А по суті, що у списку не відповідає дійсності?Місько Батяр вже зовсім покинув свої весілля?))))авжеж - авжеж))) Mason Lemberg більш гідно себе представляє)))
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#16124Опубліковано 29 серпень 2019 - 20:20
Як вам новий Кабінет Міністрів? Дубілет, Маркарова та Федорів радують, інших не знаю
#16126Опубліковано 29 серпень 2019 - 21:14 А мені краще платити по 8 завжди ніж влітку на гривню дешевше, а в опалювальний період по 10-12 грн. (повернемось до цього питання взимку;-) Якщо саме за ТИМЧАСОВЕ зниження ціни на газ Ви голосували - я рада, що хоч хтось отримав те на що сподівався)) Відредаговано Kalinna, 29 серпень 2019 - 21:47. #16127Опубліковано 29 серпень 2019 - 21:18 Що саме? Практично всі ці новини висвітлювали у засобах масової інформації... #16128Опубліковано 29 серпень 2019 - 22:12 а чим Дубілет поганий? Якщо не помиляюсь все найзручніше в пр24 втілював Дубілет, придумав і заснував Монобанк. Судячи з біографії наступниці Супрун, то теж не все так погано - викладає в могилянці регулювання охорони здоров'я, є експертом з питань реформування охор. Здоров'я, будем сподіватись , що реформи будуть продовжені #16129Опубліковано 29 серпень 2019 - 22:18 При чем тут, за что голосовали? Вы спросили, что не соответствует действительности. Я ответила.
#16132Опубліковано 30 серпень 2019 - 04:59
А я в шоке от министра образования. Почитала комментарии в ФБ под новостью и поняла,что не одна я такая. Уж слишком молодая для такой должности и без опыта. Да,биография красивая,но теория всегда далёкая от практики ....Снова человек,который все знает по бумагам,а далёкий от реалий жизни обычных учителей . И снова будут эксперименты над нашими детьми...
#16133Опубліковано 30 серпень 2019 - 07:12
а что за новость обсуждают? #16135Опубліковано 30 серпень 2019 - 11:11 а шо за прикол про путч? Я другий день меми бачу, а не розумію звідки ноги ростуть. #16136Опубліковано 30 серпень 2019 - 11:13
Якась мадам(я навіть не намагаюся запам'ятовувати їх імена) скинула повідомлення що Авак залишають міністром бо Порох готує путч в грудні(чи пунш))) #16137Опубліковано 31 серпень 2019 - 21:57
Эту пришибленную мадам зовут лиза богуцкая. Мне друг иногда скидывает ее перлы из фб-там клиника! Про Марш защитников скажу как непосредственный участник-ехали всей семьей туда специально. Это было мощно, до мурашек,спазмов в груди и слез на глазах. Даже прошлогодний парад не сравнить с тем, что происходило на бульваре Шевченко!!! Организация на самом высоком уровне, все слажено и понятно. Колонны участников шли под нескончаемые аплодисменты и крики "Дякуємо!! Слава Україні!" И со всех сторон ответ "Героям слава!" Люди становились на колени , когда шли ветераны. Дети с портретами погибших отцов.... Матери, жены с портретами своих погибших сыновей и мужей.... Военные, добробаты со своими боевыми знаменами и флагами Украины с "нуля". Участники пели гимн, зрители тут же подхватывали и пели вместе с ветеранами. И аплодисменты, аплодисменты, аплодисменты... У меня было такое чувство, что их должно быть слышно по всему миру. Когда начало колонны уже шло по Крещатику, от унивеситета Шевченко еще поворачивали колонны волонтеров, медиков, ветеранов. И ни одного инцидента, потасовки или чего либо подобного. Ночью, уже в поезде в Одессу, я прочитала, что на Марше было более 50 тысяч человек, это официальные данные полиции. Никто даже не ожидал, что это все выльется в такие масштабы. Но, это и к лучшему, пусть нынешние "слуги" четко осознают, что до ростова могут и не добежать. Это был МИРНЫЙ Марш ветеранов.
#16138Опубліковано 31 серпень 2019 - 23:05
Я навіть у стрічці новин не можу без сліз дивитись на очі дітей батьки яких загинули захищаючи Україну.
Герої живуть доки їх пам'ятають, а не пропонують все забути і домовитись "где-то посредине" Відредаговано Kalinna, 01 вересень 2019 - 12:55.
#16140Опубліковано 08 вересень 2019 - 07:49
«Тихий триумф Путина»: в Нидерландах и других странах ЕС вышли разгромные статьи об Украине
https://replyua.net/...ob-ukraine.html 4 користувачів читають цю тему0 учасників, 4 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |