Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавські школи, ліцеї, гімназії

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
6051 відповідей у цій темі

#1581 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 539 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 10:53

Простите, что пристаю. А рекомендации кто издает, какая инстанция?

школам - метод.кабінет, вони розробляють на базі рекомендацій методиста ПОІППО (обласний рівень), а вони, як так розумію, користуються рекомендаціями міністерства освіти

#1582 audi

audi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 532 повідомлення

Опубліковано 14 лютий 2016 - 10:57

Когда слышу о таком рекомендациях, в частности о запрете корректора, хочется спросить у их авторов: у вас свои дети есть? А если есть, то они в школу ходят/ходили?

#1583 Phoenix

Phoenix

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 118 повідомлення
  • Ім'я:Фрося БурлакоFFa

Опубліковано 14 лютий 2016 - 10:57

А я не буду!  :smuw:

Почему ?

Праподаватель ведь не соперник, которому вы что-то доказываете, а ваш помощник в воспитании ребенка.

#1584 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 10:58

кто может может подсказать, сколько теперь должны оплачивать родители в школе за завтраки  за ребёнка 1-4 класса из многодетной семьи?

За новим наказом діти з багатодітних родин при наявності посвідчення харчуються безкоштовно. 

Також мають право на безкоштовне харчування не тільки діти 1-4 класів,а також старшокласники пільгових категорій:

1. діти-інваліди

2. діти з багатодітних родин

3.внутрішні переселенці

4.сироти

5.малозабезпечені (довідка)

6.діти ліквидаторів ЧАЄС

#1585 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 10:59

Когда слышу о таком рекомендациях, в частности о запрете корректора, хочется спросить у их авторов: у вас свои дети есть? А если есть, то они в школу ходят/ходили?

не зовсім з вами згодна)) зошит, у якому часто і не завжди охайно користуються коректором (а діти у 5 класі просто не вміють робити це охайно), виглядає, вибачте, як онуча.. вже краще легенько закреслити олівцем і написати правильно

#1586 audi

audi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 532 повідомлення

Опубліковано 14 лютий 2016 - 11:01

не зовсім з вами згодна)) зошит, у якому часто і не завжди охайно користуються коректором (а діти у 5 класі просто не вміють робити це охайно), виглядає, вибачте, як онуча.. вже краще легенько закреслити олівцем і написати правильно

А все умеют легонько зачеркнуть карандашом? Чаще ручкой, чтоб быстрей.

#1587 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 14 лютий 2016 - 11:02

Почему ?

Праподаватель ведь не соперник, которому вы что-то доказываете, а ваш помощник в воспитании ребенка.

Більшість батьків - ідуть авансом, щоб учитель гарно відносився до дитини, :kez_11: а вчитель, якщо він дійсно Вчитель - не дозволить собі упередженого ставлення до дитини, а іти вклонятися до того, що може собі це дозволити - втрачати власну гідність. ІМХО

PS: Виносити все сміття на форум не буду, не хочу бентежити свою нервову систему, іноді є такі вчителі, що з ними і ворогів не потрібно.

Відредаговано Kalinna, 15 лютий 2016 - 12:20.

#1588 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 11:05

А все умеют легонько зачеркнуть карандашом? Чаще ручкой, чтоб быстрей.

все одно виходить охайніше, ніж замальоване коректором..

• grace це подобається

#1589 audi

audi

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 532 повідомлення

Опубліковано 14 лютий 2016 - 11:07

Учителям виднее))

#1590 Phoenix

Phoenix

Дітлашня

• Активістки
  • 118 повідомлення

Опубліковано 14 лютий 2016 - 11:09

Більшість батьків - ідуть авансом, щоб учитель гарно відносився до дитини, :kez_11: а вчитель, якщо він дійсно Вчитель - не дозволть собі упередженого ставлення до дитини, а іти вклонятися до того, що може собі це дозволити - втрачати власну гідність. ІМХО

PS: Виносити все сміття на форум не буду, не хочу бентежити свою нервову систему, іноді є такі вчителі, що з ними і ворогів не потрібно.

Наверное мне повезло (ттт) и мы пока не встретили преподавателя, который позволяет себе лишнего.

И плебействовать нет необходимости. Нормальные отношение с взаимным уважением.

П.С. Вспомнила. В д/с был один эксцесс, который мог привести к очень плачевным последствиям. Там моя реакция была адекватной. :popa:

#1591 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 12:36

А у мене студенти пишуть контрольні так, що здається вони взагалі в школі не вчились. При чому на закреслення (а у них це замазування пастою до дір) я не звертаю уваги, але пишуть і задом наперед (справа на ліво), і спочатку знизу, потім зверху, жах :crazy:

І реально, тим хто пише охайно хочеться зависити оцінку, порівняно з іншими, за охайність

#1592 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 14:29

поэтому мне и нравится американская система начального обучения, в том плане, что они все карандашами пишут, легко стереть в случае ошибки

#1593 Phoenix

Phoenix

Дітлашня

• Активістки
  • 118 повідомлення

Опубліковано 14 лютий 2016 - 14:46

Бывшая учитель английского языка фанат всего проамериканского и пробританского.

У нас с ней были разногласия по поводу воспитания моего ребенка. Они запрещала учить ребенка прописным английским буквам. Аргументируя, что американцы практически не пишут, если пишут, то мало и печатными буквами, а то и вообще практически отказываются от письма ручкой по бумаге и печатают на клавиатуре компьютера. И ... барабанная дробь... поэтому они и живут хорошо.

Так человек мне рассказывал учебный год. Через год она же сказала, что другой ребенок лучше освоит материал потому, что... барабанная дробь ... этот ребенок пишет прописью в школе. :rgaka:

#1594 JKZ

JKZ

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 751 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 17:11

За новим наказом діти з багатодітних родин при наявності посвідчення харчуються безкоштовно. 

Також мають право на безкоштовне харчування не тільки діти 1-4 класів,а також старшокласники пільгових категорій:

1. діти-інваліди

3.внутрішні переселенці

4.сироти

6.діти ліквидаторів ЧАЄС

а не подскажете  где поискать этот "наказ" - учитель в школе  ребёнку сказал ,что ни чего не знает о бесплатном питании для многодетных.......

#1595 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 19:23

а не подскажете  где поискать этот "наказ" - учитель в школе  ребёнку сказал ,что ни чего не знает о бесплатном питании для многодетных.......

НАКАЗ

05.02.16                                                                                                           №  44  

Про організацію безоплатного

харчування дітей у навчальних

закладах комунальної форми власності

усіх типів м.Полтави на 2016 рік (зі змінами)

• JKZ це подобається

#1596 sunny

sunny

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 668 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2               

Опубліковано 14 лютий 2016 - 19:56

1. діти-інваліди

3.внутрішні переселенці

4.сироти

6.діти ліквидаторів ЧАЄС

а ще діти учасників АТО при наявності посвідчення

Відредаговано sunny, 14 лютий 2016 - 19:56.

#1597 Helene

Helene

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 934 повідомлення
  • Місто:Сады 1
  • Ім'я:Алёна

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 20:04

школам - метод.кабінет, вони розробляють на базі рекомендацій методист ласний рівень), а вони, як так розумію, користуються рекомендаціями міністерства освіти

Лен, а скажи, может ли учитель закрыть глаза на исправления и поставить отличную оценку? Вот самовольно, просто потому, что посчитал, что это очень хорошо, что ребёнок сам увидел и исправил свою ошибку? Вот честно, сердце кровью обливается, когда ребёнок сделал одно исправление, а стоит 10. Я не пойму, в школе оцениваются реальные знания или всё в совокупности? Какая цель контрольной: написать правильное решение или написать правильно плюс непременно аккуратно?

#1598 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 20:14

Лен, а скажи, может ли учитель закрыть глаза на исправления и поставить отличную оценку? Вот самовольно, просто потому, что посчитал, что это очень хорошо, что ребёнок сам увидел и исправил свою ошибку? Вот честно, сердце кровью обливается, когда ребёнок сделал одно исправление, а стоит 10. Я не пойму, в школе оцениваются реальные знания или всё в совокупности? Какая цель контрольной: написать правильное решение или написать правильно плюс непременно аккуратно?

Оценивается все в совокупности. 

Лен, ну вот смотри... 12 практически не ставится, очень в редких случаях, когда творческий и креативный подход. Есть задания,которые просто не предполагают оценку 12. А теперь вопрос для учителя стоит таков: что поставить ученице Лене,которая написала идеально работу без исправлений вообще и все правильно. Логично будет поставить 11, а ее сосед по парте написал работу правильно, но имеет 1 исправление. Учитель ставит 10. Как бы логично?!

Для меня не понятно беспокойство родителей по поводу 10-ки и 11-ки. Эти оценки показывают отличные знания, ради которых дети посещают школу. Мне,как маме, важнее, что у моего ребенка останется в голове, а не табель.

Відредаговано grace, 14 лютий 2016 - 20:15.

#1599 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 21:03

Лен, а скажи, может ли учитель закрыть глаза на исправления и поставить отличную оценку?

Тобі Віка вже гарно відповіла) мені легше - у мене специфіка предмету така, що в основному оцінки діти отримують через тестування, а там може бути і 12, і 2 бали) Правда, для 12 треба на всі питання ідеально правильно відповісти, поки що таких оцінок за тести не було)) 

На математиці мене часто запитують чи буду я знижувати оцінку за закреслення. Більше, ніж на 1 бал не знімаю і то, якщо вже дуже-дуже накреслено. Але й 12 балів ставлю лише якщо зроблено додаткову складнішу задачку з цієї теми.

щодо своєї малої, то я особливо не заморочуюся щодо закреслень. Головне, щоб вона розуміла матеріал.

#1600 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 14 лютий 2016 - 21:51

Бывшая учитель английского языка фанат всего проамериканского и пробританского.

У нас с ней были разногласия по поводу воспитания моего ребенка. Они запрещала учить ребенка прописным английским буквам. Аргументируя, что американцы практически не пишут, если пишут, то мало и печатными буквами, а то и вообще практически отказываются от письма ручкой по бумаге и печатают на клавиатуре компьютера. И ... барабанная дробь... поэтому они и живут хорошо.

Так человек мне рассказывал учебный год. Через год она же сказала, что другой ребенок лучше освоит материал потому, что... барабанная дробь ... этот ребенок пишет прописью в школе. :rgaka:

нас у школі вчили друкованими писати на англійській, аргументували, що вони теж так пишуть.

• mitera це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама