Наши полезные приобретения
Розпочатий з Olga_pl, 27 сер 2011 11:11
1633 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 30 червень 2020 - 12:13
тема пилососів у мене вдома закрита)) Нещодавно обзавелася четвертим уже))) (1) миючий Томас - важкий, громіздкий, мити довше його, ніж квартиру, більше стоїть, ніж користуємося, із переваг - можливість чистити килим 2) простенький Самсунг - робоча конячка, працює уже років 10, користуюся ним перед миттям підлоги 3) робот-пилосос, дуже зручний, дуже задоволена, запускаю його 1-2 на день).
Ну і тепер те, що давно хотіла
https://www.foxtrot....&utm_term=order
Він не дуже потужний, але мені він і не треба як основний. Купила його як електровіник, щоб прибирати в кухні чи коридорі крихти, пісок. Пристосувалася з короткою ручкою навіть прибирати крихти зі столу і пил на відкритих поверхнях. Я - мегазадоволена!
Опубліковано 30 червень 2020 - 15:42
тема пилососів у мене вдома закрита)) Нещодавно обзавелася четвертим уже))) (1) миючий Томас - важкий, громіздкий, мити довше його, ніж квартиру, більше стоїть, ніж користуємося, із переваг - можливість чистити килим 2) простенький Самсунг - робоча конячка, працює уже років 10, користуюся ним перед миттям підлоги 3) робот-пилосос, дуже зручний, дуже задоволена, запускаю його 1-2 на день).
Ну і тепер те, що давно хотіла https://www.foxtrot....&utm_term=order Він не дуже потужний, але мені він і не треба як основний. Купила його як електровіник, щоб прибирати в кухні чи коридорі крихти, пісок. Пристосувалася з короткою ручкою навіть прибирати крихти зі столу і пил на відкритих поверхнях. Я - мегазадоволена!
Ого, Наташа) Непоганий арсенал 
Я купила собі звичайний, колбу. Тягне як шалений на мінімум, шокована. Думаю лишати зелмер миючий чи ні)
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 30 червень 2020 - 16:05
Я купила собі звичайний, колбу. Тягне як шалений на мінімум, шокована. Думаю лишати зелмер миючий чи ні)
Можно ссылку какой взяли?
Мрія
-
-
Опубліковано 30 червень 2020 - 16:29
Я люблю чистоту і люблю все, що полегшує мені життя)
Опубліковано 21 серпень 2020 - 15:05
Девочки, пришла довольная похвалить коврик для раскатывания теста Икеа. До этого раскатывала на столе. Взяла из-за цвета - симпатичненько-бирюзовый) Оказался очень удобный и практичный! Да, на нем нельзя выпекать, только раскатывать, но форм для выпечки хватает, поэтому это для меня не минус. В комплекте идет пластиковый ножик, которым это самое тесто можно разрезать на части. Я мегадовольна )) И еще он довольно внушительного размера, не маленький) Рекомендую!!

https://ikea-club.co...ru/sku-00175250
Мрія
-
-
Опубліковано 21 серпень 2020 - 15:43
Девочки, пришла довольная похвалить коврик для раскатывания теста Икеа. До этого раскатывала на столе. Взяла из-за цвета - симпатичненько-бирюзовый) Оказался очень удобный и практичный! Да, на нем нельзя выпекать, только раскатывать, но форм для выпечки хватает, поэтому это для меня не минус. В комплекте идет пластиковый ножик, которым это самое тесто можно разрезать на части. Я мегадовольна )) И еще он довольно внушительного размера, не маленький) Рекомендую!!

https://ikea-club.co...ru/sku-00175250
а он скользит по столешнице или нет?
Опубліковано 21 серпень 2020 - 15:44
Нет. Даже если постараться)
Опубліковано 21 серпень 2020 - 15:57
лежит намертво. вообще не двигается по столу
Мрія
-
-
Опубліковано 21 серпень 2020 - 17:57
Нет. Даже если постараться)
Це добре, бо у мене подібних килимків три ( не ікеа), але жоден неідеальний.
Опубліковано 21 серпень 2020 - 18:35
Це добре, бо у мене подібних килимків три ( не ікеа), але жоден неідеальний.
Я один дешёвый покупала, отдала маме) А этот покорил сердце) Он даже не разворачивается, если свернут в рулон.
Мрія
-
-
Опубліковано 21 серпень 2020 - 21:50
Один з моїх килимків - тапервер, куплений за немалу суму для мене на той час.
Фігня.
Опубліковано 21 серпень 2020 - 21:56
А я собі замовила на сайті разом з порційною формою. Декілька раз випробувала-сподобався!!Не ковзає,не пристає до нього тісто,борошно легко витирати.Навіть чоловікові сподобався)
І коштує зовсім недорого.
П.с.Правда у мене немає з чим порівняти,бо дорогих не купувала)
Опубліковано 21 серпень 2020 - 22:53
А я собі замовила на сайті разом з порційною формою. Декілька раз випробувала-сподобався!!Не ковзає,не пристає до нього тісто,борошно легко витирати.Навіть чоловікові сподобався)
І коштує зовсім недорого.
П.с.Правда у мене немає з чим порівняти,бо дорогих не купувала)
можна посилання на сайт?
Опубліковано 06 вересень 2020 - 07:03
Прикупила вчора в Метро таку сковорідку по акції https://www.biol-pos...ima-dekor-.html
24 см 250 грн
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 06 вересень 2020 - 07:22
Прикупила вчора в Метро таку сковорідку по акції https://www.biol-pos...ima-dekor-.html
24 см 250 грн
и я вчера обновила сковороду, только не Биол))
Мрія
-
-
Опубліковано 06 вересень 2020 - 07:27
Зговорились?)) Я теж учора купила сковорідку! Біол в Епіцентрі.
Моя стара відслужила точно 5 років гарантії і облізла.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 06 вересень 2020 - 07:28
Перед этим у меня была Еденберг(или как они правильно читаются) , но я ее ухайдохала быстрее чем за год(( вчера шла за такой же. Но продавец рекомендовала эту. Мэйд ин Украина)) По весу тяжелее предыдущей, хотя материал одинаковый, покрытие тактильно отличается. Посмотрим, оценим, а то мне ещё маленькая нужна))
Опубліковано 06 вересень 2020 - 08:09
Зговорились?)) Я теж учора купила сковорідку! Біол в Епіцентрі.
Моя стара відслужила точно 5 років гарантії і облізла.
Стара також біол була?
Мрія
-
-
Опубліковано 06 вересень 2020 - 08:17
Перед этим у меня была Еденберг(или как они правильно читаются) , но я ее ухайдохала быстрее чем за год(( вчера шла за такой же. Но продавец рекомендовала эту. Мэйд ин Украина)) По весу тяжелее предыдущей, хотя материал одинаковый, покрытие тактильно отличается. Посмотрим, оценим, а то мне ещё маленькая нужна))
У мене маленька куплена спонтанно в Епіцентрі якась для мене ноунейм уже справно служить кілька років. Я і не розраховувала за таку ціну.
Мрія
-
-
Опубліковано 06 вересень 2020 - 08:24
Стара також біол була?
Так. Різко почала облазити кілька тижнів тому. Пішла на їхній сайт, хотіла спитати чи не нормально це чи я щось не так роблю (я ж її мию в ПММ), а прочитала що гарантія 5 років і зрозуміла, що відповідь буде очевидною.
До цього у мене була і оригінальна вінзор, і тефаль, то мені суттєвої різниці немає в користуванні, аби смажилося))) і дно не було тонким. Вирішила,що сенсу платити білтше нема.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|