Наши полезные приобретения
Розпочатий з Olga_pl, 27 сер 2011 11:11
1633 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 06 вересень 2020 - 08:28
А, і на новій біолівській офіційно " дозволено" мити в ПММ.
Відредаговано Мрія, 06 вересень 2020 - 08:28.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 06 вересень 2020 - 08:29
У мене маленька куплена спонтанно в Епіцентрі якась для мене ноунейм уже справно служить кілька років. Я і не розраховувала за таку ціну.
повезло))
Опубліковано 06 вересень 2020 - 08:34
Блін,а моя улюблена з тефлоновим покриттям служила 15 років! І в мене довгий час було 2сковорідки,тобто нею користувалася максимально. Шкода,що прийшов їй кирдик(((
Опубліковано 06 вересень 2020 - 13:38
А, і на новій біолівській офіційно " дозволено" мити в ПММ.
Ага, і гарантійний термін 12 місяців))
Мрія
-
-
Опубліковано 06 вересень 2020 - 13:53
Ага, і гарантійний термін 12 місяців))
Не глянула на упаковці((
Опубліковано 06 вересень 2020 - 20:05
Будемо надіятися,що послужить довше)
Опубліковано 07 вересень 2020 - 07:03
Я не так давно теж змінила всі сковорідки. Взяла Біол велику,задоволена. Ще одну чугун з ручками-дужками, то це жах для мене. В експлуатацію вводила чітко по інструкції, вона або пригорає або від кількості жиру їжу їсти не можливо (це якщо щоб не пригорала). Тому пішла вона в хід на природу)) І взяли в Епіцентрі ще маленьку якусь, ноунейм мабуть, шикарна. Реально експлуатую її без перестану, дуже подобається)
Опубліковано 07 вересень 2020 - 08:15
Я не так давно теж змінила всі сковорідки. Взяла Біол велику,задоволена. Ще одну чугун з ручками-дужками, то це жах для мене. В експлуатацію вводила чітко по інструкції, вона або пригорає або від кількості жиру їжу їсти не можливо (це якщо щоб не пригорала). Тому пішла вона в хід на природу)) І взяли в Епіцентрі ще маленьку якусь, ноунейм мабуть, шикарна. Реально експлуатую її без перестану, дуже подобається)
И у меня такая же проблема точно с такой же сковородкой Билл((((,а ещё заметила,что если после приготовления не выложить еду с этой сковородки,то еда приобретает очень неприятный привкус(((((
Опубліковано 07 вересень 2020 - 08:24
И у меня такая же проблема точно с такой же сковородкой Билл((((,а ещё заметила,что если после приготовления не выложить еду с этой сковородки,то еда приобретает очень неприятный привкус(((((
Так, зберігати не можна їжу в чугуні. Не оцінила я чугун)
Мрія
-
-
Опубліковано 07 вересень 2020 - 08:31
Зміню тему сковорідок і розкажу про свою антикорисну покупку. Багато років була у мене широка лопатка для млинців, звикла до неї так, що інші не визнавала. І тут у неї відпала ручка і я в пошуках заміни. В суперкамректах і господ.магазинах я такої не бачу, на Розетці бачила схожу, але продається в кількості 2 штук (мені не треба дві штуки). А тут в Аврорі шукала одне, а побачила ЇЇ. ну що сказати(( розуміла ж що за таку ціну не може бути нормальної речі(((, але здогадатися, що лопатка, призначена для перевертання, розплавиться після першого ж контакту зі сковорідкою я ніяк не могла! Чи я не так розумію, і її призначення інше?
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 07 вересень 2020 - 08:41
Зміню тему сковорідок і розкажу про свою антикорисну покупку.
Багато років була у мене широка лопатка для млинців, звикла до неї так, що інші не визнавала. І тут у неї відпала ручка і я в пошуках заміни. В суперкамректах і господ.магазинах я такої не бачу, на Розетці бачила схожу, але продається в кількості 2 штук (мені не треба дві штуки). А тут в Аврорі шукала одне, а побачила ЇЇ.
ну що сказати(( розуміла ж що за таку ціну не може бути нормальної речі(((, але здогадатися, що лопатка, призначена для перевертання, розплавиться після першого ж контакту зі сковорідкою я ніяк не могла!
Чи я не так розумію, і її призначення інше?
Как по мне, покупать вещи, контактирующие с едой, всяких ноу-нейм брендов - себе дороже. Максимум для исключительно холодных продуктов. Даже если бы она не расплавилась - ну как можно быть уверенной что там в составе нет всяких гадостей?... Выбросить и забыть.
Мрія
-
-
Опубліковано 07 вересень 2020 - 08:52
Как по мне, покупать вещи, контактирующие с едой, всяких ноу-нейм брендов - себе дороже. Максимум для исключительно холодных продуктов. Даже если бы она не расплавилась - ну как можно быть уверенной что там в составе нет всяких гадостей?... Выбросить и забыть.
викинула і забула)
Шукаю далі.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 07 вересень 2020 - 09:09
викинула і забула)
Шукаю далі.
Я обычной силиконовой поворачиваю , с икеа ....
Мрія
-
-
Опубліковано 07 вересень 2020 - 09:17
Я обычной силиконовой поворачиваю , с икеа ....
у мене куча силіконових, але мені незручні саме для цього. Можливо, у мене млинці більшого діаметру ніж у вас.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 07 вересень 2020 - 09:20
у мене куча силіконових, але мені незручні саме для цього. Можливо, у мене млинці більшого діаметру ніж у вас.
думаю дело привычки , я на чугунной вилкой поворачиваю
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 07 вересень 2020 - 11:00
Я користуюсь дерев"яними .Навіть віделку з дерева купила, спеціально для млинців
Опубліковано 07 вересень 2020 - 12:26
Для меня эти идеальные лопатки https://comfy.ua/ua/...tBoCWVkQAvD_BwE
Круглая для блинов подходит отлично.
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 08 вересень 2020 - 08:27
И у меня биол чугун,не прилипает ничего,надо только прогреть ее хорошо,хранить еду в ней не пробовала,но я всегда выкладываю из сковородки еду сразу,один недостаток она тяжёлая) жарить на блинной блины я не могу у меня рука болит от веса))я на ней яичницу жарю)
Опубліковано 08 вересень 2020 - 09:48
И у меня биол чугун,не прилипает ничего,надо только прогреть ее хорошо,хранить еду в ней не пробовала,но я всегда выкладываю из сковородки еду сразу,один недостаток она тяжёлая) жарить на блинной блины я не могу у меня рука болит от веса))я на ней яичницу жарю)
Можливо. Але від прогрівання запах не влаштовує мене. Якщо вимита миючим , ним же і пахне, якщо ні, воняє оліфою мені)) Чугун не мій метал точно)
Пробувала кип'ятити декілька разів , вигріти. Якщо не замазати олією, пригорає. Якщо змазати, воняє мені. Що я не так роблю?
Відредаговано Викусик, 08 вересень 2020 - 09:49.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 08 вересень 2020 - 11:40
Чугунні вироби треба прокалити на вогні з сіллю, а потім вимити і витерти насухо.
За умов тривалого зберігання змазують олією, але її шар не повинен бути щільним.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|