Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:05
Вам бы тоже в школу сходить не мешало бы, внимательность развить, понимание прочитанного....
Ещё раз, для тех кто в экстернате. Я решила эту проблему для себя. Но этой проблемы не должно быть впринципе в стране! Каждый должен иметь возможность отдать ребенка в адекватную нормальную школу и не думать об этом. А не только те кто "подсуетились" или нашли кому занести.
Находилась в школу достаточно, и за себя, и за обеих детей.
На экстернате не заносила ни одному человеку, и не платила ни одному репетитору.
По поводу адекватных нормальных школ - эта проблема возникла именно сейчас? Или предыдущая власть хорашо приложила к этому свою силу и умение? Это вопрос не лично к Вам , а к тем, кто ратует за то, что раньше все было так как нужно, а сейчас все перевернулось с ног на голову!
Ксаночка
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:23
Так давайте конструктивно, які претензії до попередників? Бо жодного разу не почула від Вас прямої відповіді на питання, що її потребували...
Відповідаючи на Ваше запитання: чи не вперше за всі роки незалежності України мені було не соромно за її керівників!
Ми йшли правильним шляхом, не так швидко як хочеться, але...
PS: Нещодавно про помилки і способи їх вирішення, Ви чітко дали зрозуміти, що я небажаний співрозмовник - нікому не нав'язуюсь.
Які претензії? Розвалена країна, відсутність доріг, корупція, побори в школах, відсутність адекватної допомоги інвалідам, висока смертність населення, масовий від'їзд робочої сили. Продовжувати?
Вам не було соромно, а мені було. У нас різні кути зору. На все.
Конкретно я свою дитину рятувала від хвороби ліками, які не запатентовані в нашій країні, хоча весь світ користується цим препаратом. Бо всі, що дозволені у нас , не допомагають дітям в основному з такою проблемою. Медреформа ж в дії! Її ж попередники запустили!
Чоловік, майстер на всі руки, вимушений був їхати на заробітки, бо тут немає достойної оплати. Раніше була, а останні роки - немає. Великий виноградник, дім - все залишив на мої руки, і поїхав. Бо треба заробляти гроші на навчання меншої дитини в подальшому і допомагати доньці, в якої на руках особлива дитинка. Бо не хоче ждати роками, а хоче нормального життя зараз , сьогодні, бо життя не таке вже й довге, тому чекати особливо ніколи.
....Хоча Ви цього просто не зрозумієте. Тому кожен залишиться при своїй думці. Всього найкращого)
Відредаговано Ксаночка, 02 жовтень 2019 - 19:27.
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:27
Інна кого не влаштовує той сьогодні на майдані, а не на форумі з силками
кто-то сегодня планирует идти к ОДА в 18-00? пишите в ЛС - найдем друг-друга в толпе
Інна, а тут ты була чи знову відсиділась за компом?
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:35
Інна кого не влаштовує той сьогодні на майдані, а не на форумі з силками
Інна, а тут ты була чи знову відсиділась за компом?
Як раз у тебе забула спитати, чи не погляділа б сина поки я ходила? Бо не вдалося прилаштувати)
Ти ж точно не ходила могла б нянькою побути, хоча довірити дитину будь-кому - теж не варіант))
lenovo
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:41
Як раз у тебе забула спитати, чи не погляділа б сина поки я ходила? Бо не вдалося прилаштувати)
Ти ж точно не ходила могла б нянькою побути, хоча довірити дитину будь-кому - теж не варіант))
На дворі гарна погода могла б з дитиною заодно й погуляти, щоб не залишати на будь-кого. Доречі будь-хто в цей час працював. Як писали деякі.
Відредаговано lenovo, 02 жовтень 2019 - 19:42.
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:44
lenovo
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:45
От і доведений твій патріотизм( в черговий раз
А вона працює)
Працює, бо долар росте)))
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:46
Які претензії? Розвалена країна, відсутність доріг, корупція, побори в школах, відсутність адекватної допомоги інвалідам, висока смертність населення, масовий від'їзд робочої сили. Продовжувати?
Конкретно я свою дитину рятувала від хвороби ліками, які не запатентовані в нашій країні, хоча весь світ користується цим препаратом. Бо всі, що дозволені у нас , не допомагають дітям в основному з такою проблемою. Медреформа ж в дії! Її ж попередники запустили!
Чоловік, майстер на всі руки, вимушений був їхати на заробітки, бо тут немає достойної оплати. Раніше була, а останні роки - немає. Великий виноградник, дім - все залишив на мої руки, і поїхав. Бо треба заробляти гроші на навчання меншої дитини в подальшому і допомагати доньці, в якої на руках особлива дитинка. Бо не хоче ждати роками, а хоче нормального життя зараз , сьогодні, бо життя не таке вже й довге, тому чекати особливо ніколи.
....Хоча Ви цього просто не зрозумієте. Тому кожен залишиться при своїй думці. Всього найкращого)
Тобто до 2014 було все ок, а потім за 5 років розвалили?!
Я надіюся, Ваш чоловік вже ж повернувся - тепер же кращає з кожним днем?
lenovo
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:47
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 19:56
Інна, не опускайся до рівня таких ось трудяг. Не звертай уваги.
Відредаговано tafic, 02 жовтень 2019 - 19:56.
lenovo
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:00
Ось сьогодні і побачили ваш рівень....
Тільки тут на форумі і можете языками плескати, а як до діла, то я не я і хата не моя. Або моя хата з краю.
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:02
Ось сьогодні і побачили ваш рівень....
Тільки тут на форумі і можете языками плескати, а як до діла, то я не я і хата не моя. Або моя хата з краю.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:08
1) відсутність доріг - влятку приїздив знайомий з Чехії, що був тут востаннє більше 5 років тому, то проти його останнього приїзду більшість автомобільного покриття відремонтована (за сам 2018 рік було оновлено 3800 км. доріг), але ж до цього дороги були ідеальні, правильно? Рух військової техніки також не на користь дорожньому покриттю, але ж Вас це не обходить.
2) корупція, побори в школах - це також здобутки останніх 5 років, раніше ж такого не було про це ж усім відомо - це Порошенко збирав особисто
3) відсутність адекватної допомоги інвалідам, висока смертність населення: на смертність населення впливає "результат любові дружнього до нас народу, його обійми занадто тиснуть", інвалідам до Порошенка, а особливо зараз дуже добре допомагають - саме скорочення витрат на медицину каже про те, що всі уже здорові
4) масовий від'їзд робочої сили: міграція робочої сили завжди була, буде, причому не лише у нашій країні - українці ідуть у Польщу, Чехію, а чехи, поляки у Германію і т.д., люди завжди у пошуку кращих умов, просто з отриманням безвізу це стало дешевше і простіше, тому кількість збільшилась
Відредаговано Kalinna, 02 жовтень 2019 - 20:13.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:11
Інна, не опускайся до рівня таких ось трудяг. Не звертай уваги.
Я просто дійсно шукала кому можна доручити дитину, бо дуже хотіла піти, а малого чоловік категорично заборонив брати, щоб не натрапити на провокаторів (бачу недаремно, на самому нашому форумі таких достатньо, хоча я і сама розумію куди дитину доречно вести, а куди ні)
Відредаговано Kalinna, 02 жовтень 2019 - 20:33.
Ксаночка
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 20:39
https://www.instagra...d=11qhu1uifsu99
Ось ваш Петя
Дійсно, дивно виглядає)) подвійні стандарти?? https://m.youtube.co...h?v=GcrwMuIvt_k
Відредаговано Ксаночка, 02 жовтень 2019 - 20:39.
Ксаночка
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:42
1) відсутність доріг - влятку приїздив знайомий з Чехії, що був тут востаннє більше 5 років тому, то проти його останнього приїзду більшість автомобільного покриття відремонтована (за сам 2018 рік було оновлено 3800 км. доріг), але ж до цього дороги були ідеальні, правильно? Рух військової техніки також не на користь дорожньому покриттю, але ж Вас це не обходить.
2) корупція, побори в школах - це також здобутки останніх 5 років, раніше ж такого не було про це ж усім відомо - це Порошенко збирав особисто
3) відсутність адекватної допомоги інвалідам, висока смертність населення: на смертність населення впливає "результат любові дружнього до нас народу, його обійми занадто тиснуть", інвалідам до Порошенка, а особливо зараз дуже добре допомагають - саме скорочення витрат на медицину каже про те, що всі уже здорові
4) масовий від'їзд робочої сили: міграція робочої сили завжди була, буде, причому не лише у нашій країні - українці ідуть у Польщу, Чехію, а чехи, поляки у Германію і т.д., люди завжди у пошуку кращих умов, просто з отриманням безвізу це стало дешевше і простіше, тому кількість збільшилась
)) Я бачу, ви не в курсі, що спеціалісти їдуть винятково по запрошенням та з візами, бо нелегально за грОші немає сенсу їхати.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:51
)) Я бачу, ви не в курсі, що спеціалісти їдуть винятково по запрошенням та з візами, бо нелегально за грОші немає сенсу їхати.
Чому ж, у мене брат працює з робочою візою - не Ви одна всезнаюча) І люди працюють з різними спеціалізаціями, як з візами так і з біометрикою - не треба бути такою категоричною! Візу зараз простіше отримати чим до угоди))
Відредаговано Kalinna, 02 жовтень 2019 - 22:06.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:56
Дійсно, дивно виглядає)) подвійні стандарти?? https://m.youtube.co...h?v=GcrwMuIvt_k
А чому з 2016 не підписали не задумались, не встигли? Бо зрозуміли, що це пастка і не дійшли задовільних умов, а тепер підписали без жодних умов з боку України, точніше задовільнили всі умови путіна...
Ксаночка
-
-
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:58
Тобто до 2014 було все ок, а потім за 5 років розвалили?!
Я надіюся, Ваш чоловік вже ж повернувся - тепер же кращає з кожним днем?
Уявіть собі, поїхав востаннє до кінця листопада, бо роботодавець - пОляк телефонував та дуже просив, щоб його бригада довела будову до кінця. Жалівся, що приїхали такі собі хлопці з Закарпаття, яким не дуже й працювати хочеться, і робота зовсім стала.
Не дуже хотів, але зібрав бригаду та поїхав, бо не хоче підводити нормальну людину, яка відноситься по людськи до наших хлопців, умови проживання забезпечує хороші, і платить добре та завжди вчасно.
Відредаговано Ксаночка, 02 жовтень 2019 - 21:58.
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 02 жовтень 2019 - 21:59
Візу зараз також простіше отримати чим до угоди))
В Польше разрешают работать по биометрии. В разы проще приехать и найти работу уже на месте, а потом подать на рабочую визу, чем, как раньше, получать визу(платить взятки) и только потом ехать смотреть че там как.
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|