивно виглядає)) подвійні стандарти??
https://m.youtube.co...h?v=GcrwMuIvt_k

Відредаговано Ксаночка, 02 жовтень 2019 - 20:39.

#16336 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:42

1) відсутність доріг - влятку приїздив знайомий з Чехії, що був тут востаннє більше 5 років тому, то проти його останнього приїзду більшість автомобільного покриття відремонтована (за сам 2018 рік було оновлено 3800 км. доріг), але ж до цього дороги були ідеальні, правильно? Рух військової техніки також не на користь дорожньому покриттю, але ж Вас це не обходить.
2) корупція, побори в школах - це також здобутки останніх 5 років, раніше ж такого не було про це ж усім відомо - це Порошенко збирав особисто :kez_11:
3) відсутність адекватної допомоги інвалідам, висока смертність населення: на смертність населення впливає "результат любові дружнього до нас народу, його обійми занадто тиснуть", інвалідам до Порошенка, а особливо зараз дуже добре допомагають - саме скорочення витрат на медицину каже про те, що всі уже здорові
4) масовий від'їзд робочої сили: міграція робочої сили завжди була, буде, причому не лише у нашій країні - українці ідуть у Польщу, Чехію, а чехи, поляки у Германію і т.д., люди завжди у пошуку кращих умов, просто з отриманням безвізу це стало дешевше і простіше, тому кількість збільшилась

)) Я бачу, ви не в курсі, що спеціалісти їдуть винятково по запрошенням та з візами, бо нелегально за грОші немає сенсу їхати.

#16337 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:51

)) Я бачу, ви не в курсі, що спеціалісти їдуть винятково по запрошенням та з візами, бо нелегально за грОші немає сенсу їхати.

Чому ж, у мене брат працює з робочою візою - не Ви одна всезнаюча) І люди працюють з різними спеціалізаціями, як з візами так і з біометрикою - не треба бути такою категоричною! Візу зараз простіше отримати чим до угоди))

Відредаговано Kalinna, 02 жовтень 2019 - 22:06.

#16338 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:56

Дійсно, дивно виглядає)) подвійні стандарти??
https://m.youtube.co...h?v=GcrwMuIvt_k

А чому з 2016 не підписали не задумались, не встигли? Бо зрозуміли, що це пастка і не дійшли задовільних умов, а тепер підписали без жодних умов з боку України, точніше задовільнили всі умови путіна...

#16339 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:58

Тобто до 2014 було все ок, а потім за 5 років розвалили?!
Я надіюся, Ваш чоловік вже ж повернувся - тепер же кращає з кожним днем?

Уявіть собі, поїхав востаннє до кінця листопада, бо роботодавець - пОляк телефонував та дуже просив, щоб його бригада довела будову до кінця. Жалівся, що приїхали такі собі хлопці з Закарпаття, яким не дуже й працювати хочеться, і робота зовсім стала.
Не дуже хотів, але зібрав бригаду та поїхав, бо не хоче підводити нормальну людину, яка відноситься по людськи до наших хлопців, умови проживання забезпечує хороші, і платить добре та завжди вчасно.

Відредаговано Ксаночка, 02 жовтень 2019 - 21:58.

#16340 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:59

Візу зараз також простіше отримати чим до угоди))

В Польше разрешают работать по биометрии. В разы проще приехать и найти работу уже на месте, а потом подать на рабочую визу, чем, как раньше, получать визу(платить взятки) и только потом ехать смотреть че там как. 

3 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама