1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 13:59
Я трохи підвисла, що це за Залізні гривні до 1993?)))
Це професійне)
Жовті залізні грн - це до 2003р. Незалежно від того, що на них написано. Здати їх можна в будь-який банк, як і раніше.
Як і раніше вони вважаються платіжними - ними можна будь-де розраховуватися, брати решту. Лише банки їх приймають, але не видають!
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 14:46
Я трохи підвисла, що це за Залізні гривні до 1993?)))
Це професійне)
Жовті залізні грн - це до 2003р. Незалежно від того, що на них написано. Здати їх можна в будь-який банк, як і раніше.
Як і раніше вони вважаються платіжними - ними можна будь-де розраховуватися, брати решту. Лише банки їх приймають, але не видають!
Да, это я что-то не туда. В АТБ кассир на кассе отказвлась брать 3 по 1грн.металлические. Сказала старого образца. Вот я и задумалась. У меня ребенок в детстве собирал их, надо достать скарб)))
советую перебрать возможно найдете редкие , они дорого стоят
А чем они отличаются?
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 14:48
Да, это я что-то не туда. В АТБ кассир на кассе отказвлась брать 3 по 1грн.металлические. Сказала старого образца. Вот я и задумалась. У меня ребенок в детстве собирал их, надо достать скарб)))
Касир атб не правий, більше того можна поскаржитися.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 15:46
А чем они отличаются?
смотря какие у вас монеты , погуглите там есть старого образца до 250 уе.. вот например https://auction.viol...campaign=508uah
https://auction.viol...m_campaign=5uah
https://stoimost-mon...aina-1-grivnya/
Відредаговано funia, 24 жовтень 2020 - 15:47.
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 16:04
Девочки, вопрос. Куда деваете старую технику? Поменяла духовку, она условно рабочая, ей не меньше 10 лет, но отмывать /выставлять на продажу не хочу возится
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 16:06
Девочки, вопрос. Куда деваете старую технику? Поменяла духовку, она условно рабочая, ей не меньше 10 лет, но отмывать /выставлять на продажу не хочу возится
Отфоткайте выставьте бесплатно аж бегом заберут , очередь стоять будит кто захочет ее отмыть )))
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 16:33
Мы так плиту продавали, лишь бы забрали, но я её правда Мистером Мускудом сверху вымывала всегда
Приехали строители им на хату, где строят/живут надо плита, открыли дверцу духовки, а она отвалилась...я готова была ещё доплатить лишь бы забрали....за половину цены за минуту вынесли/забрали.
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 16:39
Всем привет, девочки, давно меня здесь не было, у кого как дела? Кто пошел по второму,,а то и по третьему кругу за детками?
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 18:10
Всем привет, девочки, давно меня здесь не было, у кого как дела? Кто пошел по второму,,а то и по третьему кругу за детками?
І всі такі давай писать « я того народила тоді-то» і т.д.)))
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 18:22
Девочки, может кто-то продаёт джинсы для беременых? На Об 94 см нужно.
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 19:21
Девочки, может кто-то продаёт джинсы для беременых? На Об 94 см нужно.
Могу отдать 2 пары
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 20:37
І всі такі давай писать « я того народила тоді-то» і т.д.)))
Да, да)))
Опубліковано 25 жовтень 2020 - 07:20
Як думаєте, якщо безпосередньо до відкриття дільниці прийти, черга там може бути? Чоловік на чергуванні, тому тільки з малим разом іти доведеться, хоча не дуже хочеться його туди вести
Опубліковано 25 жовтень 2020 - 07:59
Як думаєте, якщо безпосередньо до відкриття дільниці прийти, черга там може бути? Чоловік на чергуванні, тому тільки з малим разом іти доведеться, хоча не дуже хочеться його туди вести
Думаю да, многие с утра захотят прийти
Відредаговано mitera, 25 жовтень 2020 - 07:59.
Опубліковано 25 жовтень 2020 - 08:02
P.s. на форумi час не переведено...
Опубліковано 25 жовтень 2020 - 08:06
P.s. на форумi час не переведено...
Перевірте налаштування, у кого не переведено)
Опубліковано 25 жовтень 2020 - 08:33
Смотрю новости - С детьми запрещено вход на участок.
Опубліковано 25 жовтень 2020 - 08:40
Перевірте налаштування, у кого не переведено)
Перевiрила. Все правильно.
Писала про мобiльну версiю.
Але сам перехiд на повну версiю та повернення назад до мобiльноi виправив ситуацiю.
Відредаговано mitera, 25 жовтень 2020 - 08:40.
Опубліковано 25 жовтень 2020 - 11:49
Смотрю новости - С детьми запрещено вход на участок.
Ну, може й правильно. Але мені нічого не сказали. Були в 9.30, черги не було. Годиною пізніше мимо проходили - більше людей, машин було поруч.
Опубліковано 25 жовтень 2020 - 15:17
Напомните пожалуйста, куда можно отвезти ненужные детские и взрослые вещи в хорошем состоянии?
Есть пакет вещей и обуви на мальчика от 6 до 8 лет, школьные рубашки, брюки, обувь.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|