Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#16161 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 09 вересень 2019 - 10:29

Ніжні особи, що сприймають лише високий склад - не читайте, або не жалійтеся:
https://m.facebook.c...100008744058665

Інно, дякую, а я думала куди поділася Тетянка.  Але ж зараз набіжать мамочки " с тонкой душевной организацией", які непритомніють від слова @опа :pod_stolom:  і підемо по новому колу))). 

• Kalinna це подобається

#16162 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 09 вересень 2019 - 10:45

Дістали!!!Взялаб я Вас 8% і кинула туди.Захищати там батьківщину,а не на форумах .!!!Батькам повернули дітей,жінкам чоловіків,дітям батьків і це саме головне.Я б подивилась ,як би ви співали Патріотки ,якби вашу родину це стосувалося.Такі всі розумні,що капець строчити тут на форумах.

Гарне побажання... Вас би туди, то країну б зразу продали...
Так от, я дуже рада поверненню наших. Питання лише в тому, якою ціною. І там ще залишилося багато в'язнів, але не таких прорекламованих. І міняти їх ні на кого. Чи не забудуть про них?
Чи не Сенцов, голодував за повернення всіх? Всіх, а не 30.

#16163 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 09 вересень 2019 - 11:03

А почему вы не на фронте ? А почему ваши родные и близкие не на фронте ? Мне думается, что если бы хоть один близкий человек воевал - вы бы тоже ИСКРЕННЕ радовались возвращению домой СВОИХ !

более правильный вопрос, почему ВЫ не на фронте?

уверена, что у нас гораздо больше близких там сейчас и погибло в том числе, чем у вас. Именно поэтому мы  здраво и смотрим на вещи. 

#16164 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 вересень 2019 - 11:20

Завершуючи тему Цемаха. 
1. Не порівнюйте останній обмін з ізраїльським по Шаліту. Там це був жест сильного (навіть з елементами зневаги до ворога), а у нас - слабкого, який втратив волю до спротиву. 
2. Тільки дебіл може твердити «а чому його голландці в попередні два місяці не допитали»? Підозрюваний дає покази тоді, коли розуміє, що це єдиний (або найліпший) вихід для нього. Це може взяти й роки. 
Та й не це головне. Що б він не розповів досі на допитах, його основна роль була свідчити на самому трибуналі, перед суддями, бо ж до інших свідків та обвинувачуваних правосуддя за життя Путіна точно не добереться. Тобто, в частині доведення умислу цього теракту з російського боку та цілеспрямованих зусиль із приховування його слідів сторона звинувачення втратила дуже серйозний козир. 
3. Повторю ще раз для найтупіших. Затримуючи Цемаха, ми не голландцям послугу робили. Головний інтересант доведення ролі РФ у збитті Боїнга - Україна. Саме цей військовий злочин був донедавна одним із центральних факторів, котрі цементували міжнародну коаліцію проти Кремля і змушували європейських партнерів ставити покарання чекістського злочинця вище за меркантильний інтерес заробляти в Росії. Відмовляючись від покарання режиму Кремля (а іншим чином звільнення Цемаха трактувати не можна), ми позбавляємо легітимності будь-які серйозні санкції проти РФ, бо Захід точно не має підстав займати жорсткішу позицію до неї, ніж ми.

Відредаговано Майя, 09 вересень 2019 - 11:20.

#16165 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 09 вересень 2019 - 12:42

Хто не проводжав рідних в зону бойових дій та не чекав повернення,може спокійно говорити,що головне політика, держава, зовнішні економічні зв'язки.....Я чекала чоловіка додому і нікому не бажаю цих хвилювань та страхів.І мій чоловік підтримує нашого президента,бо прагне змін.Писати гарні розумні статті легко, сидячи вдома.
"Каждый мнит себя стратегом, смотря на бой со стороны."

Відредаговано Лали, 09 вересень 2019 - 12:42.

#16166 Эвер

Эвер

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 643 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 09 вересень 2019 - 13:25

У мене краща пропозиція - виставити вас всіх,

Выставить кого то вместо себя однозначно лучшая идея.

Відредаговано Эвер, 09 вересень 2019 - 13:36.

#16167 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 09 вересень 2019 - 13:41

СТРАНА СУОМИ.

Специально по-русски.

- Чего не понимают добрые украинцы?..

Того, что Януковичи, Шуляки и Савченки, кассетный скандал и скандалы имени Даны Яровой - это знаки времени.

Времени начала инсталляции в Украине проекта "Финляндизация".

Напомню, что "финляндизация" - это специальный политический термин, описывающий режим (и эффекты от него), установленные в Финляндии после Второй Мировой.

Этот режим предполагал добровольно-принудительное взятие на себя Финляндией ограничений во внешней и внутренней политике:

- во внешней: ограничение суверенитета, запрет на вступление в военные и политические блоки, ограничения для вооружённых сил, признание "особых стратегических интересов великого соседа" - СССР,

- во внутренней: цензура в СМИ и литературе, шире, культуре: запрет на изданные в США фильмы, которые могли рассматриваться как антисоветские, изъятие книг, ограничения в печати. Финляндия неизменно выдавала СССР бежавших через границу советских граждан.

Финляндия была вынуждена закупать у СССР вооружение и военную технику; политики стремились выслужится перед Советами, это давало конкретные карьерные преимущества.

В борьбе четырёх проектов (еврооптимистичного, националистического, советского и российского) в Украине, Москва настойчиво проводит российский.

В принципе, с момента изгнания Гиркина из Украины, российский проект в политике Москвы по отношению к Киеву победил советский даже на Донбассе; несогласных романтиков - по типу Мотороллы, которых сначала купили для грязной работы, теперь последовательно ликвидируют.

Российский проект закономерно эволюционирует, его сегодняшние очертания - финляндизация Украины.

Это предполагает для нас:

- категорический запрет на вступление в НАТО/ЕС,

- признание "особых стратегических интересов России и "Русскаго мира"",

- принуждение к экономической, социальной и политической зависимости от Москвы,

- наложение цензуры на внутренний украинский рынок информации и культуры.

Не надо думать, что Москва наивна и цепляется за призраки собственной пропаганды.

Ради финляндизации Украины она готова отдать нам и Донбасс, и Медведчука, и Бойко с Юлей.

Это для Кремля - не жертва. Это имперский стиль.

Сомневающимся могу указать на "феномен Кадырова".

В принципе, на месте Кремля я сделал бы так:

1. Введение Украины в парламентский кризис (уже).

2. Введение Украины в президентский кризис (уже).

3. Инициация досрочных парламентских и президентских выборов.

4. Приведение к власти/большинству своих людей (Оппоблок, БЮТ, тихари из "патриотичных" партий).

Затем я дал бы "своим" выиграть на Донбассе военным путём, а после, когда они получат абсолютный карт-бланш победителей, и проведут вдобавок внутренние "реформы" впихнул через них проект финляндизации под лозунгом - "победили, а вечно воевать нельзя".

Параллельно, им надо раскачать ЕС до полного желания избавиться от "украинского хаоса" и - вуаля - здравствуй, страна Суоми.

И помните:

- финляндизация - это только этап.

Если она пройдёт, далее Москва выйдет на следующий стратегический этап - полное (понятное и привычное ей) поглощение Украины имперским проектом.

-----

Украинское общество, мы с вами, слишком наивны и политически незрелы, для того, чтобы внятно противостоять такой стратегии.

А уж на "...эйфории победителей"и в горячке "реформ"...

Кроме того, мы - не финны.

Наши потери сразу будут тяжелее, кризис глубже, поглощение - полнее и быстрее.

Для того, чтобы мы не были такими наивными, я вас/нас честно предупреждаю заранее - когда все только начинается.

Читайте, и не говорите, что не слышали.

Статья Арестовича за 2016 год...
То ли ещё будет

#16168 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 вересень 2019 - 13:46

18+,беременным, детям  и людям с неустойчивой психикой просмотр не рекомендуется

Spoiler

Відредаговано Фрекен Бок, 09 вересень 2019 - 13:49.

#16169 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 вересень 2019 - 14:03

Выставить кого то вместо себя однозначно лучшая идея.

Разумеется, возьмете количеством. Поскольку мы уже свое отбыли  четыре ротации далеко за "ноль". Но не вам это рассказывать. 

#16170 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 09 вересень 2019 - 21:34

У мене краща пропозиція - виставити вас всіх, хто співає асани гідранту, живим щитом на "нулі"  і, головне, щоб не стріляли, а виконували мінські угоди. Мир запанує не тільки на Донбассі, а в усьому світі. І тільки от вашого вигляду вороги накивають п'ятами.
Нам же ж потрібен мир за всяку ціну!

А-а-а-а.... ну это знакомо. Войну "до победного конца" объявляют одни, но воевать или стоять живым щитом отправляют других.

Какой смысл в войне, если в ней невозможно победить в силу разных причин ? Воевать для того, чтобы окончательно угробить страну ? Простите, а уж не засланные казачки-агенты Путина предлагают "воевать до победного конца" ?

Вы думаете я шучу ? Отнюдь.... История имеет немало подобных примеров, когда "воевать, воевать и воевать..." стало навязчивой идеей. Начиная от т.н. Пунических войн, приведшей к падению Карфагена и исчезновению целой народности (хотя тогда еще термин народность мало был применим) и заканчивая Парагвайскими войнами, в которой безмозглые политики довели процветающее государство до полной разрухи и гибели в военной мясорубке практически всего мужского населения страны (осталось менее 10 % от довоенной численности), а общее население страны по разным оценкам сократилось от 3 до 6 раз! (разница в оценках связана с оценкой численности довоенного населения и количеством беженцев навсегда покинувших родину - некоторая часть из них вернулась после войны обратно).
Последствия этих войн Парагвай переживает и до сих пор - почти 150 лет спустя оставаясь одной из беднейших стран Южной Америки. Кто-то фактически предлагает такую же участь Украине ?

#16171 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 09 вересень 2019 - 21:55

Поясніть, чому конфлікт "внутрішньоукраїнський", а полоненими ми обмінюємось із росією?
http://www.mid.ru/ru...anguageId=ru_RU

#16172 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 09 вересень 2019 - 22:00

Кто-то фактически предлагает такую же участь Украине ?

Ні, більшість пропонує таку:
http://www.dsnews.ua...-07092019220000
Можна прочитати лише останні 2-3 абзаци, щоб напевно дійти до них)

#16173 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 вересень 2019 - 08:20

Mason Lemberg:
Головнокомандувач армією, який ніколи не служив в армії і під час війни отримував бабло з бюджету агресора
Голова Служби безпеки країни, якій не має відношення до спецслужб, дружина якого громадянка країни-агресора
Прем'єр-міністр з заборгованістю за комунальні послуги
Міністр у справах ветеранів помічниця Захарченка (того, який Майдан розстрілював)
Сюр грьобаний.

Victor Tregubov:
Перемир'я немає.
На фронті прилітає мало не більше, ніж до його оголошення. Втрат не меншає.
Корупції в країні менше якось не стало. Навіть нашумілі Свинарчуки-Гладковські нікуди не поділися.
Державне регулювання не тільки не зменшується, його пропонується збільшити.
Але!
Де марші проти Свинарчуків? Де виступи проти торгівлі з окупантами? Де навіжені кокаїністи з воплями про бариг? Де нав'язливо повторення "олігархи" та "корупція"?
Ось саме це, чомусь, як відрізало.
Реальність не змінилася.
Але як тріумфально змінився її опис!

Карл Волох:
«Президенти Зеленський і Путін розмовляють на рівних» - стверджують в ОПі. Не сумніваюся. Індіанці, які продали Манхеттен за жменю біжутерії вартістю в 24 долари, певен, теж вважали, що домовлялися з голландцем Пітером Мінуїтом на рівних. 
Насправді, на цих переговорах Україна мала надзвичайно вигідну і сильну позицію. У Путіна от-от мав початися зворотній відлік по нових санкціях за невиконання рішення Морського трибуналу ООН. І ці санкції могли стати дуже болючими. Тому, включення наших моряків до обмінного списку замість безумовного звільнення, та ще й з особистими гарантіями Денисової (що фактично означає визнання юрисдикції Росії над нашими військовими, а це повністю суперечить позиції суду) - це була така поступка Путіну, за яку вміла і досвідчена людина могла отримати від того що завгодно. Замість цього, ми віддали йому двох безцінних для майбутнього трибуналу з Боїнга свідків, поставивши під знак питання як стосунки з Нідерландами, так і підтримку України антипутінськими санкціями взагалі.

Helgi Sharp:
В ФСБ РФ заявили, что на админгранице с Крымом задержали двух украинцев, якобы, объявленных в "федеральный розыск". Их фамилии не сообщаются.
Происходит то, о чём предупреждали многие: отдав Цемаха и освободив моряков не по требованию международных судов и морского права, а по сценарию Кремля (когда обвинения с них не сняты), мы добровольно позволили "миротворцу" Путину брать в заложники ровно столько людей, сколько ему нужно для формирования нового обменного фонда. Просто цена вопроса с каждым разом будет всё выше.
Володя, надевай новые браслетики!

Відредаговано Майя, 10 вересень 2019 - 08:20.

#16174 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 вересень 2019 - 09:04

А-а-а-а.... ну это знакомо. Войну "до победного конца" объявляют одни, но воевать или стоять живым щитом отправляют других.

Какой смысл в войне, если в ней невозможно победить в силу разных причин ? Воевать для того, чтобы окончательно угробить страну ? Простите, а уж не засланные казачки-агенты Путина предлагают "воевать до победного конца" ?

Вы думаете я шучу ? Отнюдь.... История имеет немало подобных примеров, когда "воевать, воевать и воевать..." стало навязчивой идеей. Начиная от т.н. Пунических войн, приведшей к падению Карфагена и исчезновению целой народности (хотя тогда еще термин народность мало был применим) и заканчивая Парагвайскими войнами, в которой безмозглые политики довели процветающее государство до полной разрухи и гибели в военной мясорубке практически всего мужского населения страны (осталось менее 10 % от довоенной численности), а общее население страны по разным оценкам сократилось от 3 до 6 раз! (разница в оценках связана с оценкой численности довоенного населения и количеством беженцев навсегда покинувших родину - некоторая часть из них вернулась после войны обратно).
Последствия этих войн Парагвай переживает и до сих пор - почти 150 лет спустя оставаясь одной из беднейших стран Южной Америки. Кто-то фактически предлагает такую же участь Украине ?

с диванными икспердами я не спорю - вам оттуда виднее и опыта в подобном у ВАС гораздо больше. 

#16175 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 10 вересень 2019 - 11:54

АрселорМіттал виводить з України понад 10 мільярдів через безперервний пресинг СБУ
https://enigma.ua/ar...a-pressinga-sbu

#16176 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 вересень 2019 - 14:46

У Зеленского готовы обсудить вывод солдат НАТО ради успешных переговоров с Россией

#16177 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 10 вересень 2019 - 21:32

Потому что возвращению моряков и пленных я радовалась так же, как и большая часть Украины. А вам все не так. Лишь бы все обгадить.
И не надоело постоянно сидеть и выискивать разные гадости в интернете? Как говорится, усе... ся, но не покорюся.
И не надоело постоянно сидеть и выискивать разные гадости в интернете? Как говорится, усе... ся, но не покорюся.

Моряки повернулись, але Вас не цікавить на яких умовах?

їх передали Україні на особисту поруку омбудсмана Людмили Денісової, яка формально поручилася, що моряки на першу вимогу повернуться на суд над ними до Росії.

Все сподіваюсь знайти щось позитивне, але поки безрезультатно  :kez_11:

#16178 bonya

bonya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 837 повідомлення
  • Місто:Полтава-Левада
  • Ім'я:Яна

Нагороди

Опубліковано 10 вересень 2019 - 21:40

Формально поручилась... Странная формулировка. И кто же заставит моряков вернуться на суд в Россию? Это какой-то цирк...

#16179 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 10 вересень 2019 - 21:55

Формально поручилась... Странная формулировка. И кто же заставит моряков вернуться на суд в Россию? Это какой-то цирк...

З останнім твердженням не можу не погодитись, саме якийсь цирк протягом декількох місяців...

Моряки повернулись не згідно рішення трибуналу (до речі залишився лише день, коли б російські кораблі не приймали або арештовували в міжнародних портах) і знаючи це - наша влада не скористалася перевагами, що мала, а спустила всі досягнення у зливний бачок задля піару або щоб вислужитись. В інтересах якої держави працює гідрант?

Про всі антиукраїнські рішення останніх місяців не писатиму - ніякого сенсу, а ви дивіться далі серіал слуга народу наживо і продовжуйте урено-офтальмологічні процедури - це Ваш вибір. 

#16180 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 10 вересень 2019 - 22:24

https://www.google.c...ja_n1202445/amp
  • mitera це подобається

2 користувачів читають цю тему